Hovedsiden

Liten annonse

  Nedtur for Zuccarello og Wild mot Hurricanes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:06.39)
  mats zuccarellos minnesota wild hadde et overtak mot carolina hurricanes i nesten to perioder, men ble til slutt slått 3-2 på hjemmebane. riktignok sørget conner dewar for at den første scoringen gikk til hjemmelaget midtveis i første periode. fem minutter senere utlignet jordan staal for hurricanes, men drøyt 20 sekunder før hvilen sendte jonas brodin wild tilbake i ledelsen 2-1. det resultatet sto seg i nokså nøyaktig 20 minutter, og andre periode så ut til å ende målløs. men igjen fant pucken nettet drøyt 20 sekunder før neste hvil. denne gangen var det andrei svechnikov som utlignet for hurricanes, og lagene var tilbake til utgangspunktet da den tredje perioden startet. den eneste scoringen i siste periode kom etter elleve minutter. et skudd fra jack drury gikk via ansiktet til stefan noesen og så forbi wild-keeper filip gustavsson og fastsatte sluttresultatet til 3-2 for gjestene. mats zuccarello fikk snaut 17 minutter på isen, men ingen assist eller scoring. (ntb)

  Messi berget poeng for Inter Miami

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 26. februar 2024 KL:06.22)
  inter miami så ut til å gå på et bortetap for la galaxy, men på overtid dukket lionel messi opp og berget poeng for gjestene fra florida. argentineren pirket ballen i mål i det 92. minuttet etter et strålende innlegg fra jordi alba. scoringen er messis første for sesongen, som ble sparket i gang forrige uke. inter miami tar seg dermed opp til tabelltopp i mls, men med en kamp mer spilt enn nesten samtlige lag. (ntb)

  Ny seier for Lilleberg og Lightning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. februar 2024 KL:21.36)
  emil martinsen lilleberg og hans tampa bay lightning tok en ny sterk borteseier da new jersey devils ble slått 4-1 søndag. dermed har laget etter tre strake tap slått tilbake med to seirer på like mange dager, begge i new york-området. lørdag ble islanders slått. lilleberg spilte 16.56 minutter. han var ikke på isen ved noen av de fire scoringene i kampen. han sonet en utvisning tidlig i 3. periode for å ha spilt pucken over vantet. lightning ligger i øyeblikket an til å få wildcardplass til sluttspillet. (ntb)

  Haaland målløs da City vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:20.26)
  erling braut haaland gikk målløs av banen da manchester city slo bournemouth 1-0 lørdag kveld. phil foden scoret kampens eneste mål. haaland var involvert i scoringen: hans skudd ble reddet av neto i bournemouth-buret, men returen gikk rett til foden, som enkelt kunne bredside inn kampens eneste scoring. haaland fikk en tøff dag på jobben med vanskelige arbeidsforhold. han kom til noen muligheter, men gikk målløs av banen. han ble byttet ut i det 76. minutt. seieren sender city helt opp i ryggen på serieleder liverpool. bare ett poeng skiller de to topplagene.

  Hylles

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:20.21)
  erling braut haaland og manchester city vant 1-0 over bournemouth. haaland endte målløs og ble byttet ut etter 75 minutter. men manøveren i forkant av scoringen får ekspertene til å måpe.

  Porto avgjorde på overtid mot Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:22.57)
  det så lenge ut til å ende målløst i åttendedelsfinalen mellom porto og arsenal i mesterligaen, men fire minutter på overtid scoret portos kantspiller wenderson galeno seiersmålet på vakkert vis. dermed seiret portugiserne 1-0 hjemme på estadio do dragao. seiersmålet på overtid må ha smakt ekstra godt for galeno, for etter en sjansefattig åpning på kampen, fikk han to gigantiske muligheter til å sende hjemmelaget i ledelsen etter 21 minutter. brasilianeren klarte på mirakuløst vis å sette ballen utenfor fra få meter ved begge anledninger. arsenal og martin ødegaard styrte det meste av spillet i førsteomgang, og hadde mange dødballer. likevel slet de med å omsette det i store sjanser. dermed var det målløst til pause. andreomgangen ble heller ikke noe fyrverkeri av en fotballkamp. porto har vist seg svært gjerrig på eget gress den siste tiden, og hadde ikke sluppet inn mål på fem kamper før kveldens kamp. det var tydelig også onsdag at dette porto-laget ikke er enkelt å score på. begge lag hadde det man kan kalle «nesten-muligheter», men slet med å skape det helt store. det var helt til galeno tok saken i egne hender og curlet ballen i lengste hjørnet fra 20 meter. samtidig sende han hjemmefansen til himmels. – det var en perfekt gjennomført fotballkamp av porto mot et av de store formlagene i europa, sa norges landslagssjef ståle solbakken i tv2-studio etter kampen. arsenal, som er i åttendelsfinalene av mesterligaen for første gang siden 2017, må dermed vinne i returoppgjøret i london 12. mars for å avansere til kvartfinalene. i kveldens andre kamp i mesterligaen endte det 1-1 mellom napoli og barcelona. spissene victor osimhen og robert lewandowski stod for scoringene i den åttendedelsfinalen.  Zuccarello med tre målgivende i utrolig opphenting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:22.51)
  mats zuccarello scoret sitt tiende mål for sesongen og var sentral med tre målgivende pasninger da minnesota wild slo vancouver canucks 10-7 i nhl mandag. fem mål på litt over fem minutter i starten av tredje periode snudde kampen for wild, som med det tok en svært sterk seier. zuccarellos mål kom like før slutt i annen periode. nordmannen avsluttet fra siden før pucken gikk via en canucks-forsvarer, under målvakt casey desmith og i nettet. scoringen reduserte kampen til 3-5 og ga wild håp før tredje periode. der fikk wild et tidlig overtall og utnyttet det til det fulle. på bare ett minutt og 44 sekunder scoret hjemmelaget tre ganger, og zuccarello hadde assist på alle. nordmannen slo smarte pasninger som lagkameratene satte i nettet. svenske joel eriksson ek scoret hattrick og hadde tre assist i seieren. også kirill kaprizov noterte seg for tre scoringer og tre assist. zuccarello står nå med 44 målpoeng på 46 kamper denne sesongen

  Oscar Bobb vant månedens-mål kåring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:14.22)
  oscar bobb (23) har vunnet prisen for månedens mål i premier league i januar 2024. det melder ligaen på sine egne kanaler. det var matchvinnerscoringen mot newcastle som var bidraget fra nordmannen. scoringen mot newcastle var også bobbs første ligamål for de lyseblå. – det er ikke en dårlig måte å få sin første ligascoring. for en ung spiller å ta det løpet og samtidig avslutte det på den måten han gjør på en tøff bortebane sier mye om oscar bobb. han har en lys fremtid, sa manchester city kaptein kyle walker til nrk dagen etter scoringen.


  Lilleberg-assist da Lightning slo Avalanche

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:07.27)
  emil lilleberg noterte seg for en assist på den siste scoringen da tampa bay lightning tuktet colorado avalanche 6-3 i torsdagens nhl-runde. målpoenget – hans tredje i årets sesong – kom i hans 15. kamp for lightning denne sesongen da nick perbix fastsatte sluttresultatet til 6-3 i sluttsekundene. nordmannen fikk til sammen litt over 14 minutter på isen. colorado avalanche holdt følge med hjemmelaget til et stykke ut i sluttperioden, da nikita kucherov sørget for ledelse 4-3. deretter kom to raske scoringer i sluttminuttet for lightning, som sikret seier nummer 30 i årets nhl etter ordinær tid. (ntb)

  Juventus snublet i gullkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:06.10)
  juventus tapte 0-1 for udinese på hjemmebane i serie a mandag kveld. dermed begynner gullhåpet å svinne hen for torino-klubben. luken opp til inter på tabelltopp er nå sju poeng. juventus har i tillegg én kamp mer spilt. lautaro gianetti ble matchvinneren da han satte inn 1-0-målet etter 25 minutter. etter en snau times spill trodde imidlertid arkadiusz milik at han hadde utlignet for juventus, men målet ble avblåst da det viste seg at ballen hadde vært ute av spill før scoringen. juventus står dermed med to strake tap og tre kamper uten seier. lørdag gjester de hellas verona. inter står på sin side med fem strake seire og må helt tilbake til 27. september for å finne siste tap (ntb)

  Gallagher snudde for Chelsea

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:23.04)
  takket være to sene scoringer vant chelsea 3-1 over crystal palace på selhurst park mandag kveld. jefferson lerma ga vertene ledelsen etter 30 minutter. to minutter ut i andre omgang sørget imidlertid conor gallagher for balanse i regnskapet. på overtid sørget samme mann for ellevill jubel for chelsea da han satte inn 2-1-scoringen. fire minutter på overtid fastsatte enzo fernandez sluttresultatet til 3-1. chelsea passerer wolverhampton på tabellen og er nå på 10. plass, mens crystal palace er nummer 15.

  Argentina klare for OL i Paris - slo regjerende mester Brasil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:06.59)
  argentina slo brasil 1-0, og dermed er det argentina som skal til paris-ol og ikke brasil. argentinas u23-lag trenes av javier mascherano, og 1-0-scoringen kom ved luciano gondou i det 77. minutt. argentina ble ol-mestere i 2004 og 2008, og denne gangen vant de kvalifiseringen i sør-amerika med fem poeng. paraguay slår også følge til paris i sommer. dit skal ikke brasil. de maktet kun å slå venezuela i de avgjørende kampene og endte opp med tre poeng. dermed får de ikke sjansen til å gjenta bedriften da de tok gull i ol i tokyo i 2021. brasil går glipp av ol-turneringen i fotball for første gang siden 2004. (ntb)

  Argentina klare for OL i Paris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:06.59)
  argentina slo brasil 1-0, og dermed er det argentina som skal til paris-ol og ikke brasil. argentinas u23-lag trenes av javier mascherano, og 1-0-scoringen kom ved luciano gondou i det 77. minutt. argentina ble ol-mestere i 2004 og 2008, og denne gangen vant de kvalifiseringen i sør-amerika med fem poeng. paraguay slår også følge til paris i sommer. dit skal ikke brasil. de maktet kun å slå venezuela i de avgjørende kampene og endte opp med tre poeng. dermed får de ikke sjansen til å gjenta bedriften da de tok gull i ol i tokyo i 2021. brasil går glipp av ol-turneringen i fotball for første gang siden 2004. (ntb)

  United slo Villa etter sen McTominay-scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:19.28)
  innbytter scott mctominay ble matchvinner da manchester united slo aston villa 1-2, i det som var et svært viktig oppgjør for kampen om topp fire. og det var united som startet best mot vertene. etter massivt press fra bortelaget, sørget danske rasmus højlund for scoring etter 17 minutter spilt. målet kom etter en corner fra bruno fernandes som ble stusset videre til højlund – som på volley banket ballen i nettet. etter hvilen så imidlertid hjemmelaget ut som et helt annet lag, og var svært farlige på kontringene sine, med leon bailey i spissen. etter timen spilt klarte ikke united å holde unna mer. etter en corner fikk douglas luiz ballen fra kloss hold, og sendte ballen i mål bak onana. da hjemmelaget kanskje var på sitt beste, kom united-scoringen som skulle vinne dem kampen. unggutten kobie mainoo slo inn et hardt og perfekt innlegg som innbytter mctominay pannebrasket inn i mål til 2–1. med seier til røde djevlene er de fremdeles på en sjetteplass på tabellen, men nå bare fem poeng bak villa – og seks poeng bak fjerdeplassen tottenham.

  Graham Hansen-scoring mot Sevilla

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:21.18)
  den norske barcelona-stjernen caroline graham hansen noterte seg for en scoring i 3-0-seieren over sevilla lørdag. 28-åringen doblet ledelsen med rundt tjue minutter igjen av kampen. mariona caldentey fastsatte resultatet til 3-0 bare to minutter etter graham hansens nettkjenning. gullballen-vinner aitana bonmatí hadde målgivende på de to siste scoringene. claudia pina sendte katalanerne i føringen i første omgang. ingrid engen var ikke en del av kamptroppen til katalanerne. barcelona står med full pott (48 poeng) i hjemlig liga etter 16 kamper denne sesongen. tabelltoer real madrid er tolv poeng bak. (ntb)

  Liverpool tok tilbake tabelltoppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:17.58)
  samtlige i liverpools angrepstrio scoret da de røde fra merseyside tok tilbake ligaledelsen fra manchester city. burnley var lenge gode og skapte farligheter for hjemmelaget, men de måtte til slutt se seg slått 3-1 på anfield. diogo jota sendte liverpool i føringen på hjørnespark like etter halvtimen. burnley kunne ikke være noe dårligere, og utlignet på hjørnespark rett før pause med en vakker heading fra dara o`shea. dermed gikk lagene til pause på 1-1. kun seks minutter etter hvilen stupte luis díaz inn i femmeteren og sørget for kveldens tredje scoring, samtlige med hodet. – han kaster seg inn i situasjonen med dødsforakt og stanger den ballen i mål, sa viaplays kommentator roar stokke om scoringen. darwin núñez ville ikke være noe dårligere enn sine lagkamerater i liverpools angrep og sørget for 3-1 i det 80. minutt. også det med en heading. tidligere molde-spiss david datro fofana hadde to kjempesjanser til å gjøre livet surt for liverpool, men maktet ikke å sette ballen i mål. også liverpool hadde flere muligheter til å øke ledelsen ytterligere, men klarte ikke å omsette sjansene i mål. liverpool leder nå premier league med to poeng ned til manchester city, som har en kamp mindre spilt. sander berge og hans burnley sliter i bunnen av ligaen på 19. plass.

  Ny seier for Zuccarello og Minnesota Wild

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 10. februar 2024 KL:08.40)
  mats zuccarello og minnesota wild tok sin andre strake seier i nhl da pittsburgh penguins ble slått 3-2 på hjemmebane. mats zuccarello noterte seg ikke for målpoeng, men kunne likevel glede seg over nok en minnesota wild-seier i nhl fredag. matt boldy sørget for at vertene gikk til første pause med 1-0-ledelse, men pittsburgh utlignet tidlig i midtperioden ved reilly smith. hjemmelaget gikk på ny gikk til pause med ledelse etter scoring av jonas brodin. i tredje periode utlignet pittsburgh penguins igjen, denne gang ved sidney crosby – men kirill kaprizov ordnet minnesota wild-seier da han satte inn 3-2. matchvinnerscoringen kom 9.32 inn i perioden. mats zuccarello fikk 19 minutter og 9 sekunder på isen i oppgjøret mot pittsburgh penguins. (©ntb)

  NHL: Seier for Zuccarello og tap for Lilleberg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:06.35)
  mats zuccarello og hans minnesota wild fikk med seg en knepen 2-1-seier i bortemøtet med tabelljumbo chicago blackhawks. zuccarello fikk 18 minutter og 36 sekunder på isen, men nordmannen noterte seg ikke for målpoeng. emil lilleberg og hans tampa bay lightning tapte 1-3 i onsdagens nhl-oppgjør borte mot new york rangers. lilleberg fikk til sammen 17 minutter og 55 sekunder på isen for tampa bay- nordmannen var involvert i flere av scoringene.

  Formsvake Chelsea med storseier i cupen – et kunstverk satte punktum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 7. februar 2024 KL:22.59)
  chelsea trøbler i premier league, men er videre til kvartfinalen i fa-cupen etter 3-1-seier borte over sterke aston villa. birmingham-klubben var favoritt til å vinne omkampen i 4. runde, men det går ikke alltid slik man tror i idrett. chelsea ledet 2-0 til pause etter scoringer av conor gallagher og nicolas jackson. gallagher var sentral i den første kampen mellom lagene også, og den offensive midtbanespilleren var mektig nådeløs da han knallet ballen opp i nettet etter elleve spilte minutter. ti minutter senere doblet chelsea ledelsen da jackson scoret med pannebrasken. 3-0-scoringen var av det vakre slaget. enzo fernandez smelte ballen rett i krysset på et direkte frispark fra rundt 25 meters hold. moussa diaby reduserte for vertene på overtid. (ntb)

  De Rossis drømmestart i Roma fortsatte med brakseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:06.08)
  paolo dybala scoret to ganger da roma slo cagliari 4-0 i serie a mandag. dermed ble den nye treneren daniele de rossis drømmestart i klubben forlenget. klubbhelten de rossi overtok som trener da jose mourinho fikk sparken nylig. siden har pilene pekt solid oppover for den italienske hovedstadsklubben. fire strake seirer er nå fasiten. mandag sto lorenzo pellegrini og dean huijsen for scoringene ved siden av dybala. pellegrinis mål var hans tredje på tre ligakamper og bidro til å løfte roma til femteplass på tabellen. kun ett poeng skiller opp til atalanta på den viktige fjerdeplassen. 19 år gamle huijsen, en nederlandsk forsvarsspiller som er på lån fra juventus, satte inn sitt første mål for klubben med en heading kvarteret ut i annen omgang. trener de rossi ble stor i helt i roma i løpet av sine 17 år som spiller i klubben. nå er han i ferd med å bli elsket av fansen også som trener. kommende helg venter en stor oppgave når serieleder inter milan er motstander på hjemmebane. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »