Hovedsiden

Liten annonse
  Zucca og Wild med viktig seier i sluttspilljakten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:09.39)
  mats zuccarello og minnesota wild var nær ved å rote bort seieren etter å ha ledet med to mål mot ottawa senators, men vant til slutt 3-2. med seieren er zuccarellos lag seks poeng bak los angeles kings i jakten på sluttspillplass. når det gjenstår åtte kamper innehar for øyeblikket kings den siste plassen til sluttspillet med 87 poeng, mens st. louis blues (84) og wild (81) er på skuddhold. blues har imidlertid én kamp mer spilt enn både kings og wild. «zucca» og co. møter kings i nest siste grunnspillkamp 15. april. minnesota-laget har vært i stanley cup-sluttspillet de fire siste sesongene, men de har ikke greid å komme seg videre fra første runde. (ntb)


  Golf: Marerittrunde for Borge – langt bak i California

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:23.17)
  golfspiller celina borge gikk en forferdelig sisterunde i la open og endte både runden og lpga-turneringen ni slag over par. det holdt til delt 63.-plass blant de 69 spillerne som greide cuten halvveis. borge var 18 slag bak amerikanerne ryann o`toole og nelly korda, som måtte ut i omspill om seieren. etter tre runder var borge på par og på skuddhold av en god plassering. søndag forsvant den muligheten raskt, etter en runde som inneholdt én birdie, men hele seks bogeyer og to dobbeltbogeyer. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »