Hovedsiden

Liten annonse

  Man dør som en meitemark

  Kilde: VG Utenriks | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:09.10)
  lydopptak fra russiske soldater som ringer hjem fra slagmarken i ukraina, forteller om desperasjon. – man bare dør som en meitemark, sier en soldat.


  Vil ikke straffe utøvere som spiller turnering i Russland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:12.28)
  womens tennis accociation (wta) vil ikke sanksjonere utøvere som velger å delta i en turnering som spilles i russland fra 1.–3. desember. det skriver reuters. wta organiserer turneringene på wta-touren og er det samme som atp-turneringer er for menn. wta har uttalt at de ikke støtter at turneringen holdes. spillere fra både wta og atp (øverste nivå for herrespillere) vil delta i turneringen. blant wta-spillerne som deltar er den tidligere kvartfinalisten i french og u.s. open, yulia putintseva fra kasakhstan, russiske anastasia potapova (nummer 28 i verden) og den tidligere roland garros-kvartfinalisten veronika kudermetova, som også er fra russland. atp-spillere inkluderer karen khachanov (nummer 15 i verden) fra russland, roberto bautista agut fra spania og frankrikes adrian mannarino, ifølge arrangementets nettside.


  russiske medier: mathias normann må betale kompensasjon til rostov

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:17.32)
  fifa har besluttet at mathias normann må betale kompensasjon til sin tidligere klubb rostov fordi han ikke hadde rett til å si opp kontrakten med klubben. det melder russiske medier, blant dem avisene sport og championat , onsdag med henvisning til en melding fra rostov i sosiale medier. nettavisen var først i norge med å melde om nyheten. ifølge de russiske mediene dreier det seg om flere millioner kroner. championat siterer rostov på at det ble holdt et møte i fifas fotballtribunal 15. november, der saken om mathias normann og klubbene rostov og al-raed sto på agendaen. tribunalet skal der ha funnet normann skyldig i «tidlig uberettiget oppsigelse av kontrakten» og besluttet at han må betale erstatning til rostov. ifølge uttalelsen fra rostov har normann og hans nåværende klubb, al-raed i saudi-arabia, felles ansvar for kompensasjonen. normann signerte for al-raed i august. det gjorde han etter å ha varslet oppsigelse av kontrakten med rostov og dinamo moskva, som han på den tiden var utlånt til. normann sendte inn varselet etter et droneangrep som skal ha truffet bygninger i nærheten av der han bodde i moskva. han fryktet derfor for sin egen sikkerhet. dinamo moskva har bestridt normanns oppsigelse og tidligere bedt om at han må bevise saken sin i rettssystemet. denne saken skal fortsatt være under behandling. en avgjørelse ventes på et senere tidspunkt. (©ntb)

  Melder om framgang

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:07.58)
  det ukrainske forsvaret hevder å ha greid å presse russiske soldater mellom tre og åtte kilometer vekk fra elva dnipro, ved frontlinja sørøst i landet. - et kritisk område for russerne, sier norsk ekspert.

  Medvedev klar for semifinale i ATP-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:06.03)
  russiske daniil medvedev er klar for semifinale i atp-sluttspillet etter at han slo tyske alexander zverev i strake sett i torino i natt. det melder ntb. medvedev vant med settsifrene 7-6, 6–4. første sett endte i tiebreak, hvor russeren gikk seirende ut 9–7. i andre sett brøt medvedev zverevs serve på stillingen 5–4 brøt og vant settet og kampen. russeren er den første som tar seg videre fra gruppespillet i årets atp-sluttspill. spanske carlos alcaraz venter i den siste gruppespillkampen for medvedev, mens zverev møter rublev. begge kampene spilles fredag lokaltid.


  Krasnodar tar Botheim til CAS

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:13.15)
  angrepsspilleren erik botheim må møte i idrettens voldgiftsrett etter at hans gamle arbeidsgiver krasnodar har anket et tapt søksmål mot nordmannen. den russiske klubben ble i februar dømt til å betale botheim 500.000 euro, tilsvarende 5,9 millioner kroner, som følge av en signeringsbonus botheim ikke hadde mottatt. 19. desember skal saken behandles på nytt i idrettens «høyesterett» (cas), skriver vg. da saken ble behandlet tidligere i år, mente krasnodar at botheim ikke hadde rett til å terminere kontrakten. nordmannen forlot klubben da krigen mellom russland og ukraina brøt ut i fjor. – det er slik ankeprosessen er, og vi tar det til etterretning, sier jørgen ingebrigtsen til vg. ingebrigtsen er sportssjef i agentselskapet til jim solbakken. der er blant andre botheim på klientlista. (ntb/nrk)
  Zverev nedkjempet Alcaraz i ATP-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:23.45)
  verdenstoer carlos alcaraz tapte en spennende tresetter mot alexander zverev i den første kampen i atp-sluttspillet i tennis. zverev tapte første sett etter tiebreak, men slo deretter hardt tilbake og vant med settsifrene 6-7 (3-7), 6-3, 6-4 på hardcourten i italienske torino. dermed fikk tyskeren en perfekt start på sluttspillet i rød gruppe. alcaraz, som kun har novak djokovic foran seg på verdensrankingen, var på forhånd en av favorittene i turneringen som avslutter atp-sesongen. zverev er sjuendeseedet i torino. russiske daniil medvedev storspilte og slo landsmann andrej rublev 6-4, 6-2 i den andre kampen i rød gruppe. i grønn gruppe tok jannik sinner og djokovic hver sin seier mot henholdsvis stefanos tsitsipas og holger rune søndag. de to beste i hver pulje etter tre kamper tar seg videre til utslagsrundene. casper ruud tapte i fjor finalen mot djokovic, men nordmannen greide ikke ta seg til sluttspillet i årets sesong. (©ntb)
  CAS varsler Valjeva-beslutning først i januar

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:19.17)
  idrettens voldgiftsrett (cas) har diskutert dopingsaken til den russiske kunstløperen kamila valjeva og sier at de vil komme med en dom innen januar 2024. i ol i beijing tok den da 15 år gamle jenta gull i lagkonkurransen i beijing. deretter ble det oppdaget at hun hadde testet positivt for doping i forkant av mesterskapet. hun ble frikjent av russlands antidopingbyrå (rusada), men det internasjonale skøyteforbundet (isu) og verdens antidopingbyrå (wada) klaget mot avgjørelsen om ikke å sanksjonere valijeva for en positiv dopingprøve i desember 2021. det ble først ventet en avgjørelse i september, innen den ble utsatt til november. i fem dager har cas behandlet saken og hørt alle parter. de skal nå bruke tid før de har varslet at en endelig beslutning i saken vil komme innen januar 2024. (©ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »