Hovedsiden

Liten annonse


  Nok en dom mot nederlandsk fotballstjerne – seks års fengsel for kokainsmugling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:11.58)
  den nederlandske fotballspilleren quincy promes (32) er funnet skyldig i å ha deltatt i smugling av store mengder kokain og er dømt til seks år i fengsel. det skriver stor avisen de telegraaf og flere andre nederlandske medier. saken er også omtalt av nrk. fengselsdommen er den andre mot promes på åtte måneder. i juni i fjor ble han dømt til fengsel i halvannet år for å ha knivstukket fetteren sin på en bursdagsfest. kokainsaken gjelder innførsel av over 1,3 tonn kokain gjennom havnen i belgiske antwerpen i 2020. statsadvokaten hadde lagt ned påstand om fengsel i ni år for fotballspilleren, som man mener tok del i planleggingen og koordineringen av smuglingen, i tillegg til at han skal ha investert 75.000 euro i kokaintransporten. promes, som spiller for spartak moskva og bor i russland, var ikke til stede i rettssaken. han har anket voldsdommen fra i fjor og kommer også til å anke kokaindommen, opplyser hans forsvarere, ifølge de telegraaf. promes står med 50 landskamper for nederland fram til 2021. han har tidligere spilt for blant andre ajax og sevilla. (©ntb)

  Advokaten bekrefter

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:09.10)
  anders besseberg (77) kommer fortsatt ikke til å uttale seg til media under den pågående rettssaken mot ham. det bekrefter bessebergs forsvarer mikkel toft gimse til dagbladet.  Banestormere på Ullevaal må møte i tingretten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:10.58)
  aksjonistene som stormet banen under em-kvalifiseringskampen mot georgia i september, er tiltalt for ordensforstyrrelse, melder dagbladet. frida steinbakk, en av de tre aksjonistene fra stopp oljeletinga, opplyser til avisen at rettssaken er berammet til 3. april i oslo tingrett. årsaken til at saken havner i rettssystemet, er at miljøaktivistene nektet å betale boten de ble ilagt på 12.000 kroner. i tingretten kan de i ytterste konsekvens dømmes til tolv dagers fengsel. de tre er tiltalt for overtredelse av straffelovens paragraf 181, første ledd, som omhandler ordensforstyrrelse. – vi fikk tilsendt boten på 12.000 kroner i posten. vi valgte da ikke å vedkjenne oss den. det gjorde at vi i forrige uke fikk en dato for rettssak. vi vil få tolv dager i fengsel om det ikke er mulig for staten å kreve inn boten, sier steinbakk til dagbladet. det var i annen omgang i 2-1-seieren over georgia at de tre aksjonistene tok seg inn på gressmatta på ullevaal stadion. en dom i saken er ifølge dagbladet ventet 17. april. (ntb)  Alves avviste alle voldtektsanklager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:06.33)
  den tidligere fotballstjernen dani alves (40) benektet at han hadde voldtatt den fornærmede da han vitnet i rettssaken mot ham onsdag. fotballspilleren har hele tiden benektet alle former for seksuelle overgrep som aktoratet hevder foregikk på nattklubben i barcelona i romjula 2022. da han vitnet onsdag gjentok han at de hadde frivillig sex og at han ikke hadde opptrådt voldelig. den tiltalte 40-åringen risikerer flere år i fengsel. aktoratet vil dømme ham til ni år i fengsel. forsvarerne til den fornærmede vil at alves skal dømmes til 12 år i fengsel.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »