Hovedsiden

Liten annonse  Nominert til årets manager – fikk sparken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. mai 2024 KL:19.02)
  liam rosenior var en av tre nominerte til prisen for årets manager i engelsk mesterskapsserie. tirsdag fikk han sparken i hull. 39-åringen ble i november 2022 hentet til trenerjobben i klubben han hadde spilt for i fem år av sin aktive karriere. han berget laget fra nedrykk, og sist sesong gjorde hull det så bra at han i desember fikk en ny og forbedret kontrakt med gyldighet til 2026. han ble også nominert til prisen som sesongens manager sammen med kieran mckenna (ipswich, som vant) og daniel farke (leeds), men hull gikk så vidt glipp av opprykkssluttspill. med bare en seier på de fire siste kampene endte laget på 7.-plass, tre poeng bak norwich på den viktige 6.-plassen. – dette er den vanskeligste avgjørelsen jeg har truffet som styreleder i denne klubben. jeg må se bort fra personlige følelser og treffe avgjørelser med klubbens langsiktige visjoner i sentrum, sier klubbens tyrkiske eier acun ilicali til hulls nettsted. – det er ingen tvil om at vi har hatt framgang under liam, og han vil alltid være en del av denne familien. likevel er det blitt tydelig at vi har ulike visjoner for klubbens framtid, og jeg føler at tiden er inne for å gjøre en endring. (©ntb)
  Mye bråk i Bø

  Kilde: VG Innenriks | Publisert: (onsdag 1. mai 2024 KL:04.16)
  politiet ba natt til 1. mai foreldre om å følge opp barna etter at det var mange berusede mindreårige ungdommer i bø sentrum.


  Bommet på straffe - Ole Sæter ble RBK-helt likevel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. april 2024 KL:19.03)
  rosenborgs ole sæter (28) var igjen i sentrum med to ekte spissmål, men bommet også på straffe da det ble borteseier 3-1 mot haugesund i eliteserien. et kvarter før slutt kunne han fått sitt tredje mål, men den ellers så selvsikre spissen skjøt litt for svakt til venstre for egil selvik, og haugesunds sisteskanse reddet.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »