Hovedsiden

Liten annonse
  IOC nekter brytestjerne å delta i OL-kvalik

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:13.31)
  den russiske bryteren abdulrashid sadulajev får ikke lov til å delta i ol-kvalifiseringen i aserbajdsjan denne helgen. det skriver nettstedet inside the games, som igjen siterer det russiske bryteforbundet. «etter nok en falsk sjekk, publiserte ioc nye lister over utøvere som ikke får delta i internasjonale turneringer. dessverre var lagets kaptein og to ganger olympiske mester, abdulrashid sadulajev, blant dem», skriver det russiske bryteforbundet i en uttalelse. ifølge inside the games er brytestjernen utestengt fra kvaliken fordi han skal ha støttet krigen i ukraina. russeren er blant de aller største stjernene i brytesporten. han tok ol-gull i både 2016 og 2021. han har også fire vm-gull på cv-en.


  Ruud får fransk motstand i Miami Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:19.26)
  casper ruuds åpningskamp i miami open blir mot franske luca van assche. de har aldri spilt mot hverandre før. van assche tok seg videre fra 1. runde ved å slå russeren pavel kotov i strake sett (6-3, 7-5). som en av de toppseedede hoppet ruud over storturneringens første hinder. det er ikke satt et tidspunkt for ruuds kamp, men den spilles tidligst fredag. nordmannen er nummer åtte på verdensrankingen, mens van assche ligger på 80.-plass. ruud røk nylig ut av kvartfinalen i indian wells. turneringen var i likhet med miami open på masters 1000-nivå, som er høyeste status i tennissporten bak grand slam. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »