Hovedsiden

Liten annonse
  Ruud møter franskmann i Barcelona – aldri møtt hverandre før

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 15. april 2024 KL:20.45)
  franske alexandre müller blir casper ruuds første motstander under atp 500-turneringen barcelona open. det ble klart da müller slo spanske albert ramos-viñolas i første runde med sifrene 7-6 (7-4), 6-0. ruud hadde walkover i første runde. ruud og müller har aldri tidligere møttes. det norske tennisesset er ranket som nummer seks i verden, mens den franske 27-åringen er helt nede på 110.-plass på den samme listen.

  Nytt tap for Norge i Billie Jean King Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:18.26)
  heller ikke tirsdag lyktes de norske spillerne i billie jean king cup i tennis. sverige sikret seier ved å vinne begge singlekampene. kajsa rinaldo persson nedkjempet ulrikke eikeri i den første kampen med sifrene 6-0, 5-7, 6-4. eikeri sto for den første og hittil eneste norske settseieren i turneringen. kaijsa hennemann tok seg deretter av malene helgø med sifrene 6-4, 7-6 (8-6). dermed er utfallet av doublekampen uten betydning. der spiller matylda burylo og emily sartz-lunde mot svenskene jacqueline awad og neillie wallbrg. i første gruppekamp mandag tapte norge 0-3 for serbia. da tapte både eikeri og helgø singlekampene i strake sett. også doublekampen, der eikeri spilte sammen med sartz-lunde, endte med norsk 0-2-tap. i sin siste gruppekamp onsdag spiller norge mot hellas, som så langt har slått sverige og tapt for serbia. (ntb)

  Ruud møter chilener i Monte Carlo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:20.01)
  chilenske alejandro tabilo (26) blir casper ruuds motstander i 2. runde i grusturneringen monte-carlo masters. det er klart etter at tabilo slo australske christopher o`connell i sin 1. rundekamp mandag. sifrene ble 6-3,6-4. tabilo er å finne på plass nummer 45 på den siste verdensrankingen. han har tidligere vært oppe på 39.-plass. casper ruud er seedet som nummer åtte i masters 1000-turneringen i monaco. nordmannen skal nå i gang med turneringer på favorittunderlaget grus. ruud har åpnet 2024-sesongen på imponerende vis på hardcourt. fasiten til i år er 20 seirer og seks tap. 25-åringen har spilt to finaler på atp-touren allerede. (ntb)

  Ruud åpner mot brysom nederlender i Portugal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:06.18)
  casper ruud møter nederlandske botic van de zandschulp når han går i gang med estoril open på atp-touren i tennis. motstanderen ble klar etter at van de zandschulp slo federico coria fra argentina med settsifrene 6-4, 4-6, 6-1. regn gjorde at kampen ble stoppet tirsdag og måtte fullføres dagen etter. ruud har bare vunnet to av fem tidligere møter med van de zandschulp, men det siste endte godt da han på rundt samme tid i fjor vant i strake sett i monte carlo masters. som en av turneringens toppseedede spillere slapp ruud å spille 1. runde i portugal. atp 250-konkurransen er startskuddet på en periode med spill på grus, som er ruuds favorittunderlag. (ntb)

  Ruud satt ut av motstander: – En fenomenal ung spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:08.53)
  casper ruud har vist gode takter så langt i år. lørdag avanserte han til 3. runde i miami open etter seier mot den franske 19-åringen luca van assche. ruud fikk hard kamp av den 80-rangerte franskmannen, men avanserte i turneringen med settsifrene 7-6 (7-5), 1-6, 6-1. – han er en fenomenal ung spiller. det overrasket meg hvor god han er. han har alle slagene, og han kommer til å være farlig i mange år, sa ruud om sin motstander i seiersintervjuet. i neste runde møter han spanske alejandro davidovich fokina, som han har tapt for i deres to siste møter. fokina slo lørdag kineseren shang juncheng i strake sett. (ntb)

  Ruud snudde til seier - til kvartfinale i storturnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:21.42)
  37-årige gaël monfils ga casper ruud store problemer så lenge han orket, men nordmannen slet ham ut og vendte til seier i åttedelsfinalen i indian wells. ruud vant med settsifrene 3-6, 7-6, 6-4 og er i kvartfinale i atp masters-turneringen indian wells for første gang. turneringen i california blir ofte omtalt som «den femte grand slam». i kvartfinalen venter hjemmefavoritt tommy paul eller den italienske sensasjonsmannen luca nardi. sistnevnte slo ut verdensener novak djokovic i 3. runde. den 123.-rangerte italieneren ble egentlig slått ut i kvalifiseringen, men kom inn som «lucky loser» etter forfall og slo djokovic i tre sett. nardi spiller rett etter ruuds kamp om kvartfinaleplass mot den 17.-seedede amerikaneren tommy paul. ruud har slått paul fire ganger på rad etter å ha tapt deres første møte i 2017. han har aldri spilt mot nardi. (ntb)

  Casper Ruud videre i Indian Wells

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:06.04)
  casper ruud spilte seg videre i indian wells-turneringen i california med seier i 3.-rundekampen mot franskmannen arthur fils mandag. kampen varte i bare én time og 15 minutter og ruud var selv fornøyd med seieren. – det var mye som gikk min vei, spesielt i starten, og jeg prøvde bare å bygge på det. jeg så meg aldri tilbake og er veldig fornøyd, sa ruud i et intervju etter kampen. oppgjøret endte med sifrene 6-2, 6-4 i nordmannens favør. ruud er dermed klar for 4. runde i storturneringen på hardcourt i usa. også i neste runde er det fransk motstand som venter ruud. da er det 37-åringen gaël monfils som står på andre siden av nettet. indian wells-turneringen i california i usa samler flere av verdens beste tennisspillere. den aller beste, verdensener novak djokovic, ble natt til tirsdag slått ut av turneringen. serberen tapte mot italienske luca nardi. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »