Hovedsiden

Liten annonse


  molde-profil mister trolig resten av sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:12.03)
  martin linnes må opereres i ankelen, og dermed ryker trolig resten av sesongen for 32-åringen. – dette er selvfølgelig et tungt slag før alle de viktige kampene som kommer framover. det er en stor, stor nedtur, sier linnes til rbnett.no. det er en ankelskade det er snakk om. linnes var tilbake mot strømsgodset i helgen, men måtte gi seg etter 44 minutter på banen etter en takling mot en fra før trøblete ankel. han var hos en spesialist i tromsø onsdag, og det ble konstatert at et leddbåndene var revet av. det betyr at operasjon er nødvendig. molde har mange kamper å spille framover. ved siden av seriespill er det også spill i europaligaen og cupfinale i desember.  Zuccarello glitret i NHL-oppkjøringen – to assists i ny seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:09.16)
  mats zuccarello (36) bidro med to assists da minnesota wild slo colorado avalanche 4-2 i nattens treningskamp før nhl-sesongen. zuccarello hadde en målgivende pasning da kirill kaprizov gjorde 1-0 allerede etter 32 sekunders spill, og han hadde en assist på ny da kaprizov gjorde sitt andre for dagen med 4-2 med 31 sekunder igjen å spille. den siste scoringen kom i åpent bur siden colorado avalanche hadde tatt ut målvakten i jakten på utligning. zuccarello fikk 19.11 minutter på isen. nhl-sesongen starter 10. oktober.


  Dårlig nytt for skadeplagede Chelsea – bekrefter Chilwell-skade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:10.36)
  ben chilwell pådro seg en hamstringskade i onsdagens cupkamp mot brighton. det er dårlig nytt for en allerede skadeplaget chelsea-tropp. backen spilte samtlige 90 minutter i onsdagens 1-0-seier. etter kampen bekreftet chelsea-manager mauricio pochettino likevel at engelskmannen pådro seg en skade i oppgjøret. – vi må se nærmere på det i morgen (torsdag), men jeg tror det er en hamstringskade, sa pochettino ifølge the athletic. skaden er alt annet enn positiv for et london-lag som har hatt en meget tøff inngang på sesongen. marcus bettinelli, wesley fofana, benoît badiashile, trevoh chalobah, reece james og carney chukwuemeka er allerede ute med skade. i tillegg har storsigneringen christopher nkunku stadig til gode å komme på banen i en premier league-kamp. (ntb)


  Skandalekamp fullført med ny Ajax-baklengs – kaoset i storklubben fortsetter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:15.44)
  fotballstorheten ajax røk 0-4 for feyenoord i den avbrutte kampen i den nederlandske æresdivisjonen onsdag. samtidig røk en ny leder ut dørene i amsterdam. det råder kaos i ajax-leiren. nylig fikk teknisk direktør sven mislintat sparken, og onsdag ble det opplyst at også styreleder pier eringa forlater sin post. samtidig ble søndagens storkamp mot feyenoord, som måtte avbrytes som følge av tribunebråk, fullført. kampen ble gjenopptatt på stillingen 3-0 til feyenoord. i løpet av de 36 minuttene som gjensto å spille røk ajax på ytterligere et baklengsmål, slik at stillingen til slutt ble 0-4. storklubben fra amsterdam er i krise. – spesielt når det ikke går bra, er det viktig å være der som rådgiver. men jeg er ikke døv for kritikken og ikke blind for situasjonen ajax er i nå, sier avtroppende styreleder pier eringa i en uttalelse. ajax har startet sesongen med kun én seier, to uavgjorte kamper og to tap. (ntb)


  Sørloth har matchet klubblegender – jakter scoringsrekord onsdag
  sesongen ryker | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: landslagsløper i kombinert med langt skadeavbrekk – hele sesongen ryker | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:11.25)
  kun én gang tidligere har en villarreal-spiller scoret i fem la liga-kamper på rad. onsdag kan alexander sørloth tangere rekorden til legenden diego forlán. den norske landslagsspissen har fått en forrykende start på sesongen i spansk fotball. fire mål på seks kamper er fasiten. scoringene har kommet i de fire siste oppgjørene mot barcelona, cádiz, almería og rayo vallecano. aldri tidligere i villarreals historie har en spiller scoret flere enn fire mål på sesongens seks første ligakamper, melder klubben. dermed har sørloth utlignet rekorden til giuseppe rossi, gica craioveanu, nico sansone og arnaut danjuma. i onsdagens ligamøte hjemme mot girona kan nordmannen samtidig tangere enn annen klubbrekord. tidligere manchester united-spiller diego forlán er den eneste spilleren som har scoret i fem strake ligakamper for villarreal. det gjorde uruguayaneren i 2004-2005-sesongen. da ble forlan til slutt toppscorer i den spanske ligaen med 25 mål. det er ikke helt utenkelig at sørloth kan slå rekorden, for så sent som i fjor scoret han i fem strake ligakamper for real sociedad. (ntb)

  Newcastle vant 8-0(!)
  sesongen ryker | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: landslagsløper i kombinert med langt skadeavbrekk – hele sesongen ryker | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:19.32)
  sheffield united fikk et realt mareritt da laget tapte 0-8 hjemme for newcastle i premier league søndag kveld. dermed sikret newcastle sin tredje seier på seks kamper denne sesongen, og klatret opp til 8.-plass på premier league-tabellen. nyopprykkede sheffield united står på sin side med bare ett fattig poeng, som laget skaffet seg i 2-2-kampen hjemme mot everton i fjerde serierunde. sean longstaff startet scoringsfesten for gjestene etter 21 minutter, før dan burn doblet ti minutter senere. sven botman sikret 3-0-ledelse til pause. etter hvilen fortsatte callum wilson, anthony gordon, miguel almirón og bruno guimarães målshowet, før alexander isak fastsatte resultatet med tre minutter igjen på klokken. gary lineker lot seg også bite merke i newcastles maktoppvisning. – åtte mål, åtte forskjellige målscorere. det kan umulig ha skjedd før i premier league, skrev han på x/twitter. det ga også statistikktjenesten opta ham rett i. bare chelsea mot aston villa i 2012 og manchester united mot southampton i 2021 har hatt sju forskjellige målscorere i en kamp. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »