Hovedsiden

Liten annonse

  Vis litt respekt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:10.14)
  david beckham-eide inter miami gikk på et sviende tap i mls natt til mandag. tapet virket å prege klubbens trener, phil neville, som tok med seg irritasjonen inn på pressekonferansen etter kampen.

  Tap og spekulasjoner rundt Deila

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:13.00)
  ronny deila sliter med resultatene i standard liège og må nesten daglig svare på spekulasjoner om at han skal skifte arbeidsgiver til club brugge. etter at standard liège hadde tapt 0-3 borte mot westerlo lørdag, var det ifølge belgisk presse en oppgitt og småirritert deila som kom til pressekonferansen. – det som står skrevet i avisene, er ikke sant. jeg har ikke noen avtale med club brugge. det har ikke vært noen kontakt mellom klubbene. jeg har en kontrakt her (standard) og er tilfreds her. jeg vet ikke noe om det som skrives i mediene. det skaper uro rundt klubben, sa deila ifølge het laatste nieuws. laget hans har to tap og to uavgjort etter fire kamper i det belgiske b-sluttspillet. standard liège hadde en bra sesong bak seg før sluttspillet startet. (ntb)

  Fnyser av antydning

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 6. mai 2023 KL:21.45)
  pep guardiola (52) avfeier at erling braut haaland (22) ikke opptrådte profesjonelt da han ga bort straffesparket mot leeds. manchester city-manageren fikk spørsmålet på pressekonferansen etter 2-1-seieren.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »