Hovedsiden

Liten annonse
  Midtjylland om Olsson: – Fått tilbake motorisk funksjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:09.43)
  fotballspilleren kristoffer olsson er på bedringens vei etter at ble det kjent at han hadde flere blodpropper i hjernen i mars. det skriver midtjylland i en pressemelding. i starten av mars ble det kjent at olsson ble rammet av flere blodpropper i hjernen i februar. senere samme måned var spilleren ute av respirator og ble flyttet til hammel neurocenter, hvor han startet sin rehabilitering. «her har kristoffer fått tilbake både motorisk funksjon og verbale evner. hans fysiske fremgang er betydelig. han trener nå aktivt på å kunne gå igjen, og han er i stand til å spise selvstendig», skriver klubben. midtjylland skriver at det fortsatt er kognitive utfordringer som gjenstår og at det er usikkert om han vil bli helt frisk igjen. «likevel er spesialistene ved behandlingssenteret oppmuntret over skrittene kristoffer har tatt», skriver de. (ntb)

  Amerikansk OL-håp ute av OL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:22.00)
  alicia monson, usas rekordholder på 5000 og 10.000 meter, mister sommerens ol i paris. årsaken er en avrivning i menisken. hun har nå blitt operert og det er ventet at hun må gjennom en lengre periode med rehabilitering og opptrening. – jeg har jobbet hardt for muligheten til å representere usa i enda et ol, så det smerter å ikke stille til start, skriver monson på instagram. 25-åringen kom på 5.-plass på 10.000-meteren under vm i budapest sist sommer. hun var regnet som en outsider til medalje i sommerens leker.

  Vellykket operasjon for Riiber

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:17.42)
  jarl magnus riiber har gjennomgått en vellykket operasjon. det opplyser kombinertlandslaget onsdag ettermiddag. – meniskskaden var mindre omfattende enn forventet og operasjonen har gått bra. fokuset nå fremover blir på rehabilitering og det er forventet at jarl kan være tilbake i normal trening i løpet av en åtte ukers tid, sier lege anders heen. riiber sto over rennene i granåsen forrige helg på grunn av knetrøbbel og fikk dermed ikke med seg verdenscupavslutningen. han hadde allerede vunnet verdenscupen sammenlagt.

  Sveriges landslagsspiller Kristoffer Olsson ute av respirator

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:14.07)
  den svenske landslagsspilleren kristoffer olsson (28) er ute av respirator og flyttet til hammel neurocenter. det opplyser hans danske klubb midtjylland på sin nettside. – dessverre har kristoffer ennå ikke fått tilbake verken motorisk funksjon eller verbale evner, skriver klubben videre. det opplyses at rehabiliteringsperioden til olsson vil strekke seg over flere måneder. – det er fortsatt for tidlig å gi en endelig prognose, skriver midtjylland. (ntb)

  Viktig Brann-spiller må opereres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:10.07)
  brann-spiller felix horn myhre (25) er skadd og må gjennom et inngrep. det er usikkert hvor lenge han er ute av spill. brann opplyser om situasjonen på sine nettsider tirsdag. ifølge klubben har horn myhre vært til ekstra undersøkelser etter plagene han har hatt med lysken. konklusjonen ble operasjon. – felix har nå gjennomgått utredning og fått diagnosen gilmores groin. han blir etter all sannsynlighet operert for dette i neste uke. vi vil ikke kunne uttale oss om rehabiliteringstid før vi har satt igang post-operativ oppfølging og monitorert progresjon en periode, sier brann-lege arne instebø. horn myhre var en sentral spiller i brann-laget som ble norgesmester og tok sølv i eliteserien i 2023. han kom til brann i 2021-sesongen, og skrev i fjor en forlenget avtale som gjelder ut 2027. (ntb)

  Svensk langrennsstjerne unnslapp brudd i Kollen-fall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:17.55)
  den svenske langrennsprofilen hadde smerter etter å ha gått over ende i målgangen på femmila i holmenkollen. mandag kom det positive skadenyheter. poromaa pådro seg en smell i venstre tommel da han gikk i bakken i avslutningen av 50-kilometeren. mandag var han gjennom en røntgenundersøkelse hjemme i sundsvall. den utelukket at han har pådratt seg et brudd. – william ble raskt behandlet av landslagets fysioterapeut på stedet og undersøkt av arrangørens lege. begge vurderte at det var en kraftig forstuing. røntgenbildene som ble tatt mandag viser at vi kan utelukke brudd, sier landslagslege rickard noberius i en uttalelse. poromaa er likevel usikker til verdenscupavslutningen i falun. – etter omstendighetene føler han seg bra og har bedre bevegelighet i hånden i dag. en håndkirurg skal undersøke skaden onsdag for å sikre riktig behandling og rehabilitering, så kan vi ta stilling til om det er aktuelt å konkurrere allerede i verdenscupen i falun, sier noberius. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »