Hovedsiden

Liten annonse


  Janteloppet blir en del av Ski Classics - skal ha renn på 100 kilometer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:11.07)
  neste sesongs ski classics avsluttes 13. april med janteloppet. det ble klart under en pressekonferanse onsdag formiddag. janteloppet er et skirenn som blir arrangert på hafjell og som langrennsprofilen petter northug står bak. ski classics vil til vinteren bestå av 15 renn, med blant andre vasaloppet, marcialonga og birkebeinerrennet som noen av de mest kjente rennene. – vi ønsker at det skal bli et renn som skal bli husket og som skal passe inn i en skifestivalhelg, der vi også har janteloppet som det har vært, som et renn for alle. men da at finalen blir en 100 kilometer, sier northug. – vi ønsker at det skal være en skikkelig grand finale. en skikkelig fyrverkerifest. 100 kilometeren vil være det tøffeste løpet på hele touren, sier david nilsson, daglig leder for ski classics. den kommende sesongen er den 15. i ski classics historie.
  Politiet frykter fyllefest i Praha - stiller med 10.000 vakter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:08.31)
  politiet i tsjekkia forbereder seg på et skikkelig sjøslag i forbindelse med finalen i conferenceligaen mellom west ham og fiorentina. det gjør at det vil bli kalt inn hele 10.000 polititjenestemenn- og kvinner for å demme opp i forbindelse med oppgjøret. kampen spilles 7. juni. finalestadion i praha tar bare 19.000 tilskuere, men det er ventet at det vil komme nesten 40.000 fans uten billett til byen. de to klubbene er bare tildelt rundt 5000 fan-billetter hver. (ntb)

  Norge avsluttet ishockey-VM med 1-4-tap for Slovakia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:13.28)
  norge kom seg raskt ned på jorda igjen etter seieren over canada i ishockey-vm. slovakia ble for sterke og vant 3-1 i den siste kampen tirsdag. slovakia hadde på sin side mye å spille om. de kjemper om mulig kvartfinaleplass, og kun seier etter 60 minutter mot norge var godt nok til å ta seg forbi latvia. norge kunne på sin side blitt nummer ti eller elleve med seier. nå blir det 12.-plass i mesterskapet. tirsdgens kamp startet bra med et norsk lag fullt av selvtillit, men raskt ble de hardt straffet av effektive slovaker. marek hrivik fikk litt for enkelt sette 1-0 på lagets første skikkelige mulighet etter snaue fire minutter. henrik haukeland, som hadde tatt over for jonas arntzen i målet, reddet så mesterlig da cehlarik kom alene noen minutter senere, men cehlarik satte likevel 2-0 i neste angrep. – en svak periode. spillerne gikk dårlig på skøyter, og vi var ikke gode nok fysisk, forklarte landslagssjef johansson den svake perioden overfor viaplay. markus vikingstad tente et nytt håp da han reduserte til 1-3 i midtperioden på pasning fra thomas berg-paulsen. til tross for at kampen jevnet seg mer ut de siste 40 minuttene kom det et nytt slovakisk mål mot slutten. (©ntb)

  Ruud enkelt til kvartfinale: – Gikk raskere enn jeg trodde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:16.32)
  casper ruud er klar for kvartfinale i atp-turneringen italian open i roma. i tirsdagens kamp beseiret han serbiske laslo djere i to strake sett, med settsifrene 6-1, 6-3. – det hjelper på selvtilliten å vinne mot en så sterk spiller, sier ruud i et intervju på eurosport. ruud hadde tapt begge sine to tidligere møter med djere, men våknet skikkelig etter en treg start i tirsdagens kamp. etter å ha blitt brutt i første game, vant nordmannen seks strake game, og dermed settet 6-1 i løpet av 27 minutter. – jeg var forberedt på en tøff og lang kamp, men det gikk raskere enn jeg trodde. jeg spilte en veldig bra kamp, fatslår ruud. det norske tennisesset er ranket som nummer fire i grusturneringen, som er en viktig del av oppkjøringen til french open. (nrk/ntb)

  En Voyah Free laget spesielt for Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:13.00)
  importør electric way kan by på en skikkelig nyhet i forbindelse med autopia-messen i trondheim, nemlig en voyah free designet for nordmenn. ‒ vi har spurt norske bilkjøpere hva de ønsker seg, og svaret lanserer vi i dag under autopia-messen. voyah free black line er noe så sjeldent som en verdensnyhet presentert i trondheim, sier […] innlegget en voyah free laget spesielt for norge dukket først opp på bil24.no.

  Bruktbilprisene i Sverige stuper

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:10.40)
  på kun en måned har bruktbilprisen i sverige stupt med 9 prosent. det er selvsagt ikke bare i norge vi opplever vanskelige økonomiske tider, og over grensen sliter nå svenskene med både inflasjon og renteøkninger ‒ akkurat som her hjemme. i norge har vi sett at nybilsalget nå er i en skikkelig motbakke, og med […] innlegget bruktbilprisene i sverige stuper dukket først opp på bil24.no.  Klaveness støtter Infantinos TV-trussel før VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:07.12)
  fotballpresident lise klaveness stiller seg bak fifa-president gianni infantinos utspill om at de store nasjonene må bla opp for rettighetene til sommerens vm. – generelt må jeg si at infantino og jeg ikke er enige om så mange ting, starter klaveness når ntb spør henne om infantinos krav. sist uke gikk infantino ut og sa seg misfornøyd med rettighetsbudene fra de fem største fotballandene i europa: storbritannia, spania, italia, tyskland og frankrike, ofte referert til som «de fem store». – for å være helt tydelig. det er vår moralske og juridiske plikt at vi ikke selger kvinne-vm på billigsalg. hvis budene ikke bedres, er vi tvunget til å hindre at mesterskapet vises hos «de fem store», sa fifa-presidenten. klaveness støtter at de store kringkasterne settes under press. – det er ofte kringkastere stiller krav til klubbene og organisasjonene om at det skal være likhet. det er ofte saker dere (mediene) kommer med, sier klaveness. – infantino snur det litt tilbake og ber kringkasterne som har stor økonomi, om å investere skikkelig i kvinneproduktet, forteller hun. (ntb)

  Karina Sævik usikker til helgens toppkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:13.22)
  vålerengas karina sævik er usikker til søndagens toppoppgjør mot rosenborg. det bekrefter klubben til nrk. medieansvarlig fredrik bergo forteller at sævik fikk seg en skikkelig trøkk, men at de håper at stjernespilleren rekker kampen. – vi må se hvordan de neste dagene går, sier bergo. etter å ha sørget for to av vålerengas fire mål i onsdagens lokaloppgjør mot lsk kvinner, måtte sævik halte av banen med skade. ett kvarter før slutt gikk vif-spissen inn i en duell som fikk henne til å hyle av smerte. kampen mot lsk kvinner endte 4–1.

  Her faller den ut av lomma i 160 km/t

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:11.17)
  pass på at mobilen ligger skikkelig trygt før du hopper ut av et fly i 12 000 fots høyde. det er jo over 4 km, det. enorm fart – godt ingen ble skadet det betyr også at iphonen hadde en hastighet på 160 km/t før den traff skogen under. hva som hadde skjedd uten deksel er ikke godt å si, men i siste del ser man at mobilen nærmest har skjært seg inn i jordoverflaten, men at den er like […] the post her faller den ut av lomma i 160 km/t appeared first on itavisen.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »