Hovedsiden

Liten annonse


  viktor hovland i store problemer i us open – misser trolig cuten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:19.17)
  Viktor Hovland (26) spilte jevnt solid dagen etter marerittstarten i US Open, men klarer trolig fortsatt ikke cuten i majorturneringen. Den norske golfstjernen endte dagen på to slag under par, mens han totalt ligger på seks slag over par. Det betyr at Hovland må ha en stor dose flaks for å klare cuten i turneringen. Feltet deles i to etter fredagens runde, og Hovland er i skrivende stund på delt 98.-plass av 156 spillere. Det er riktignok en rekke spillere som fortsatt ikke har startet sin andre runde. Amerikanske Patrick Cantlay og belgiske Thomas Detry leder turneringen enn så lenge på fem slag under par. Ludvig Åberg (Sverige) og Bryson DeChambeau (USA) følger slaget bak. US Open spilles i år på Pinehurst-banen i North Carolina. Den har ikke Hovland klart å løse spesielt bra. Nordmannens beste plassering i den gjeve majorturneringen er 12.-plassen fra debuten som amatør i 2019. Da ble den spilt i Pebble Beach i California. (©NTB)

  Marerittstart for Hovland i US Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 14. juni 2024 KL:06.08)
  viktor hovland slet fra start av og er åtte slag over par etter 18 hull i majorturneringen us open. nordmannen ligger på delt 142.-plass av 156 spillere. det ble en vond åpning for nordmannen som gikk i gruppe med max homa og bryson dechambeau og startet på 10. hull på pinehurst-banen i north carolina. hovland hadde et svakt slag fra tee på åpningshullet (par 5), men kontrollerte inn til par. deretter startet problemene for den norske golfstjernen. hovland ble liggende i tjukt gress etter utslaget på det neste hullet. derfra ble det en lang vei inn til greenen, og han noterte til slutt en dobbeltbogey. på hull 12 var nordmannen noen få centimeter fra å sette en putt som ville ha reddet par, men i stedet ble det en bogey. hovland fikk store problemer etter å ha havnet i bunkeren på det 14. han misset også en bogeyputt fra tre meter og endte dermed på to over på det hullet. det ble en ny bogey på 16. hull, mens den første birdien satt på hull 18. dermed er hovland fem slag over par halvveis. det gjør at det kan bli en hard kamp for å klare cuten i turneringen for hovland. på toppen av lista ligger patrick cantlay etter å ha gått 1. runde på 65 slag (fem under par). han deler førsteplassen med nordirske rory mcilroy. de to er ett slag foran den svenske sensasjonen ludvig åberg, som gikk den beste runden av en debutant i us open på 39 år. (ntb)

  Marerittstart for Hovland i U.S. Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:20.45)
  viktor hovland har kommet virkelig skjevt ut på den første runden i majorturneringen u.s. open. etter en par på rundens første hull, slo hovland seg ut i trøbbel med utslaget på nordmannens andre hull. nordmannen klarte å slå seg fremover, men endte da opp helt inne ved en kant og måtte melde ballen uspillbar. dermed endte han opp med en dobbeltbogey, før han fortsatte med en bogey på det neste hullet. hovland startet runden på hull ti og da han kom til hull 14 fortsatte problemene. fra greenbunkeren fikk han akkurat ballen opp på greenen, men ikke nok til å unngå at den trillet ned igjen. på det andre forsøket ble ballen liggende på greenen, men hovland misset putten og måtte konstatere nok en dobbeltbogey. dermed er han altså hele fem slag over par etter fem spilte hull og i skrivende stund helt nede på en delt 129. plass, ti slag bak leder patrick cantlay. u.s. open er én av fire majorturneringer i golf for menn, ved siden av the masters, pga championship og the open. hovland har hatt en rufsete start på året, men fant tilbake til gamletrener joe mayo i forkant av pga championship i mai og endte der på tredjeplass.

  Marerittstart for Hovland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:20.45)
  viktor hovland slet fra start av og er tre slag over par etter tre hull i majorturneringen us open. det ble ingen god åpning for nordmannen som gikk i gruppe med max homa og bryson dechambeau på pinehurst-banen i north carolina. hovland hadde et svakt slag fra tee på åpningshullet (par 5), men kontrollerte inn til par. deretter startet problemene for den norske golfstjernen. med tre slag over par etter like mange hull kan det bli en kamp for å klare cuten i turneringen for hovland. (ntb)

  Ingebrigtsen punger ut for egen pressesjef i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 5. juni 2024 KL:16.14)
  jakob og henrik ingebrigtsen tar med en egen mediemann til em i roma. norges friidrettsforbund drar til italia med to pressekontakter, men verken morten olsen eller øystein jarlsbo skal følge opp ingebrigtsen-brødrene i mesterskapet. de har med seg espen skoland for å bidra når de møter pressen fredag, samt etter løpene. han har samarbeidet med brødrene siden i fjor høst. prislappen for den ekstra akkrediteringen er 430 euro, like i underkant av 5000 kroner. regningen tar norges friidrettsforbund. – ja, den ligger i vårt system, så dekker de reise og oppholdet hans selv, sier sportssjef erlend slokvik i norges friidrettsforbund. – var det diskusjoner rundt å innvilge en ekstra akkreditering? – nei, det er ganske uproblematisk. vi er ganske mange her nede, så det er en avlastning for oss. norges tropp til roma teller 51 utøvere. slokvik opplyser at de ønsker ekstra støtte fordi det er et enormt stort trykk på dem, spesielt jakob ingebrigtsen, som alle vil ha en bit av om dagen. – jeg forstår at jakob vil komme billigst mulig gjennom et em i en ol-sesong. det innebærer nok minimal medieinvolvering, sier nrk-ekspert vebjørn rodal. brødrenes em starter med 5000 meter lørdag, klokken 22.28. jakob ingebrigtsen skal også i aksjon på 1500 meter mandag og onsdag (finale). han er regjerende mester på begge distansene. ps! alt fra em i friidrett får du på nrk. mesterskapet varer fra fredag 7. juni til onsdag 12. juni.

  Molde-keeper knakk nesa for andre gang på seks dager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 1. juni 2024 KL:14.32)
  skadeproblemene fortsetter i molde. lagets polske målvakt albert posiadala måtte til sykehus etter en nesesmell på lørdagens trening. det melder romsdals budstikke. posiadala har for andre gang på under en uke pådratt seg et nesebrudd. sist søndag fikk polakken et spark i ansiktet i 3-1-seieren over brann. – den er knekt igjen. jeg håpet at jeg kunne spille kampen i morgen, men det ser vanskelig ut nå. jeg har trent et par dager etter smellen i bergen og var klar for viking. dessverre ble den knekt igjen på treningen i dag, sier posiadala til lokalavisen. keeperen fikk skaden selv om han hadde på seg en maske. uhellet skjedde da han kolliderte med en lagkamerat. etter trening gikk turen til sykehuset for å knekke nesa på plass igjen. posiadala tviler på at han blir å se i moldes tropp mot viking søndag. – jeg mener selv at jeg ikke er klar. det beste er å ta det med ro og bli frisk igjen. tidligere i uken hentet mfk inn målvakten sean mcdermott på en korttidskontrakt. klubben har fra før førstekeeper jacob karlstrøm og reserven oliver petersen ute med hver sin skade. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »