Hovedsiden

Liten annonse
  OL-mester Blummenfelt på 10.-plass i Japan

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:10.16)
  det ble ikke full klaff for kristian blummenfelt i vm-runden i triathlon i japanske yokohama lørdag. ol-tittelholderen ble best av de norske utøverne, men ble slått med 41 sekunder av den amerikanske vinneren morgan pearson. bak pearson fulgte to australiere, matthew hauser og luke willian. for blummenfelt skilte det 26 sekunder opp til en plass på seierspallen. vetle bergsvik thorn var med helt i teten etter svømmedelen. senere skulle blummenfelt og casper stornes tråkke seg opp i frontgruppen i syklingen, og ved skifte til løping lå de i et større felt på vel 30 mann i front. pearson stakk av mot slutten av løpedelen. thorn tok 12.-plassen, ti sekunder bak blummenfelt, mens stornes ble grundig slått i løpingen og endte som nummer 37.(ntb)

  Juel og Solbakken sikret femteplass i ro-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:13.47)
  den norske duoen i dobbeltsculler endte på 5.-plass i en finale der rumenske andrei-sebastian cornea og marian enache vant suverent. tyskland tok sølv og italia bronse. det skilte vel elleve sekunder opp til seierspallen for juel og solbakken. de forsøker å feste grepet om den norske ol-plassen i dobbeltsculler foran lekene i paris. oscar helvig og kristoffer brun kvalifiserte inn den norske båten, og per nå er det et jevnt løp mellom de to roduoene om hvem som skal til ol. i verdenscupregattaen i varese tidligere i måneden var juel/solbakken sju tidels sekund raskere enn helvig/brun da de norske båtene var i samme oppsamlingsheat. (ntb)

  Lund på 5.-plass i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:12.09)
  bergensroeren maia emilie lund (29) fikk en tøff finale og ble nummer fem i lettvekt singlesculler i ro-em i ungarske szeged. det ble ikke helt finalen medaljekandidaten lund hadde drømt om. i tøff motvind ble avstandene store, og den norske roeren kom aldri nær en plass på seierspallen. lund havnet 38,76 sekunder bak vinneren og 21,04 sekunder bak bronseplassen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »