Hovedsiden

Liten annonse
  Maria Tviberg opereres etter skrekkskade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 5. desember 2023 KL:12.35)
  alpinist maria tviberg sier på en pressekonferanse tirsdag at hun skal opereres etter skrekkskaden hun pådro seg forrige uke. – planen min er å trene opp kneet, og fokuset mitt er på rehabiliteringen, sier hun. hun pådro seg en alvorlige kneskade under storslalåmrennet i killington forrige uke. – det var en enda større skade enn det jeg først trodde, sier tviberg på pressekonferansen. hun sier hun vil tilbake på ski, men er usikker på hvor lang tid det vil ta. det medisinske apparatet til alpinlandslaget sier at det nok vil være snakk om et skadeavbrekk på trekvart år. planen til tviberg er å opereres i slutten desember, deretter sier hun at hun tar hver dag som den kommer. mandag gikk hun ut på sosiale medier og forklarte hvor alvorlig skaden fra killington var. – jeg har to brudd, ett i kneet og ett i tibia (skinnebeinet), pluss to større blåmerker på skjelettet, meniskroten er borte og jeg må sette den på plass igjen, skriver hun. i samme innlegg skriver tviberg at hun må gjøre en rekonstruksjon av korsbåndet for å stabilisere kneet slik at menisken blir 100 prosent igjen.
  Innfører påbud om halsbeskyttelse etter dødsfall

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. desember 2023 KL:18.39)
  det internasjonale ishockeyforbundet har besluttet at halsbeskyttelse blir obligatorisk i alle internasjonale kamper. den eksakte datoen der den nye regelen trer i kraft er ikke satt. den bestemmes av tilgangen på halsbeskyttere hos produsentene, heter det i en uttalelse. inntil regelen offisielt trer i kraft anbefales det på det sterkeste at halsbeskytter bæres av alle spillere. i slutten av oktober døde den amerikanske spilleren adam johnson (29) etter å ha blitt truffet av en skøyte i halsen. johnson spilte for britiske nottingham panthers. i norge har halsbeskyttelse vært obligatorisk på alle nivåer med unntak av i seniorklassen, men nylig gikk styret i norges ishockeyforbund inn for et påbud også der. (©ntb)

  Vekker oppsikt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:21.32)
  både erling braut haaland og pappa alfie raser etter dommeravgjørelsen på slutten av kampen mellom manchester city og tottenham. - det er ikke en familie med mange ord, sier engelsk kommentator til dagbladet.

  Ryerson-scoring ga poeng i tøff bortekamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:20.31)
  julian ryerson sendte borussia dortmund i føringen borte mot leverkusen, men gjestene måtte klare seg med 1-1 mot serielederen. mot slutten dukket nemlig den tidligere bodø/glimt-spissen victor boniface opp og utlignet med sitt åttende seriemål for sesongen. leverkusen har en luke på tre poeng til ligatoer bayern münchen, som har én kamp til gode på lederen. dortmund ligger på 5.-plass og er ti poeng bak leverkusen etter en variabel sesongstart. ryerson scoret for gultrøyene allerede etter fire minutter. et flott angrep av gjestene kulminerte med at ryerson stormet inn i leverkusen-boksen og fikk ballen fra niclas füllkrug. deretter scoret han sikkert. den norske landslagsbacken spilte hele kampen for gjestene. det er kun andre gang denne sesongen bayer leverkusen ikke vinner en kamp. de står nå med 18 seirer og to uavgjorte kamper på 20 kamper. i tillegg til søndagens kamp, spilte de tidligere i sesongen uavgjort borte mot bayern münchen. (ntb/nrk)

  Hovland spilte med Tiger Woods og tok ham igjen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:22.01)
  viktor hovland gikk i ball med selveste tiger woods på 3. runde i world challenge og var ett slag bedre enn ham på runden. hovlands 70-runde gjorde at han tok igjen woods så de er på delt 16.-plass blant de 20 deltakerne før den avsluttende runden søndag. begge er på par totalt. nordmannen kom til bahamas i håp om å ta sin tredje strake seier i tiger woods` egen turnering, men sjansen var borte etter 73-runder både torsdag og fredag. hovland var to slag over par og elleve bak lederduoen, men han fikk gå den tredje runden sammen med woods. den amerikanske legenden startet med bogey på de to første hullene, mens hovland noterte birdie på 3. og 5. hull og var to under par. woods ville ikke la seg herje med, og innen halvspilt runde hadde han senket fire birdieputter slik at han selv var to under par. da hovland måtte tåle bogey på 9. hull, var han plutselig bak woods ikke bare i sammendraget, men også for dagen. woods fikk bogey på 11. hull, og de var likt igjen. begge greide birdie på 14. hull, men hovlands birdie på det neste hullet ble utslagsgivende for miniduellen på lørdagens runde. begge misset parputter på 18. hull og måtte tåle bogey der. (©ntb)

  Europa-exit for Hoseths sensasjonslag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:21.10)
  magne hoseth tok klaksvik til et europeisk gruppespill og satte den færøyske klubben på kartet. torsdag forsvant håpet om avansement i serieligaen. kun seier hjemme mot puljetoer slovan bratislava ville holdt liv i drømmen om utslagsspill på nyåret. det startet godt med en tidlig klaksvik-ledelse, men juraj kuckas måldobbel ga slovakisk 2-1-seier. vegard forren sto for den målgivende pasningen da mads boe mikkelsen tok vertene opp i 1-0. sivert gussiås spilte samtlige 90 minutter. klaksvik står med fire poeng fra fem kamper i puljespillet. det skiller seks poeng opp til 2.-plassen før siste runde. lagets ene seier kom mot slovenske olimpija ljubljana (3-0 hjemme) i slutten av oktober. (ntb)

  Norges U23-kvinner med storseier i Portugal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:17.47)
  det norske u23-landslaget i fotball vant 4-0 borte mot portugal. synne jensen startet scoringsshowet fra straffemerket. julie blakstad, emma stølen godø og innbytter monica nedgård isaksen var norges øvrige målscorere i coimbra. offensiven løsnet etter at portugal ble redusert til ti spillere etter en halvtime. jensen satte inn straffesparket som fulgte. kampen var u23-landslagets første siden belgia ble slått 2-0 i slutten av oktober. norge har gått åtte kamper ubeseiret (seks av dem vunnet). mandag skal de norske bryne seg på frankrike. (ntb)  Landslagsspiller i ishockey brakk tommelen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:11.35)
  frisk askers michael haga brakk tommelen under trening og ventes tilbake først i slutten av januar. den tidligere utenlandsproffen haga har ikke fått den starten han ønsket seg etter returen til frisk asker. han har nå skadet tommelen på trening. undersøkelser viser at den er brukket, får tv 2 bekreftet av frisk askers sportssjef vidar wold. haga skal opereres onsdag, og med en forventet normal progresjon vil han være tilbake i januar-februar. – er det verre enn fryktet, må vi se på en løsning, men vi håper han er tilbake da. michael er en av de spillerne som driver det offensive hos oss. dette er en strek i regninga for oss. nå har vi for en lengre periode mistet de to (haga og felix girard) som skulle være lokomotivet i vårt angrepsspill. men vi er blitt vant til skader i frisk. vi skal stå godt i det, sier wold. roy johansens mannskap har slitt i innledningen på sesongen med skader på en rekke nøkkelspillere. det er blitt bare 21 poeng på 19 kamper. frisk er 33 poeng bak serieleder vålerenga. (©ntb)


  Seks personer anmeldt etter kasting av bluss og pyrobruk på Brann Stadion

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:12.34)
  seks menn har blitt anmeldt etter eliteseriekampen mellom brann og bodø/glimt søndag kveld. en er anmeldt for kasting av bluss og fem for annen bruk av pyro, melder bergensavisen. – jeg har aldri opplevd at det har blitt kastet bluss på den måten som i går. forhåpentligvis opplever vi det aldri igjen, sier innsatsleder christian meyer hos bergen sentrum politistasjon til lokalavisen. underveis i kampen ble det kastet bluss nedover tribunen mellom brann og glimt. flere barn og voksne ble truffet, men tilskuerne fikk heldigvis bare materielle skade. – sånn oppførsel er ikke ønsket av noen, mener innsatslederen. det er en mann i slutten av 30-årene som har blitt anmeldt for kasting av bluss. innsatslederen forteller at de fikk god hjelp fra supportere til å finne ut hvem vedkommende var. – det var en sterk egenjustis på tribunen, der vedkommende som hadde kastet blusset ble plukket ut og levert til politiet. folk tok tak i det med en gang og viste at sånt ikke er akseptert. (©ntb)  Norge tok stafettsølv i hundekjøring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:20.20)
  norge tok sølv på den avsluttende stafetten i vm i hundekjøring på barmark. baste h. olafsen gjorde en sterk løpeetappe og sendte andre boysen hillestad ut på kickbike-etappen på fjerdeplass. boysen hillestad avanserte to plasser, slik at viktor sinding-larsen kunne sykle norge inn til sølv bak tsjekkia. arrangørlandet spania tok bronse.


  Veldig spesielt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:13.20)
  jørgen graabak (32) erkjenner at karrieren går mot slutten, og innrømmer at det blir rart å legge opp. når den tid kommer har ol-helten allerede lagt planer.

  Prosjekt skal evaluere Norges kvalifiseringsfiasko: – Brutalt og dypt frustrerende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:14.31)
  norges fotballforbund har nedsatt en prosjektgruppe som skal analysere hva som gikk galt da em-billetten glapp for erling braut haaland og norge. norges deltakelse i neste års em-sluttspill i tyskland gikk i vasken i den nylig avsluttende kvalifiseringen. det ble heller ingen ekstrasjanse gjennom omspillet i nasjonsligaen. – vi skal sette ned et skikkelig arbeid der vi evaluerer det arbeidet som er gjort rundt kvaliken, sa fotballpresident lise klaveness. fotballtoppene er samtidig tydelige på at landslagsledelsen med ståle solbakken i spissen fredes i arbeidet som nå kommer. både solbakken og brede hangeland får sentrale roller i prosjektarbeidet som nå iverksettes. – målet er at det munner ut i konkrete tiltak både på kort og lang sikt, sier generalsekretær karl petter løken. landslagssjefen signerte ny kontrakt med nff tidligere i år. – vi har sterk tro på måten ståle og støtteapparatet jobber med laget. det er mange stjerner i laget vårt. vi opplever at dette er et lag som har både trygghet, konkurranse og et sterkt samhold, sier klaveness. hun mener prosjekt solbakken har gitt et lag for framtiden. (©ntb)

  Keeperstjernene kan bli VM-klare: – Er i fin utvikling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:13.04)
  det er fortsatt usikkert rundt om stjernekeeperne katrine lunde (våg håndball elite) og silje solberg-østhassel (győr) blir klare til vm som begynner neste uke. landslagssjef thorir hergeirsson er imidlertid positv til at stjerneduoen blir spilleklar. – de er i fin utvikling, og det går riktig vei, sier hergeirsson på et pressetreff onsdag. norge lader opp til vm på hamar denne uken, og der er både lunde og solberg-østhassel med og trener. det er imidlertid marie davidsen og olivia lykke nygaard som skal stå oppkjøringskampene mot angola, island og polen. keeperveteranen lunde har slitt med en muskelskade siden slutten av oktober. silje solberg-østhassel har ikke vært tilbake i kamp siden hun ble mor 9. august. marie davidsen (csm bucuresti), olivia lykke nygaard (storhamar) og eli marie raasok (storhamar) er tatt ut i vm-troppen sammen med lunde, men bare tre keepere får plass i den endelige troppen

  Jessie Diggins stiller i verdenscupåpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:07.24)
  den amerikanske langrennsstjernen jessie diggins fikk et tilbakefall av sine spiseforstyrrelser i sommer. nå er hun klar for verdenscupåpningen i ruka. fortsatt er hun preget av sin sykdom. – den vil være en del av meg resten av livet, sier jessie diggins i et intervju med expressen. i slutten av august la derimot diggins ut en video på instagram hvor hun fortalte at hun «etter tolv friske år har fått et tilbakefall på sine spiseforstyrrelser». det har vært mye usikkerhet om når diggins returnerer til skisporet i konkurransehelg, men allerede til helgen er hun tilbake. – jeg har ingen resultatmål. jeg tar det bare dag for dag, og jeg kan ikke love at jeg kommer til å være med hver helg, sier diggins, som forteller om mye støtte fra skifamilien. – løpere fra andre land skrev at de håper å treffe meg i ruka for å gi meg en klem, så nå skal jeg gå rundt i ruka og samle klemmer. (nrk/ntb)


  Stjerneduo tilbake for Norge før avgjørende kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:12.10)
  ada stolsmo hegerberg, caroline graham hansen og guro reiten måtte alle stå over norges dobbeltoppgjør mot frankrike i slutten av oktober. i starten av desember skal gruppespillet i nasjonsligaen avsluttes, med hjemmekamp mot portugal 1. desember og bortekamp mot østerrike 5. desember. landslagstrener leif gunnar smerud tok ut troppen til de to kampene mandag, og der var graham hansen og hegerberg tilbake igjen etter skade. – hvis en ser på det de leverer for klubb nå, så er caroline i superform, og ada er absolutt på vei tilbake. det er to klassespillere, sier smerud. reiten er ikke med i troppen, som inneholder to debutanter i brann-spillerne marthine østenstad og justine kvaleng kielland. – reiten er i opptrening igjen etter en ankelskade, og er ikke klar enda. denne samlingen kommer for fort, sier smerud. selv om norge nå ikke har mulighet til å gå videre til sluttspillet og dermed ha en mulighet til å komme til ol, er det svært viktige kamper for å unngå nedrykk. – jeg synes det ser bra ut inn mot de kampene her. jeg er trygg på at vi skal få poengene vi trenger, sier smerud. norge ligger for øyeblikket sist av de fire nasjonene i gruppa, men kan med seier i de to siste kampene ende som nummer to i gruppa og dermed holde seg på nivå a. de har også muligheten til å holde seg på nivå a hvis de blir nummer tre i gruppa, men må i så fall ut i en nedrykkskvalifisering mot en gruppetoer fra nivå b. norge står med to poeng etter fire kamper så langt i gruppa.

  Zuccarello med mål og målgivende pasning for Wild – tapte for Maple Leafs etter forlengning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:17.06)
  mats zuccarello scoret ett mål og hadde en assist for minnesota wild under nhl-kampen i globen mot toronto maple leafs, men det ble 3-4-tap i «sudden death». mats zuccarello scoret sitt femte mål for sesongen da han utlignet til 3-3 for wild i lagets annen kamp i globen. han var også delaktig da wild tok ledelsen 1-0 tidlig i kampen. nordmannen fikk pucken i rundvantet og passet ut til marco rossi som igjen sendte et pass til backen jon merrill, som banket til fra blålinjen. det var zuccrellos 14 målassist for sesongen og hans 401. i nhl-karrieren. kort etter røk han på en utvisning for roughing. toronto utlignet ved auston matthews da de utnyttet et overtallsspill midtveis i perioden, mens matthew knies banket inn 2-1 mot slutten av perioden. i midtperioden fikk wild flere muligheter til overtallsspill, men laget klarte ikke å utnytte de tre mulighetene de fikk. – vi må bare fortsette å spille som vi har gjort. satse på noen mål og vinne kampen, sa zuccarello til tv3+ før han gikk på isen til 3. periode. det var maple leafs som økte til 3-1 ved morgan rielley. wild slo tilbake med en ny backscoring ved jake middleton før nordmannen dukket opp inne foran mål. flere mål etter ordinær tid ble det ikke og kampen gikk til «sudden death» hvor svenske william nylander ble matchvinner for toronto-laget. (©ntb)

  Curlingkvinnene med knallåpning på EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:23.09)
  de norske curlingkvinnene åpnet em i skottland med to strake seirer på første dag. for mennene startet det tyngre. det norske laget med skip marianne rørvik startet em med en solid snuoperasjon mot estland. esterne ledet 3-0 etter to omganger, men norge vendte til 8-4-seier etter forrykende spill mot slutten. i kveldskampen mot tsjekkia ble det også seier med klar margin til slutt. norge tok føringen tidlig og ga den aldri fra seg. tsjekkernes håp forsvant da de norske spillerne stjal to poeng i nest siste omgang og vant 8-3. foruten rørvik spilte kristin skaslien, mille haslev nordbye og martine rønning for norge. norges herrelag fikk det som ventet tøft mot vertsnasjonen skottland lørdag. etter en jevn innledning og tre poengløse omganger kom skottene seg foran 5-2 i åttende omgang. norge klarte bare å ta ytterligere ett poeng og tapte 3-5. magnus ramsfjell er skip for norge og har med seg martin sesaker, bendik ramsfjell og gaute nepstad på em-laget. (ntb)

  Solbakken avslører kvalikmisnøye: – Var ikke «happy»

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:19.19)
  før søndagens em-kvalikkamp mellom skottland og norge er skottene allerede kvalifisert til mesterskapet, mens norge har levert en skuffende prestasjon. skottland-trener steve clarke mener de hadde en stor fordel av hvordan kampoppsettet ble i norges gruppe. – måten terminlisten ble lagt opp på, med tre hjemmekamper i starten, gjorde at vi klarte å ta med oss maksimalt med poeng fra disse kampene. da vi fikk 2-1-seieren i oslo hadde vi kvaliken i egne hender, og heldigvis lot vi det ikke glippe, sier clarke til nrk. skottland hadde tre hjemmekamper på de fire første kampene og vant alle tre mot kypros, spania og georgia. i den eneste bortekampen på de fire første, borte mot norge, snudde de kampen mot slutten og vant 2-1. ståle solbakken røper overfor nrk at han var langt fra fornøyd med oppsettet norge fikk utdelt av uefa. – før var det sånn at landene ble enige, og hvis de ikke ble enige ble det avgjort med en maskin. nå fikk vi bare presentert at det ble sånn, og at vi startet borte mot spania og georgia, forteller solbakken. han understreker at norge gjorde to gode bortekamper i starten og vil ikke bruke det som en unnskyldning. men han legger ikke skjul på viktigheten av å komme godt i gang i en kvalik med bare åtte kamper. – i tillegg gjorde den tredje kampen vår (skottland hjemme) at det mentale aspektet i gruppa snudde. hadde vi vunnet den, hadde vi vært ok i gang siden vi hadde gjort unna to av de vanskeligste bortekampene. men det er klart, vi var ikke «happy» med det oppsettet. men det var ikke noe sted å protestere, sier solbakken. han mener spania trolig fikk det beste oppsettet av alle. – du sier dere ikke har noe sted å protestere. er det ingen dere kan melde fra til i uefa om at dere for eksempel ønsker annenhver kamp hjemme og borte? – nei, det finnes ikke lenger. nå ringte are (hokstad, administrerende koordinator) meg kort tid etterpå, og jeg var der hvor du er nå. vi flydde jo rundt ukraina (til georgia) også, så den flyturen var dobbelt så lang også. jeg var på, men det var ikke noe å gjøre.

  Hovland med ny kanonrunde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:14.06)
  golfesset viktor hovland gikk en strålende tredjerunde i sesongfinalen på europatouren i dubai. nordmannen henger med i tetkampen. 26-åringen har levert totalt seks birdier på runden, og han plasserer seg ett slag bak ledende matt wallace før den avsluttende runden søndag. sistnevnte klinket til med hele ni strake birdier og tolv totalt på lørdagens runde. det er en tangering av verdensrekorden, skriver sky sports. hovland startet sesongfinalen i dubai med tre slag under par på åpningsrunden torsdag. fredag fulgte han opp med en kjemperunde og plasserte seg i god posisjon med totalt ni slag under par før lørdagens runde. helgens turnering er sesongens siste på europatouren. det er allerede klart at nordirske rory mcilroy vinner europatouren sammenlagt denne sesongen. hovland har lagt bak seg en supersesong, der han endte opp som seierherre i pga-sluttspillet. den siste turneringen han spilte var ryder cup i roma i september. der var han en av lederskikkelsene for et europa-lag som fikk revansje mot usa etter nederlaget i 2021. turneringen i dubai avsluttes søndag. (ntb)

  Vinicius skadd – reiste hjem fra landslagssamling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:21.55)
  real madrids vinicius junior pådro seg en skade i torsdagens vm-kvalifiseringskamp mot colombia. spilleren har reist hjem fra landslagsoppholdet med brasil. det bekrefter landslaget på sine nettsider. allerede etter 27 minutters spill i torsdagens 1-2-tap ble vinicius tvunget av banen. – jeg tror det er samme skade som før. smerten sitter i baksiden av låret, sa han torsdag ifølge nyhetsbyrået afp. brasilianeren skadet det samme låret i slutten av august. da var han ute en måneds tid. madrid-lagkamerat eduardo camavinga pådro seg også en skade på landslagssamling denne uken. franskmannen er henvist til sidelinjen resten av året. fra før er også thibaut courtois (korsbåndskade), kepa arrizabalaga (muskelskade), jude bellingham (skulderskade), éder militão (korsbåndskade), dani ceballos (muskelskade), aurélien tchouaméni (brukket fot) og arda güler (muskelskade) ute. klubben er likevel store favoritt i det neste oppgjøret i spansk la liga. de er også allerede klare for sluttspillet i mesterligaen, og de to resterende kampene i gruppespillet er derfor av liten betydning. (©ntb)

  Forhåndsfavoritt Valnes tok hårfin sprintseier - Evensen «leverte en god søknad» til Ruka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:14.48)
  i langrennsåpningen på beitostølen skulle siver wiig, ansgar evensen, matz william jenssen, even northug, erik valnes og franske richard jouve kjempe om sesongens første seier i herrenes sprintfinale. valnes gikk inn i dirigentrollen fra start. northug så ut til å ha friske bein. det hadde også evensen. men i motbakken kom valnes først opp. på oppløpet kom evensen derimot sterkt tilbake. det ble nesten photo-finish, men valnes var sterkest. northug sikret tredjeplassen. – det var deilig. det var veldig tett!, sier valnes til nrk, som trodde han hadde god kontroll: – men jeg ble veldig stiv på slutten. andreplassen imponerte stort, og har etter all sannsynlighet sikret seg en plass i finland neste helg. – jeg håper norge sender meg til ruka nå, sier andreplassen evensen til nrk. det tror nrks kommentatorer at han kommer til å bli. – han har noen ekstremkvaliteter der, evensen, sa kommentator torgeir bjørn. landslagstrener arild monsen sier til nrk at «han leverte en god søknad i dag».

  Forhåndsfavoritt Valnes tok hårfin sprintseier i sesongåpningen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:14.48)
  i langrennsåpningen på beitostølen skulle siver wiig, ansgar evensen, matz william jenssen, even northug, erik valnes og franske richard jouve kjempe om sesongens første seier i herrenes sprintfinale. valnes gikk inn i dirigentrollen fra start. even northug så ut til å ha friske bein, det hadde også evenssen. men i motbakken kom valnes først opp. men på oppløpet kom evensen sterkt tilbake. det ble nesten photofinish, men valnes er sterkest. – det var deilig. det var veldig tett!, sier valnes til nrk, som trodde han hadde god kontroll: – mne jeg ble veldig stiv på slutten. – han har noen ekstremkvaliteter der, evensen, sier kommentator torgeir bjørn.

  Solbakken om Haaland-skaden: – Ser ut som det går bra

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:12.17)
  erling braut haaland pådro seg en liten vridning i ankelen mot slutten av torsdagens privatlandskamp mot færøyene. landslagssjef ståle solbakken kom med oppløftende skadenytt på fredagens pressekonferanse. – akkurat nå ser det ut som det går bra, sier solbakken om haaland.

  Følelsesladd Díaz avgjorde mot Brasil med faren på tribunen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:05.54)
  med sin nylig løslatte far blant tilskuerne scoret luis díaz begge målene da colombia vant 2-1 mot brasil. det ble en følelsesladd avslutning på kampen, der brasil i store deler av oppgjøret var i ledelsen. gabriel martinelli gjorde 1–0 allerede etter fire minutter, men slutten av kampen var som tatt ut av en hollywood-film. i løpet av fire minutter scoret díaz to ganger og sørget for en tårevåt opplevelse for de frammøtte. begge foreldrene til díaz ble kidnappet 28. oktober. moren ble raskt sluppet fri. faren, luis manuel díaz, ble holdt fanget i tolv dager av den colombianske geriljagruppen eln. de var begge på tribunen torsdag. i det 74. minutt steg díaz til værs på et innlegg fra yaser asprilla og headet ballen kontant i mål. en tydelig beveget díaz ble omfavnet av både lagkamerater og trenere. fire minutter senere steg díaz til værs igjen, denne gangen etter innlegg fra james rodríguez. nok en gang brukte diaz hodet og stanget ballen bak brasil-keeper alisson. tv-bildene viste at faren etter sønnens andre scoring brast i gråt og ble omfavnet av sine nærmeste på tribunen. med seieren tok colombia seg opp på tredjeplass i kvalifiseringen med ni poeng. argentina topper tabellen med 12 poeng, to poeng foran uruguay.


  Hovland med i tetsjiktet i Dubai

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:13.10)
  viktor hovland spilte lenge nærmest prikkfritt på åpningsrunden i sesongavslutningen på europatouren. etter tolv hull var han fire slag under par for dagen etter fire birdier, men avslutningen ble av det mer ustabile slaget. et dårlig utslag på hull 16 endte med rundens første bogey, før han på hull 17 på spektakulært vis havnet ut på en bro. ballen trillet akkurat over greenen på par 3-hullet og ned på broen, hvor den etter hvert stoppet. derfra var hovland nær ved å redde seg inn, men det ble nok en bogey. med en birdie på hull 18, rundens siste hull, ble det til slutt en runde på tre slag under par. i skrivende stund holder det til en delt syvendeplass, to slag bak teten. turneringen er hovlands første siden han var med på det europeiske vinnerlaget i ryder cup i slutten av september.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »