Hovedsiden

Liten annonse
  Fosser gjorde en stor feil – rotet bort medaljesjansen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. juli 2024 KL:17.39)
  det ble ingen god dag for de norske guttene under fredagens konkurranse. det var en kvartett som stilte til start i skottland. kasper fosser var tittelforsvarer da orienteringsløperne kjempet om sprintmedaljene i edinburgh. den regjerende verdensmester hadde en 22 sekunders ledelse, før han gjorde en feil på slutten av løpet som kostet mange plasser. – han må ha tapt 40–45 sekunder helt på slutten her, sa nrks ekspertkommentator kjetil bjørlo. martin regborn utklasset konkurrentene og tok førsteplassen i det som ble en bra dag for svenskene som fikk tre i topp fem. – det føles fortsatt uvirkelig for meg. det virket ikke som at jeg løp så fort, men jeg hadde kontroll hele veien. det var en veldig vanskelig og god sprintrute. jeg ante ikke hvor godt jeg lå an, sa svensken kort tid etter gullet. beste nordmann ble havard sandstad eidsmo, som løp inn til en 13. plass. elias jonsson og kasper harlem fosser endte på 16.- og 17. plass, mens eirik langedal breivi ble disket etter å ha hoppet over en post.

  Pogacar viste muskler – overtok ledertrøya

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. juli 2024 KL:17.01)
  tadej pogacar angrep på toppen og kjørte i ensom majestet over det høyeste punktet i årets tour de france. han hadde 9 sekunders ledelse ned til jonas vingegaard og bare økte i utforkjøringen ned mot mål. vingegaard kom i mål 45 sekunder bak pogacar. pogacar leder med 42 sekunder til vingegaard i sammendraget. – for et nivå, sa eurosports kommentator theis magelssen om pogacar. toppen av col du galibier er på hele 2642 meter og stigningen opp fjellet var 23,2 kilometer. uae satte opp en kjempefart opp fjellet og bruddet ble hentet inn med syv kilometer igjen til toppen. richard carapaz i den gule ledertrøyen klarte heller ikke å henge på. rytterne falt av en etter en, og til slutt var det bare favorittene igjen med flere hjelperyttere fra uae. det var knyttet stor spenning til om jonas abrahamsen ville beholde både poeng- og klatretrøya. allerede i den første spurten tok abrahamsen 11 poeng på poengtrøyen, men han kom aldri med i bruddet. likevel beholdt han ledelsen i begge konkurransene. for i bruddet satt både odd-christian eiking og tobias halland johannessen, men bruddet fikk aldri en større ledelse enn 2 minutter og 45 sekunder.

  Verstappen punkterte og mistet seieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. juni 2024 KL:16.52)
  max verstappen kjempet med lando norris om seieren mot slutten av formel-1-løpet i østerrike, men med bare sju runder igjen gikk det galt for både verstappen og norris, da begge fikk bilen skadd i et sammenstøt. norris måtte til slutt bryte løpet, mens verstappen måtte i depot etter å ha punktert. det åpnet døren for mercedes-fører george russell, som enkelt kunne kjøre forbi kamphanene foran seg og sikre vm-seier foran oscar piastri i mclaren. ferrari-fører carlos sainz sikret tredjeplassen i løpet. verstappen endte som nummer fem. han fikk i tillegg ti sekunders tidsstraff og dermed skylden for sammenstøtet med norris. – ja vel. det er bare latterlig. hva vil du at jeg skal gjøre? sa verstappen på teamradioen til red bull. (ntb)

  Mikkelsen i tet i Rally Polen: – Nyter det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:20.30)
  bilfører andreas mikkelsen (35) har kjørt imponerende fort i rally polen og leder vm-runden på grus etter åtte fartsprøver. nordmannen er tilbake i toppklassen wrc i rally-vm denne sesongen, og i polen har han virkelig fått fart på sakene. mikkelsen vant både annen og fjerde fartsprøve, og han har skaffet seg 1,8 sekunders luke til toer kalle rovanperä fra finland. – jeg prøver å gjøre det så godt jeg kan, og vi nyter det. bilen er virkelig fin å kjøre. det er fortsatt løst på underlaget, så vi måtte ta litt hensyn til det. du kan ikke bare kaste bilen inn i svingene, sa mikkelsen til wrcs nettsted etter fjerde fartsprøve. hyundai i20-føreren fortalte også at bilen måtte gjøres stivere og høyere foran ettermiddagsøkta, og at han ventet «røffe» fartsprøver. nordmannen leverte riktignok varene også på ettermiddagsøkta, hvor han endte henholdsvis som nummer åtte, fire, tre og tre på de fire fartsprøvene. oliver solberg deltar også i det polske rallyet. han er frakjørt med to minutter og 48 sekunder av mikkelsen og ligger på 7.-plass i wrc2-klassen. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »