Hovedsiden

Liten annonse
  Ny Ødegaard-scoring da Arsenal slo Wolves

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:18.03)
  martin ødegaard scoret for andre kamp på rad da arsenal slo wolverhampton 2-1. tidligere i uken tegnet han seg på scoringslisten med en vakker volley i mesterliga-kampen mot lens. også lørdagens scoring var av det vakre slaget. etter flott kombinasjonsspill mellom oleksandr zintsjenko og gabriel jesus spilte førstnevnte ballen 45 grader ut. der ventet ødegaard og bredsidet kontrollert inn 2-0 for arsenal. bare minutter tidligere hadde bukayo saka sendt the gunners i føringen. på tampen reduserte matheus cunha for wolves, men det ble bare et trøstemål. arsenal topper premier league-tabellen og er fire poeng foran manchester city, som søndag skal i aksjon mot tottenham. sander berge var også i aksjon lørdag ettermiddag. hans burnley nedsablet sheffield united og vant hele 5-0. berge spilte hele kampen. brentford slo på sin side luton 3-1. kristoffer ajer skulle egentlig starte den kampen, men ble skadet under oppvarmingen.

  Manchester United rotet bort seier i skjebnekamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:20.37)
  to ganger ledet manchester united med to mål. likevel rotet de bort seieren mot galatasaray. målfesten i den tyrkiske hovedstaden endte 3-3. manchester united, som ble tatt imot med «welcome to hell»-bannere fra galatasaray-fansen, fikk en drømmestart på kampen. allerede etter 18 minutter ledet de 2-0, takket være vakre mål signert alejandro garnacho og bruno fernandes. like før halvtimen var spilt reduserte hakim ziyech etter et frispark der andré onana ikke vartet opp med fantastisk keeperspill. scott mctominay fikset ny tomålsledelse da han satte inn 3-1 etter pause, men igjen reduserte ziyech med et frispark. denne gangen etter god hjelp fra onana, som vartet opp med en ordentlig keepertabbe da han slo ballen inn i eget nett. bare minutter senere utlignet kerem akturkoglu til 3-3. resultatet er på ingen måte gunstig for manchester united, som fortsatt ligger sist i gruppe a. nå er de helt avhengige av seier mot bayern münchen i siste gruppespillskamp, og er også avhengig av at andre resultater går deres vei.

  Curlingkvinnene til Norges første EM-semifinale på 18 år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:14.18)
  norges kvinnelag er klare for semifinalekamp mot sveits etter den avgjørende 9-7-seieren over skottland tidligere torsdag. semifinalen spilles torsdag kveld i em-arenaen i aberdeen. i den andre semifinalen møtes sverige og italia. sist gang norge kom så langt som til en semifinale i em var i 2005. norge var ikke heldig med sine steiner i den fjerde omgangen som de tapte med 0-3, men de slo umiddelbart tilbake med å vinne den neste omgangen med tilsvarende sifre. skottene reduserte til 7-7 i den åttende omgangen, men de klarte ikke å utnytte at de hadde sistestein i den tiende og siste omgangen. skipen rebecca morrison sendte den for langt i boet, og da var det norge som hadde den beste steinen også i den omgangen, i likhet med den i den niende omgangen. norges skip er marianne rørvik. hun har med seg kristin skaslien, mille haslev nordbye og martine rønning på laget. (ntb)

  Serieleder Vålerenga tok sin tiende strake seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:18.24)
  vålerenga troner fortsatt øverst på eliteserietabellen i ishockey etter sesongens tidende strake seier. frisk asker ble slått 6-4 lørdag. vålerenga tok imot roy johansen og frisk asker, og mye har skjedd siden de to lagene møttes i serieåpningen i september. vålerenga-laget har etablert seg på serietoppen, mens asker-laget har skuffet stort og ligger helt nede på 7.-plass. nå har laget slitt stort i innledningen etter en rekke skader på nøkkelspillere. tommi taimi scoret åpningsperiodens eneste mål. pontus finstad ordnet 2-0 før tobias fladeby reduserte for frisk til 1-2 kort etter. håpet om poeng hos frisk steg, men etter at kaptein martin røymark og mika partanen scoret hvert sitt mål til 4-1-ledelse for vif etter to perioder, forsvant noe av det håpet. alex dostie satte 5-1 og scoret sitt første mål for klubben. det ble litt fyr i kampen da alexander bonsaksen og jørgen karterud barket sammen. det endte med matchstraff for begge. den tidligere vålerenga-kapteinen tobias lindström reduserte til 2-5 mot sine gamle lagkamerater. thomas valkvæ olsen reduserte ytterligere, men da partanen satte sitt annet mål for kvelden var kampen kjørt. christian vethe bye fikk derimot pyntet på resultatet til 4-6. (©ntb)

  Sandefjord-seier skaper trøbbel for Vålerenga og Stabæk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:18.57)
  vålerenga og stabæk spilte uavgjort ii skjebnekampen på intility arena lørdag kveld. det er et resultat som egentlig ikke gagner noen av dem - og sandefjord gjorde det bare verre. sandefjord slo nemlig rosenborg 3-2 i sin kamp og har dermed fått en liten luke til vålerenga og stabæk. nå har sandefjord tre poeng ned til vålerenga på direkte nedrykk og to poeng til stabæk på kvalikplass. en drømmeomgang la grunnlaget for sandefjord-seier: de tok med seg en 3-0-ledelse til pause. rosenborg hevet seg og reduserte to ganger etter hvilen, men fikk aldri utligningen. på intility var kampen mellom vålerenga og stabæk preget av nerver og forsiktighet. det var en sjansefattig affære der ingen av lagene tok noe særlig risiko. på overtid fikk simen juklerød en gyllen mulighet for vålerenga, men han satte ballen over mål. det endte 0-0 i hovedstaden - og dermed lever fortsatt håpet for begge to. bare to serierunder gjenstår av sesongen.

  Tromsø på tredjeplass med to runder igjen – slo Odd i Skien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:18.56)
  tromsø slo tilbake etter tapet for strømsgodset og slo odd 2-1 i skien søndag. seieren sender dem enda nærmere medalje i eliteserien tromsø har prestert over all forventning denne sesongen og er med i medaljestriden med to runder igjen. klubben er ett poeng bak brann på andreplassen og to poeng foran viking på fjerdeplassen. el hadji diouf var sentral i oppgjøret søndag og satte inn 1-0-målet via stolpen like før tolv spilte minutter. samme mann var tilrettelegger til 2-0 ved halvspilt andreomgang. vingen fant vegard erlien med et strålende innlegg, og spissen kunne enkelt sette inn kampens andre. mikael norø ingebrigtsen reduserte kvarteret før slutt etter strålende angrepsspill, men det endte med tromsø-seier søndag. tromsø har levert varierende resultater den siste tiden, med blant annet 1-2-tap for tabelljumbo aalesund og 4-1-seier mot molde i løpet av sine fire siste. forrige runde røk de 0-1 for strømsgodset. odd har også vist varierende form mot slutten av årets sesong. laget sto med 2-2-1 i statistikk på sine siste fem før runden. det holder til en 10.-plass. tromsø møter haugesund (h) og vålerenga (b) i sine to resterende kamper av sesongen. odd reiser på sin side til lillestrøm neste runde, før de tar imot aalesund i siste runde 3. desember. (ntb)

  Real Madrid knuste Valencia – Girona beholder tabelltoppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:23.50)
  real madrid hadde få problemer med å slå valencia 5-1, men de hvitkledde er fortsatt to poeng bak girona på toppen av tabellen i la liga. girona vendte til 2-1-seier over rayo vallecano tidligere lørdag og befestet med det sin posisjon som lederlag i den spanske toppdivisjonen. real madrid jakter nærmest og slo valencia på hjemmebane. dani carvajal sendte de hvitkledde i ledelsen allerede etter tre minutter med et flott skudd. før pause la vinicius junior på til 2-0 da han brystet ballen i mål på innlegg fra rodrygo. like etter hvilen banket samme mann ballen i mål fra 17 meter, før rodrygo la på til 4-0 minuttet etterpå. mot slutten ble også rodrygo tomålsscorer, mens hugo duro reduserte for valencia. real måtte klare seg uten stjernesigneringen jude bellingham i lørdagens duell. engelskmannen, som har tatt la liga med storm etter overgangen fra borussia dortmund i sommer, sliter med skade. (ntb)

  Thorstvedt-dobbel for Sassuolo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:20.22)
  kristian thorstvedt scoret både én og to ganger da sassuolo spilte 2-2 hjemme mot salernitana. den norske midtbanespilleren var en svært viktig bidragsyter for sassuolo, som kjempet seg tilbake fra 0-2 til ett poeng. allerede etter 17 minutters spill ledet gjestene fra salerno med to mål, men thorstvedt reduserte i det 36. minutt og utlignet i det 52., og berget dermed poenget for sassuolo. thorstvedt scoret også forrige serierunde, da mot torino. sassuolo ligger på 14. plass i serie a, mens salernitana har slitt og ligger sist i den italienske toppdivisjonen. emil konradsen ceïde og marcus holmgren pedersen var ubenyttede reserver for sassuolo. emil bohinen spilte 60 minutter for salernitana, mens erik botheim så hele oppgjøret fra benken.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »