Hovedsiden

Liten annonse

  Golf: God start for Kofstad i Skottland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. juli 2022 KL:14.35)
  espen kofstad gikk den første runden av europatourturneringen i skottland to slag under par og har med det startet godt på st. andrews. banen er spesielt ikonisk i golfverden og ble nylig brukt til den prestisjetunge majorturneringen british open. kofstad var nære ved å kvalifisere seg til turneringen, men fikk heller en oppsving med gode resultater i sine første turneringer på pga-touren i samme periode. torsdag åpnet han sin første turnering tilbake på europatouren godt. nordmannen startet med en bogey på sitt tredje hull, banens 12., før han fikk birdie tre hull senere. på de siste ni ble det to birdier på banens hull tre og seks. det plasserer 34-åringen på foreløpig delt 35.-plass. engelske ross fisher leder turneringen på sju slag under par. (ntb)

  Alaphilippe bryter belgisk ritt etter koronasmitte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. juli 2022 KL:12.30)
  den franske sykkelstjernen julian alaphilippe har pådratt seg korona og må stå av tour de wallonie før den tredje etappen. det bekrefter quick-step på twitter. alaphilippe testet positivt før mandagens etappe i det belgiske femdagersrittet. 30-åringen har i flere år vært en av verdens beste syklister, men har ikke fått kjørt så mye denne sesongen etter en stygg velt i sykkelmonumentet liege-bastogne-liege i april. det gjorde at han ikke ble klar til årets tour de france. alaphilippe har seks etappeseirer i det prestisjetunge rittet og vant kampen om klatretrøyen i 2018. (ntb)


  hovland leder prestisjetunge the open – fire strake birdier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. juli 2022 KL:17.59)
  viktor hovland har slått fire birdier på de seks første hullene på den tredje runden av the open og leder den prestisjetunge turneringen. hovland startet dagen på 3.-plass, men har nå ledelsen alene, to slag foran tre andre spillere. the open er en av de fire største golfturneringene i verden, en såkalt major. i år spilles turneringen, som av og til kalles british open, på old course i skotske st. andrews, som regnes som verdens eldste golfbane.

  hovland leder prestisjetunge the open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. juli 2022 KL:17.59)
  Viktor Hovland har slått tre birdier på de fem første hullene på den tredje runden av The Open og leder i skrivende stund turneringen. Hovland startet dagen på 3.-plass, men har nå ledelsen alene, et slag foran australske Cameron Smith, som ledet etter to av fire runder. The Open er en av de fire største golfturneringene i verden, en såkalt major. I år spilles turneringen, som av og til kalles British Open, på Old Course i skotske St. Andrews, som regnes som verdens eldste golfbane.

  Fransk sykkelstjerne bryter Tour de France etter koronasmitte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. juli 2022 KL:11.22)
  franskmannen warren barguil bryter tour de france etter å ha testet positivt for korona. det opplyser lagers hans arkéa samsic på twitter. de skriver at de resterende sju rytterne ikke har testet positivt, men at barguil må bryte touren før etappe 13 etter å ha pådratt seg koronasmitte. franskmannen lå på 24.-plass i sammendraget. 42 minutter og 55 sekunder bak jonas vingegaard i gul trøye. flere andre ryttere under tour de france har testet positivt under årets utgave av det prestisjetunge rittet, blant andre vegard stake laengen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »