Hovedsiden

Liten annonse
  Finsk signering til Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 11. juni 2024 KL:14.03)
  den finske løperen teemu lepaus er klar for vålerenga ishockey. dette bekrefter klubben på sine hjemmesider. 31-åringen fra tammerfors i finland har tidligere spilt fem sesonger i den finske eliteserien, liiga. her står han med 50 mål og 70 assist, totalt 120 poeng, på 237 kamper. de to siste sesongene har han spilt i tysk eliteserie (del) og allsvenskan i sverige. nå er han klar for vålerenga, og flytter til oslo sent i juli for å slutte seg til resten av troppen.

  Formel 1-fører forlater laget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:13.16)
  etter fem år får ikke esteban ocon fortsette i formel 1-laget alpine. franskmannen er ferdig i laget etter sesongen, bekrefter alpine på sine hjemmesider mandag. 27-åringen har kjørt i formel 1 siden 2016. de fem siste sesongene har han vært i alpine (byttet navn fra renault etter 2020), og i 2021 kjørte han inn til sin og lagets første seier i ungarn grand prix. i 2023 var han tilbake på pallen i monaco, men denne sesongen har det gått tyngre. etter åtte løp er tiendeplass det beste for ocon, som ligger på 16. plass i vm-sammendraget med ett poeng. i pressemeldingen sier ocon at han skal offentliggjøre planene sine for fremtiden veldig snart, mens alpine skriver at de vil presentere laget for 2025 etter hvert. den andre føreren på laget denne sesongen er pierre gasly.

  Bjørnsen og Barthold danske seriemestere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 1. juni 2024 KL:19.44)
  sebastian barthold og kristian bjørnsen scoret to mål hver da aalborg knepent vant den tredje og avgjørende finalekampen i det danske håndballsluttspillet. tittelen var i boks etter 27-26 over fredericia. en redning fra danmarks keeperstjerne niklas landin i siste minutt sikret aalborg seieren. det er første gang på tre år at klubben står igjen som danske mestere. gog var på tronen de to siste sesongene. barthold har vært i aalborg i sju år og vunnet dm-finalen fire ganger. lørdag klarte svogeren bjørnsen det for første gang siden han ble hentet til danmark i 2021.

  Sønstevold legger opp som fotballspiller: – Ekstremt stolt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. mai 2024 KL:10.51)
  31 år gamle anja sønstevold gir seg med toppfotball. hun har spilt i italia de siste sesongene. sønstevold skriver selv om avgjørelsen på instagram. – jeg er ekstremt stolt og utrolig takknemlig for karrieren min, skriver hun. sønstevold fikk 31 landskamper for norge. den siste kom mot filippinene i vm i fjor. hun står med til sammen 68 aldersbestemte landskamper. hun startet karrieren i grei før hun gikk til kolbotn. deretter var det seks sesonger i lsk kvinner før turen gikk utenlands til fleury 91, inter og roma.(ntb)

  Vipers-profil forlater klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:16.55)
  karine emilie dahlum har gitt vipers kristiansand beskjed om at hun gir seg i den norske storklubben etter sesongen. danske sønderjyske blir neste stopp. dahlums kontrakt med vipers utløper i sommer. hun kom til vipers fra våg håndball i 2020 og har vært med på voldsomme fremganger de siste sesongene. inneværende sesong ble kort for bakspilleren som allerede i tredje serierunde røk korsbåndet. hun har siden gjennomgått en lang opptrening. på vipers hjemmesider takker 24-åringen for fire år i klubben. – dette føles ikke som et farvel, men heller som et på gjensyn, sier dahlum. sønderjyske bekrefter på sin side at kristiansand-kvinnen er klar for klubben fra neste sesong. hun har signert en toårsavtale. (ntb)

  FCKs gullhåp ute – får ingen mesterliga-sjanse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. mai 2024 KL:06.27)
  fc københavn blir ikke dansk seriemester for tredje år på rad. laget til birger meling og mohamed elyounoussi er hektet av før siste runde. det ble klart etter 2-3-tapet borte mot agf tirsdag kveld. mads emil madsen scoret samtlige av vertenes mål før pause. fck måtte vinne for å holde liv i en tynn gullteori. mesterne fra de to siste sesongene er fire poeng bak erkerival brøndby og midtjylland før seriesesongen runder av søndag. meling spilte svært svakt og ble byttet ut i pausen. i referatet til nyhetsbyrået ritzau står det at gift links fikk rogalendingen til å se ut som en serie 4-spiller (nivå ti i danmark) gjennom hele omgangen. på tampen av kampen ble elyounoussi tatt av banen. brøndby topper tabellen på bedre målforskjell (+26 mot midtjyllands +19). klubben kan ta sitt første seriegull siden 2021. fck tok seg i fjor høst overraskende videre fra gruppespillet i mesterligaen og bidro til å slå ut manchester united, men til høsten blir det maksimalt spill i serieligaen (uefas tredjerangerte europacup). (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »