Hovedsiden

Liten annonse

  Dette skal Braathen gjøre framover

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. desember 2023 KL:20.12)
  lucas braathen er ferdig som toppalpinist, men blir værende i miljøet. selv om han ikke lenger kjemper om seirer i verdenscupen, fortsetter 23-åringen samarbeidet med sine største sponsorer. som ambassadør for skimerket atomic skal braathen bidra med testing av ski, design og utvikling. han har i tillegg brilleleverandøren oakley og energidrikkprodusenten red bull med seg på laget. – jeg føler meg så privilegert for at jeg med disse mulighetene fortsatt får kjøre litt fort på ski i vinter. det blir gøy imellom perioder med arbeid som gir meg en sjanse til å få et utløp på ideene mine, sier braathen. i oktober slapp han sjokkbeskjeden om at han hadde gjort sitt som elitealpinist. nyheten kom etter en langvarig konflikt med norges skiforbund. (©ntb)

  Urs Fischer ferdig som trener i kriserammede Union Berlin

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:10.36)
  bundesligaklubben union berlin har kvittet seg med treneren urs fischer etter svake resultater denne sesongen. laget har ikke vunnet på 14 kamper, og union opplyser på sin hjemmeside at partene avslutter samarbeidet med øyeblikkelig virkning. u19-trener marco grote tar over på midlertidig basis. i årets sesong har det ikke gått helt etter planen for laget. forrige seier kom mot darmstadt 26. august. etter det ble det tolv strake tap i alle turneringer. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »