Hovedsiden

Liten annonse

  Leicester-stjerne bekrefter: Forlater klubben

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:20.56)
  youri tielemans bekrefter at han forlater leicester city når kontrakten hans går ut i slutten av juni. belgieren bekrefter det selv på instagram. 26-åringen har spilt for leicester siden 2019 og scoret seiersmålet da leicester city slo chelsea 1-0 i fa-cupfinalen i 2021. men nå, etter nedrykket fra premier league, er belgieren ferdig. han har den siste tiden blitt koblet til flere klubber, deriblant manchester united.  Martial mister FA-cupfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:22.19)
  manchester united må klare seg uten anthony martial i helgens fa-cupfinale mot byrival manchester city på wembley. franskmannen pådro seg en hamstringskade mot slutten av sesongavslutningen i premier league mot fulham søndag, opplyser united på sine nettsider. – undersøkelsene har siden vist at han har pådratt seg en skade på en muskel og mister dermed fa-cupfinalen, heter det i uttalelsen. kampen mot erling braut haaland og seriemester manchester city spilles på wembley i london lørdag ettermiddag. martial har scoret ni mål på 29 kamper for de røde djevlene denne sesongen. united har fra før vunnet ligacupen etter finaleseier over newcastle. (ntb)

  Kia EV9 lansert i Europa

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:10.50)
  den fem meter lange bilen nærmer seg stadig forhandlerne. se bilder av produksjonsmodellen. i slutten av mars kunne kia endelig lette på sløret rundt den neste ev-modellen, og dette er også storesøsteren i serien som til nå består av kia ev6. den bilen ble like godt kåret til årets bil her i europa, så kia […] innlegget kia ev9 lansert i europa dukket først opp på bil24.no.

  Bekreftet: Mauricio Pochettino blir Chelsea-manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:14.00)
  mauricio pochettino (51) skal lede chelsea kommende sesong. managervalget er klart etter mange uker med spekulasjoner. argentineren får i oppgave å gi london-klubben et løft etter en begredelig sesong. pochettino ble meldt å være i sluttforhandlinger allerede i slutten av april. nå er alle detaljer unnagjort, og forberedelsene foran en hektisk sommer kan starte. chelsea står overfor en stor ryddejobb. mange er ventet å forlate stamford bridge i en større omveltning av spillerstallen. et amerikansk konsortium kjøpte i mai i fjor chelsea etter nesten to tiår med roman abramovitsj som eier. siden har pengene sittet svært løst, og ingen i fotballen har det siste året brukt mer på overganger. (ntb)

  Norsk åpningstap i VM i paraishockey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:09.28)
  norge hang lenge godt med før tyskland koblet grepet og vant 5-3 i premierekampen i vm i paraishockey. det norske laget utlignet til 1-1 i første periode, men to raske mål mot slutten av den andre ga et overtak tyskerne aldri mistet. rett etter den siste pausepraten økte de ledelsen ytterligere. ola øiseth styrte inn to kjappe reduseringer og tente et poenghåp, men norge kom ikke nærmere enn 3-4. en tysk scoring i sluttsekundene fjernet all tvil. audun bakke gjorde norges første mål i søndagens kamp. statistikken viste at nordmennene hadde 22 skudd på mål mot tyskernes 17. verdensmesterskapet i paraishockey spilles i canadiske moose jaw. norge har igjen puljeoppgjør mot kina mandag og italia onsdag. de to beste lagene fra gruppe b går til første utslagsfase, mens de to siste spiller om 7.-plassen. tsjekkia, usa, canada og sør-korea utgjør gruppe a.

  Manchester United vartet opp med festfotball - klare for Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea. casemiro sendte united i ledelsen allerede etter fem minutter og på overtid sørget anthony martial for at det sto 2-0 til pause. i den andre omgangen var det tidvis en kanonade mot chelsea-målet og scoringer bruno fernandes og marcus rashford gjorde at det sto 4-0 med ti minutter igjen. mot slutten av kampen reduserte joão félix, men det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende og united var nærmere 5-1 på overtid enn chelsea var enda en redusering. united ligger nå på tredjeplass, med to poeng ned til newcastle på fjerdeplass og seks poeng ned til liverpool på femteplass. topp fire kvalifiserer seg til mesterligaen. for manchester-klubben venter også en fa-cupfinale mot byrival manchester city om halvannen uke. for chelsea har sesongen vært en stor fiasko, som står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Får verdenscupen i bob til Lillehammer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:13.33)
  lillehammer har fått tildelt verdenscuprenn i bob i slutten av januar 2024. – det å nå komme på den internasjonale world-cup kalenderen igjen gleder oss derfor stort. gjennom et langsiktig og tett samarbeid mellom nabsf og olympiaparken as, har vi endelig blitt tildelt world cup i bob og skeleton. dette gir oss en stor mulighet til å få vist frem idrettene og område for hele verden gjennom tv-ruta, sir åshild høva sporsheim, generalsekretær i norges ake-, bob- og skeletonforbund (nabsf). verdenscuprennene avholdes 22. til 28. januar.


  Lillestrøm fikk keeper utvist - så vartet Svendsen opp med hat trick

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:21.28)
  lillestrøm tapte lørdagens cupfinale og allerede onsdag kveld startet jakten på en ny cupfinale borte mot skedsmo i første runde. etter en målløs første omgang, fikk skedsmo et uventet overtak da lillestrøm-keeper knut andré skjærstein ble utvist etter å ha felt en skedsmo-spiller på full vei gjennom mot mål. men til tross for at de ble redusert til ti mann, var det lillestrøm som sto for målene. et hat trick fra tobias svendsen på et drøyt kvarter, hvor de siste to scoringene kom med kun 65 sekunders mellomrom og et avsluttende mål fra philip slørdahl sørget for at det ble en 4-0-seier til lillestrøm.

  FIS står fast på utestengelsen av Russland og Belarus

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:20.26)
  det internasjonale ski- og snowboardforbundet ser bort fra anbefalingen fra ioc og åpner ikke for russisk og belarusisk deltakelse i tiden som kommer. det ble klart etter et styremøte i zürich onsdag. der var det på forhånd varslet at den betente russland-saken skulle tas opp. i en pressemelding opplyser fis at utøvere fra russland og belarus vil fortsette å være utestengte «inntil videre». det er første gang at styret i fis diskuterer saken formelt etter at den internasjonale olympiske komité (ioc) anbefalte alle internasjonale særforbund om å gjenåpne døren for russland og belarus. i ioc-uttalelsen som ble formidlet i slutten av mars heter det at russiske og belarusiske utøvere nå bør få slippe til på gitte vilkår. betingelsen er i første rekke at de konkurrerer som nøytrale, uten nasjonale symboler og med tilknytning til det russiske flagget. det må også stilles krav om at de aktuelle utøverne ikke har vist noen form for støtte til krigshandlingene i ukraina, samt at de ikke har formelle koblinger til det russiske militæret. ioc har latt det være opp til hvert enkelt særforbund å ta den endelige avgjørelsen. det har ført til en dyp splittelse i idrettsbevegelsen. flere forbund har valgt å legge seg på ioc-linjen, mens andre har stått fast på at russland og belarus skal holdes utenfor så lenge krigshandlingene fortsatt pågår. i forkant av fis-møtet var det kjent at det rådet delte meninger blant medlemmene i styret. fis-president johan eliasch signaliserte allerede i vinter at han mener iocs holdning i saken må veie tungt å følges. norges tidligere skipresident erik røste, som er styremedlem, har på sin side vært krystallklar på at det eneste rette er å opprettholde utestengelsen.

  Dainese vant dramatisk Giro-spurt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:17.32)
  den 17. etappen endte i en massespurt og der ble det jubel for de to nordmenne andreas leknessund og jonas iversby hvideberg og resten av team dsm. etter en utrolig jevn spurt ble det nemlig etappeseier til lagets spurter, italienske alberto dainese. michael matthews åpnet spurten tidlig og så lenge ut til å holde unna, men mot slutten kom både dainese og poengtrøye-leder jonathan milan i raske klyv. ingen turte å juble idet de krysset målstreken, men målfotoet viste at det var dainese som stakk av med seieren, foran mlan og matthews. 25 år gamle dainese vant også den 11. etappen i giro d`italia i fjor. andreas leknessund kom inn med feltet og beholder dermed åttendeplassen i sammendraget. rittet avsluttes søndag.

  Elyounoussis manager får ikke fortsette

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:13.42)
  ruben selles er ferdig som manager i southampton når sesongen er over. han får ikke fornyet kontrakten. klubben skriver at de takker for den jobben som selles har lagt ned i en vanskelig tid. selles skal lede laget i helgens avsluttende seriekamp mot liverpool. southampton er for lengst klar for spill i championship neste sesong. nordmannen mohammed elyounoussi spiller for southampton. det er ikke kjent annet enn at han blir med southampton videre selv om det ikke blir spill i premier league neste sesong. (ntb)


  Thomas overtok ledertrøya i Giroen – Leknessund tapte tid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:17.07)
  geraint thomas var sterk opp den tøffe avslutningen av 16. etappe i giro d`italia og er ny mann i rosa ledertrøye. joão almeida tok etappeseieren i spurtduell. de to kom alene til mål etter en tøff avslutning av den 16. etappen. andreas leknessund hang lenge med i gruppa med sammenlagtfavorittene, men var blant dem som tapte en del mot slutten. han kom inn vel to og et halvt minutt bak vinneren. primoz roglic tapte et halvminutt til thomas og almeida på de aller siste kilometerne. bruno armirail i den rosa ledertrøya fikk det veldig tungt en mil før mål og tapte voldsomt til de andre i sammenlagtkampen. han tapte 30 sekunder på bare en kilometer og flere minutter til sammen. (ntb)

  Norge avsluttet ishockey-VM med 1-4-tap for Slovakia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:13.28)
  norge kom seg raskt ned på jorda igjen etter seieren over canada i ishockey-vm. slovakia ble for sterke og vant 3-1 i den siste kampen tirsdag. slovakia hadde på sin side mye å spille om. de kjemper om mulig kvartfinaleplass, og kun seier etter 60 minutter mot norge var godt nok til å ta seg forbi latvia. norge kunne på sin side blitt nummer ti eller elleve med seier. nå blir det 12.-plass i mesterskapet. tirsdgens kamp startet bra med et norsk lag fullt av selvtillit, men raskt ble de hardt straffet av effektive slovaker. marek hrivik fikk litt for enkelt sette 1-0 på lagets første skikkelige mulighet etter snaue fire minutter. henrik haukeland, som hadde tatt over for jonas arntzen i målet, reddet så mesterlig da cehlarik kom alene noen minutter senere, men cehlarik satte likevel 2-0 i neste angrep. – en svak periode. spillerne gikk dårlig på skøyter, og vi var ikke gode nok fysisk, forklarte landslagssjef johansson den svake perioden overfor viaplay. markus vikingstad tente et nytt håp da han reduserte til 1-3 i midtperioden på pasning fra thomas berg-paulsen. til tross for at kampen jevnet seg mer ut de siste 40 minuttene kom det et nytt slovakisk mål mot slutten. (©ntb)

  Koepka leder PGA-mesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. mai 2023 KL:09.13)
  viktor hovland mistet ledelsen i pga-mesterskapet i usa, men ligger fortsatt i teten før den avsluttende runden. brooks koepka var best i startfeltet for andre dag på rad da han igjen gikk runden på 66 slag, fire under par, i den tredje runden på oak hill i delstaten new york i pga-mesterskapet i golf. amerikaneren tar dermed ledelse alene med totalt seks under par, ett slag foran nordmannen viktor hovland og canadieren corey conners. – det var tøft med regnet. fuktigheten i gresset bremser opp. men det føltes som om jeg var mye mer aggressiv enn de to foregående dagene på greenene, sier koepka. hovland mistet sin delte ledelse etter den andre runden på grunn av koepkas glimrende spill, men ser fram til avslutningen på søndag. – jeg skal prøve å gjøre det samme som jeg har gjort de siste dagene. jeg tror ikke at dette er en bane der du kan bli for gal, sier hovland. hovland står med tre seirer på pga-touren i sin karriere. (ntb)


  Filip Ingebrigtsen sesongåpnet på 800 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. mai 2023 KL:15.26)
  filip ingebrigtsen var den største profilen på startlisten under friidrettens venners festival på hamar. sandnes-løperen tok føringen ut på sisterunden, men ble utfordret av magnus tuv myhre med rundt 300 meter igjen. de har tilbragt tid sammen i høyden i sierra nevada den siste perioden. seieren var det imidlertid esten hansen-møllerud hauen som stakk av med. med et sterkt oppløp vant han på tiden 1.49,62 minutter. tuv myhre ble nummer to på personlig rekord 1.50,95, foran kjetil brenno gagnås (1.52,07). filip ingebrigtsen fikk det tøft på slutten av oppløpet og løp inn på 1.52,55, nesten seks sekunder bak sin personlige rekord på distansen.  Phil Jones forlater Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:11.05)
  etter tolv år i manchester united forlater phil jones klubben etter denne sesongen. det bekrefter de røde djevlene på sine nettsider fredag formiddag. manchester united hentet jones fra blackburn i 2011 og var med på å vinne ligaen i 2013. men engelskmannen har slitt voldsomt med skader og har ikke spilt siden slutten av forrige sesong, i mai i fjor. i løpet av sine tolv år i manchester united var 31-åringen med på å vinne fa-cupen, europaligaen, ligacupen og community shield to ganger, i tillegg til den ene ligatittelen. han spilte totalt 229 kamper for manchester united.

  Rytterforbundet holder på støtten til Kjøll i presidentkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:10.29)
  norges rytterforbund stiller seg bak berit kjøll (67) i kampen mot presidentvervet i norges idrettsforbund. kjølls motkandidat i presidentvalget er 35 år gamle zaineb al-samarai. i slutten av april ble det klart at et flertall på sju i idrettsforbundets valgkomité innstilte på al-samarai som idrettspresident. bare tre ville ha kjøll. 67-åringen får fortsatt støtte fra «sine egne» i rytterforbundet. kjøll har bakgrunn fra ridemiljøet i bærum rideklubb. – forbundsstyret har hatt en god og åpen diskusjon om valg av ny idrettspresident. en rådgivende avstemning ga et flertall for berit kjøll. ved behov vil norges rytterforbunds idrettsting-delegater konsultere forbundsstyret fram mot idrettstinget, sier sannum til ntb. kjøll avgjorde presidentvalget for snart fire år siden med 50,61 prosent av stemmene mot storfavoritten sven mollekleivs 49,39 – to stemmers overvekt. det er medlemmene av idrettsstyret samt 75 representanter fra idrettskretsene og 75 representanter fra særforbundene som har stemmerett på idrettstinget. valget av nif-president skjer i bergen fra 2. til 4. juni. (©ntb)

  Suspensjon og millionbot for Jürgen Klopp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:17.10)
  liverpool-manager jürgen klopp er suspendert i to kamper på grunn av sitt utbrudd etter 4–3-seieren mot tottenham. det betyr at han ikke får ledet laget sitt fra benken i søndagens kamp mot aston villa. den andre kampen blir «hvilende» fram til slutten av 2023/24-sesongen på betingelse at han ikke begår lignende lovbrudd, melder ntb. ifølge liverpool echo er klopp også ilagt en bot på 75.000 pund, noe som i øyeblikket tilsvarer en drøy million norske kroner. liverpool-sjefen var lite imponert over kampleder paul tierney etter en dramatisk overtidsseier på anfield. han sa blant annet at han ikke vet «hva den mannen har mot oss». klopp fortalte videre at liverpool og tierney har en forhistorie med avgjørelser i tidligere kamper, men avviste at han mente å rokke ved dommerstandens integritet. fa melder at klopp har innrømmet at hans kommentarer etter kamp var upassende oppførsel. liverpool ligger øyeblikket på femteplass i premier league, og kjemper en intens kamp for å ta igjen enten manchester united eller newscastle i jakten på mesterligadeltakelse neste sesong. (nrk/ntb)

  Nadal varsler karriereslutt i 2024

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:16.15)
  den spanske tennisstjernen rafael nadal (36) varsler onsdag på en pressekonferanse at han trolig gir seg etter 2024-sesongen. – ambisjonen er å ta en liten pause og gi meg muligheten til å nyte neste år, som trolig blir min siste på den profesjonelle touren, sier nadal. spanjolen sliter for øyeblikket med en skade og vet ikke når han er tilbake. han åpner opp for kanskje å spille davis cup med spania mot slutten av årets sesong. det vil si at han ikke får muligheten til å forsvare tittelen fra roland-garros, der han i fjor slo casper ruud i finalen og totalt har vunnet 14 ganger. det er første gang siden 2004 turneringen spilles uten spanjolen som en del av startfeltet. nadal er tennisspilleren med flest grand slam-titler i historien. han har vunnet 22 stykker. i tillegg til de 14 fra paris, har han også vunnet australian open (2), wimbledon (2) og us open (4).

  Hockey-VM: Norge tapte for vertsnasjonen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:17.45)
  norge viste gode takter, men måtte til slutt gi tapt 1-2 i en berg-og-dalbane-kamp mot vertsnasjon latvia i ishockey-vm onsdag. etter den svært viktige seieren mot slovenia tirsdag, kunne det norske laget senke skuldrene noe før møtet med latvia. norge åpnet kampen best, men greide ikke å få uttelling for sjansene sine. etter hvilen så norge ut som et helt annet lag i negativ forstand, og latvia satt to kjappe scoringer. ludvig hoff reduserte mot slutten av midtperioden, men det endte til slutt med en populær hjemmeseier i riga. norge møter tsjekkia, canada og slovakia i de tre siste kampene i gruppespillet. neste kamp er mot tsjekkia lørdag, skriver ntb:

  Medier: Qatar-sjeik har økt budet på Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:09.00)
  sjeik jassim bin hamad al-thani har levert et nytt og forbedret bud på manchester united, sier en kilde nær budgiveren til nyhetsbyrået afp. flere britiske medier, som bbc og sky sports , melder også om budet som skal være levert tirsdag. både sjeik jassim og den britiske milliardæren jim ratcliffes selskap ineos leverte bud innen budfristen glazer-familien hadde satt i slutten av april. selv om de amerikanske eierne ikke har uttalt seg offentlig om budene, har flere medier meldt at ineos lå best an i kampen om å overta fotballklubben. nå har sjeik jassim prøvd å endre på det ved å øke sitt bud. det meldes ikke summer eller andre detaljer om hvordan budet er forbedret. det er kjent at jassim vil kjøpe klubben 100 prosent, og at klubbens betydelige gjeld skal slettes. det skal også stilles til rådighet vesentlige summer for investering i klubben og i lokalsamfunnet. budet fra ineos skal derimot være for en prosentandel tilstrekkelig til å gi kontroll over klubben, men der glazer-familien tilbys å beholde en eierandel. glazer-familien er svært upopulære eiere, og united-supporterne har tatt til orde for at salget skal skje raskt. (ntb)

  Han var kampens ener

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:05.26)
  lionel messi vs. cristiano ronaldo-æraen nærmer seg slutten. vinícius júnior (22) og erling braut haaland (22) kan bli den neste store stjerneduellen. norsk fotballekspert mener brasilianeren er i førersetet.

  Snøtrøbbel i Giroen – årets høyeste fjellpassering utgår

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:15.29)
  den 2469 meter høye fjellpasseringen over passet store sankt bernhard på den 13. etappen av årets giro d`italia utgår som følge av snø. dermed går giroen glipp av årets høyeste fjellpassering. ruten blir flyttet slik at feltet i stedet passerer gjennom en tunnel 600 meter lenger ned på veien til sveitsiske crans-montana. 2304 meter høye tre cime di lavaredo på den 19. etappen blir dermed den høyeste fjellpasseringen i årets rute. det kan likevel komme nye endringer i ruten etter hvert som rittet nærmer seg sin tredje og siste uke. snøfall i alpene de siste dagene kan skape problemer for den fjelldominerte avsluttende uken i rittet. (ntb)


  Skulle fortsette Giroen etter positiv koronatest – nå bryter Bystrøm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:11.18)
  sven erik bystrøm står av årets giro d`italia. mandag kom beskjeden om at han hadde testet positivt for koronaviruset, men at han likevel ville fortsette rittet. laget hans, intermarché circus wanty, skrev da at bystrøm ikke hadde noen symptomer på koronaviruset og at han derfor hadde fått klarsignal til å fortsette rittet fra det medisinske teamet til arrangøren og det internasjonale sykkelforbundet. tirsdag formiddag, rundt en halvtime før starten på den 10. etappen, kom imidlertid kontrabeskjeden. – bystrøm startet å få symptomer natt til tirsdag. som et preventivt tiltak for å beskytte hans helse, så vil sven erik bystrøm reise hjem for å hvile, skriver laget hans i en pressemelding. 31-åringen viste seg frem med en sjetteplass på den tredje etappen i rittet, men var åpen om at han slet med farten mot slutten av uka. – hadde jeg hatt feber og følt meg dårlig hadde det vært noe, men jeg har hatt lette symptomer og følt meg sliten. det er også normalt på etappe seks, syv og åtte i et treukersritt, sa bystrøm til eurosport mandag. bystrøm er den sjette rytteren som må bryte årets giro d`italia på grunn av koronasmitte. søndag ble det blant annet kjent at remco evenepoel måtte stå av rittet etter å ha blitt smittet av viruset. i tillegg var det flere ryttere som ble koronasmittet i forkant av rittet og som av den grunn ikke ble klare til rittet, deriblant norske tobias foss. det er to gjenværende nordmenn i rittet, med de to dsm-syklistene andreas leknessund og jonas iversby hvideberg. førstnevnte syklet i den rosa trøya i fem dager i forrige uke og ligger på femteplass sammenlagt.

  Manchester City til Japan i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:09.03)
  pep guardiola tar med seg erling braut haaland og resten av city-laget på sommerturné til japan i juli. flere europeiske storklubber har offentliggjort ferieprogrammet sitt, og de fleste legger turen til asia. manchester city, som høyst sannsynlig vil lade opp til en ny sesong som engelske seriemestere, møter bayern münchen og japanske yokohama f marinos i treningskamper i slutten av juli. bayern reiser videre til singapore, der jürgen klopps liverpool venter i starten av august. tottenham har kunngjort at laget reiser til perth i australia og videre til bangkok i thailand. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »