Hovedsiden

Liten annonse
  Storspill fra Hovland på siste dag på Bahamas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:20.37)
  det ble ikke noe hat trick for viktor hovland i den eksklusive hero world challenge-turneringen på bahamas, arrangert i regi av tiger woods. nordmannen vant turneringen i både 2021 og 2022, men spilte svakt de tre første dagene og var aldri med i seierskampen. han leverte imidlertid svært bra søndag, hvor han på de 15 første hullene noterte seg for to eagler og seks birdier. de siste tre hullene gikk han ett slag over par og dermed ble det en runde på totalt ni slag under par. alle spillerne er ikke ferdigspilt, men i skrivende stund er det den beste runden så langt søndag. hovland ligger an til å avansere fra en 16. plass til en delt 11. plass.

  Hovland skuffet igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:22.58)
  viktor hovland leverte en ny skuffende runde i world open på bahamas. en ny runde over par gjør at han i praksis er ute av seierskampen. hovland har vunnet invitasjonsturneringen to år på rad. tiger woods står bak turneringen som har bare 20 deltakere. med to slag over par har hovland bare fire mann bak seg på lista. han er ett slag bak woods, som er på 15.-plass i sin egen turnering. fredagens hovland-runde startet med bogey både på 1. og 2. hull. så kom han seg på rett side med birdie på 3., 6. og 9. hull, men en dobbeltbogey på 12. hull sørget for at han igjen var over par. en ny snuoperasjon med birdie på 14. og 15. par var til liten nytte da runden ble avsluttet med bogey på 16. og 18. hull. (ntb)

  Hovland skuffet igjen – kan se langt etter seiershattrick på Bahamas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:21.51)
  viktor hovland leverte en ny skuffende runde i world open på bahamas. en ny runde over par gjør at han i praksis er ute av seierskampen. hovland har vunnet invitasjonsturneringen to år på rad. tiger woods står bak turneringen som har bare 20 deltakere. med to slag over par har hovland bare fire mann bak seg på lista. han er ett slag bak woods, som er på 15.-plass i sin egen turnering. fredagens hovland-runde startet med bogey både på 1. og 2. hull. så kom han seg på rett side med birdie på 3., 6. og 9. hull, men en dobbeltbogey på 12. hull sørget for at han igjen var over par. en ny snuoperasjon med birdie på 14. og 15. par var til liten nytte da runden ble avsluttet med bogey på 16. og 18. hull. scottie scheffler og jordan spieth er i delt ledelse ni slag under par etter henholdsvis seks og fem spilte hull på 2. runde. lucas glover stjal likevel showet med hull-i-ett på 17. hull. (©ntb)

  Kombinert: Riiber på skuddhold til ny seier i Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:09.37)
  kombinertstjernen jarl magnus riiber var nest raskest i langrennet og ligger godt an til å ta sin andre strake verdenscupseier i ruka. nordmannen endte bare 0,3 sekunder bak den tyske lederen, vinzenz geiger. hoppdelen av kombinertkonkurransen starter klokken 13.35. jens lurås oftebro er også med i seierskampen etter at han gikk i mål som nummer fem, 1,3 sekunder bak tyskeren, skriver ntb.

  riiber nummer to i hoppbakken – tre nordmenn med i seierskampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:12.00)
  I verdenscupåpningen for kombinertutøverne i finske Ruka var det først og fremst knyttet spenning til om Jarl Magnus Riiber skulle stille til start etter at han fikk skulderen ut av ledd under gårsdagens prøvehopp. Riiber stilte til start, men det var østerrikske Johannes Lamparter som tok seieren, og skal gå ut først i langrennet seinere i dag. Likevel var det et vellykket opp for nordmennene. Jarl Magnus Riiber, Jørgen Graabak og Jens Lurås Oftebro er alle topp fem før langrennet. – Nordmennene skal være med å kjempe om dagens seier, sa Viaplay-kommentator Magnus Moan. Finske Eero Hirvonen er også med å kjempe om seieren på hjemmebane. Finnen var dagens overraskelse. Etter å ha hoppet 114 meter i prøveomgangen, leverte han et hopp på 140,5 meter da det gjaldt som mest.

  hovland var i seierskampen - så slo han i vannet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:13.13)
  Viktor Hovland sikret en ny topplassering i finalen i DP World Tour (tidligere europatouren). Det til tross for en turneringspause på seks uker. Da nordmannen slo ut på sitt site hull i turneringen, lå han to slak bak lederen. Dermed måtte Hovland gamble på det siste hullet. Med sitt andre slag gikk han for green, men ballen ble litt for kort og endte dermed i vannet. Hovland måtte droppe ballen og endte hullet med par. Nordmannen endte likevel på andreplass i turneringen, 19 slag under par. Danske Nicolai Højgaard vant turneringen, 21 slag under par.

  Hovland i tetsjiktet i sesongfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:14.22)
  viktor hovland leverte en kjemperunde på europatouren i dubai. han er i seierskampen i sesongfinalen etter to runder. etter å ha gått tre slag under par på den første runden, der han også misset en del birdieputter, var hovland svært solid på fredagens runde. seks slag under par sørget for at han sluttet runden på ni slag under par totalt. 26-åringen fikk sju birdier og én bogey fredag. hovland ligger på delt annenplass, to slag bak leder nicolai højgaard fra danmark. helgens turnering er sesongens siste på europatouren. det er allerede klart at nordirske rory mcilroy vinner europatouren sammenlagt denne sesongen. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »