Hovedsiden

Liten annonse
  Nå lader de fleste om natten

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:19.40)
  en smart løsning som har kommet når det gjelder hjemmeladingen av elbilen er at ladeøkten kan programmeres i forkant. ergo kan man lade når strømmen er billigst. nesten uten unntak males det også mørke bilder når ny teknologi baner seg vei her i samfunnet. ja, som den ferske ai-teknologien, hvor noen frykter at datamaskinene skal […] innlegget nå lader de fleste om natten dukket først opp på bil24.no.

  Spanias fotballforbund ber spillerne avslutte boikotten: – Vi garanterer et trygt miljø

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:14.50)
  det spanske fotballforbundet (rfef) skriver i en uttalelse at de ønsker at vm-spillerne stiller seg bak oppvask-prosessen i forbundet. for tiden boikotter 39 spillere landslaget. kaoset brøt ut etter at spanias daværende fotballpresident luis rubiales kysset jennifer hermoso på munnen mot hennes vilje under gullseremonien i vm. de spanske fotballkvinnene boikottet landslaget i etterkant og krevde både rubiales og landslagstrener jorge vildas avgang. i tillegg ba de om mer rettferdige forhold og respekt for kvinnelige spillere. mandag skal troppen til nasjonsligakampene mot sverige og sveits tas ut, og der vil det mangle mange sentrale navn. i en uttalelse drøyt to timer før uttaket, ber rfef spillerne om å revurdere boikotten. «det er tydelig at forbundet, samfunnet og spillerne er på lik linje med samme mål: fornyelse og begynnelsen på en ny fase. av denne grunn oppfordres spillerne til å slutte seg til endringene som er gjort. vi garanterer et trygt miljø for spillerne og er forpliktet til å ha et klima med gjensidig tillit slik at vi kan jobbe sammen», heter det. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »