Hovedsiden

Liten annonse


  Putins hjelpere

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (fredag 17. mars 2023 KL:03.12)
  en italiensk prinsesse som hater kyr, konspirasjonsteoretikere og steven seagal er blant utlendingene president, vladimir putin, håper både skal spre russlands syn på krigen til omverdenen og vise russere at mange i utlandet støtter dem.

  Wimbledon har ikke bestemt seg om russisk deltakelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mars 2023 KL:10.13)
  wimbledon-turneringen i tennis har fortsatt ikke avgjort hvorvidt russere og belarusere får delta i 2023-utgaven. det britiske tennisforbundet (lta) og wimbledon-arrangøren (aeltc) utestengte spillere fra de to landene i fjor etter russlands invasjon av ukraina. en talsperson for aeltc opplyser til reuters at det fortsatt ikke er bestemt hva som blir utfallet i år, og at arrangøren jobber med myndighetene og andre «interesser i tennis» i saken. wimbledon var den eneste grand slam-turneringen som utestengte spillere fra russland og belarus i fjor. (ntb)


  20-åring slo russer – dediserte tennistittel til alle som «kjemper og dør» i Ukraina

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 6. mars 2023 KL:11.24)
  marta kostjuk (20) vant i helgen en wta-turnering i tennis for første gang. etterpå viet ukraineren oppmerksomheten til krigen i hjemlandet. seieren kom i kostjuks første finale på wta-touren. hun slo russeren varvara gratsjeva med 6-3, 7-5 i austin i texas. under premieseremonien tok hun opp den forferdelige situasjonen hjemme i ukraina. – det er ekstremt spesielt å vinne denne tittelen i den posisjonen jeg er i. jeg vil dedisere den til ukraina og alle som kjemper og dør der akkurat nå, sa kostjuk. 20-åringen har tidligere vært svært tydelig på at russiske og belarusiske utøvere burde vært kastet ut av wta- og atp-turneringer. – du kan ikke være nøytral i dette. «nei til krig»-uttalelser sårer meg, for de har ingen substans, sa hun få uker etter russlands invasjon av ukraina i fjor vinter. kostjuk og gratsjeva droppet håndtrykket etter søndagens finale. (ntb)

  Ny Zuccarello-assist i tredje strake Wild-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mars 2023 KL:07.13)
  ishockeystjernen mats zuccarello fortsetter å levere målpoeng i nhl. fredag serverte han nok en gang for minnesota wild som slo vancouver canucks 2-1. zuccarello fant kirill kaprizov etter kun 44 sekunder i den første perioden med en flott pasning. russeren er i storform om dagen, og 25-åringen noterte seg for sitt 38. mål. brock boeser scoret canucks` mål senere i den første perioden før kaprizov dukket opp igjen i midtperioden og scoret det avgjørende målet. i wilds bur var marc-andré fleury på plass og leverte 21 redninger, men det var enda travlere foran målet til canucks. thatcher demko reddet 34 avslutninger. zuccarello var snaut 18 minutter på isen for wild. neste oppgjør for nordmannens lag er mot calgary flames på borteis natt til søndag norsk tid. (©ntb)


  Tennisstjerner raser mot nye baller – bekymret for skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mars 2023 KL:12.36)
  i tennisturneringer som australian open og amro open i år har flere spillere lagt merke til at ballene har forandret seg. russiske daniil medvedev er blant stjernespillerne som reagerer. – disse ballene er ikke gode til harde underlag. man får et stort sjokk når man slår dem. etter kampen hadde jeg store smerter i håndleddet, sier russeren ifølge tennismediet ubitennis. danske holger rune har også kjent på smerte og frustrasjon. han måtte trekke seg fra turneringen i amsterdam etter en skade i håndleddet. ballene det er snakk om er i hovedsak fra merket dunlop. – jeg hadde ikke tenkt over at de tunge ballene kunne skade håndleddet mer enn normalt før jeg leste intervjuet med medveded. det var stor forskjell med å spille med en slik ball i amsterdam. kanskje ballene er skyld i skaden, sier holger rune til dr sporten. rafael nadal kritiserte også ballene på et pressemøte før australian open. – de sier at ballene er de samme som før, men de er uten tvil av dårligere kvalitet. man kan ikke gi de den samme «spin» som tidligere, og etter et par skudd mister de luft, sa tennislegenden.


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »