Hovedsiden

Liten annonse  NFL-legende legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:19.16)
  aaron donald (32) avslutter karrieren etter ti sesonger i nfl. han regnes som en av ligaens beste forsvarsspillere noensinne. donald har spilt samtlige av sine nfl-kamper for los angeles rams. i 2022 var han blant nøkkelspillerne da laget slo cincinnati bengals og vant super bowl. – jeg har gitt alt på fotballbanen både fysisk og psykisk. jeg har dedikert alle 365 dager i året til å bli den beste spilleren jeg kunne bli, sier donald i en uttalelse. tre ganger ble han kåret til årets forsvarsspiller i nfl og ble alltid valgt ut til den årlige all star-kampen i amerikansk fotball. åtte ganger kom donald med på årets stjernelag. han noterte 111 sacks (takling av motstanderens quarterback med ballen) og 500 taklinger i løpet av sine ti år som rams-spiller. – ikke mange spillere får muligheten til å vinne super bowl og avslutte karrieren i samme klubb som man startet i. det har jeg aldri tatt for gitt, sier donald. (©ntb)

  Tande står over resten av verdenscupen: – En kjedelig sesong

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:14.23)
  daniel-andré tande hoppet sitt siste verdenscuprenn i holmenkollen lørdag. nå bekrefter han til nrk at verdenscupsesongen er over for hans del. – det har vært en kjedelig sesong. mye stang ut gjennom hele vinteren, sier tande til nrk. hopperen ble hjemme og trente etter skiflygings-vm i kulm i januar og frem til rawair. men sier at det ikke stemte bra nok da han vendte tilbake til verdenscupen forrige helg. – jeg fant ikke ut av nok ting da jeg var hjemme og trente før rawair, så det var kjedelig, sier han. tande forteller at det siste hopprennet hans for sesongen blir på nm i lillehammer neste tirsdag. etter rawair gjenstår kun planica i verdenscupen. bakken der tande falt stygt i 2021, og lå død i flere minutter. – i fjor var det en stor påkjenning psykisk å hoppe der. så jeg skal ikke pushe på for å gjøre det i år. greit å kalle en dårlig sesong for en dårlig sesong, og ta det som det er. forhåpentligvis blir det bedre neste år, avslutter han.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »