Hovedsiden

Liten annonse
  Russiske medier: Mathias Normann må betale kompensasjon til Rostov

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:17.32)
  fifa har besluttet at mathias normann må betale kompensasjon til sin tidligere klubb rostov fordi han ikke hadde rett til å si opp kontrakten med klubben. det melder russiske medier, blant dem avisene sport og championat , onsdag med henvisning til en melding fra rostov i sosiale medier. nettavisen var først i norge med å melde om nyheten. ifølge de russiske mediene dreier det seg om flere millioner kroner. championat siterer rostov på at det ble holdt et møte i fifas fotballtribunal 15. november, der saken om mathias normann og klubbene rostov og al-raed sto på agendaen. tribunalet skal der ha funnet normann skyldig i «tidlig uberettiget oppsigelse av kontrakten» og besluttet at han må betale erstatning til rostov. ifølge uttalelsen fra rostov har normann og hans nåværende klubb, al-raed i saudi-arabia, felles ansvar for kompensasjonen. normann signerte for al-raed i august. det gjorde han etter å ha varslet oppsigelse av kontrakten med rostov og dinamo moskva, som han på den tiden var utlånt til. normann sendte inn varselet etter et droneangrep som skal ha truffet bygninger i nærheten av der han bodde i moskva. han fryktet derfor for sin egen sikkerhet. dinamo moskva har bestridt normanns oppsigelse og tidligere bedt om at han må bevise saken sin i rettssystemet. denne saken skal fortsatt være under behandling. en avgjørelse ventes på et senere tidspunkt. (©ntb)
  Everton trukket 10 poeng i Premier League: – Vi er sjokkert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:13.22)
  det melder ligaledelsen i premier league og everton selv. everton har blitt trukket 10 poeng etter å ha blitt funnet skyldig i brudd på premier leagues finansielle fairplay-regler. – vi er sjokkert og skuffet, skriver everton i en uttalelse. det er det nest største poengfradraget i konkurransens historie. tilbake i 2007 ble leeds united straffet med 15 minuspoeng for økonomisk trøbbel knyttet til oppkjøpet av klubben. portsmouth ble trukket ni poeng underveis i 2009/10-sesongen. straffen fører everton til nest nederste plass på tabellen med like mange poeng som tabelljumbo burnley. klubben har benektet feil og mener at en sportslig straff for en regnskapssak er uforholdsmessig og upassende, og planlegger å anke, skriver the guardian. evertons sak ble henvist til en uavhengig kommisjon etter en revisjon av premier league-klubbenes økonomiske poster for sesongen 2021–22. burnley og leeds spurte premier league om everton hadde brutt reglene etter at de registrerte tap på 371,8 millioner pund de siste tre årene. i henhold til premier league-reglene har klubber lov til å tape maksimalt 105 millioner pund over tre år – og klubber som bryter reglene for lønnsomhet og bærekraft kan bli bøtelagt eller trukket poeng. everton er for tiden midt i en salgsprosess. det amerikanske investeringsselskapet 777 jobber for å ta over klubben som har spilt på øverste nivå sammenhengende siden 1954, melder ntb.

  Everton trukket historiske 10 poeng i Premier League: – Vi er sjokkert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:13.22)
  det melder ligaledelsen i premier league og everton selv. everton har blitt trukket 10 poeng etter å ha blitt funnet skyldig i brudd på premier leagues finansielle fairplay-regler. – vi er sjokkert og skuffet, skriver everton i en uttalelse. det er det største poengfradraget i konkurransens historie. portsmouth ble trukket ni poeng underveis i 2009/10-sesongen. straffen fører everton til nest nederste plass på tabellen med like mange poeng som tabelljumbo burnley. klubben har benektet feil og mener at en sportslig straff for en regnskapssak er uforholdsmessig og upassende, og planlegger å anke, skriver the guardian. evertons sak ble henvist til en uavhengig kommisjon etter en revisjon av premier league-klubbenes økonomiske poster for sesongen 2021–22. burnley og leeds spurte premier league om everton hadde brutt reglene etter at de registrerte tap på 371,8 millioner pund de siste tre årene. i henhold til premier league-reglene har klubber lov til å tape maksimalt 105 millioner pund over tre år – og klubber som bryter reglene for lønnsomhet og bærekraft kan bli bøtelagt eller trukket poeng. everton er for tiden midt i en salgsprosess. det amerikanske investeringsselskapet 777 jobber for å ta over klubben som har spilt på øverste nivå sammenhengende siden 1954, melder ntb.

  Everton trukket 10 poeng av Priemier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:13.22)
  det melder ligaledelsen i premier league. everton har blitt trukket 10 poeng etter å ha blitt funnet skyldig i brudd på premier leagues finansielle fairplay-regler. – vi er sjokkert og skuffet, skriver everton i en uttalelse. det største poengfradraget i konkurransens historie. portsmouth ble trukket ni poeng underveis i 2009/10-sesongen.

  Fotballsupporter utestenges i tre år for rasisme mot Tottenham-stjerne
  skyldig | Skrevet av Dagbladet - Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: funnet skyldig | Skrevet av Dagbladet - Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:11.36)
  en crystal palace-supporter er utestengt i tre år og må gjennom 60 timer samfunnstjeneste for å ha rasehetset tottenham-stjernen son heung-min i mai. mannen i 40-årene ble først dømt til 60 timers samfunnsstraff og en bot på rundt 17.000 kroner, men det synes både tottenham og london-politiet var for mildt. de anket straffen til det britiske politiet for idrett, som ga mannen tre års utestengelse fra alle fotballstadioner. episoden skjedde under en premier league-kamp på tottenhams hjemmebane i mai. mannen ble funnet skyldig i å ha gjort diskrimerende bevegelser mot sørkoreaneren, skriver tottenham. «vi takker politiet for samarbeidet i saken. vi ønsker også å igjen opplyse om at klubben ikke tolerer noen former for diskriminering og vil alltid jobbe for at eventuelle syndere får den strengeste mulige straffen», heter det i en uttalelse fra klubben. (ntb)
  Mainz sparker profil etter uttalelser om konflikten i Gaza
  skyldig | Skrevet av Dagbladet - Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: funnet skyldig | Skrevet av Dagbladet - Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. november 2023 KL:18.58)
  anwar el ghazi er ferdig i den tyske fotballklubben mainz etter at han i oktober publiserte et propalestinsk innlegg i sosiale medier. el ghazi ble først suspendert av klubben den 18. oktober, men ble senere hentet tilbake i varmen. onsdag la spilleren ut et nytt innlegg der han ikke tok avstand fra sine tidligere uttalelser om krigen mellom israel og hamas på gazastripen. nå har klubben gått til det skritt å avslutte nederlenderens kontrakt, opplyser de på sine nettsider. «mainz 05 avslutter kontraktsforholdet med anwar el ghazi og sier opp spilleren med umiddelbar virkning. klubben tar dette tiltaket som svar på spillerens uttalelser og innlegg i sosiale medier», heter det i meldingen. tidligere fredag opplyste tysk påtalemyndighet at de har innledet en etterforskning av el ghazi. han skal være mistenkt for å ha «forstyrret den offentlige fred og oppfordre til kriminelle handlinger», ifølge en melding som nyhetsbyrået afp har gjengitt. – jeg angrer ikke på min posisjon. jeg distanserer meg ikke fra det jeg sa, verken i dag eller til mitt siste åndedrag. hvordan kan vi som verdenssamfunn være stille når uskyldige barn dør? antallet stiger hver dag. dette må stoppe, skrev el ghazi i en uttalelse på x/twitter onsdag. el ghazi har tidligere spilt for premier league-klubben aston villa og psv eindhoven i nederlandsk fotball. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »