Hovedsiden

Liten annonse
  Dansk sjokktap for Japan: – Det så simpelthen komisk ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:22.01)
  danmark gikk på en real smell i første hovedrundekamp i håndball-vm på hjemmebane. japan og norskfødte sakura kametani hauge vant 27-26 i herning. danmark er sammen med norge og frankrike en av favorittene til å gå helt til topps i mesterskapet. i første kamp i hovedrunden måtte de tåle nederlag for et hardt kjempende japan. danske medier var alt annet enn barmhjertige med eget lag etter sjokktapet. – hvor skal vi starte? – det så simpelthen komisk ut. det er deler av dommen som danske bt kom med etter kampslutt. i mål leverte hauge, som går under navnet sakura kametani i japan, en god prestasjon. 36-åringen er født i bergen og spilte for en rekke norske lag før hun i 2018 gjorde overgang utenlands. til daglig spiller hun i franske besancon. til pause sto det 12-12, men etter hvilen giret japan opp og skaffet seg en god luke. på et punkt ledet de 21-17, og til slutt vant de 27-26 med et ellevilt siste angrep. japans beste resultat i vm er sjuendeplass i 1965. i ol på hjemmebane i 2021 ble det 12.-plass. danmark hadde kjørt over all motstand fram til hovedrunden. foran hjemmepublikumet i herning fikk de til tider bank i annen omgang. (ntb)

  norsk duo på delt sjuendeplass etter første omgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:18.49)
  thea louise stjernesund og mina fürst holtmann ligger på delt sjuendeplass i storslalåmrennet i canadiske tremblant. petra vlhova er i ledelsen. den slovakiske alpinisten er 5 hundredelerforan mikaela shiffrin, men sveitsiske lara gut-behrami holder tredjeplassen. stjernesund og holtmann er 1,28 bak vlhova. ragnhild mowinckel var litt mer beskjeden i sin kjøring. molde-kvinnen er 1,98 sekunder bak lederen på sin 18. plass. kristin lysdahl kjørte ned til 19. plass fra et sent startnummer (58). hun er 2,00 sekunder bak. 2. omgang starter 20.15. (©ntb)

  Zuccarello-assist da Wilds tapsrekke fortsatte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:21.56)
  mats zuccarello bidro med en målgivende pasning i minnesota wilds 1-4-tap mot detroit red wings i nhl søndag. nederlaget var det sjuende strake for zuccarellos lag. david perron ga vertene fra detroit føringen etter drøyt fire minutter. svenske joel eriksson var sist på pucken da wild utlignet med tolv sekunder igjen av åpningsperioden. zuccarello på sin side var tredje sist og noterte sitt 21. målpoeng (5 mål, 16 assist) på 19 kamper denne høsten. tidligere i november rundet 36-åringen 400 assist i nhl-grunnspillet. assisten mot detroit red wings var hans nummer 403. oslo-mannen debuterte i nhl tilbake i 2010/11-sesongen. detroit red wings gikk opp i 2-1-ledelse i midtperioden. senere gjorde perron sitt andre mål for dagen, og helt på tampen la shayne gostisbehere på til 4-1. neste kamp for zuccarellos wild er mot st. louis blues natt til onsdag norsk tid. (ntb)

  Schjerve og Ruud til slopestylefinale i Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:17.36)
  sebastian schjerve og birk ruud blir norske deltakere i fredagens slopestylefinale i verdenscupen friski i østerrikske stubai. de ble nummer tre og fire i sitt kvalifiseringsheat torsdag. de fire andre nordmennene ble slått ut. de åtte beste i hvert heat tok seg til finale. ulrik samnøy ble nummer 27 i samme heat, mens vebjørn gråberg, tevje skaug og tormod frostad ble henholdsvis nummer 12, 13 og 17 i det andre heatet. schjerve fikk 87,75 poeng for sitt beste forsøk, ruud 84,00 for sitt beste. det var femte og delt sjuende beste poengsum i hele kvalifiseringen. beste score fikk canadiske evan mceachran med 93,00. ruud er regjerende verdenscupvinner. sandra eie skulle vært norsk deltaker i kvinnenes kvalifisering, men hun kom ikke til start. forrige sesongs verdenscupvinner johanne killi la nylig opp. fredag stiller 16 menn og åtte kvinner opp i finalene. det skulle egentlig vært kvalifisering fredag og finaler lørdag, men programmet ble framskutt en dag på grunn av værmeldingen. (ntb)


  Semifinalehåpet lever

  Kilde: VG Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:13.17)
  norge med magnus ramsfjell som skip slo finland 6-3 i den sjuende runden i culing-em. semifinalehåpet lever med to runder igjen av grunnspillet, melder ntb.

  Son herjet med Kina i VM-kvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:18.09)
  son heung-min herjet med to mål og en assist da sør-korea slo kina 3-0 på bortebane i vm-kvalifiseringen i fotball. 40.000 tilskuere på en fullsatt arena i shenzhen rett nord for hongkong hadde store forventninger til eget lag, men son stilnet publikum med to scoringer i første omgang. først satte tottenham-stjernen inn et straffespark etter at wolverhampton-spiller hwang hee-chan ble felt, så scoret han med hodet på et hjørnespark. jung seung-hyun fastsatte resultatet da han nikket inn et frispark fra son. sør-korea har under sin landslagssjef jürgen klinsmann fått en god start på vm-kvalifiseringen med 5-0 over singapore og 3-0 over kina. japan har også innledet kvalifiseringen godt, med to 5-0-seire. tirsdag ble syria slått. australia er også uten poengtap i sin gruppe. leicester-spiller harry souttar ble matchvinner i 1-0-seieren over palestina. kampen ble spilt i kuwait. irak-innbytter mohanad ali ble matchvinner i sjuende tilleggsminutt da vietnam ble slått 1-0. heller ikke irak har avgitt poeng så langt. hongkong, med jørn andersen som landslagssjef, tok sitt første poeng med 2-2 mot turkmenistan. i samme gruppe ga iran fra seg to måls ledelse og spilte 2-2 i usbekistan. de to beste i hver gruppe går til det siste gruppespillet, der vm-billettene deles ut. vm-kvalifiseringen gjelder også som kvalifisering til asiamesterskapet. (ntb)

  Norge gikk på en smell mot Sverige i curling-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:13.31)
  de norske curlingkvinnene røk 4–7 for sverige i em. det var lagets annet tap i turneringen. det norske laget med marianne rørvik som skip tok det første poenget, men svenskene slo tilbake med to poeng i neste omgang. norge tok føringen igjen med to poeng i fjerde omgang, men derfra og inn var det sverige med skip isabella wranaa som hadde kommandoen. laget utlignet til 3-3 før de klarte å stjele ett poeng i de neste to omgangene med norsk sistesten. i den sjuende omgangen ble det sågar «stjeling» av to poeng og en svensk firepoengsledelse med to omganger igjen. (ntb)

  Novak Djokovic vant ATP-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:20.01)
  verdensener novak djokovic glitret på samtlige parametere da han slo italienske jannik sinner i strake sett og sikret sin sjuende triumf i atp-sluttspillet. dermed er 36-åringen alene om å ha flest titler i den prestisjetunge sesongfinalen. roger federer har seks triumfer. søndagens seier mot sinner kom med sifrene 6-3, 6-3. på stillingen 2-1 til djokovic i åpningssettet brøt serberen sinner til 3-1. derfra og ut gjorde verdenseneren ingen feil i sine servegame, og den regjerende torino-mesteren kontrollerte inn til 1-0 i sett med sifrene 6-3. – han ser utilnærmelig ut her i første sett. han har rett og slett vært helt overlegen i egne servegame, sa discovery-kommentator ola bentzen underveis i åpningssettet. serberen servet blankt til både 5-2 og 6-3 i det første settet. 36-åringen fortsatte storspillet ved å bryte sinner på første forsøk i andre sett, og han maktet å holde sin italienske konkurrent på behørig avstand hele veien mot 6-3 og seier i strake sett. (ntb)


  De norske curlingkvinnene med tre seirer i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:18.06)
  norge med marianne rørvik som skip har startet em forrykende og tok sin tredje seier av tre mulige da tyskland ble slått 6-4. det norske laget åpnet em med to seirer på åpningsdagen lørdag og fulgte opp med en ny dagen etter. det ble en spennende kamp mot tyskland hvor norge avgjorde med tre poeng med siste stein i den 10. omgangen. tyskerne var stort sett i føringen gjennom hele kampen. de tok ledelsen i den tredje omgangen med 1-0 etter to omganger uten poeng til noen av lagene. de norske jentene tok ett poeng de to neste omgangene. så fikk tyskland to poeng i den sjette omgangen før rørvik & co. tok ett poeng i den sjuende. foruten rørvik spilte kristin skaslien, mille haslev nordbye og martine rønning for norge. norge er i ledelsen i mesterskapet etter tre runder sammen med sveits. de to møtes i mandagens første kamp. i den femte runden er det danmark som står for tur. (ntb)  Jevnt spill fra Hovland i Dubai
  sjuende verdenscupseier | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: wiklund tok sin sjuende verdenscupseier | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:10.52)
  viktor hovland slet på greenen, men ligger to slag under par etter de første ni hullene i europatouren i dubai. det holder til en foreløpig fjerdeplass. golfproffen klarte par på første hull og fulgte opp med en birdie på hull nummer to. de fire neste hullene gikk på par, men flere birdiemuligheter gikk tapt underveis. det samme skjedde på sjuende hull der hovland bommet på putten med 10 centimeter. på niende hull slo han til med en lang putt og klarte en birdie. hovland har hatt seks ukers turneringspause før turneringen i dubai. sesongens 50 beste spillere deltar i turneringen som spilles på jumeirah golf estate. julien guerrier leder turneringen med fem slag under par etter 16 hull. svenske jens dantorp ligger på andreplass med fire slag under par. hovland ligger på en delt fjerdeplass. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »