Hovedsiden

Liten annonse
  stenshorne punkterte i barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 23. juni 2024 KL:11.38)
  den norske formel 3-føreren martinius stenshorne var svært uheldig under hovedløpet i barcelona. allerede i første sving førte et sammenstøt til trøbbel. mp-fører tim tramnitz kjørte i stenshorne bakfra, og nordmannen havnet ute til venstre og tapte noen plasseringer. problemene fortsatte, for på den siste runden punkterte 18-åringen fra hokksund da han forsøkte å passere laurens van hoepen og traff nederlenderens hjul. det begynte å regne mot slutten av løpet, og med tre fungerende hjul ble stenshorne passert av en haug førere på veien mot mållinjen. dermed endte den unge nordmannen på 27. plass.

  Sveits slo Ungarn etter praktmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 15. juni 2024 KL:16.54)
  to nydelege nettkjenningar i første omgang og eit mål på overtid sikra sveitsarane 3–1 siger mot ungarn i ems andre kamp. 12 minutt ut i kampen spelar michel aebischer opp i bakrommet og leverer ein draumepasning til kwadwo duah, som i kveld spelte sin andre landskamp for sveits. han er iskald og skyt ballen lekkert opp i det venstre hjørnet. sveitsarane måtte imdlertidig vente før dei kunne sleppe jubelen laus for fult. målet vart først annullert, men ein var-sjekk gjorde om på offsiden. på tampen av første omgang var det mannen som serverte første mål som viste fram meir ballkunst. frå 20 meter tar michel aebischer ein touch i bana før han bøyer ballen elegant ned i lengste ved stolperota. ungarn meir på hogget etter sidebyte og i det 66 minutt kom reduseringa. barnavás varga styrer ballen i mål med pannebrasken. ungarn heldt fram med å presse, men i sluttminutta opna dette mogelegheit for sveits, og breel embolo med ein utsøkt lobb punkterte kampen tre minutt på overtid.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »