Hovedsiden

Liten annonse
  Dennis Hauger nummer seks i årets siste Formel-2 kvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:12.39)
  årets siste kvalifisering i formel-2 endte med en sjetteplass for dennis hauger i saudi-arabia. – det gir et godt utgangspunkt, sier viaplay-kommentator atle guldbrandsen. dermed skal hauger starte som nummer fem i lørdagens sprintløpet. etter en trening hvor nordmannen ble nummer tolv, sa gulbrandsen at en sjetteplass i kvalifiseringen var en opptur. australske jack doohan var raskest i kvalifiseringen og startet fra pole postion i søndagens hovedløp.

  franskmann raskest på beitostølen - beste landslagsløper på sjetteplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:12.31)
  i en svært jevn sprintkvalifisering for herrene på beitostølen, var franske jules chappaz den raskeste. franskmannen tok en knepen seier, fire hundredeler foran kinesiske qiang wang. sivert wiig var raskeste nordmann i den nasjonale åpningen og ble nummer tre, 18 hundredeler bak chappaz. erik valnes var overlegen i finske muonio forrige helg, men hadde ikke helt tempoet til chappaz i kvalifiseringen. til slutt ble han nummer syv, 1,75 sekunder bak chappaz. – det var greit. det var en litt tung start, men det var helt ok, sier valnes til nrk, og legger til at hans ambisjoner for dagen er «å vinne». beste norske landslagsløper var even northug på en sjetteplass, 1,47 bak chappaz. for landslagsløper sindre bjørnestad skar ble det exit i kvalifiseringen, etter at han har slitt med sykdom den siste perioden. skar var over ti sekunder bak chappaz i kvalifiseringen.

  Tittelforsvarer Kolstad komfortabelt videre til semifinale i NM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:19.43)
  kolstad kjørte over bergen i kvartfinalen i håndball-nm og vant til slutt 36–23. hjemmelaget hadde en komfortabel 12 måls ledelse til pause og bommet kun på sju avslutninger den første omgangen. etter ni serierunder troner kolstad øverst på tabellen i eliteserien, mens bergen ligger på sjetteplass. i de to andre kvartfinalene ble det jevnere resultater. kristiansand tok en knepen 34-32-seier over halden. mellom haslum og nærbø sto det likt 11–11 før hvilen, men haslum slo til i andre omgang og vant 27–22. ntb/nrk

  Skeid jakter hjemmebane i serieavslutningen mot Kristiansund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:08.49)
  det er ennå ikke klart hvor skeid skal spille serieavslutningen hjemme mot kristiansund søndag. skeid skulle møtt kristiansund på jessheim stadion, men mandag ville ikke inspektørene fra nff godkjenne banen for spill. dermed måtte klubben ut på jakt etter en ny «hjemmebane». det er ennå ikke klart hvor kampen kan spilles. – vi jobber med alternativer, skriver klubben på x. skeid har allerede rykket ned til 2. divisjon, mens kbk kjemper om fjerdeplassen og kvalifisering til eliteserien. de har start bare to poeng bak seg. nummer fire i 1. divisjon møter vinneren av kampen mellom femte og sjetteplass (sogndal og start) i 2. runde i kvalifiseringen. banesituasjonen i oslo er ikke enkel. på skeids hjemmebane nordre åsen er lysforholdene ikke gode nok til at det kan spilles 1. divisjonskamper der. den siste runden av årets 1. divisjon spilles alle kampene samtidig klokken 14.30. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »