Hovedsiden

Liten annonse  Ronny Deila har fått sparken i Club Brugge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:10.02)
  ronny deila er ferdig som trener i club brugge. det bekrefter den belgiske klubben mandag formiddag. – etter skuffende resultater og prestasjoner har det blitt besluttet å avslutte samarbeidet med hovedtrener ronny deila. de siste ukene har klubben ikke sett nok av club brugges dna, og ledelsen er overbevist om at bedre resultater burde være mulig å få til med denne gruppen, skriver club brugge i en uttalelse. deila, som ble ansatt før denne sesongen, slo forrige uke molde ut av serieligaen med en 4-2-seier sammenlagt, men i den hjemlige serien har club brugge slitt. storklubben endte på 4. plass i ligaen, hele 19 poeng unna seriemester union st. gilloise. søndag avsluttet de grunnspillet i serien med en 1-2-tap mot st. truidense. deila ble ansatt før denne sesongen, men får ikke avslutte den. nicky hayen tar over laget ut sesongen og leder dermed kampene i europaligaen mot greske paok.  Sørloth sikret Villarreal-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:23.09)
  alexander sørloth fortsetter sin enorme målproduksjon i la liga. søndag sto han for en assist og scoret vinnermålet i 3-2-seieren borte mot betis. villarreal fikk dermed en etterlengtet opptur etter det svært skuffende 0-4-tapet for marseille i første åttedelsfinale i europaligaen. i det 40. minutt var sørloth svært uegoistisk da han kom alene gjennom. han spilte til siden til bedre plasserte alex baena, som kunne trille 1–1 i tomt mål. midtveis i den andre omgangen, på 2-2, ble kampen avgjort med store prestasjoner av to skandinaver i hver sin ende av banen. først gjorde filip jørgensen i villarreal-målet to strålende redninger da ezequiel avila først fyrte løs, og nabil fekir deretter nådde returen på kloss hold. gerard moreno dro opp en kontring for villarreal. baena gjorde et tungt løp i midten, og forsvarerne fulgte ham. dermed kunne baena dytte ballen ut til sørloth på venstresiden, og han scoret med et tungt diagonalskudd. det var hans 13. seriemål denne sesongen. for en uke siden gjorde han hattrick i 5-1-seieren over granada. (ntb)

  Fra 17.-plass til seier for Thingnes Bø

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:19.23)
  johannes thingnes bø revansjerte seg for lørdagens skuffende sprint, gikk seg opp fra 17.-plass til seier på jaktstarten i soldier hollow. verdenscuplederen hadde bare én bom, men det var på sisterunden han tok det i kamp mot émilien jacquelin. franskmannen var sluttkjørt, og klarte heller ikke å stå imot tarjei bø, som gikk i mål seks sekunder bak lillebroren. jacquelin ble nummer tre, mens sturla holm lægreid tok fjerdeplassen. endre strømsheim ble nummer 10. johan-olav botn, som ble nummer tre på sprinten, fikk trøbbel fra start, og endte med fem bom og en 10.-plass. vetle sjåstad christiansen ble nummer 12, johannes dale-skjevdal tok 15.-plassen, mens vebjørn sørum fikk en tung dag i høyden og ble nummer 29.  Wiklund trøblet i allround-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:14.23)
  skøyteprofilen ragne wiklund fikk problemer på 1500-meteren i allround-vm i inzell og endte til slutt på 9.-plass. dermed begynner medaljehåpet å svinne hen. oslo-jenta ligger også på 9.-plass i sammendraget, 21,35 sekunder på 5.000-meteren bak den nederlandske lederen joy beune. wiklund fikk en god start på 1500-meteren, men før veksling etter 1100 meter måtte 23-åringen vike for amerikanske greta myers. der tapte hun tid. wiklund klarte likevel å beholde roen og avsluttet knallsterkt til tiden 1.55,04. 23-årige wiklund fikk ingen god start på mesterskapet i tyskland da hun gikk inn til en skuffende 19.-plass på 500-meteren. wiklund fulgte imidlertid opp med en sterk 3.-plass på 3000 meter og klatret med det til 10.-plass i sammendraget før vms siste dag. (ntb)

  Sundal falt i hoppkvalifiseringen i Kollen – hopper likevel i rennet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:14.06)
  kristoffer eriksen sundal fikk et hardt møte med snøen i hoppkvalifiseringen i holmenkollen søndag. det er uklart om han kan hoppe selve rennet. sundal falt etter å ha hoppet 129,5 meter i storbakken. han så ut til å komme langt frampå i landingen, og han ble skliende på siden ned unnarennet. sundal kom seg på beina, men måtte støttes inn i legeteltet der han skal undersøkes. nrk får bekreftet at 23-åringen likevel hopper søndagens renn, med start klokken 14.00. 23-åringen lå på 9.-plass i raw air-sammendraget før søndagens renn. johann forfang hoppet en skuffende kvalifisering med 123,5 meter. nordmannen, som lå på 3.-plass sammenlagt i raw air, endte på 20.-plass. best av nordmennene i kvalifiseringen var marius lindvik på 10.-plass. (ntb/nrk)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »