Hovedsiden

Liten annonse
  Lyon med råsterk snuoperasjon uten Hegerberg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 20. april 2024 KL:20.53)
  ada hegerberg var ikke i troppen, og det så blytungt ut for lyon da de lå under 0–2 mot psg i mesterliga-semifinalen lørdag kveld. så snudde hegerbergs lagvenninner kampen, og i løpet av seks magiske minutter fra det 80. il 86. minutt ble 0–2 til 3–2 i lyon. hegerbergs lag leder dermed 3–2 før returkampen i paris om en uke.

  Silva sendte Haaland-løse City til finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 20. april 2024 KL:20.13)
  erling braut haaland var ikke i troppen, men manchester city tok seg likevel til finale i fa-cupen etter 1-0-seier mot chelsea. det sto lenge 0-0, men like før slutt dundret bernardo silva inn kampens eneste mål. i finalen venter enten coventry eller manchester united, som møtes i den andre semifinalen søndag.

  erling braut haaland ikke i troppen i fa-cupsemifinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 20. april 2024 KL:17.17)
  Manchester City må klare seg uten spydspiss Erling Braut Haaland i lørdagens FA-cupsemifinale mot Chelsea på Wembley. Haaland måtte i midtuken byttes ut i kampen mot Real Madrid i mesterligaen. I etterkant opplyste City-manager Pep Guardiola at nordmannen hadde et muskulært problem og at han skulle undersøkes ytterligere foran lørdagens semifinalekamp i London. Han ble ikke klarert for spill, og dermed må City klare seg uten mannen som har scoret 31 mål på 39 kamper denne sesongen. City er regjerende mester i FA-cupen etter at de i fjor vant både ligaen, mesterligaen og cupen. I midtuken ble drømmen om en ny mesterligatittel knust da Real Madrid vant kvartfinalen etter straffesparkkonkurranse. De lyseblå er i føringen i kampen om Premier League-tittelen med to poeng ned til Arsenal og Liverpool. Det gjenstår seks seriekamper. Haaland er delt toppscorer i ligaen med Chelseas Cole Palmer. De har begge scoret 20 mål. Nordmannen har likevel måttet tåle kritikk den siste tiden. (NTB)

  hansen og barcelona med kjempesmell i semifinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 20. april 2024 KL:15.27)
  Caroline Graham Hansen og Barcelona er storfavoritter til å vinne mesterligaen, men røk på et bananskall i første semifinalekamp mot Chelsea. Det endte med 0-1-tap. Erin Cuthbert ble kampens eneste målscorer like før pause, og de blåkledde tar med seg en 1-0-ledelse til returoppgjøret i London neste lørdag. Chelseas Guro Reiten kom inn som innbytter på overtid, mens Ingrid Syrstad Engen ble byttet ut etter en drøy time. Hansen spilte hele kampen for Barcelona.

  haaland usikker til fa-cupsemifinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:15.35)
  Erling Braut Haaland er småskadd og kan miste Manchester Citys FA-cupsemifinale mot Chelsea lørdag. Det avslørte City-manager Pep Guardiola på en pressekonferanse fredag. Det har vært knyttet usikkerhet til Haaland etter at han ble byttet ut før ekstraomgangene i mesterligakvartfinalen mot Real Madrid onsdag. Guardiola uttalte etter den kampen at Haaland ba om å bli byttet ut, og at han ikke var i stand til å fortsette. – Erling kjente noe. Et muskulært problem. Han kunne ikke fortsette, sa Guardiola fredag. Selv om City er slått ut av mesterligaen, venter et relativt hektisk kampprogram de neste ukene. Kommende Torsdag skal de lyseblå spille en utsatt bortekamp mot Brighton i Premier League, mens Nottingham gjester Manchester i serien tre dager senere. Med seks kamper igjen av sesongen topper City ligatabellen to poeng foran Arsenal og Liverpool. Haaland er delt toppscorer med Chelseas Cole Palmer. De har begge scoret 20 mål. Nordmannen har samtidig måttet tåle kritikk den siste tiden. (NTB)

  Utrolig rekord av Leverkusen - ubeseiret i 44 kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:23.23)
  bayer leverkusen gikk seirende ut av kvartfinalen mot west ham i europaligaen, og like før slutt i london torsdag kveld sørget leverkusen for at de unngikk tap nok en gang. kampen på london stadium endte 1-1 etter at jeremie frimpong utlignet minuttet før slutt. dermed ble det den 44. kampen på rad at leverkusen unngikk tap. det er rekord for lag fra topp fem-ligaene. juventus hadde den gamle på 43 strake kamper uten tap mellom mai 2011 og mai 2012. den elleville rekken til leverkusen har sørget for at klubben har vunnet bundesliga for første gang i historien, de er i den tyske cupfinalen og i semifinalen i europaligaen. i kvartfinalen mot west ham vant leverkusen 2-0 hjemme. i bortemøte ble de liggende under etter michail antonios scoring etter et snaut kvarter. west ham presset på for en scoring som ville gitt ekstraomganger, men i stedet sørget altså frimpong for 1-1 i kampen og 3-1-seier sammenlagt for de tyske seriemesterne. i semifinalen møter de roma for andre sesong på rad. forrige sesong vant roma 1-0 sammenlagt.

  Guardiola «angrer ingenting» etter mesterligatap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:07.51)
  manchester city-manager pep guardiola sier at han ikke angrer på noe etter at laget røk på straffer mot real madrid i mesterligaens kvartfinale. ett år etter at city moste nettopp real 4-0 i hjemmekampen i semifinalen, ble det 4-4 sammenlagt og tap i en dramatisk straffesparkkonkurranse onsdag kveld. da hadde guardiola byttet ut erling braut haaland før ekstraomgangene og midtbanestjernen kevin de bruyne i annen ekstraomgang. – jeg ville ha foretrukket å vinne, men gratulerer til real madrid. de forsvarte seg så dypt med utrolig solidaritet, og vi gjorde alt vi kunne, sier guardiola og fortsetter: – jeg angrer ikke på noe av det vi gjorde. vi prøver alltid å skape flere sjanser og slippe til færre, fordi vi tror det hjelper. og vi gjorde det vi kunne. vi spilte eksepsjonelt i alle lagdeler, og dessverre klarte vi ikke å vinne. han forklarte at både haaland og de bruyne var slitne og ba om å bli byttet ut. city er inne i et hardkjør der de også kjemper om titler i premier league og fa-cupen. (ntb)  Ruud utklasset i Monte-Carlo – Tsitsipas tok til tårene
  semifinalen: snudde ellevill kamp på tre minutter | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: ryersons dortmund til semifinalen: snudde ellevill kamp på tre minutter | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:16.50)
  casper ruud kom til kort i finalen av masters-turneringen i monte-carlo. stefanos tsitsipas vant kampen 6–1, 6–4. – det har vært veldig vanskelig å komme tilbake til å vinne turneringer. det føles fantastisk, sier tsitsipas i et tv 2-sendt intervju. grekeren tok til tårene etter triumfen. han takket familien, vennene, støtteapparatet og alle som hadde hjulpet ham. – du er en fantastisk spiller, spesielt på grus her i monte-carlo. gratulerer til teamet ditt og deg, sier ruud i talen under seremonien, samtidig som han takker fyrst albert ii av monaco. «skjebnen belønner de fryktløse», skrev vinneren på et kamera etter kampen. det var fokus kvelden før. og han gikk ut i 100. for ruud var sjanseløs i det første settet og tapte hele 1–6 mot den jevngamle grekeren. nordmannen hevet spillet betraktelig i det andre settet. da stod kampen og vippet. ruud fikk tre muligheter til å bryte på stillingen 3–3, men klarte ikke å vippe kampen over i sitt spor. på stillingen 5–4 brøt tsitsipas ruud – og avgjorde matchen. det er tredje gang han vinner i monte-carlo. tsitsipas vant også i 2021 og 2022. ruud tok seg til finalen etter å ha slått verdensener novak djokovic i semifinalen. snarøya-gutten har vært i seks finaler på masters-nivå eller høyere, men har ennå til gode å vinne. ps! casper ruud klatrer fra 10.- til 6.-plass på verdensrankingen etter masters-turneringen i monte-carlo. tirsdag spiller han atp 500-turnering i barcelona, der det er ventet at rafael nadal gjør comeback etter skade.  Lund med sterk 2.-plass i verdenscupen
  semifinalen: snudde ellevill kamp på tre minutter | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: ryersons dortmund til semifinalen: snudde ellevill kamp på tre minutter | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:12.47)
  maia emilie lund tok 2.-plassen i a-finalen i sterkt selskap da roerne innledet verdenscupsesongen i italienske varese. lund ror singlesculler og hadde kvalifisert seg direkte for a-finalen med 2.-plass i innledende heat. i finalen var hun drøye tre sekunder bak olivia bates, men innsatsen holdt i massevis til 2.-plass. nederlandske tosca kettler ble nummer tre, og hun ble slått med over fire sekunder av lund. tidligere lørdag kvalifiserte ytterligere tre norske båter seg for a-finaler. det ble dramatikk i en ren norsk duell i herrenes oppsamlingsheat i dobbeltsculler. jonas juel og erik solbakken var sterkest av de to norske parene og tok seg til a-finale i heatet som ble vunnet av tysklands jonas gelsen/marc weber. oscar helvig og kristoffer brun måtte gi tapt til sine norske konkurrenter med sju tidels sekund. 3.-plassen gjør at de skal ro b-finale. a-finale blir det derimot på inger seim kavlie, som imponerte med seier i semifinalen i singlesculler på tiden 7.34,01. hun var over to sekunder raskere enn nærmeste konkurrent. lars benske og ask tjøm skal dessuten ro a-finale i lettvekt dobbeltsculler. de tok seg videre fra oppsamlingsheat med 2.-plass bak en italiensk båt. kjetil borch vant d-finalen i singlesculler etter å ha blitt slått ut i kvartfinalen fredag. den norske dobbeltfireren med mathias foyner wie, erling øyasæter, ole amund storlien og martin helseth endte sist i sitt oppsamlingsheat og havner i b-finale. (©ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »