Hovedsiden

Liten annonse

  Messi pådro seg leddbåndsskade i ankelen – ute på ubestemt tid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:07.10)
  inter miami må trolig klare seg uten lionel messi i flere kamper etter at han pådro seg en leddbåndsskade i ankelen i copa america-finalen. på egne nettsider skriver klubben at messi har vært gjennom medisinske undersøkelser etter at han måtte byttes ut i annenomgangen da colombia ble slått 1-0 natt til mandag norsk tid. det er usikkert når messi returnerer til spill igjen. det avhenger ifølge klubben av framdriften på rehabiliteringen. tidligere tirsdag sa inter miamis hovedtrener gerardo martino at messi sannsynligvis vil gå glipp av de to neste kampene. etter copa america-triumfen skrev argentineren i egne mediekanaler at han håpet å være tilbake i spill i løpet av kort tid. inter miami er nummer to i den østlige avdelingen i mls. kun ett poeng skiller opp til tabellener cincinnati. de to neste kampene for inter miami er mot toronto (21. juli) og chicago fire (28. juli). (ntb)  Aftenbladet: Skadesmell for Viking – kaptein Tripic mister neste seriekamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:11.46)
  viking-kaptein zlatko tripic må se lørdagens hjemmekamp mot kristiansund fra tribuneplass etter lårskaden han pådro seg i 2-1-seieren over kfum oslo. det opplyser petter søndenå i vikings medisinske apparat til stavanger aftenblad. – han fikk en liten kjenning i hamstringen. det er ingen alvorlig skade, men det ser ikke ut til at han rekker kampen på lørdag, sier søndenå. tripic måtte av banen underveis i den første omgangen mot kfum søndag. denne uken er 31-åringen nødt til å trene alternativt. – vi undersøker og tester, ser på svarene vi får og ser om vi kan trappe opp belastningen gradvis, fortsetter søndenå. viking-kapteinen forlenget nylig kontrakten med siddisene. til aftenbladet sier tripic at han er nødt til å være tålmodig i rehabiliteringen. – jeg skal gjøre alt jeg kan for å komme raskest mulig tilbake, men det er viktig å bli helt god igjen før jeg er tilbake. 2-1-seieren mot kfum oslo brakte viking opp på 4.-plass i eliteserien. det skiller åtte poeng til serieleder bodø/glimt. (ntb)

  Hegerberg ikke med i skjebnekampene til Norge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:11.06)
  både kaptein og visekaptein maren mjelde og ada hegerberg var ikke i landslagstroppen til em-kvalifiseringskampene mot finland og nederland. det opplyser landslagsjef gemma grainger på en pressekonferanse tirsdag. – hegerberg må hvile etter skaden sin, og rehabiliteringen er viktig for at hun skal komme tilbake i best mulig form, sier grainger og legger til: – både mjelde og hegerberg skulle gjerne ha vært en del av troppen, men det er riktig avgjørelse av begge to å stå over de to kampene. norge møter finland 12. juli på bortebane, og nederland på brann stadion 16. juli. norge står med fem poeng etter fire kamper, og ligger på en foreløpig 2. plass før de to siste kampene. nederland leder gruppa med syv poeng, mens italia ligger på tredje med 5 poeng. finland ligger sist med fire poeng.


  Jonas Vingegaard er friskmeldt til Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:12.42)
  jonas vingegaard er en del av tour de france-troppen til visma lease a bike. 27-åringen har kjempet en kamp mot klokka siden han skadet seg stygt i april. visma-laget opplyser i egne mediekanaler at vingegaard er en del av lagets åttemannstropp til det prestisjetunge rittet. den danske tdf-vinneren fra 2022 og 2023 pådro seg flere ribbeinsbrudd, punktert lunge og betennelse i lungevevet etter skrekkvelten i baskerland rundt i april. 7. mai gjennomførte 27-åringen sin første sykkeltur utendørs. i etterkant var dansken tydelig på at han håper å være klar til å forsvare nok en tour de france-tittel i sommer. de siste ukene har vingegaard fortsatt å ta steg i rehabiliteringen, og i slutten av mai ble dansken avbildet på trening i alpene. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »