Hovedsiden

Liten annonse


  The Athletic: Graham Hansen årets spiller i Europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mai 2024 KL:20.23)
  det internasjonale idrettsnettstedet the athletic kårer caroline graham hansen til årets beste spiller i europeisk fotball. journalist michael cox mener at den norske stjernen kanskje har levert sin beste sesong i karrieren. – 19 scoringer og 18 målgivende i ligaen er en absurd bra utteling, skriver han. barcelona har vært suveren i hjemlig liga, med 27 seire og én uavgjort. ligatittelen er sikret for lengst. 25. mai møter katalanerne ada hegerbergs lyon i finalen av mesterligaen.

  norske scoringer da djurgården nærmet seg serieleder malmö

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:21.29)
  Gustav Wikheim og Tokmac Nguen scoret hver sin gang da Djurgården tok et skritt i retning tabelltoppen i svensk fotball mandag. Halmstad ble slått 2-0. Seieren betyr at hovedstadsklubben er tre poeng bak serieleder Malmö, som måtte nøye seg med 2-2 borte mot Pål Arne Johansens Häcken. Begge topplagene har ti kamper spilt. Wikheim satte inn sitt første mål for sesongen etter bare sju minutters spill i mandagens kamp. Ni minutter senere hamret Nguen inn sitt fjerde i 2024-utgaven av Allsvenskan. De to norske fulltrefferne var mer enn nok til å beseire et Halmstad-mannskap som ligger på sjuendeplass på tabellen. Klubben trenes for øvrig av tidligere Lillestrøm-trener Magnus Haglund. Wikheim og Nguen spilte henholdsvis 77 og 61 minutter for Djurgården mandag. Tobias Gulliksen var på banen i samfulle 90 minutter for stockholmsklubben. (NTB)

  Norge vant skjebnekampen i ishockey-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:18.48)
  det norske ishockeylandslaget taklet presset og vant 5-2 over storbritannia i mandagens skjebnekamp i vm. det sikrer plassen på øverste nivå. norge var avhengige av å ta poeng mot storbritannia i siste gruppespillskamp for å berge plassen i eliteklassen. en sterk norsk start sørget for at spenningen ble kortvarig. markus vikingstad, patrick thoresen og eskild bakke olsen sørget for 3–0 i første periode og sendte norge et langt steg mot trygg plass. michael brandsegg-nygård og olsen fulgte opp med scoringer i de to neste periodene og sikret norges seier. det betyr at det norske laget avslutter vm med seks poeng på sju kamper og beholder plassen på øverste nivå. britene har én kamp til gode, men har ikke muligheten til å berge plassen og rykker ned. (ntb)  Sverige med tidenes raskeste måltrippel i ishockey-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:15.41)
  det tok kun 26 sekunder da sveriges ishockeyherrer rykket fra 2-2 til 5-2 i vm-seieren over latvia lørdag. ingen lag har tidligere scoret tre mål så kjapt i mesterskapets historie, melder det internasjonale ishockeyforbundet (iihf). også flere av kampens øvrige scoringer kom tett. sverige ledet 2-0 etter den første perioden, men tidlig i den andre perioden hentet latvia inn ledelsen med to mål på 23 sekunder. i samme periode kom sveriges rekordrekke, der to av de tre målene ble satt inn av fabian zetterlund med 17 sekunders mellomrom. til slutt vant sverige 7-2 og sanket sin femte strake seier i gruppe b. det gir tabelltopp og garantert spill i kvartfinalen. danmark ble fullstendig kjørt over i 0-8-tapet for sveits. kampen ble spilt i norges pulje (a). (ntb)


  Brann-kvinnene ned på jorda – 1-1 mot Røa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:20.13)
  fire dager etter 10-0-seieren over arna-bjørnar kom branns kvinnelag ned på jorda og måtte kjempe for å få 1-1 mot røa i egen storstue. det var første gang brann avga poeng siden 2-4-tapet for lsk i serieåpningen midt i mars. røa tok ledelsen tidlig i 2. omgang etter hjørnespark. serven fra cassandra bogere ble bokset ut av keeper aurora mikalsen. i returrommet sto mari nyhagen, som dempet ballen og lempet den inn. mina bell folland prøvde å nikke, men ballen seilte over henne og inn i mål. brann-spillerne mente at folland var i offsideposisjon og håpet på en fløyte, men ble ikke hørt. nyhagen så ut til å bli matchvinner inntil tomine svendheim utlignet i det 79. minutt med et skudd i lengste hjørne. lsk kvinner slo tilbake dagen etter å ha fått poengtrekk på grunn av dårlig klubbøkonomi. stabæk ble slått 3-2 i lsk-hallen med scoringer av asdis halldorsdottir, katrine winnem jørgensen og tonje erikstein. lyn slo tabelljumbo arna-bjørnar 1-0 med scoring av luisa galteland et snaut kvarter før slutt, mens det ble 1-1 mellom åsane og kolbotn. rundens storkamp mellom serieleder vålerenga og toer rosenborg startet en time etter de øvrige kampene. den er målløs ved pause. (ntb)


  Vipers til sluttspillfinale – banket Larvik igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:20.19)
  vipers kristiansand gjorde igjen larvik-spillerne til statister og tok seg til sluttspillfinale med to strake utklassingsseire. tirsdag ble det 39-25 borte. vipers overkjørte larvik fra start sist, scoret åtte av kampens ni første mål og ledet 12-4 etter et drøyt kvarter. tirsdag hang larvik bedre med innledningsvis. fra 0-2 holdt vertene følge til 7-9. derfra rykket vipers til 7-15 med seks scoringer på rad. ved pause sto det 9-20, og larvik-trener arne senstad var ikke særlig fornøyd. – jeg gir opp. bakover er vi ikke i den ligaen i det hele tatt. der får jeg en jobb i sommer. vi taper jo alt som er av dueller, sa han til tv 2. vipers er klar for finale mot sola eller storhamar, som spiller 2. kamp onsdag. sola vant overraskende første kamp på bortebane mot laget som ble toer i serien og i helgen vant europaligaens finalehelg. (ntb)

  norske scoringer bidro til malmö-luke på tabelltoppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. mai 2024 KL:21.07)
  Erik Botheim og Lasse Berg Johnsen scoret hvert sitt mål da Malmö slo IFK Göteborg 3-0 i svensk fotball mandag. Seieren betyr at Malmö har skaffet seg fem poengs luke på toppen av tabellen etter åtte seriekamper i Allsvenskan. Djurgården følger nærmest. En drøy halvtime var spilt da Erik Botheim var frampå i mandagens bortekamp i Göteborg. Et innlegg fra peruanske Sergio Peña endte på bakerste stolpe, der den norske måltyven kom stormende og satte inn sin femte ligascoring for sesongen. Deretter doblet danske Søren Rieks ledelsen. Rett før full tid åpnet Lasse Berg Johnsen målkontoen i Allsvenskan denne sesongen og fastsatte resultatet til 3-0. IFK Göteborg har fått en tung start på sesongen. Sju poeng på åtte kamper betyr at storklubben kun har Kalmar og Västerås bak seg på tabellen. (NTB)

  Lillestrøm-spiller på vei til sykehus - landet stygt etter en hodeduell

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:22.31)
  henrik skogvold er på vei til akershus universitetssykehus, skriver vg og tv 2. 19-åringen fikk bare et kvarter ut i kampen mot brann, før han måtte gå av banen med en skade i ryggen. lillestrøm-spilleren landet stygt etter en hodeduell med brann-kaptein sivert heltne nilsen. etter det klarte han ikke å fortsette kampen og trengte hjelp for å ta seg av banen. – jeg vet ikke mer enn at han er sendt til sykehus. jeg er urolig på vegne av ham, sier lillestrøm-trener andreas georgson til vg. lsk-leiren har foreløpig ikke kommet med noen oppdatering om saken. brann vant kampen 2–0 etter scoringer av heltne nilsen og joachim soltvedt.  Elisabeth Terland kan bli sesongens spiller i England

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:12.40)
  elisabeth terland har levert en strålende sesong for brighton i engelsk fotball og kjemper nå om å bli sesongens spiller i superligaen. de åtte nominerte til den gjeve prisen ble offentliggjort fredag. terland er i svært celebert selskap. den norske 22-åringen har notert seg for 13 mål og én målgivende for klubblaget denne sesongen. det plasserer henne på annenplass på toppscorerlisten i ligaen. kun manchester citys khadija shaw (21 mål) har scoret flere. terland har med 13 scoringer scoret imponerende 50 prosent av brightons 26 mål. klubben ligger på en niendeplass av tolv i serien før siste serierunde. 2023/24-sesongen er terlands andre i brighton siden overgangen fra brann i 2022. forrige sesong endte hun på sju mål. i kampen om sesongens spiller-prisen er terland nominert sammen med chelsea-duoen niamh charles og lauren james, samt manchester citys shaw og khiara keating, tottenham-spiller grace clinton, arsenal-spiller lotte wubben-moy og leicesters jutta rantala. (ntb/nrk)

  Jensen-dobbel ikke nok for Real Sociedad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:14.51)
  synne jensen noterte seg for to scoringer, men real sociedad tapte likevel 3-4 borte mot levante i spansk kvinnefotball søndag. scoringene var jensens 12. og 13. for sesongen, hvilket sender henne hun opp på delt 4.-plass på toppscorerlisten, fem mål bak caroline graham hansen på topp. real sociedad ligger på 9.-plass på tabellen og er helt akterutseilt i kampen om europaspill neste sesong. det skiller 22 poeng opp til atlético madrid på 3.-plass, som innehar den siste kvalifiseringsplassen til champions league. (ntb)

  Real Madrid ble seriemester da Girona knuste Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:21.12)
  real madrid ble spansk seriemester i fotball for 36. gang noen timer etter sin 3-0-seier over cádiz. det var klart da girona knuste barcelona. barcelona ledet ved pause, men girona vendte 1-2 til 4-2 ved hjelp av to scoringer av portu. med sin seier gikk girona forbi barcelona og inntok 2.-plassen, men det er 13 poeng opp til real madrid med bare fire serierunder igjen. dermed har real madrid sikret seriegullet før onsdagens returkamp mot bayern münchen i mesterligaens semifinale. brahim díaz, jude bellingham og joselu scoret real madrids mål mot cádiz. både bellingham, vinicius junior og federico valverde ble spart fra start, men kom inn i løpet av 2. omgang. (ntb)  Serieleder Vålerenga senket Åsane – Stabæk herjet med Lyn

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:16.00)
  vålerenga vant 3-0 på bortebane mot åsane og troner øverst på tabellen i toppserien. de har enda ikke avgitt poeng denne sesongen. ylinn tennebø sendte oslo-laget i føringen allerede etter to minutter. karina sævik hadde målgivende på fulltrefferen og doblet ledelsen fra straffemerket ti minutter før pause. olaug tvedten sørget for 3-0-ledelse et kvarter etter hvilen. vif står med full pott etter seks serierunder, og ligger tre poeng foran rosenborg. trønderne har heller ikke tapt en kamp enda, men har spilt én kamp mindre. søndag venter brann på bortebane for rosenborg. stabæk lekte seg mot lyn og vant hele 7-1 på kringsjå. bærumslaget ledet 1-0 til pause, men scoret ytterligere seks mål etter hvilen. arna-bjørnar ligger helt nederst med ett fattig poeng, og måtte tåle et nytt tap mot røa lørdag. oline fuglem sendte røa i føringen etter elleve minutter. julie klæboe la på med to scoringer etter hvilen, før ragne svastuen fastsatte resultatet til 4-0 i sluttminuttene. oslo-laget innehar 3.-plassen på tabellen foreløpig. (ntb)

  Odd ute av cupen etter «kaoskamp» – ble senket av brassescoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:17.57)
  sandnes ulf sørget for at nok et eliteserielag er ferdigspilt i årets fotball-nm. odd ble sendt ut med 4-5-tap på bortebane. odd tok ledelsen i en kamp som inneholdt fem scoringer før pause. 1.-divisjonslaget sandnes ulf ledet da 3-2, og i annen omgang fortsatte de lyseblå å score. etter 71 minutter la vajebah sakor på til 5–3 for hjemmelaget etter en vanvittig scoring på brassespark. målrushet fikk nrk-ekspert alexander schau til å reagere. – det er fullstendig kokos og revning av alt som er normal oppførsel i en fotballkamp. ingen kan forsvare seg, og alle kan score. her kan du faktisk holde pusten mellom hvert mål og ikke svime av, sa schau i cupen live på nrk. (ntb)


  Thorsby med praktfull heading i storseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. april 2024 KL:22.43)
  i sin første kamp fra start siden januar, startet morten thorsby genoa-festen med et mesterlig hodestøt i 3-0-seieren over cagliari. thorsby startet sist mot lecce 28. januar. siden hadde det blitt fem innhopp og seks kamper på benken for nordmannen, før han mandag var tilbake i startoppstillingen mot cagliari. da tok det bare et drøyt kvarter før han steg til værs i feltet og headet ballen kontant ned i hjørnet. det var sesongens andre scoring for thorsby. den første kom mot roma i september i fjor. et par nordiske scoringer til sørget for storseieren. danske morten frendrup doblet ledelsen, før islandske albert gudmundsson fastsatte resultatet til 3–0. genoa har allerede sikret plassen i det som er deres første sesong etter opprykket til serie a. for to år siden rykket klubben ned etter 15 sammenhengene sesonger på toppnivå i italia. med fire serierunder igjen ligger genoa på 12.-plass med 42 poeng. verre er det for cagliari på 32 poeng, kun tre poeng over nedrykksstreken.

  Elleville overtidsminutter da Odd reddet uavgjort

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:21.16)
  tre sene scoringer sørget for 3-3 mellom odd og viking i skien. viking-kaptein zlatko tripic trodde han hadde avgjort det hele da han scoret fire minutter på overtid. men odd ville det annerledes. mikael norø ingebrigtsen scoret seks minutter på overtid og reddet ett poeng for hjemmelaget. harald tangen nilsen scoret kampens første mål etter 25 minutter. kun ti minutter senere var kampen snudd. først med et skudd fra odds tobias svendsen via en viking-spiller og i mål, så med en ny fulltreffer fra sammen mann etter en pasning ut 45 grader og inn i feltet. viking presset på for utligning i andreomgang, og lyktes fire minutter før fulltid med et skudd fra peter christiansen. så scoret tripic etter et godt forarbeid fra lars-jørgen salvesen, før ingebrigtsen ga odd ett poeng med et vakkert skudd. odd ble i tillegg redusert til ti mann like før ingebrigtsen 3-3-utligning, da mihajlo ivancevic fikk sitt andre gule kort på overtid. hjemmelaget befinner seg dermed på 8. plass, med viking to plasser bak etter henholdsvis seks og fem spilte kamper.  Vålerenga ble ydmyket – supportere stormet banen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:16.30)
  vålerenga fortsetter å slite i 1. divisjon. søndag ble de sendt hjem fra mjøndalen som slakt med 3-5-tap i bagasjen. – vi svikter på veldig mange områder. det er tungt, sier vålerenga-trener geir bakke til tv 2. etter kampen var vålerenga-spillerne borte og beklaget seg til frustrerte supportere, mens flere av supporterne var ute på banen. – jeg skjønner at de er frustrerte og forbannet, sier bakke. – det skulle bare mange. det er norges beste supportere som følger oss overalt, lager volum og entusiasme, synger sanger og legger sjala og lønnen sin i dette. dermed står vålerenga fremdeles med sin ene seier etter fem kamper på nivå to. på de fire andre kampene har det blitt to uavgjort og to tap. hovedstadslagets fem poeng holder til 11.-plass. det er ett poeng over direkte nedrykk og fem poeng bak direkte opprykk. i søndagens kamp tok mjøndalen tidlig ledelsen da sivert øverby skrudde et frispark ute ved sidelinjen helt inn i mål. vålerenga utlignet ved petter strand like etter, men så kom alie conteh inn for vertene. spissen fra sierra leone sendte mjøndalen opp i 3-1 med to mål på overtid av den første omgangen. kvarteret før slutt fullførte conteh sitt hat trick. fem minutter før slutt satte keerat singh inn 5-1. to sene scoringer fra jones el-abdellaoui og christian borckgrevink pyntet litt på resultatet for vålerenga.

  Leverkusen unngikk sesongens første tap – utlignet på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:20.59)
  nok en gang kunne leverkusen puste lettet ut etter et utligningsmål på overtid. den ubeseirede rekken strekker seg til 46 kamper med 2-2 mot stuttgart. leverkusen har hatt som vane å redde seg fra tap med flere overtidsscoringer denne sesongen, men det så ikke ut til at det skulle gjenta seg mot stuttgart. gjestene ledet 2-1 da leverkusen fikk frispark over tilleggstiden. i feltet dukket robert andrich opp og banket ballen i mål til ellevill jubel. leverkusen sikret seriegullet tidligere i april. det er klubbens aller første bundesliga-tittel. chris führich og deniz undav sørget for at stuttgart ledet 2-0 etter en snau times spill før amine adli reduserte like etterpå. leverkusen kan fortsatt vinne både europaligaen og den tyske cupen i tillegg til bundesliga. det gjenstår maksimalt sju kamper for laget. de møter roma i semifinalen i europaligaen og kaiserslautern i cupfinalen. alonso var tidligere i sesongen ønsket både som ny manager i både liverpool og bayern münchen, men han har valgt å bli i leverkusen også neste sesong. (ntb)

  Kane rundet 400 karrieremål – slo egen rekord med måldobbel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:18.30)
  bayern münchens spydspiss harry kane scoret lørdag sitt 42. mål i alle turneringer denne sesongen og rundet med det 400 mål gjennom seniorkarrieren. kane gjorde to mål i bayerns 2-1-seier over eintracht frankfurt på hjemmebane. kanes tidligere målrekord i én og samme sesong var 41 for tottenham i 2017/18-sesongen. ifølge statistikktjenesten opta har 30-åringen dermed scoret 400 mål i sin seniorkarriere for klubb og landslag. den engelske angriperen har levert svært godt etter overgangen til bayern i fjor sommer og scoret lørdag sitt 35. seriemål. med tre kamper igjen jakter han robert lewandowskis bundesliga-rekord på 41 scoringer. leverkusen har allerede sikret seg ligatittelen, men bayern skal om kort tid spille semifinale i mesterligaen mot real madrid. lørdag fikk tyskerne en smell da midtbaneprofilen konrad laimer måtte forlate banen med en skade etter en snau halvtime.

  Norges ishockeykvinner vant etter straffer – styrer mot plass i elite-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:18.51)
  norge kan for første gang siden 1997 år bli å se i elite-vm i ishockey for kvinner. etter straffeseier over nederland er opprykkshåpet tent før siste runde. norge spiller for øyeblikket vm 1. divisjon i østerrike og kjemper om opprykk sammen med flere andre lag. seieren over nederland kom i en tett affære i klagenfurt. etter tre målløse perioder måtte lagene ut i forlengning og etter hvert straffer. der ble emilie kruse og mathea fischer avgjørende for norge med sine scoringer. med fredagens triumf ligger norge to poeng bak frankrike på tabelltopp etter fire kamper. ungarn er to poeng bak norge med én kamp mindre spilt, og dermed kan ungarerne klatre forbi med seier over østerrike senere fredag. ungarn og frankrike skal imidlertid møte hverandre i siste runde, og dessuten har norge slått begge lag tidligere i turneringen. dermed trenger norge å slå bunnlaget sør-korea etter ordinær tid for å sikre opprykket til elite-vm. om lag ender likt på poeng, blir kampene innbyrdes tellende for å skille dem. de to beste etter fem runder rykker opp til elite-vm i tsjekkia neste år. (ntb)

  Rashford ut mot netthetsen: – Nok er nok

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:10.42)
  manchester united-angriperen marcus rashford (26) har sett seg lei av behandlingen han får i sosiale medier. i et svar på en støttemelding på x skriver rashford at «mobbingen har pågått i månedsvis». – nok er nok, avslutter han med. responsen kom etter at en x-bruker med united-sympatier gikk ut mot hetsen av rashford og omtalte den som motbydelig og ondsinnet. 26-åringen scoret hele 30 mål forrige sesong, men siden har det gått trått. rashford står denne sesongen med kun åtte scoringer på 40 klubbkamper. (ntb)


  Sævik med ny scoring da Vålerenga beholdt tabelltoppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. april 2024 KL:19.58)
  både karina sævik og iris omarsdottir scoret sitt fjerde mål for sesongen da vålerenga slo stabæk 3-2 på hjemmebane i toppserien tirsdag. kampen skulle opprinnelig spilles i september, men ble framskyndet for å legge til rette for vålerengas deltakelse i mesterligakvalifiseringen. med tirsdagens seier ligger vålerenga og rosenborg på topp med tolv poeng, men vif har bedre målforskjell. deretter følger røa med ni. vålerengas hjemmeseier tirsdag kom etter scoringer av olaug tvedten, ylinn tennebø og sævik, som scoret sitt fjerde mål for sesongen. for gjestene sto spisstalentet omarsdottir for begge nettkjenningene – den siste fem minutter før slutt. 20-åringen har i likhet med sævik scoret fire ganger denne sesongen. stabæk står med seks poeng etter to seirer og tre tap hittil. vålerenga har byderby mot lyn til helgen, mens stabæk får besøk av brann. (ntb)  Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. april 2024 KL:22.26)
  arsenal vant til slutt 2-0 mot wolverhampton etter scoringer fra leandro trossard og ødegaard. belgiske trossard sendte arsenal i ledelsen like før pause, mens ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista. dermed klatrer arsenal opp på toppen av tabellen i premier league, men de har en kamp mer spilt enn rivalene liverpool og manchester city,


  KFUM-tapte etter omdiskutert scoring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. april 2024 KL:20.51)
  strømsgodset vant 3-1 borte mot kfum oslo i eliteserien tirsdag kveld. i forkant av herman stengels 2-0-scoring mente kfum at de burde fått frispark da godsets logi tómasson hadde en «høy fot» i duellen med kfum-stopper momodou lion njie, som gikk inn i duellen med hodet. – jeg tør ikke å gå inn ordentlig med hodet når foten hans er såpass høy, men det er tydeligvis lov, sa kfums momodou lion njie til tv 2 i pausen. kfum-trener johannes moesgaard var ikke like bestemt. – ja, det er høyt spark. men i pausen sa jeg at han må ofre tennene og ta den i ansiktet, for da blåser dommeren. hvis ikke får vi ikke noe. vi kan ikke trekke oss slik som det. jeg trenger mer hjerte og sjel enn det, sa moesgaard om situasjonen til tv 2 i pausen. strømsgodset tok ledelsen allerede etter seks minutter. eirik ulland andersen scoret etter et nydelig angrep. kfum styrte det meste av spillet i førsteomgang, men uten å skape de største sjansene. i stedet var det strømsgodset som var effektive. da herman stengel scoret 2-0 målet like før pause. etter pause fikk kfum reduseringen. midtbanespiller simen hestnes viste frem skuddfoten og klinket ballen i lengste hjørne fra 15-meter. dermed stod det 2-1. hjemmelaget fortsatte å presse på etter scoringer og skapte flere store muligheter, men nok en gang var det bortelaget som scoret mot spillets gang da stengel fastslo resultatet til 3-1.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »