Hovedsiden

Liten annonse

  nederlandsk spurtseier i halden – ludwig best sammenlagt i tour of scandinavia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 14. august 2022 KL:14.43)
  marianne vos var sterkest i avslutningen i halden og vant finaleetappen av tour of scandinavia. danske cecilie uttrup ludwig forsvarte sammenlagttrøyen. vos knust alle i spurte og kontrollerte inn sin fjerde etappeseier i tour of scandinavia. – laget gjorde en fantastisk jobb. det var en fantastisk uke. jeg er veldig, veldig fornøyd, sa vos til tv 2. det holdt likevel ikke til sammenlagtseier for 35-åringen. for ludwig var aller sterkest opp norefjell og kunne juble for etappeseieren på den 5. etappen. dansken slo tyske liane lippert i avslutningen og tok over den gule trøya før finaleetappen til halden. i sammendraget hadde ludwig en ledelse på 17 sekunder ned til lippert, og hun lå godt an til å vinne hele rittet før den 6. etappen. hun forsvarte ledelsen komfortabelt på avslutningsetappen og vant rittet sammenlagt. katrine aalerud ble beste norske på 9.-plass, 1.08 minutt bak uttrup ludwig. (ntb)

  Fransk solobrudd holdt inn til seier i Arctic Race of Norway

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. august 2022 KL:18.37)
  franske victor lafay kom seg først opp den tredje etappen av arctic race of norway fra namsos til skallstuggu i levanger. cofidis-rytteren dro fra resten av hovedfeltet opp den siste bakken opp mot skallstuggu og syklet alene i mål. bak han kjempet kévin vauquelin og hugo houle om 2.-plassen, hvor franskmannen trakk det lengste strået. lafay tar med lørdagens seier over sammenlagttrøyen. sven erik bystrøm og carl fredrik hagen syklet inn til henholdsvis 4.- og 5.-plass. (ntb)

  danske ludwig vant fjelletappen i tour of scandinavia – tar over sammenlagtledelsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. august 2022 KL:14.34)
  cecillie uttrup ludwig vant den tøffe fjelletappen i tour of scandinavia lørdag. hun kommer til å kjøre i gul trøye når rittet avsluttes søndag. marianne vos herjet tidligere i rittet, men hadde ingen sjanse opp norefjell. vos åpnet touren med tre strake seirer, men måtte se seg slått på fredagens etappe til mysen. på lørdagens 132,9 kilometer lange etappe fra vikersund til norefjell kom en enda større nedtur for 35-åringen som syklet i gul ledertrøye. etappen ble avsluttet med en tøff stigning opp norefjell de siste ti kilometerne på etappen. med sju kilometer igjen måtte vos gi slipp på resten av hovedfeltet. dermed ble hun hektet av i kampen om etappeseieren og sjansen på å vinne rittet sammenlagt. det utnyttet ludwig i den danske mestertrøyen. 26-åringen var aller sterkest opp norefjell og kunne juble for etappeseieren. dansken klarte å slå tyske liane lippert i avslutningen og vil kjøre i gul trøye på rittets siste etappe. rittet avsluttes søndag med en kupert etappe fra lillestrøm til halden. (ntb)

  Molde levde farlig – videre i serieligaen etter 1-2-tap for Kisvárda

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:22.53)
  molde var i trøbbel mot ungarske kisvárda, men ryddet opp og avanserte i serieligaen etter 1-2-tap og 4-2 sammenlagt. sivert mannsverk roet mfk-nervene. i siste hinder før gruppespillet venter østerrikske wolfsberger for molde. disse kampene spilles 18. og 25. august. molde kan forberede seg fullt og helt til hjemmeoppgjøret mot østerrikerne. mfks neste seriekamp spilles borte mot haugesund 21. august. albaneren jasir asani scoret begge målene for vertene. de kom etter 14 og 29 minutter. scoringene gjorde at molde sto foran utfordringer før de siste 45 minuttene. 1-0 kom etter at martin linnes leverte en håpløs pasning bakover på banen mot eget forsvar. asani snappet til seg ballen og rundet en noe feilplassert molde-keeper jacob karlstrøm. 2-0-scoringen kom etter et hardt asani-skudd langs bakken. moldes david fofana misbrukte to gode sjanser i 1.-omgangen, men hjemmelaget ledet meget fortjent. men etter 69 minutter scoret 20-åringen mannsverk. han ble nydelig frispilt av ola brynhildsen og bredsidet ballen inn til 1-2.  Viking videre i serieligaen til tross for tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:21.55)
  viking skuffet spillemessig på veien mot avansement i serieligaen i fotball. det endte 0-1 borte mot irske sligo rovers og 5-2 sammenlagt. viking vant hjemmekampen 5-1, og dermed var det meste av spenningen borte før avspark. førsteomgangen var nesten blottet for sjanser. målet som kom før pause, var av det merkelige slaget. en sligo-spiller misset helt på et volleyforsøk. vikings forsvar trodde at ballen forsvant ut av spill, men det gjorde den ikke. william fitzgerald tok sats og skjøt ballen i ryggen på sondre bjørshol før den gikk i en bue om viking-keeper patrik gunnarsson og over målstreken. sligo var klart bedre enn viking selv om gjestene spilte med tilnærmet toppet mannskap. viking var ikke i nærheten av å nå sitt beste nivå. kampen var en skuffelse for gjestene. keeper gunnarsson kom bra fra det. han reddet et straffespark og den påfølgende returen i andre omgang. vinner siddisene også neste runde i kvalifiseringen (mot rumenske fcsb), er laget sikret plass i gruppespillet. viking starter play off-dobbeltkampen i bucuresti 18. august. returen går sju dager senere. (ntb)  LSKs Europa-drøm over – slått ut av serieliga-kvalik

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:21.25)
  lillestrøm var sjanseløs på å snu kvalkampen i fotballens conferenceliga mot royal antwerp. lsk tapte returen 0-2 og 1-5 sammenlagt. det tok bare elleve minutter før hjemmelaget sikret ledelsen ved anthony valencia. scoringen kom etter at royal antwerp utnyttet en feil fra pål andré helland og spilte seg gjennom. belgierne vant 3-1 på åråsen, og for lsk forsvant håpet omtrent før bortekampen hadde kommet i gang. colin rösler pådro seg et kutt over det ene øyet vel midtveis i 1.-omgangen. han kom tilbake i spill med bandasje på hodet og fullførte oppgjøret. etter en times spill viste avslutningsstatistikken 10-1 til vertene og 58-42 (prosent) i ballbesittelse. det var hjemmelaget som styrte det meste. lillestrøm spilte uten supportere på plass. klubben ble straffet av uefa med en bot på nesten 500.000 kroner og forbud mot å selge billetter til belgia-oppgjøret til egne fans. bakgrunnen var en episode under kamp i helsingfors tidligere i sommer. lillestrøm skal spille eliteserien-kamp borte mot jerv søndag. lsk ligger på andreplass i serien, fem poeng bak molde med én kamp mindre spilt. royal antwerp møter istanbul basaksehir (tyrkia) i siste kval-fase i conferenceligaen. det er nivå tre i uefas europacup-hierarki bak champions league og europaligaen. (ntb)

  Sykkeldronningen Vos med ny oppvisning i Sarpsborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. august 2022 KL:18.59)
  sammenlagtleder marianne vos (nederland) var best også på tredjeetappen i sykkelrittet tour of scandinavia. rytterne måtte gjennom en hard avslutning med en motbakke inne i bysentrum i sarpsborg. der var vos klart best. hun var ikke truet ved målgang. det endte med hennes tredje strake etappeseier i årets ritt. vos, som blant annet har ol-gull og tre vm-gull på cv-en, vant nylig to etapper i tour de france. (ntb/nrk)
  historisk britisk sammenlagtseier i polen rundt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. august 2022 KL:19.34)
  ineos-rytter ethan hayter (23) ble fredag den første briten i historien til å vinne etapperittet polen rundt sammenlagt. grunnlaget for sammenlagtseieren ble lagt på torsdagens 11,8 kilometer lange individuelle tempoetappe. da ble 23-åringen nummer tre. briten stakk også av med sammenlagtseieren i tour of norway i fjor. fram til begynnelsen på 2000-tallet var etapperittet preget av så å si bare polske sammenlagtvinnere. i 2005 fikk rittet verdenstour-status, og det ble raskt langt mer attraktivt for utenlandske ryttere å delta. siden den gang har stjerneryttere som peter sagan, dan martin, rafal majka, tim wellens og michal kwiatkowski alle vunnet rittet sammenlagt. årets utgave ble fredag avsluttet med en flat etappe der franske arnaud démare gikk til topps. den norske uno-x-rytteren syver wærsted var en del av det opprinnelige bruddet på etappen. (ntb)

  Oscar Piastri nekter for å være klar for Formel 1-lag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:19.40)
  oscar piastri (21) ble tidligere i kveld forfremmet i kveld kom nyheten fra alpine at oscar piastri skulle forfremmes og ta over fernando alonsos sete i formel 1-laget alpine fra neste år. men nå nekter han for at noen enighet har funnet sted på instagram. – det er feil og jeg har ikke signert noen kontrakt for alpine fra 2023. jeg vil ikke kjøre for alpine neste år, skriver han. piastri har vært en del av alpines juniorprogram siden 2020 og er i årets formel 1-sesong reserve for både alpine og mclaren. 21-åringen debuterte i formel 2 forrige sesong og vant sammenlagt i første forsøk. han samlet elleve pallplasser, hvorav seks var seirer. han vant også formel 3-sammendraget året før.

  Oscar Piastri er Alpines nye Formel 1-fører

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:19.40)
  oscar piastri (21) blir forfremmet og tar over fernando alonsos sete i formel 1-laget alpine fra neste år. det bekrefter laget på twitter. piastri har vært en del av alpines juniorprogram siden 2020 og er i årets formel 1-sesong reserve for både alpine og mclaren. i løpet av sesongen har han testet f1-biler på forskjellige baner rundt om i verden, og det var ventet at han skulle få debutere som formel 1-fører under treningen til frankrikes grand prix. det ble imidlertid utsatt til etter sommerferien. 21-åringen debuterte i formel 2 forrige sesong og vant sammenlagt i første forsøk. han samlet elleve pallplasser, hvorav seks var seirer. han vant også formel 3-sammendraget året før. (ntb)

  Karlsson dropper verdenscuprenn: – VM pirrer mer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. august 2022 KL:08.19)
  den svenske langrennsstjernen frida karlsson kommer til å hoppe over flere verdenscuprenn den kommende sesongen. hun vil heller satse alt mot vm i planica. kommende sesong gjelder et nytt poengsystem i verdenscupkonkurranser. fremover skal de 50 beste få poeng, kontra 30 i årene før. dermed er det ekstra viktig å delta om man skal ha håp om å vinne verdenscupen sammenlagt. det er karlsson en av de største favorittene til å gjøre etter at hennes sterkeste rival therese johaug la opp etter sist sesong. likevel vil ikke den svenske stjernen ofre alt for å vinne. i februar venter vm i slovenske planica. – jeg har ærlig talt ikke helt kontroll på de nye reglene, for det er ikke mitt mål i vinter. jeg kommer til å velge bort renn. hadde verdenscupen vært viktig hadde jeg ikke valgt den bort, og jeg kommer til å se på verdenscupkonkurranser som et steg mot vm, sier karlsson. (ntb)

  Vos sterkest på dramatisk Tour-etappe – spurtkanon hardt i bakken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 29. juli 2022 KL:16.28)
  marianne vos (jumbo-visma) stakk av med seieren på den 6. etappen i tour de france for kvinner. drøye to mil fra mål deiset lorena wiebes (dsm) i asfalten. uten den nederlandske spurtkanonen i seiersposisjon hentet sammenlagtlederen fram kjempekreftene da hun tråkket inn til seier på den 129 kilometer lange og kuperte etappen fra saint-dié-des-vosges til rosheim. fredagens etappetriumf var nederlenderens andre i kvinnenes debututgave av tour de france. wiebes, som vant både den 1. og 5. etappen, så preget ut etter uhellet i utforkjøringen. deler av sykkeldrakten var revet opp, og spurteren var tydelig forslått på høyre albue. 23-åringen var heller aldri i nærheten av å kjøre seg tilbake til hovedfeltet. i bruddet som hadde hele 14 ryttere, var uno-x representert ved britiske joscelin lowden. 34-åringen viste seg flott fram og sanket inn fem klatrepoeng i løpet av fredagens etappe. i løpet av kvinnetouren skal rytterne gjennom åtte etapper. gjennom helgen hamrer feltets klatrespesialister løs på hverandre. touren avsluttes søndag med kraftanstrengelsen opp la planche des belles filles. (ntb)

  Lillestrøm seilet videre i serieligaen med 5-2 over finske SJK

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 28. juli 2022 KL:21.14)
  holmbert fridjonsson scoret hattrick da finske sjk ble sendt hjem med 2-5 og 2-6 sammenlagt i conferenceligakvalifiseringen torsdag. lillestrøm vant 1-0 borte etter at vetle dragsnes ble matchvinner. ifeanyi mathew gjorde 1-0 og holmbert fridjonsson scoret 2-1 målet før pause. etter en litt rotete og lite velspilt omgang ble det full kontroll i 2. omgang hvor islendingen økte til både 3-1 og 4-1. colin rösler fastsatt resultatet til 6-1. lillestrøm møter vinneren av belgiske royal antwerpen og drita fra kosovo i neste runde. det står 0-0 mellom de to lagene.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »