Hovedsiden

Liten annonse
  Bratseth-Kiplesund gir opp OL-drømmen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 10. juni 2024 KL:17.59)
  lengdehopperen ingar bratseth-kiplesund (27) sier til adresseavisen at han aldri kommer til å delta i ol. den norske rekordholderen i lengde klarte bare å hoppe 7,82 meter i em i roma og ble dermed slått ut i kvalifiseringen. han vurderer at han ikke er god nok til å komme seg til ol i paris senere i sommer. – det finnes ikke gode nok stevner til å forbedre rankingen. og jeg tror ikke jeg er god nok til å hoppe 8,28. det er veldig langt, sier 27-åringen som ligger langt nede på ol-rankinglisten, til adressa. bratseth-kiplesund vet heller ikke om han fortsetter karrieren etter denne sesongen. ol i los angeles om fire år blir det ikke noe av for hans del. – jeg kan love deg at los angeles 2028 blir det ikke. jeg tar ett år av gangen. det blir ikke noe ol på denne karen. men det lever jeg heldigvis ganske komfortabelt med. det er ingen hjertesorg, sier han. (ntb)

  Vukicevic legger opp etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. juni 2024 KL:18.24)
  dagen før friidretts-em starter, forteller hekkeløper vladimir vukicevic at karrieren nærmer seg slutten. – jeg kommer til å legge opp etter sesongen, sier vukicevic til nrk. 33-åringen er norsk rekordholder på 110 meter hekk med tiden 13,42 sekunder fra august 2021. han kan vise til ett sølv fra junior-vm i 2010, og har 11 ganger blitt norsk mester. – jeg begynner å bli godt voksen som toppidrettsutøver. man er toppidrettsutøver på lånt tid, og jeg begynner nå å kjenne at det er dags for å gjøre andre ting, forteller vukicevic. noe særlig mer vil han ikke snakke om at han skal legge opp. allerede fredag formiddag skal han ut og løpe innledende heat på 110 m hekk i friidretts-em. – nå skal jeg prestere i roma, og så har jeg en hel sommer med konkurranser først. vladimir vukicevic er lillebroren til tidligere hekkeløper christina vukicevic demidov, som skal kommentere friidretts-em direkte på nrk. mesterskapet i roma varer fra 7. til 12. juni.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »