Hovedsiden

Liten annonse
  Angrep ektefellen: - Den dummeste

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: Igår. - (fredag 23. februar 2024 KL:22.05)
  tidligere president donald trump er på full fart mot å vinne nominasjonsvalget i sør-carolina lørdag til tross for massive juridiske problemer og en perlerad av kontroversielle uttalelser. motkandidaten nikki haley, som er fra delstaten, levnes liten sjanse.

  Skiskyting: VM-gull til Norges juniorlag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 23. februar 2024 KL:14.41)
  det norske juniorlaget med sivert gerhardsen, isak frey, marie sofie brännare-gran og gro randby gikk inn til vm-seier i blandet skiskytterstafett i estland. det ble en spennende avslutning etter at randby måtte ut i to strafferunder på stående skyting. tyskerne tok sølvet, slått med 13,3 sekunder, mens bronsen gikk til østerrike. tromsø-gutten gerhardsen brukte ett ekstraskudd, og til tross for to ekstraskudd på stående gikk han ut i en knapp ledelse. frey brukte også ett ekstraskudd på liggende, men bærum-talentet banket ned alle fem blinkende på stående og ga norge en luke på nesten ett minutt før jentene skulle i aksjon. bærumsjenta brännare-gran brukte ett ekstraskudd på liggende og to på stående før hun vekslet 1.24 minutter foran polen. ankerkvinnen gro randby, som kommer fra re-klubben ivrig, brukte ett ekstraskudd på liggende skyting, men på stående fikk hun problemer. avstanden til tyskland krympet kraftig, men det holdt til gull. (©ntb)


  Halve herrelandslaget må stå over NM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:17.25)
  torsdag starter første del av nm på ski. det blir med en rekke markante fravær. av de ti langrennsløperne på elite- og sprintlandslaget hos mennene, er det kun fem som går i nm denne uka. verdenscupleder harald østberg amundsen, martin løwstrøm nyenget og didrik tønseth fra distanselaget står alle over. det samme gjør erik valnes og håvard solås taugbøl fra sprintlaget. ryggproblemer og sykdom er årsaken til de mange forfallene, ifølge landslagssjef ulf morten aune. – da er det ikke smart å gå skirenn, selv om det er nm, sier aune til nrk. alle de fem var nylig i nord-amerika for å gå skirenn i verdenscupen. nyenget reiste der hjem underveis med ryggproblemer, mens også valnes fikk en tung avslutning grunnet problemer med luftveiene. – ja, det har vært mange skirenn, men alle løperne vil svært gjerne gå nm. nå måtte lege og trener si nei til noen, dessverre, sier aune. han påpeker at flere av de største langrennsstjernene vil stille i mesterskapet, som johannes høsflot klæbo og åtte av de ti utøverne på kvinnenes landslag. hos kvinnene er det tiril udnes weng og ingvild flugstad østberg som står over mesterskapet. i tillegg skal heller ikke kombinertløperne gyda westvold hansen, jarl magnus riiber og jørgen graabak delta i nm. for riiber skyldes det utfordringer med skulderen. – gyda responderer ikke normalt på trening for tiden og anbefales kun rolig trening i en periode fremover. jørgen ble syk etter sist world cup-helg. han er i lett trening, men det er for tidlig å trene hardt eller konkurrere på nåværende tidspunkt, forteller lege for kombinertlandslaget, anders storhaug heen i en pressemelding. du kan se nm på nrk. torsdag morgen starter det med 10 kilometer for kvinner i langrenn, klokken 10.00.  Svensk maktdemonstrasjon - Skistad på pallen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:20.59)
  svenske jonna sundling vant lørdagens sprint i fri teknikk i amerikanske minneapolis foran linn svahn og kristine stavås skistad. – jeg følte meg sterk hele veien og er veldig fornøyd med seieren, sier sundling i seiersintervjuet. 29-åringen satte høyt tempo umiddelbart i finalen og fikk en større luke til både svahn og skistad, som var de nærmeste konkurrentene. sundling kom alene på oppløpet og hadde ingen problemer med å sikre sesongens første seier, mens stavås skistad spurtet inn til sin tredje strake pallplass i sprint i verdenscupen. konnerud-løperen var den eneste norske kvinnen som tok seg videre til semifinale etter at lagvenninnene lotta udnes weng, anne kjersti kalvå, mathilde myhrvold og tiril udnes weng røk i kvartfinalene. heidi weng klarte ikke å ta seg videre fra prologen.


  Vipers forlenget seiersrekken i ligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:20.46)
  vipers kristiansand hadde få problemer med å slå molde 34-20 i eliteserien i håndball. det skiller fortsatt to poeng ned til storhamar på tabellen. vipers har fortsatt ikke avgitt poeng i eliteserien siden 33-33-kampen mot fana i september 2021. kristiansand-laget har i flere år vært ubestridte enere i hjemlig liga og har dessuten vunnet mesterligaen tre ganger på rad.

  Medier: Liverpool-stjerne mister ligacupfinalen med skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:16.45)
  liverpool må klare seg uten trent alexander-arnold i ligacupfinalen mot chelsea senere i februar, melder britiske the times og the telegraph onsdag. alexander-arnold ble byttet ut i pausen i kampen mot burnley nylig. i etterkant opplyste manager jürgen klopp at det dreier seg om en kjenning i kneet. onsdag hevder the times å sitte på informasjon om at høyrebacken mister flere uker med fotball og dermed går glipp av finalen i ligacupen 25. februar. the telegraph melder det samme. alexander-arnold hadde i januar knetrøbbel før han kom tilbake og spilte tre kamper før han igjen fikk problemer. liverpool har så langt ikke bekreftet hvor lenge alexander-arnold er ute av spill. (ntb)

  Hockeyforbundets underskudd forverret: «Fant» ti millioner feilførte kroner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:16.06)
  norges ishockeyforbund (nihf) måtte i august sette a-landslaget på pause grunnet økonomiske problemer. i informasjon fra et ledermøte 12. februar kom det frem at inntektssvikt og forbruket har forverret underskuddet for 2023 med om lag 15 millioner kroner. hoveddelen av det er «et resultat av manglende forståelse av inngåtte avtaler mellom nihf, elitehockey og tv 2», skrev forbundet tidligere denne uken. til tv 2 bekrefter hockeypresident tage pettersen situasjonen. – jeg har lyst og behov for å si at det selvfølgelig er en skikkelig kjip situasjon, som vi gjerne skulle vært foruten, sier pettersen. til kanalen opplyser han at det er ti millioner som de siste tre årene har blitt ført feil i budsjettene, og som nå legges inn i regnskapet for 2023. – det har over tid åpenbart vært manglende kunnskap om avtaleverk som har vært inngått mellom ishockeyforbundet, elitehockey og rettighetshaver. over flere år har det blitt ført inntekter som ikke skulle vært ført til forbundet, men som heller skulle vært vært ført videre, forklarer pettersen.

  Boilesen klar for Kolstad: – Innholdsrike dager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:15.29)
  bakspilleren thomas boilesen er løsningen på kolstads skadeproblemer, melder adresseavisen. lørdag kveld spilte boilesen for holstebro mot aalborg i den danske eliteserien. samme kveld ble det signalisert at han var ønsket i kolstad. – jeg fikk en melding fra min agent veldig sent den kvelden. det har gått veldig fort fra da jeg først fikk høre om interessen til at jeg er her. det har vært noen kaotiske og innholdsrike dager, smiler han overfor adressa. 25-åringen har om lag 60 aldersbestemte landskamper for norge, og han spilte for haslum og drammen før han vinteren 2020 gikk til den danske toppklubben kolding. sist sommer signerte han en ettårskontrakt med holstebro. her har han gjort 30 mål på 19 kamper. han forteller at interesse fra kolstad var vanskelig å avslå. – jeg tenkte umiddelbart at dette var noe jeg hadde veldig lyst til. i trondheim flytter boilesen inn hos sin gode kamerat magnus abelvik rød. – han er en av mine beste venner, og vi har kjent hverandre i lang tid. vi snakker sammen ofte. det blir veldig gøy å ha ham tett på igjen og bli lagkompiser. kolstad skal spille mesterligakamp mot pick szeged torsdag, men der blir ikke boilesen å se. han signerer en kontrakt som varer til 1. juli, med gode muligheter for forlengelse, ifølge adressa. (ntb)  Thorvaldsson må operere lysken – mister seriestarten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:13.16)
  rosenborgs islandske angriper isak thorvaldsson må gjennom en operasjon i lysken og går glipp av sesongstarten i eliteserien. – sammen med det medisinske apparatet har vi besluttet at isak behøver en operasjon som følge av lyskeproblemer han har slitt med den siste tiden, sier rbk-trener alfred johansson til klubbens nettside. thorvaldsson opereres mandag og blir ikke med på lagets treningsleir til marbella. – han er dessverre utilgjengelig for spill den kommende perioden og mister seriestarten, bekrefter johansson. thorvaldsson har ikke vært i aksjon i vinterens treningskamper. islendingen scoret fem eliteseriemål i fjor. rosenborg sesongåpner mot sandefjord 1. april. (ntb)
  Kolstad herjet med Bækkelaget – la press på Elverum i gullkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:17.40)
  stjernegalleriet til kolstad hadde få problemer mot nedrykkstruede bækkelaget og vant 35-25 i eliteserien i håndball søndag. trønderne demonstrerte klasseforskjellen mellom lagene fra første kast og fosset av gårde til 6-0 i løpet av åpningsminuttene. – dette fungerer ikke helt optimalt for hjemmelaget. det er helt sikkert, sa tv 2s kommentator. etter en timeout oppsto det et merkbart sceneskifte i ekeberghallen. bækkelaget svarte med seks strake scoringer og fikk kontakt med storfavoritten. på stillingen 6-6 fant sander sagosen veien til nettmaskene, og kolstad fikk etter hvert sving på sakene. til pause sto det 19-9 i favør trønderne på resultattavla. ved fulltid var differansen mellom lagene den samme, og kolstad kunne innkassere to nye poeng.


  Vipers slo tilbake etter treg start – vant klart mot ungarsk storlag i Champions League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:17.29)
  den norske håndballstormakten vipers kristiansand slo på sjarmen og vant 35-27 borte mot det ungarske hovedstadslaget ftc hungaria i champions league lørdag. etter et jevn åpning på kampen grep vertene til seg et lite forsprang tre strake nettkjenninger fra 4-4 til 7-4. da skrudde vipers på den berømte bryteren og orkestrerte en glitrende periode. i løpet av ti minutter gikk gjestene fra tre mål bak til fire mål foran. til pause ledet vipers 17-13. det norske laget bevarte ledelsen etter sidebyttet og glitret til slutt inn til en overbevisende 35-27-seier. russiske anna vyakhireva storspilte for gjestene med ni mål. vipers sikret seg billett til utslagsrundene da de slo polske zaglebie lubin i starten av måneden. i mars skal sørlandsklubben ut i en dobbeltkamp i jakten på kvartfinalebillett. i siste gruppespillsrunde skal vipers opp mot danske ikast på hjemmebane. årets sesong har ikke vært en dans på roser for den tredoble champions league-vinneren fra kristiansand. for kort tid tilbake ble det gjort kjent at den norske storklubben hadde store økonomiske problemer. (ntb)

  spissproblemer for glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:16.14)
  Jens Petter Hauge slo til med mål ti minutter ut i Bodø/Glimt-returen da svenske Malmö ble knust 4-0 i Marbella torsdag. Glimts seier kom med en bismak. Runar Espejord har lenge slitt med skader, og har ikke spilt en tellende kamp siden september. Etter å ha blitt byttet inn måtte han kaste inn håndkleet bare åtte minutter senere. Han holdt seg til baksiden av låret. Kjetil Knutsen og Glimt har dermed et spissproblem før kampene mot Ajax i conferenceligaen. Håkon Evjen startet som spiss i torsdagens treningskamp. Bodø/Glimt har vært på den spanske kysten i flere uker for å lade opp til dobbeltoppgjøret mot Ajax. Neste uke tar laget turen til Amsterdam for første oppgjør i turneringens første utslagsfase. (©NTB)

  Shiffrin står over helgens to renn i Soldeu

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:06.25)
  alpinstjernen mikaela shiffrin kjemper for sin sjette sammenlagttittel i verdenscupen, men kneskaden gjør at hun også står over helgens to renn i andorra. det er det venstre kneet som fortsatt skaper problemer for amerikaneren, etter at hun falt i høy fart i utforrennet i cortina d’ampezzo for to uker siden. – jeg ønsker virkelig å gjøre dette på riktig måte, sier shiffrin ifølge ntb. – selvfølgelig står mye på spill denne sesongen, og det kjenner jeg. men jeg merker også at det er mange muligheter de neste sesongene.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »