Hovedsiden

Liten annonse

  Riiber mister prøve-VM – sliter med vondt kne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:12.39)
  jarl magnus riiber hoppet ikke under den provisoriske omgangen i granåsen fredag. nå er det klart at kombinertstjernen står over samtlige renn i verdenscupavslutningen, som også er et prøve-vm for kombinerteliten. det bekrefter sportssjef ivar stuan til nrk. årsaken er at riiber sliter med et sårt kne. han skadet seg under et langt treningshopp på lillehammer, og han har hatt en kjenning over tid. under forrige helgs konkurranser i holmenkollen kom han seg greit gjennom frem il det siste hoppet, hvor han fikk en dårlig landing. det trigget skaden igjen. – han har hatt litt hevelse, så tenker vi å være føre var og ikke utfordre skjebnen noe mer. vi tar en dag av gangen, men per nå ser det ganske lovende ut, forklarer trener stig morten fredheim til nrk.

  Riiber står over lagkonkurransen – sliter med vondt kne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:12.39)
  jarl magnus riiber hoppet ikke under den provisoriske omgangen i granåsen fredag og blir heller ikke en del av norges lag lørdag. årsaken er at kombinertstjernen sliter med et sårt kne. riibers skade startet under et langt treningshopp på lillehammer, og han har hatt en kjenning over tid. under forrige helgs konkurranser i holmenkollen kom han seg greit gjennom frem il det siste hoppet, hvor han fikk en dårlig landing. det trigget skaden igjen. – han har hatt litt hevelse, så tenker vi å være føre var og ikke utfordre skjebnen noe mer. vi tar en dag av gangen, men per nå ser det ganske lovende ut, forklarer trener stig morten fredheim til nrk.

  Stygt fall for Mari Leinan Lund - kjørt til sykehus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:10.49)
  kombinertutøver mari leinan lund falt stygt da hun hoppet i granåsen fredag formiddag. hun ble fraktet bort med båre. lund landet først på skiene, men mistet balansen og gikk over ende. da slo hun tilsynelatende ansiktet ned i bakken, skled langt bortover og ble liggende. etter kort tid kom helsepersonell på plass. lund ble liggende og slå hånden i bakken mens hun ble gjort klar til å bli løftet over på båre. skadeomfanget er foreløpig ukjent, men treneren hennes thomas kjelbotn, sier hun har blitt fraktet til st. olavs med ambulanse. – der vil hun bli undersøkt. hun blir tatt godt vare på, sier han til nrk. lund ble nummer to i den provisoriske omgangen med et svev på 110 meter. hun ligger på tredjeplass i verdenscupen sammenlagt, bare slått av sine to landskvinner gyda westvold hansen og ida marie hagen, som allerede har unnet verdenscupen sammenlagt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »