Hovedsiden

Liten annonse
  Messi om fremtiden: – Redd for at alt skal ta slutt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 13. juni 2024 KL:07.49)
  fotballmagikeren lionel messi (36) nærmer seg slutten på karrieren, men er ikke klar til å legge skoene på hylla helt ennå. det fortalte han i et sjeldent intervju med argentinske espn onsdag. – jeg er ikke klar for å forlate fotballen. men ja, per i dag tror jeg at inter miami blir min siste klubb, sa messi. etter å ha etablert seg som en av historiens beste spillere for barcelona mellom 2004 og 2021, gjorde messi overgang til paris saint-germain i 2021. etter to år i den franske hovedstaden ble argentineren i fjor sommer klar for david beckhams mls-klubb, hvor han har notert seg for 25 mål og 16 målgivende på 29 kamper. – det var et vanskelig valg å forlate europa for å komme hit, men det faktum å ha vunnet vm hjalp meg til å se annerledes på ting, sa messi. messi vurderer nå å være med å prøve å forsvare vm-tittelen for hjemlandet sitt i 2026, før han avslutter sin utrolige karriere. – jeg har gjort dette hele livet mitt. jeg elsker å spille fotball. jeg nyter alle treningene og kampene. jeg er litt redd for at alt skal ta slutt, sa 36-åringen. messi har rekorden som den med flest ballon d`or-trofeer med sine åtte utmerkelser. (ntb)  mbappé ble hedret og scoret i paris-avskjeden – gikk på sjeldent tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:23.01)
  Kylian Mbappé (25) spilte sin siste kamp for Paris Saint-Germain på Parc des Princes. Hans scoring holdt likevel ikke det som ble sesongens andre tap. Toulouse vant kampen 3-1. Stjernespissen ble hedret av fansen før kampstart, og 25-åringen var borte hos dem og takket før oppgjøret kom i gang. Spissen scoret kampens første mål etter sju minutter. Mbappé feiret blant annet med målmann Keylor Navas som også forlater klubben etter sesongen. Thijs Dallinga og Yann Gboho sørget for at PSG gikk på sitt første tap i ligaen siden september. På overtid noterte innbytter Warren Kamanzi seg for en målgivende pasning til Frank Magri som økte til 3-1. Laget fra den franske hovedstaden har allerede vunnet serien. To bortekamper gjenstår i seriespillet. For to dager siden kunngjorde Mbappé at han er ferdig i klubben ved sesongslutt. Det er ikke offisielt kjent hvor Mbappé skal fortsette karrieren, men spanske medier har for lengst erfart at kontrakten med Real Madrid er signert. Den norske duoen Kamanzi og Aron Dønnum spilte de siste 25 minuttene for Toulouse. (NTB)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »