Hovedsiden

Liten annonse

  Immobile-dobbel senket Celtic

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 28. november 2023 KL:20.44)
  det blir ikke mer europacup på celtic når sesongen går inn i 2024. exiten ble klar med 0-2-tapet borte mot lazio i mesterligaen. odin thiago holms lag holdt lenge stand i roma, men på tampen slo innbytter ciro immobile til med to kjappe scoringer. celtic trengte et mirakel for å få utslagsspill i verdens gjeveste klubbturnering, men skottene blir heller ikke å se i europaligaen på nyåret. tirsdagens resultat betyr at celtic ender sist i en pulje som også har med atlético madrid og feyenoord. lenge så kampen ut til å bli et antiklimaks for lazio, men immobile kom til unnsetning. thiago holm ble sittende på celtic-benken gjennom kampen. trønderen står med totalt 54 minutter over to innhopp og ett rødt kort i høstens mesterliga. (ntb)

  Brann festet sølvgrepet - herjet mot seriemester Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:19.01)
  brann måtte stå æresvakt for seriemesterne før kampstart, men etter kampstart var det gjestene fra bodø som var statister. i hvert fall i den første omgangen, der to scoringer av bård finne og én av niklas castro sørget for 3-0. under ett minutt ut i den andre omgangen ble også castro tomålsscorer, og sørget med det for at brann ledet hele 4-0. tobias gulliksen og oscar kapskarmo sørget for at resultatet ikke ble like stygt for bodø/glimt, men 2-4-tapet var uansett seriemesternes verste eliteserietap siden 1-4-tapet mot molde i september i fjor. for brann sørger de tre poengene for at bergensklubben er i førersetet i sølvkampen med én serierunde igjen. tromsø følger poenget bak, mens viking er tre poeng bak brann. brann avslutter sesongen borte mot strømsgodset, tromsø skal til hovedstaden og møte vålerenga, mens viking får besøk av rosenborg. alle kampene begynner 17:00 søndag om én uke.
  Son herjet med Kina i VM-kvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:18.09)
  son heung-min herjet med to mål og en assist da sør-korea slo kina 3-0 på bortebane i vm-kvalifiseringen i fotball. 40.000 tilskuere på en fullsatt arena i shenzhen rett nord for hongkong hadde store forventninger til eget lag, men son stilnet publikum med to scoringer i første omgang. først satte tottenham-stjernen inn et straffespark etter at wolverhampton-spiller hwang hee-chan ble felt, så scoret han med hodet på et hjørnespark. jung seung-hyun fastsatte resultatet da han nikket inn et frispark fra son. sør-korea har under sin landslagssjef jürgen klinsmann fått en god start på vm-kvalifiseringen med 5-0 over singapore og 3-0 over kina. japan har også innledet kvalifiseringen godt, med to 5-0-seire. tirsdag ble syria slått. australia er også uten poengtap i sin gruppe. leicester-spiller harry souttar ble matchvinner i 1-0-seieren over palestina. kampen ble spilt i kuwait. irak-innbytter mohanad ali ble matchvinner i sjuende tilleggsminutt da vietnam ble slått 1-0. heller ikke irak har avgitt poeng så langt. hongkong, med jørn andersen som landslagssjef, tok sitt første poeng med 2-2 mot turkmenistan. i samme gruppe ga iran fra seg to måls ledelse og spilte 2-2 i usbekistan. de to beste i hver gruppe går til det siste gruppespillet, der vm-billettene deles ut. vm-kvalifiseringen gjelder også som kvalifisering til asiamesterskapet. (ntb)

  Quagliarella (40) legger opp: – Jeg har ikke noe valg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:08.23)
  serie a-veteran fabio quagliarella har bestemt seg for å legge skoene på hylla etter 24 år i toppfotballen. – jeg har ikke noe valg. jeg er i uakseptabel fysisk form til å være på banen nå, sier han, ifølge gazzetta dello sport. 40-åringen har en eventyrlig karriere bak seg for klubber som torino, ascoli, sampdoria, udinese, napoli og juventus. målmaskinen avslutter karrieren med 238 scoringer og 62 målgivende på 717 klubbkamper. han har også notert seg med åtte mål og fem assist på 28 kamper for det italienske landslaget. quagliarella har vunnet tre serie a-titler og to italienske supercuper med juventus. i 2019 ble han også toppscorer med sine 26 mål. 40-åringen spilte 23 kamper og scoret ett mål for sampdoria i serie a forrige sesong.

  Graham Hansen scoret da Barcelona herjet i «El Clásico»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:14.21)
  caroline graham hansen scoret ett mål og leverte en målgivende pasning for barcelona i 5-0-seieren over real madrid søndag. barcelona er fortsatt ubeseiret i alle turneringer denne sesongen. mot real madrid ble seiersrekken forlenget til ti kamper. caroline graham hansen startet på høyrekanten, mens ingrid engen startet i midtforsvaret. årets gullballen-vinner aitana bonmatí sendte katalanerne i føringen etter litt over et kvarter. graham hansen hadde målgivende på åpningsmålet, før hun selv tegnet seg på scoringslisten to minutter før pause. 28-åringen fra oslo satte en retur i mål etter et tverrliggertreff fra lagvenninne salma paralluelo. den norske stjernespilleren hadde selv et tverrliggertreff, samt en bom på åpent mål tidligere i kampen. mariona caldentey sørget for 3-0 til pause. to sene scoringer førte til at barcelona kunne juble for 5-0-seier. barcelona står med 27 poeng og full pott etter ni serierunder. seks poeng bak ligger tabelltoer real madrid. (©ntb)

  Zuccarello rundet NHL-milepæl i Globen – tapte for Ottawa Senators på straffer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:19.56)
  mats zuccarello passerte 400 assists i nhl da minnesota wild tapte 1-2 for ottawa senators i globen i stockholm lørdag kveld. nhl er inne i sin såkalte global series-uke i sverige, og der benyttet nordmannen sjansen til å nå nok en milepæl i sin imponerende karriere. zuccarello var tredje sist på pucken da marco rossi pirket inn 1-0 i midtperioden, og det var nordmannens 400. målgivende pasning i verdens beste ishockeyliga. zuccarello har spilt 782 kamper i nhl, og på de har han også scoret 190 ganger, så han nærmer seg både 800 kamper og 600 målpoeng totalt. denne høsten har han 17 målpoeng (4 mål, 13 assists ) på 16 kamper. senators slo tilbake tidlig i tredje periode i den svært jevne kampen. svenske erik brännström fikk pucken fra egen keeper og feide den inn i korthjørnet fra venstrekanten. flere scoringer ble det ikke i ordinær tid, og det måtte forlengning til. der fikk zuccarello to sjanser til å score alene med ottawa-keeper anton forsberg etter en god gjenvinning, men han rakk ikke å stokke beina skikkelig noen av gangene. den norske wild-løperen mislyktes også i straffeslagkonkurransen. han var nær scoring, men pucken traff stolpen og spratt ut. den eneste som scoret på straffene var senators` josh norris, og dermed vant canadierne 2-1. (©ntb)

  England vant knepent - Italia slo «marerittmotstander»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:22.48)
  det engelske landslaget vant, men kanskje ikke med de sifrene de forventet. mot malta endte det med 2-0 i london fredag bare åtte minutter var spilt da phil foden sendte ballen via maltas enrico pepe og inn i mål. et fullstappet wembley forventet flere scoringer, men det fikk de ikke før harry kane satte inn kampens andre kvarteret før slutt. i roma slapp italia med skrekken mot «marerittmotstanderen» nord-makedonia og vant 5-2. nord-makedonia hindret italienerne i å ta seg til fjorårets vm i qatar, men matteo darmian, giacomo raspadori, stephan el shaarawy og federico chiesa (2) sørget for tre italienske poeng fredag. jani atanasov (2) scoret for gjestene. england er allerede videre fra gruppe c, mens ukraina og italia kjemper om andreplassen. landene møtes til skjebnekamp mandag. (ntb)

  Tredje seier på rad for Kolbotn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:21.23)
  kolbotn seiret 2-0 over til 2020 i 1. divisjon, 1. division promotion group i fotball. marie moen preus sendte kolbotn i ledelsen da hun satte inn 1-0 etter 21 minutters spill. da lagene gikk i garderoben etter 45 minutter var stillingen 0-1. minuttet før full tid doblet innbytter celine larsen ledelsen til kolbotn. kort tid etterpå ble kampen avblåst. kampen endte dermed 0-2. kolbotns tuva henriksen pådro seg gult kort. stine margrete jensen var kampleder. og dermed var serien ferdigspilt for de to lagene. kolbotn sikret sikret seriemesterskapet etter å ha tatt 58 poeng. til 2020 ender på en sterk andreplass med 49 poeng. til 2020 har vært bunnsolide defensivt og slapp bare inn 23 mål i løpet av året. på motsatt banehalvdel ble det 49 mål. denne sesongen har kolbotn vært trygge i forsvar, og slapp kun inn 13 mål. på motsatt banehalvdel ble det 48 nettkjenninger. martine fenger ble toppscorer for kolbotn med sine ti scoringer, mens mali trøan noterte seg for 13 scoringer for til 2020. (©ntb)

  U21-herrene sikret tre viktige poeng i EM-kvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:19.54)
  norges u21-landslag så lenge ut til å gå på sitt andre strake tap i em-kvalifiseringen, men to sene scoringer sørget for 3-2 og tre poeng mot irland i drammen. norge trengte seier fredag for å henge med i gruppe a. svakt forsvarsspill så ut til å hindre dem i å få med seg noen poeng fra oppgjøret, men to sene mål fra kristian arnstad og lasse nordås sikret dem isteden tre poeng. etter fire spilte kamper er jan peder jallands menn på en delt andreplass i gruppen med ni poeng. irland står med like mange, mens italia er ett poeng foran. u21-landslaget åpnet em-kvaliken med 7-0-seier over san marino, før det ble seier med samme sifre mot latvia kampen senere. forrige runde ble det 0-2-tap for italia. tapet mot italia var landslagstrener jallands første som u21-sjef. han tok over ansvaret fra leif gunnar smerud etter sommerens em-sluttspill. tirsdag møter norge tyrkia på bortebane. (©ntb)


  Hegerberg på scoringslista i Lyons 9-0-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. november 2023 KL:22.52)
  det ble en målrik affære da franske lyon gjestet den tsjekkiske hovedstaden til mesterligamøtet tirsdag kveld. hjemmelaget slavia praha slet med å holde målforskjellen ensifret da de franske mesterne feide over dem i 90 minutter. knappe tre minutter var gått før sara däbritz sendte gjestene i ledelsen. før 25 minutter var spilt var stillingen brutale 5–0. og det sto 6–0 til pause. da timen var spilt var det ada stolsmo hegerberg sin tur til å finne nettveggen fra straffemerket etter at hun ble holdt igjen av diana bartovicova. den norske spissen noterte seg også for en assist. med totalt 13 skudd på mål endte kamp til slutt på effektive 9–0. det var hele åtte ulike målscorere. vanessa gilles var den eneste spilleren med to scoringer. lyon leder gruppe b etter den enorme seieren. like bak ligger brann med like mange poeng etter at de slo østerrikske st. pölten 2–1 tidligere i kveld.

  FFKs Bjartalid årets spiller i 1. divisjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:11.33)
  fredrikstads nøkkelmann jóannes bjartalid (27) toppet ntbs spillerbørs ved sesongslutt og belønnes med prisen som årets spiller i 1. divisjon. – det er alltid fint å bli anerkjent når man gjør noe bra og har hatt en god sesong, sier den færøyske angrepsspilleren om utmerkelsen. bjartalid bidro med 19 målpoeng (elleve scoringer) på ffks vei tilbake til eliteserien. det var flest av alle på nivå to. han ble hentet til fredrikstad fra klaksvik i hjemlandet før årets sesong. – å komme til norge har vært helt fantastisk. jeg har funnet meg godt til rette, og gruppen i ffk har tatt meg godt imot. veldig gøy med opprykk på første forsøk og seriemesterskap, sier bjartalid. (ntb)
  Mbappé med hat trick for PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:20.05)
  kylian mbappé fikset psg-seier over stade reims lørdag ettermiddag. franskmannen scoret alle tre målene i 3-0-seieren. scoringer i det tredje, 59. og 82. minutt sørget for tre mål og tre nye poeng for den franske hovedstadsklubben. psg topper ligue 1 med 27 poeng og er ett poeng for ogc nice.

  Målfesten fortsetter for Harry Kane

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. november 2023 KL:20.01)
  harry kane noterte seg for to nye scoringer da bayern münchen slo heidenheim i bundesliga tidligere lørdag. engelskmannen står nå med 17 seriemål på elleve kamper. kane fikset både 1- og 2-0 før heidenheim rystet allianz arena og kjempet seg tilbake til 2-2. raphaël guerreiro og eric maxim choupo-mouting scoret imidlertid ett hver og sørget for 4-2-seier for bayern. den tyske giganten er ubeseiret på de elleve første kampene.

  Hegerberg-innhopp i storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:23.14)
  ada stolsmo hegerberg startet på benken, men spilte de siste 25 minuttene da lyon smadret montpellier 5-0 fredag kveld. da den norske stjernespissen ble byttet inn ledet lyon allerede 3-0. kampen endte 5-0, men det ble ingen scoringer på hegerberg. utrolig nok scoret montpellier hele tre selvmål i kampen. lyon topper tabellen i frankrike med seks poeng ned til paris fc, som riktignok har én kamp mindre spilt.

  Wild-seier i New York - Zuccarello med avgjørende assist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:06.02)
  minnesota wild vant 4-2 borte mot new york islanders natt til onsdag. ut til den tredje perioden var stillingen 2-2, men to mål på 42 sekunder avgjorde kampen for wild. 3-2-scoringen kom etter overtall, 6.50 ut i den siste perioden. mats zuccarello spilte en fin pasning på tvers til rekkekamerat kirill kaprizov, som kontant sendte pucken i mål. like etterpå økte joel eriksson ek ledelsen til 4-2, en ledelse minnesota wild holdt ut kampen. dermed ble det en suksessrikt opphold i new york for wild, etter at de slo new york rangers på straffer i helgen. sesongstarten har vært at det variable slaget for wild, som står med tolv poeng på tolv kamper. zuccarello står med 13 målpoeng på de tolv kampene (ti assists og tre scoringer), flest i klubben sammen med eriksson ek (syv mål og seks assists). zuccarellos ti assist er klart flest i wild til nå i sesongen, to foran kaprizov.

  Haaland tomålsscorer - så byttet han med norske Bobb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:22.51)
  erling braut haaland scoret to da manchester city tok en oppskriftsmessig 3-0 seier mot young boys i mesterligaen. haalands første scoring kom på et straffespark. midtbanespiller matheus nunes ble felt etter 22 minutter og dommer pekte på straffemerket. haaland gjorde ingen feil fra 11-meter. like før pause doblet phil foden ledelsen etter et vakkert raid fra sin høyrekant-posisjon. dermed stod det 2-0 til pause for hjemmelaget. det tok derimot ikke lang tid etter pause før haaland igjen skapte liv og røre på etihad. nordmannen fikk ballen sentralt i banen, dro den med seg mot venstre, før han vakkert plasserte ballen i lengste hjørne fra 17-meter. norske oskar bobb ble byttet inn til fordel for haaland etter 61. minutter. 20 år gamle bobb gikk inn i spissrollen, og var involvert i et par gode sjanser på den halvtimen han fikk. city klarte derimot ikke å omsette sjansene i scoringen, og dermed endte det 3-0. manchester city er med det sikret avansement fra gruppe e med sine 12 poeng på fire kamper. young boys har kun ett poeng, og må slås med røde stjerne om en 3.-plassen i gruppen, som gir spill i europa league. 15 av nettkjenningene har kommet i hans 15 kamper for city. haaland står nå med 39 mål på 34 kamper i mesterligaen. jærbuingen står også dermed med fire mål i champions league denne sesongen, og matcher nesten fjorårets kalassifre. forrige sesong sto nordmannen med fem scoringer etter fire kamper og endte turneringen som toppscorer med 12 nettkjenninger.

  Ishockey: Vålerenga på tabelltopp – matchstraff etter få minutter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:21.34)
  vålerenga hanket uten problemer inn seier nummer ni på rad i eliteserien ishockey. den kom i 8-2-kampen mot comet halden. rekken har tatt oslo-laget opp i 42 poeng og serieledelse etter 16 kamper. det skiller ett poeng ned til storhamar. vålerenga vant som de ville i tirsdagens hjemmekamp, men i åpningsminuttene mistet de didrik nøkleby svendsen resten av kampen. han fikk matchstraff for slåssing. det sto 2-0 etter første periode. vif-rykket kom for alvor med fire nye scoringer i perioden som fulgte. thomas olsen sto for tre av vålerengas mål. de øvrige ble satt inn av mathis olimb, benjamin byrkjeland, mika partanen, kalle ekelund og tommi taimi. comets to reduseringer kom ved herman kopperud og elias antonsen i løpet av det siste kvarteret. halden-laget ligger nest sist på tabellen med åtte poeng har kun ringerike bak seg. (ntb)

  Ødegaard-scoring til ingen nytte - Arsenal ute av cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. november 2023 KL:06.36)
  arsenals reise i ligacupen stoppet med 1-3-tapet for west ham på bortebane onsdag. en skadeplaget martin ødegaard kom inn fra benken og scoret. scoringer av ben white (selvmål), mohammed kudus og jarrod bowen sørget for at west ham er videre til neste runde. ødegaard har startet på benken i arsenals to siste kamper som følge av en hofteskade. han kom inn på 0-3 og reduserte like før slutt, men nærmere kom ikke gjestene. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »