Hovedsiden

Liten annonse
  Drama i VM: Fransk stavhopper fraktet ut på båre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 12 minutter gammel - (lørdag 2. mars 2024 KL:21.47)
  margot chevrier (24) falt stygt i lørdagens stavfinale i innendørs-vm i friidrett. den franske utøveren ble båret ut av hallen. uhellet forsinket avviklingen av stavkonkurransen i glasgow. chevrier trengte medisinsk tilsyn og ble senere fraktet bort på båre til applaus fra publikum. fallet skjedde da hun prøvde å ta seg over 4,65 meter. chevrier er flere ganger blitt fransk mester i stavsprang. (ntb)

  Pogacar med heftig sykkelbragd – vant Strade Bianche etter solokjøring i åtte mil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (lørdag 2. mars 2024 KL:17.08)
  tadej pogacar (25) rykket med 80 kilometer igjen og tok en suveren seier i prestisjerittet strade bianche i italia. den slovenske uae-syklisten viste igjen fram sin enorme kapasitet. grusveier og en tøff løype stoppet ham ikke fra å ta saken i egne hender oppsiktsvekkende tidlig i rittet. pogacar nølte ikke og bygget opp en luke ingen var i stand til å tette. han ledet med over tre minutter før den siste biten i de gamle gatene i siena. der tok han imot hyllesten fra publikum og løftet sykkelen etter at målstreken var passert. det skilte til slutt 2.44 minutter til den latviske toeren toms skujins (lidl-trek) etter kjøring i 215 kilometer. pogacar er kun den tredje i historien til å ha vunnet strade bianche to ganger. 25-åringens første seier kom i 2022. i kvinnenes utgave ble det seier til lotte kopecky, etter at hun rykket fra hjemmehåpet elisa longo borghini i den siste bakken. (ntb/nrk)  Midtjylland stenger trening – vil ha ro rundt spillerne etter dramatisk sykdomsbeskjed

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:09.38)
  den danske fotballklubben midtjylland gir verken publikum eller medier tilgang til onsdagens trening. årsaken er situasjonen rundt kristoffer olsson, som ligger i respirator. midtjylland skriver på x at alle i klubben er sterkt preget av situasjonen med den svenske landslagsspilleren. han mistet bevisstheten hjemme hos seg selv 20. februar. – alle i fc midtjylland er preget av kristoffers situasjon, derfor er dagens trening stengt for media og tilskuere, heter det i en uttalelse. olsson er rammet av en akutt sykdom relatert til hjernen. sykdommen skyldes ikke selvskading eller ytre faktorer, opplyste klubben hans tirsdag. et team av medisinske eksperter jobber på høygir for å stille en diagnose, slik at riktig behandling kan settes i gang. svensken har vært omringet av sin nærmeste familie siden sykehusinnleggelsen, og deler av superligaklubbens stab har også besøkt fotballspilleren. midtjylland har vært tydelige på at de ikke har flere kommentarer i sakens anledning, men at den vil melde ut eventuell ny informasjon i saken. (ntb)


  Storhamar sikret seriemesterskapet med storseier – knuste Comet 10–0

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:20.54)
  storhamar tok sitt niende seriemesterskap i ishockey da laget slo tabelljumbo comet fra halden med 10–0 foran godt besatte tribuner. storhamar satset på å fylle hamar ol-amfi med 5721 publikummere slik at det var nesten «mætt fjøs» da det niende seriemesterskapet ble sikret. det var likevel et stykke til publikumsrekorden på godt over 7300 frammøtte. det skilte 93 poeng mellom de to lagene før kampen og hjemmelaget var mer enn store favoritter. andreas martinsen satte tidlig standarden da han scoret 1–0 før det var gått to minutter. kort etter hadde kenneth pappalardo økt til 2–0 på en styring. sverre rønningen økte til 3–0 før det var gått ti minutter. maxime trepanier økte til 4–0 etter at comet hadde hatt en puck som stoppet på målstreken før en storhamar-spiller fikk slått den unna. mål fra jacob berglund og marcus bryhnisvven ble til 5–0 og 6–0. kapteinen selv patrick thoresen satte 7–0 i midtperioden. canadiske trepanier økte til 8–0 i sisteperiode med sitt annet mål for kvelden. berglund stoppet også på to mål til 9–0 før andreas dahl ordnet 10–0 og tosifret. seieren var lagets 25. strake seier. (©ntb)


  Aldri skjedd før i Bodø

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:19.22)
  ajax-stjerne jordan henderson dukket opp i shorts i bodø-kulda da utskjelte ajax-spillere fikk støtte fra tilreisende fans. og for første gang i aspmyras fikk publikum se hele bortelagets trening.

  TV 2: Søker om mesterligafinale på Ullevaal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.13)
  oslo og ullevaal stadion kan bli stedet der mesterligafinalen for kvinner i 2026 eller 2027 kan finne sted. – utviklingen i internasjonal kvinnefotball går rekordfort, og de beste lagene i mesterligaen spiller på et skyhøyt nivå. mesterligaen for kvinner har på rekordtid blitt stort sportslig, kommersielt og publikumsmessig, sier fotballpresident lise klaveness til tv 2. nylig ble norge droppet i samarbeidet med danmark og sverige til søknaden om felles em for kvinner i 2029, men nå har altså klaveness sett muligheter for å arrangere en mesterligafinale i stedet. – det å få arrangere den største internasjonale klubbfinalen på norsk jord vil selvsagt gi en folkefest på ullevaal stadion, og i oslo by, men det viktigste er å stimulere enda flere norske jenter og klubber til å skape glede, drømmer og fellesskap, sier lise klaveness.

  TV 2: Søker om Mesterliga-finale på Ullevaal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:10.13)
  oslo og ullevaal stadion kan bli stedet der mesterliga-finalen for kvinner i 2026 eller 2027 kan finne sted. – utviklingen i internasjonal kvinnefotball går rekordfort, og de beste lagene i champions league spiller på et skyhøyt nivå. champions league for kvinner har på rekordtid blitt stort sportslig, kommersielt og publikumsmessig, sier fotballpresident lise klaveness til tv 2. nylig ble norge droppet i samarbeidet med danmark og sverige til søknaden om felles em for kvinner i 2029, men nå har altså klaveness sett muligheter for å arrangere en mesterliga-finale i stedet. – det å få arrangere den største internasjonale klubbfinalen på norsk jord vil selvsagt gi en folkefest på ullevaal stadion, og i oslo by, men det viktigste er å stimulere enda flere norske jenter og klubber til å skape glede, drømmer og fellesskap, sier lise klaveness.  klæbo overrasket over usa-publikum: – noe av det sykeste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 17. februar 2024 KL:21.11)
  Johannes Høsflot Klæbo tok sin tredje strake verdenscupseier da han var i en egen klasse i lørdagens sprint i amerikanske Minneapolis. 27-åringen var raskest på oppløpet og vant foran italienske Federico Pellegrino og Håvard Solås Taugbøl. – Det smaker godt. Det er noe at det sykeste jeg har vært med på stemningsmessig. Det jubles som bare det. Jeg håper ikke det er siste gang vi konkurrrer her, sier Klæbo til Viaplay. Det er første gang det er verdenscup i Minneapolis. Even Northug brakk staven i finalen og ble nummer fem. Dagens største overraskelse var derimot at Erik Valnes, som har vært på pallen i de siste to sprintrennene i verdenscupen, røk ut allerede i sprintprologen. 27-åringen ledet sprintcupen sammenlagt tre fattige poeng foran Klæbo før lørdagens sprint, men trønderen overtok ledertrøyen før finalene.

  Caitlin Clark satte scoringsrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:15.03)
  caitlin clark ble torsdag mestscorende spiller i amerikansk ncaa-basketball for kvinner. hun feiret med personlig rekord på 49 poeng og har 3569 totalt. clarks rekordjakt har fått stor oppmerksomhet i usa, og publikum i iowa states fullsatte hjemmearena fikk full valuta i 106-89-seieren over michigan. clark trengte åtte poeng for å sette rekord, og allerede etter 2.12 minutter var den jobben gjort, med tre skudd. det som løftet henne forbi kelsey plum var nær selvsagt et trepoengskudd fra nærmere logoen midt på gulvet enn 3-poenglinja. det er hennes spesialitet. 22-åringen satte ikke bare skolerekord med 49 poeng i en kamp, hun tangerte sin bestenotering med ni trepoengere og leverte også 13 assist. (ntb)


  Ruuds finaledrøm knust i showturneringen i Oslo – Rublev gikk til topps

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:13.08)
  casper ruud slet ordentlig mot australske alex de minaur i semifinalen i uts-turneringen i telenor arena. andrej rublev vant finalen. snarøya-mannen fikk ikke spillet til å stemme og hadde dårlig uttelling. de minaur var skarpere og vant komfortabelt de to første omgangene. ruud begeistret det norske publikumet med stødigere spill i den tredje omgangen. likevel måtte han tåle nederlag mot australieren. rublev slo alexander bublik i den andre semifinalen. russeren var også sterkest i finalen mot de minaur og vant 3-1 totalt i finalen. formatet i uts er slik at det spilles fire omganger på åtte minutter hver. den første til å vinne tre omganger går seirende ut av duellen. det er også bare tillat med én serve, og dessuten kan spillerne bruke hvert sitt «kort» som gjør at det neste poenget gir tre poeng. ruud reiser videre til en atp250-turnering i los cabos i mexico etter uts-turneringen. deretter kommer større turneringer i både mexico og usa. (ntb)

  Ruud slått ut av tennisturneringen i Oslo før finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:13.08)
  casper ruud kjempet hardt mot australieren alex de minaur i semifinalen i uts-turneringen i oslo søndag. det norske tennisesset hadde ikke sin beste dag på banen, og australieren vant tre strake sett. ruud spilte stødigere i den tredje omgangen, og det norske publikummet i telenor arena hadde troa, men det holdt ikke. – jeg hang ikke helt med, men det har vært fantastisk morsomt å spille foran et norsk publikum, sier ruud til tv 2. de minaur møter enten andrej rubljov eller alexander bublik i finalen, som spilles klokka 15. ruud reiser videre til en atp 250-turnering i los cabos i mexico  Real Madrid festet grepet i gullkampen – smadret Girona 4-0 i toppoppgjøret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:20.27)
  et knippe kunstscoringer gledet hjemmepublikummet da vinicius og jude bellingham bidro sterkt til at real madrid slo gullrival girona 4-0 i la liga. dermed øker avstanden mellom de to tetlagene til fem poeng i favør real madrid. vinicius sendte vertene foran med et prosjektil etter kun få minutter spilt. brasilianeren transporterte ballen inn fra venstrekanten før han hamret ballen i motsatt hjørne. – en nydelig scoring og en perfekt start for real madrid, sa tv 2-ekspert simen stamsø møller. ti minutter før sidebyttet orkestrerte vinicius og bellingham en angrepssymfoni av de helt sjeldne. førstnevnte fant lagkameraten med en utsidepasning, før det engelske vidunderbarnet selv rundet målvakten og doblet vertenes ledelse. kort tid etter pause la bellingham på til 3-0 etter en flott prestasjon fra vinicius. – en utrolig oppvisning fra de to, skrøt stamsø møller. rodrygo gjorde vertenes fjerde etter 60 minutter, mens bommet på straffespark på overtid. girona har imponert stort denne sesongen. overraskelseslaget har kun tapt to seriekamper og er nummer to på tabellen uavhengig av barcelona og atletico madrids resultater søndag. (ntb)  Ruud våknet etter svak start – utklasset Rune i showturnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:21.58)
  tennisprofilen casper ruud åpnet ultimate tennis showdown-turneringen på fornebu med 3-1 mot danske holger rune. formatet i uts er slik at det spilles fire omganger på åtte minutter hver. den første til å vinne tre omganger går seirende ut av duellen. det er også bare tillat med én serve, og dessuten kan spillerne bruke hvert sitt «kort» som gjør at det neste poenget gir tre poeng. ruud fyrte opp publikumet på det som er svært nær hans virkelige hjemmebane. 25-åringen fra snarøya havnet imidlertid tidlig under mot en påskrudd rune. – det er trykk fra rune og en litt hanglende start fra ruud. han kommer ikke helt i gang, sa tv 2-kommentator sverre krogh sundbø. rune fortsatte å styre på parketten på fornebu og vant første omgang med 21-6. men så kom ruud tilbake, og vant 14-13, 17-12 og 13-12 i de neste tre omgangene. dermed vant han kampen 3-1. – unnskyld, folkens. jeg håper jeg slo alle mine dårligste slag denne omgangen, sa ruud etter første omgang. i annen omgang løftet nordmannen spillet mye og utlignet med 14-13-seier, før han gikk opp i ledelsen med 17-12 i omgang nummer tre.

  Hagen med strålende langrenn i Otepää – leder før hoppingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:14.03)
  verdenscupleder ida marie hagen klarte å skaffe seg 2,7 poengs forsprang foran hoppdelen i kombinertløpernes fellesstart i estiske otepää. hun var klart best i langrennet over 5 kilometer, der hun gikk i front hele veien og til slutt vant med 10,9 sekunder. det utgjør 2,7 poeng i hoppbakken. gyda westvold hansen ble nummer to, mens tyskeren nathalie armbruster fulgte halvsekundet bak henne. derfra skilte det hele 17,5 sekunder til den finske fireren lumia nurmela. fellesstarten er den eneste for kvinnene denne sesongen og den første siden 2022. øvelsen er på vm-programmet i trondheim neste år. – det blir en ganske åpen konkurranse der du ikke får den store forskjellen i langrennet. det er fint for publikum. alt avgjøres i hoppbakken, sa norges sportssjef ivar stuan før start. hopprennet starter klokken 16.15. (ntb)

  Messi hetses i Kina - beskyldes for politisk markering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:07.25)
  bråket fortsetter etter at lionel messi ikke kom på banen i en treningskamp i hongkong. argentineren beskyldes for politisk markering mot kina. reaksjonene var sterke da lionel messi ble sittende på benken under en showkamp i hongkong søndag på grunn av en skade. regjeringen i hongkong bidro angivelig med 21 millioner kroner for å få messi og lagkameratene hans til å spille i storbyen, men til tross for at publikum ropte navnet hans gjennom hele kampen, ble den skadde argentinske superstjernen ubenyttet reserve. det ble ikke bedre da han onsdag spilte en halvtime da laget hans møtte japanske vissel kobe i tokyo. da kom anklagene om at messis «no show» i hongkong var rettet mot kina. – en teori er at dette var politisk motivert, skriver avisen global times. på x og det kinesiske sosiale mediet weibo er det postet mange negative kommentarer om lionel messi, med anklager om at han er slem og arrogant. en rådgiver for regjeringen i hongkong har antydet at han bør nektes innreise til landet, skriver afp. – hans løgner og hykleri er frastøtende, uttalte rådgiveren, regina ip. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »