Hovedsiden

Liten annonse

  Hovland tar grep etter ujevn helg – dropper turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:22.36)
  viktor hovland vil bruke de neste ukene på å få skikk på eget spill. han står derfor over pga-konkurransen the classic i slutten av måneden. det bekrefter golfproffen til discovery etter helgens turnering i pacific palisades i california. der gikk hovland i alt seks slag under par og var aldri med i tetsjiktet. – jeg er ikke interessert å spille turneringer når ting ikke sitter. da vil jeg heller bruke den tiden på å få ting på plass. når kvaliteten på slagene er tilbake, kan jeg spille flere turneringer, sier hovland og fortsetter: – akkurat nå er det ikke de turneringene som er det viktigste. man har jo majorturneringene som kommer, og jeg har først og fremst lyst til å være klar til dem. the classic er lagt til palm beach gardens i florida. konkurransen varer fra 29. februar til 3. mars. etter planen blir hovland å se i aksjon igjen i arnold palmer invitational. den spilles også i florida (7. til 10. mars). (©ntb)

  Ujevn lørdagsrunde for Hovland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:22.43)
  viktor hovland fant ikke helt rytmen på nest siste runde av pga-turneringen i california. golfproffen gikk lørdagen ett slag under par. det betyr at han faller noen hakk på resultatlista i pacific palisades. hovland er i øyeblikket på en delt 28.-plass etter å ha startet runden som nummer 20 i sammendraget. han noterte birdier på det 6., 15. og 17. hullet, men måtte også tåle to bogeyer (hull fire og åtte). nordmannens beste slag for dagen var utspillet på hull seks som la ballen halvmeteren fra hullet. det banet vei for hans første birdie på runden. før søndagens avslutning er hovland fire slag under par. i skrivende stund er han ni slag bak ledende patrick cantlay fra usa. (ntb)

  Bondeprotester stanset sykkelritt – fem etapper ble til totalt 4,9 kilometer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:13.45)
  sykkelproffen carl fredrik hagen og rivalene i vuelta a andalucia måtte fredag innse at rittet nesten i sin helhet ble avlyst som følge av politimangel. de spanske arrangørene ble tvunget til å avlyse både onsdagens og torsdagens planlagte etapper som følge av at politiressursene i området måtte prioriteres i brukt i forbindelse med bondedemonstrasjoner. fredag ble det også besluttet at lørdagens og søndagens to avsluttende etapper må avlyses av samme grunn. dermed blir sammenlagtkampen i det opprinnelig fem etapper lange rittet avgjort på fredagens 4,9 kilometer lange tempoeetappe. den går som planlagt. det er andre gang på kort tid at et sykkelritt får trøbbel som følge av demonstrasjoner. det samme skjedde under etoile de bessèges nylig. amund grøndahl jansen og carl fredrik hagen var norske representanter i vuelta a andalucia. de to sykler for henholdsvis jayco alula og q36.5. bøndene demonstrerer mot at økte kostnader ikke blir kompensert gjennom eus landbruksordninger, tiltakende skjemavelde og omfattende import av billig frukt og grønt fra sørlige eu-land og land utenfor unionen, blant andre ukraina. (ntb)

  Talentet Signe Gaupset inn i landslaget i Graingers første tropp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:10.11)
  to playoffkamper mot kroatia venter for de norske jentene. bortekampen spilles 23. februar, mens returoppgjør er på sr-bank arena i stavanger 27. februar. brann-talentet signe gaupset fikk plass i gemma graingers første tropp som sjef for kvinnelandslaget i fotball. gaupset har storspilt for et brann som har gjort det godt i mesterligaen. hun har ikke spilt landslagsfotball over j19-nivå tidligere. – hun er en bra spiller. signe (gaupset) er her mye på grunn av hennes prestasjoner i mesterligaen. for henne gjorde det ingenting å møte et lag som lyon, sier grainger om uttaket av gaupset. det var ingen store overraskelser i graingers tropp. det største frafallet er roma-proffen emilie haavi, men hun har ikke vært med i en landslagstropp siden fjorårets vm i australia og new zealand. – det er en veldig konkurransedyktig tropp. vi har mange spillere som er skadefrie og tilgjengelig. det er viktig og troppen er så god som den kan bli, sier landslagssjef grainger om troppen. graingers mannskap må gå seirende ut av duellen mot kroatia for å unngå nedrykk til nivå b. – vi bør vinne disse to kampene. vi bør være på a-nivået i nasjonsligaen, sier landslagssjefen.  God Hovland-avslutning – henger med i storturnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. februar 2024 KL:23.53)
  viktor hovland avsluttet med birdie på begge de to siste hullene på torsdagens åpningsrunde i pebble beach pro-am. turneringen er én av åtte «signaturturneringer» på pga-touren denne sesongen, hvor kun 80 spillere får muligheten til å delta. hovland ligger på delt 14.-plass etter første dag av turneringen på spyglass hill-banen. torsdagens runde startet bra for hovland, som var to slag under par etter de tre første hullene. deretter stoppet det litt opp for nordmannen, som var ett slag under par før de siste to hullene. med to birdier der ble det til slutt en runde på tre slag under par, 69 slag. han er seks slag bak thomas detry, som leder, men har kun fire slag opp til tredjeplassen. hver proffspiller har med seg en amatør på laget de to første rundene i en lagturnering, før proffenes individuelle runde starter. hovland har chuck robbins, direktør for teknologigiganten cisco, på sitt lag. lørdag og søndag er bare proffene på banen. mens hovland torsdag spilte på spyglass hill, skal han på fredag i aksjon på pebble beach – en bane han har svært gode minner fra etter at han vant det amerikanske amatørmesterskapet i 2018 og endte på en delt tolvteplass da u.s. open ble spilt på banen i 2019.

  Medier: Fransk EM-vinner pågrepet for voldtektsforsøk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. januar 2024 KL:12.28)
  søndag var håndballprofilen benoit kounkoud med på frankrikes em-triumf. tirsdag morgen ble han anholdt for forsøk på voldtekt, melder flere franske medier. kounkoud og frankrike beseiret danmark i em-finalen i tyskland søndag. nå er polen-proffen anklaget for voldtektsforsøk, skriver blant andre le parisien og l`equipe. påtalemyndigheten bekrefter overfor l`equipe at en håndboldspiller har vært i politiets varetekt siden tirsdag morgen. vedkommende har fått anklager rettet mot seg av en 21-årig kvinne. voldtektsforsøket skal ha funnet sted natt til tirsdag. 26-årige kounkoud ble ifølge meldingene holdt tilbake av en sikkerhetsvakt inntil politiet ankom stedet. kounkoud spiller til daglig for polske kielce. han spilte fem kamper under em, men kom ikke på banen i finalen mod danmark.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »