Hovedsiden

Liten annonse
  Landslagsspiller i ishockey brakk tommelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:11.35)
  frisk askers michael haga brakk tommelen under trening og ventes tilbake først i slutten av januar. den tidligere utenlandsproffen haga har ikke fått den starten han ønsket seg etter returen til frisk asker. han har nå skadet tommelen på trening. undersøkelser viser at den er brukket, får tv 2 bekreftet av frisk askers sportssjef vidar wold. haga skal opereres onsdag, og med en forventet normal progresjon vil han være tilbake i januar-februar. – er det verre enn fryktet, må vi se på en løsning, men vi håper han er tilbake da. michael er en av de spillerne som driver det offensive hos oss. dette er en strek i regninga for oss. nå har vi for en lengre periode mistet de to (haga og felix girard) som skulle være lokomotivet i vårt angrepsspill. men vi er blitt vant til skader i frisk. vi skal stå godt i det, sier wold. roy johansens mannskap har slitt i innledningen på sesongen med skader på en rekke nøkkelspillere. det er blitt bare 21 poeng på 19 kamper. frisk er 33 poeng bak serieleder vålerenga. (©ntb)

  Hauge mener VAR-bildene fra cupfinalen ikke var gode nok

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:08.25)
  rosenborg vant nm-tittelen på et kontroversielt straffespark, som mange mener at var burde ha annullert. dommersjef terje hauge mener bildene ikke var gode nok. det var etter 76 minutter at rosenborg fikk straffesparket som «alle» skulle snakke om etter kampen. cesilie andreassen satte først ballen i stolpen, men emilie nautnes plukket opp returen og sendte den tilbake igjen til andreassen, som satte ballen i mål på andre forsøk. reprisene kunne imidlertid antyde at nautnes var inne i 16-meteren da andreassens fot traff ballen. det er ikke lov, og etter reglementet skal målet dermed annulleres. hauge bekrefter overfor vg at var-teamet så på situasjonen, men ikke klarte å fatte en konklusjon ut ifra bildene. – akkurat når straffen tas så kan det se ut som at rosenborg-spilleren har venstrefoten inne i sirkelen, ja. men var må ha bevis. da leter man med andre kameraer, og i går så var det hovedkameraet som ga det beste bildet, sier hauge. dessverre for vålerenga kunne ikke var-teamet konkludere med at nautnes var innenfor 16-meteren på «det beste bildet». – på stillbilder – når ballen allerede er skutt – ser man at rosenborgs nummer ni (nautnes) allerede er inne i sirkelen utenfor 16-meteren, men vi har ikke bedre bevis enn at vi kan mene og tro at det ser sånn ut med de bildene som var sitter på, legger hauge til. (©ntb)

  Gråtkvalt Andersson i Sverige-avskjeden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:20.00)
  janne andersson slet med å holde tårene tilbake da han ledet det svenske herrelandslaget i fotball for siste gang. mot estland ble det en komfortabel 2-0-seier. etter drøye fem minutter spilt ekspederte viktor gyökeres et innlegg i tverrliggeren, før rekkekamerat viktor claesson på mirakuløst vis også satte returen i tverrliggeren. sistnevnte gjorde opp for seg da han stanget inn 1-0 med et lekkert hodestøt. like etter pause sto estlands målvakt mesterlig i veien for en stor sverige-sjanse, men noen få minutter senere la emil forsberg på til 2-0. det ble også sluttresultatet. tjue minutter før slutt ble albin ekdal hyllet da han ble byttet ut. midtbanespilleren fikk bære kapteinsbindet i sin siste landskamp. før kampstart hedret friends arena de to fotballsupporterne som mistet livet i brussel 16. oktober. de to lagene spilte også med sørgebånd. andersson annonserte tidligere i høst at han ville gi seg som landslagssjef dersom de mislyktes i å ta seg til em i tyskland. det håpet var ute allerede i midten av oktober. gultrøyene har trøblet stort og ender med kun tre seirer på de åtte kampene i kvalifiseringen. andersson har vært sveriges landslagstrener i åtte år og tatt nasjonen til flere store mesterskap. (ntb)

  Leclerc til topps i kvalifiseringen i Las Vegas – Verstappen nummer tre

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:17.21)
  formel 1-fantomet max verstappen måtte seg slått av ferrari-duoen charles leclerc og carlos sainz i kvalifiseringen til las vegas grand prix. leclerc starter dermed i første startposisjon i søndagens hovedløp. mclaren-førerne lando norris og oscar piastri skuffet begge stort med 16.- og 19.-plass i kvalifiseringen. de røk begge ut i q1. i starten av oktober vant piastri sprintløpet i qatar. – katastrofe for mclaren. det er nesten et lite sjokk, utbrøt viaplay-ekspert henning isdal. under torsdagens trening oppsto det dramatikk da carlos sainz kjørte på rammen til et kumlokk og ble deplassert etter å ha fikset bilen. verdensmester verstappen ga tidligere uttrykk for at han ikke er særlig begeistret for den nye gatebanen. – det er 99 prosent show og én prosent sportsbegivenhet, sa nederlenderen da han ble bedt om å kommentere formel 1-returen til las vegas etter 41 års fravær. det er første gang at det kjøres f1-løp i las vegas siden 1982. (©ntb)

  Verstappen kritiserer Las Vegas Grand Prix for å være «99 prosent show»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:08.32)
  formel 1-stjernen max verstappen mener helgens las vegas grand prix er «99 prosent show» og sier at han ikke ser fram til løpet. det melder ntb. – det er 99 prosent show og én prosent sportsbegivenhet, sa nederlenderen da han ble bedt om å kommentere formel 1-returen til las vegas etter 41 års fravær. han forteller videre at han ikke liker alt oppstyret rundt, verstappen ønsker å fokusere på prestasjonene sine. han bryr seg lite om at hanog de andre førerne skal kjøre gjennom las vegas «strip»: – ikke særlig interessant. det er ikke så mange svinger, for å være ærlig. las vegas grand prix starter lørdag klokken 13 norsk tid. førerne skal kjøre 50 runder på den 6,1 kilometer lange banen.

  HamKam forblir i Eliteserien i 2024 – slo Strømsgodset på bortebane

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:19.01)
  hamkam tok tre svært viktige poeng på bortebane da de slo strømsgodset 1-0 i eliteserien søndag. klubben holder seg på øverste nivå. bortelaget kom inn i oppgjøret med fem poeng ned til kvalikplass og seks poeng ned til direkte nedrykk. tre poeng søndag kunne sikre forlenget eliteseriekontrakt for jakob michelsens menn. tre minutter etter sidebyttet satte brynjar ingi bjarnason hodet til ballen på et frispark. viljar myhra reddet forsøket, men returen havnet rett i beina på logi tómasson som snublet ballen inn i eget nett. det var nok til å sikre grønntrøyene tre viktige poeng. hamkam vant hele 3-0 over medaljekandidat viking forrige runde. med to runder igjen av sesongen står de med 33 poeng. ned til stabæk på kvalikplass er det sju poeng, og hamkam forblir dermed i eliteserien i 2024. strømsgodset lå på åttendeplass før runden og er langt unna både nedrykk og medaljer. klubben har vist god form i sesonginnspurten og sto med tre strake seirer før søndagen. forrige runde slo de topplaget tromsø 1-0. strømsgodset møter rosenborg (b) og brann (h) i sine to resterende kamper av sesongen. hamkam møter nedrykkstruede vålerenga på hjemmebane neste runde. sesongavslutningen går borte mot molde. (ntb)

  Eriksen tomålsscorer da Molde lekte med Häcken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:22.55)
  to uker etter at molde knuste per mathias høgmos häcken på hjemmebane, gjentok de triumfen i fjerde europaligarunde. før kvarteret var spilt hadde begge lag notert seg for store sjanser. så ble det «häcktisk» for høgmos menn. de norske gjestene var effektive da tidligere eliteseriespiller tomas totland rotet det til. molde-veteran magnus wolff eikrem plukket opp ballen og sendte den raskt opp til fredrik aasmundrud gulbransen som holdt hodet kaldt og satte kampens første mål. ni minutter senere doblet kristian eriksen ledelsen etter hjørnespark fra eikrem. ballen gikk via martin ellingsen før eriksen dunket den inn i nettet. i andre omgang jaktet hjemmelaget redusering og i det 65. minutt satt det for fjorårets allsvenskan-vinner. molde-keeper oliver petersen reddet første skuddforsøk, men srdjan hrstic scoret enkelt på returen. – litt unødvendig synes jeg at de ikke klarer å få klarert den første ballen unna, sa nrks fotballekspert carl-erik torp på nrk sport. etter reduseringen jaget häcken utligningen, men det var kristian eriksen som satte kampens fjerde mål på vakkert vis. sluttresultatet ble 3–1 til blåtrøyene. med det sikret romsdalingene seg tre viktige poeng og jakter avansement i europaligaen. molde har nå like mange poeng som qarabag i gruppe h, som tidligere i kveld tapte 0–1 for bayer leverkusen. sistnevnte ledergruppa med 12 av 12 mulige poeng.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »