Hovedsiden

Liten annonse
  Raste mot publikum da Pogacar økte Tour-ledelen: – Kast han i fengsel!

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (lørdag 13. juli 2024 KL:17.31)
  tadej pogacar rykket fra konkurrentene i den siste bakken og vant den 14. etappen i tour de france i ensom majestet, 39 sekunder foran jonas vingegaard. dermed fikk han revansj etter å ha blitt spurtslått av dansken på den ellevte etappen onsdag og økte ledelsen sin i sammendraget. pogacar er nå ett minutt og 57 sekunder foran vingegaard i sammendraget. oppover målbakken sto publikum tett i tett, noe som fikk tv 2s kommentator og ekspert til å reagere. – dette er farlig, sa tv 2s sykkelekspert dag otto lauritzen om den trange veien som tilskuerne åpnet for rytterne. – folkene må komme seg vekk, sa lauritzen videre. like etter var det en tilskuer som kastet chips fra en åpen pose mot både pogacar og vingegaard. – for noen idioter, sa lauritzen, og fikk støtte fra kommentator christian paasche. – de kaster jo det ene og det andre her. møkkafolk, altså, sa paasche. hendelsen ble også diskutert etter målgang. – kast ham i fengsel. det er så håpløst!, utbrøt tv 2s sykkelekspert magnus drivenes da bildene ble vist. for det norske uno-x-laget var magnus cort i bruddet som ble hentet inn mot slutten. tobias halland johannessen ble beste nordmann på 23. plass, fem minutter og 20 sekunder bak pogacar.

  Raste mot publikum da Pogacar økte Tour-ledelen: – For noen idioter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (lørdag 13. juli 2024 KL:17.31)
  tadej pogacar rykket fra konkurrentene i den siste bakken og vant den 14. etappen i tour de france i ensom majestet, 39 sekunder foran jonas vingegaard. dermed fikk han revansj etter å ha blitt spurtslått av dansken på den ellevte etappen onsdag og økte ledelsen sin i sammendraget. pogacar er nå ett minutt og 57 sekunder foran vingegaard i sammendraget. oppover målbakken sto publikum tett i tett, noe som fikk tv 2s kommentator og ekspert til å reagere. – dette er farlig, sa tv 2s sykkelekspert dag otto lauritzen om den trange veien som tilskuerne åpnet for rytterne. – folkene må komme seg vekk, sa lauritzen videre. like etter var det en tilskuer som kastet chips fra en åpen pose mot både pogacar og vingegaard. – for noen idioter, sa lauritzen, og fikk støtte fra kommentator christian paasche. – de kaster jo det ene og det andre her. møkkafolk, altså, sa paasche. for det norske uno-x-laget var magnus cort i bruddet som ble hentet inn mot slutten. tobias halland johannessen ble beste nordmann på 23. plass, fem minutter og 20 sekunder bak pogacar.

  Fosser gjorde en stor feil – rotet bort medaljesjansen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 12. juli 2024 KL:17.39)
  det ble ingen god dag for de norske guttene under fredagens konkurranse. det var en kvartett som stilte til start i skottland. kasper fosser var tittelforsvarer da orienteringsløperne kjempet om sprintmedaljene i edinburgh. den regjerende verdensmester hadde en 22 sekunders ledelse, før han gjorde en feil på slutten av løpet som kostet mange plasser. – han må ha tapt 40–45 sekunder helt på slutten her, sa nrks ekspertkommentator kjetil bjørlo. martin regborn utklasset konkurrentene og tok førsteplassen i det som ble en bra dag for svenskene som fikk tre i topp fem. – det føles fortsatt uvirkelig for meg. det virket ikke som at jeg løp så fort, men jeg hadde kontroll hele veien. det var en veldig vanskelig og god sprintrute. jeg ante ikke hvor godt jeg lå an, sa svensken kort tid etter gullet. beste nordmann ble havard sandstad eidsmo, som løp inn til en 13. plass. elias jonsson og kasper harlem fosser endte på 16.- og 17. plass, mens eirik langedal breivi ble disket etter å ha hoppet over en post.

  Legger opp til ekstrem fart i Ingebrigtsen-løpet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 12. juli 2024 KL:09.08)
  det ligger an til svært høy fart på 1500-meteren i monaco fredag kveld. både jakob ingebrigtsen og narve gilje nordås deltar, i et ellers sterkt felt. ifølge arrangøren er lysharen satt opp til å holde en fart tilsvarende 3.27,50 på 1500-meteren. jakob ingebrigtsens personlige rekord er på 3.27,14. ofte løper løperne fortere enn lysharen mot slutten av et løp.

  Brandsegg-Nygård skrev treårskontrakt med Detroit Red Wings

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 12. juli 2024 KL:08.45)
  den norske 18-åringen michael brandsegg-nygård har tegnet en treårsavtale med nhl-klubben detroit red wings. det opplyser klubben i egne mediekanaler. brandsegg-nygård ble sammen med stian solberg valgt i nhl-draftens første runde i slutten av juni. sistnevnte ble valgt av anaheim ducks. – det er vanskelig å sette ord på hvor mektig dette er. utrolig stort å være en del av, sa nygårds far kjell richard nygård til ntb etter draftet. 18-åringen har skrevet under på en såkalt «entry level contract», som er den første kontrakten en spiller signerer i nhl. (ntb)

  United-legende inn i trenerteamet til Ten Hag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:18.19)
  den tidligere angrepsspilleren ruud van nistelrooy er ansatt i trenerteamet til landsmann erik ten hag i manchester united. det opplyser klubben i egne mediekanaler. 48-åringen har skrevet under på en toårskontrakt. i tillegg har også rene hake blitt ansatt som nok en assistent til ten hag. van nistelrooy spilte for manchester united fra 2001 til 2006, og i slutten av juni erfarte blant andre bbc at nederlenderen var på vei tilbake til old trafford. etter spillerkarrieren har van nistelrooy vært assistenttrener for det nederlandske landslaget i to ulike perioder. fra mars 2022 til slutten av den påfølgende sesongen var han hovedtrener i psv. (ntb)

  Boksemesteren Steffen Tangstad begravet fra Tønsberg domkirke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:13.47)
  familie, venner og idretten tok et siste farvel med steffen tangstad i tønsberg domkirke torsdag. han regnes for å ha vært norges beste mannlige bokser. tangstad døde i slutten av juni og ble 65 år gammel etter lang tids sykdom. begravelsen ble lagt til tønsberg, som var byen tangstad kom fra. to ganger ble tangstad europamester i tungvektsboksing. han skapte boksefeber i norge da han gikk vm-kamp mot michael spinks i las vegas 1986. ingen nordmann har før eller siden bokset om vm-tittelen i tungvekt. tapet for spinks på teknisk knockout ble tangstads siste kamp. totalt i karrieren gikk tangstad 28 kamper som proffbokser. han vant 24 av dem, mens han tapte to og gikk to uavgjortkamper. – steffen tangstad er en legende i boksemiljøet, og han satte norsk boksing på kartet internasjonalt. han var en ambassadør og et forbilde for en hel generasjon, sa proffbokser kevin melhus (34) til nettavisen da tangstads bortgang ble kjent. etter karrieren deltok tangstad i tv-programmet «skal vi danse», og han var også foredragsholder en periode. steffen tangstad hadde nervesykdommen polynevropati. i 2019 måtte han amputere venstre bein fra kneet og ned. (ntb)

  Tre nye utøvere klare for Paralympics

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:10.28)
  skytterne amanda dybendal og martin sørlie-rogne fikk torsdag billett til paralympics i paris. det samme gjorde syklisten suzanna tangen. dybendal (aasa), sørlie-rogne (kisen) og tangen (grenland) utgjør det nest siste uttaket til paralekene i den franske hovedstaden, opplyser olympiatoppen. 16 utøvere har hittil fått paralympics-ja. troppen fullføres i slutten av måneden. aida dahlen (bordtennis), salum ageze kashafali (friidrett) og birgit skarstein (roing) er blant dem som skal kjempe om edelt metall i august. olympiatoppen gjorde forrige uke det siste uttaket til ol i paris. dit skal til sammen 109 utøvere. (ntb)

  Ny seerrekord da Spania sendte Frankrike ut av EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. juli 2024 KL:12.05)
  nær 900.000 seere var på det meste innom tv 2s plattformer underveis i em-semifinalen mellom spania og frankrike tirsdag kveld. det skriver kampanje. oppgjøret hadde i snitt 718.000 følgere, og det er rekord i årets mesterskap. tv 2 fikk en topp på 878.000 seere. – vi har hatt en forventning om at seertallene vil stige i takt med dramatikken i mesterskapet og at det spisser seg skikkelig til mot slutten, sier tv 2s sportsredaktør vegard jansen hagen til kampanje. randal kolo muani sendte frankrike foran tidlig i tirsdagens kamp. to lynraske scoringer fra lamine yamal og dani olmo sørget likevel for spansk triumf. i den andre semifinalen onsdag møtes england og nederland. også den vises på tv 2. – vi kunne nesten ikke ha bedt om bedre semifinaler enn det vi har fått. det er ikke nødvendigvis disse lagene som har spilt den beste fotballen, men det er store nasjoner som har en spesiell tiltrekningskraft for et stort publikum, og som vi er avhengig av å ha med oss i et fotballmesterskap, sier jansen hagen videre. nrk sender søndagens em-finale. (ntb)

  Sara Hørte ferdig i Rosenborg – klar for serieleder Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. juli 2024 KL:11.21)
  midtstopper sara hørte (23) signerer for vålerenga når kontrakten med rosenborg løper ut i slutten av juli. vålerenga bekrefter overgangen i en pressemelding mandag. hun har signert en toårskontrakt med serielederen. – det var et veldig vanskelig valg, for jeg har hatt det veldig bra i rosenborg. samtidig så tror jeg at jeg kan utvikle meg enda mer i vålerenga. jeg synes fremtiden til vålerenga er veldig spennende, både med spillerne og støtteapparatet, sier hørte. hørtes første kamp i vålerenga-drakten kan bli mot nettopp rosenborg 10. august. toppserien har spillepause fram til da. vålerenga er åtte poeng foran rosenborg på tabellen, men har én kamp mer spilt enn trønderne. hørte har de to siste årene spilt for rosenborg etter overgangen fra kolbotn. vålerengas sportssjef steinar pedersen sier at vålerenga lenge har ønsket seg spilleren. – for det første er vi veldig fornøyde med å ha signert sara, en spiller som vi har ønsket oss lenge. vi var interessert i sara da hun dro til rosenborg sommeren 2022, og nå åpnet muligheten seg, sier han. hørte står med fem landskamper der den hittil siste kom under vm i fjor sommer.  Bergets måldobbel ga Sarpsborg-seier – Tromsø og HamKam endte målløst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:19.17)
  sarpsborg snudde til 2–1 borte mot haugesund i en kamp der vertene fikk en spiller utvist og spilte med kun ni mann mot slutten. i løpet av første omgang pådro hjemmelagets liseth seg to gule kort og ble utvist like før pause. to ganger kom han for hardt inn i svenske aimar sher. tross undertallet kunne mathias dahl sende hjemmelaget i ledelsen etter 67 minutter. sarpsborg fikk etter hvert utnyttet fordelen av å ha en mann mer. innbytter jo inge berget pirket inn utligningen drøyt ti minutter før full tid. haugesunds claus niyukuri måtte ut med skade på tampen, men da hadde hjemmelaget brukt opp alle byttene sine og måtte klare seg med ni mann. det unyttet berget da han scoret vinnermålet seks minutter på overtid. i kampen mellom hamkam og tromsø endte det målløst. 22 minutter ut i kampen stanget nordås ballen i mål etter et innlegg, men tromsø-spissen ble avvinket for offside. etter pause ble et rødt kort til fredrik sjølstad den store begivenheten. kamma-stopperen var siste hinder for nordås, som ble holdt igjen. dommer rohit saggi lot situasjonen passere, men etter en var-sjekk vurderte han episoden annerledes og delte ut et rødt kort. (ntb)

  Fransk seier på vill etappe i Tour de France.

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:17.54)
  franske anthony turgis vant den steintøffe 9. etappen i tour de france. men det ble dramatikk til siste meter da etappen gikk i mål i troyes, etter en etappe som kjørte over en rekke gruspartier i champagne-distriktet. belgiske jasper stuyven så ut til å gå mot seier, men ble hentet på den siste kilometeren. da stivnet han fullstendig. inn mot mål ble det til slutt en sluttspurt mellom seks ryttere. der var den franske totalenergies-rytteren turgis best. det var den tredje franske etappeseieren under årets tour de france. rasmus fossum tiller (27) kjørte inn til 12. plass. hans gruppe var ett minutt og 17 sekunder bak i mål. uno x-kollega jonas abrahamsen kjørte i mål i gruppen bak sammen med sammenlagtfavorittene. der satt også johannes kulset. det var ventet at 9. etappe skulle bli en knallhard etappe. og over en rekke gruspartier ble også et fyrverkeri. og det norske uno x-laget fortsatte å markere seg også på denne etappen. i går satt jonas abrahamsen i solobrudd størstedelen av etappen. søndag var det rasmus fossum tiller (27) som var spesielt aktiv, der han mot slutten av etappen satt i en gruppe, som hadde rykket fra sammenlagtfavorittene. der var også blant annet mathieu van der poel. men gruppen til tiller og van der poel klarte aldri å hente gruppen i front, som bestod av åtte ryttere. det var disse som til slutt gjorde opp om seieren. også bak tappet den knalltøffe kjøringen rytterne for krefter. allerede åtte mil før mål begynte støtingen blant favoritter som sammenlagtleer tadej pogacar og remco evenpoel. blant annet primoz roglic ble hektet av flere ganger før han kom seg tilbake i gruppen med favoritter. men de store sammenlagtfavorittene rullet til slutt samlet over mål.  Lakers bekrefter: LeBron James har skrevet under ny kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:09.23)
  den amerikanske basketballegenden lebron james har tegnet en ny avtale med los angeles lakers. ifølge espn er kontrakten verdt 1,1 milliarder norske kroner. lakers opplyser om den nye avtalen i egne mediekanaler , men klubben sier ikke noe om lengden på kontrakten. espn hevder at james binder seg til klubben i to nye år. det betyr at superstjernen tar fatt på sin 22. sesong i nba, noe som er tangering av rekorden. james har spilt i lakers siden 2018 og vant sin fjerde nba-tittel med laget i 2020. sist sesong røk storlaget ut i første runde i sluttspillet. i slutten av juni ble sønnen bronny valgt i andre runde av nba-draftet. tidligere denne uken skrev reuters at også han har blitt tilbudt en kontrakt med klubben. (ntb)

  Pedri mister resten av EM – Kroos ber om tilgivelse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:16.25)
  barcelonas midtbanejuvel pedri pådro seg en forstuelse i kneet under kvartfinalen av fotball-em mot tyskland. spanias fotballforbund opplyser om skadeomfanget i egne mediekanaler. forbundet skriver at det er en grad to forstuelse, men at midtbanejuvelen likevel vil forbli i tyskland til slutten av mesterskapet. «fotballspilleren vil forbli sammen med lagkameratene til slutten av dette mesterskapet, med fokus på em-konkurransen», heter det i meldingen. ifølge den katalanske avisen mundo deportivo vil pedri være ute i fire til seks uker og dermed miste resten av mesterskapet. det samme skriver også marca. spania vant em-kvartfinalen 2-1 mot tyskland etter scoring helt på tampen av annen ekstraomgang. få minutter ut i kampen fikk spanjolene seg en smell da toni kroos klippet ned pedri etter bare et par minutter. tyskeren slapp unna kort, mens spanjolen måtte av banen. i en lang instagram-melding der kroos takker for seg, benytter han også anledningen til å be om unnskyldning for skaden. – til slutt er det viktig for meg å si: jeg ber om tilgivelse og håper du blir snart frisk, pedri. det var ikke min intensjon å skade deg. god bedring, jeg ønsker deg alt godt. du er en fantastisk spiller, skriver kroos.

  Spanias fotballforbund bekrefter: Pedri forstuet kneet mot Tyskland – blir likevel værende i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:16.08)
  barcelonas midtbanejuvel pedri pådro seg en forstuelse i kneet under kvartfinalen av fotball-em mot tyskland. spanias fotballforbund opplyser om skadeomfanget i egne mediekanaler. forbundet skriver at det er en grad to forstuelse, men at midtbanejuvelen likevel vil forbli i tyskland til slutten av mesterskapet. «fotballspilleren vil forbli sammen med lagkameratene til slutten av dette mesterskapet, med fokus på em-konkurransen», heter det i meldingen. ifølge den katalanske avisen mundo deportivo vil pedri være ute i fire til seks uker og dermed miste resten av mesterskapet. det samme skriver også marca. spania vant em-kvartfinalen 2-1 mot tyskland etter scoring helt på tampen av annen ekstraomgang. få minutter ut i kampen fikk spanjolene seg en smell da toni kroos klippet ned pedri etter bare et par minutter. tyskeren slapp unna kort, mens spanjolen måtte av banen. pedri ble erstattet av dani olmo, som scoret spanias 1-0-mål. barcelonas andre midtbanejuvel, gavi, måtte stå over årets em på grunn av en skade. (ntb)


  Schumacher-familiens utpressingssak - familiens tidligere sikkerhetsvakt arrestert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:14.42)
  tysk politi har arrestert en tidligere sikkerhetsvakt for familien til formel 1-legenden michael schumacher i forbindelse med en pågående utpressingssak. det kunngjorde den tyske påtalemyndigheten fredag ettermiddag. den mistenkte 52-åringen skal være medskyldig til to menn som allerede er i varetekt, og han ble torsdag arrestert i byen wülfrath. et stort volum av bevis ble også sikret, sier statsadvokat wolf-tilman baumert. mannen blir beskrevet som den mulige hjernen bak utpressingssaken. i slutten av juni arresterte etterforskerne to mistenkte utpressere, en 53-åring og hans 30 år gamle sønn, som allerede er på prøvetid i en annen sak. ifølge statsadvokaten hadde de private bilder av schumacher-familien. etterforskningen av hvordan de to mennene hadde fått tak i bildene, som dokumenterte familiens privatliv og nære omgivelser, førte til pågripelsen av den 52 år gamle tidligere sikkerhetsvakten. schumacher ble hardt skadet i en skiulykke i slutten av 2013. han har ikke vist seg offentlig siden den gang. tidligere har påtalemyndigheten opplyst at gjerningsmennene hadde hevdet overfor familiens ansatte at de var i besittelse av filer familien ikke ville skulle bli offentliggjort. de krevde flere millioner euro for ikke å publisere innholdet på det mørke nettet. michael schumacher har vant sju vm-titler som formel 1-fører. (ntb)

  Mol/Sørum med vant åpningskampen i Gstaad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. juli 2024 KL:11.54)
  sandvolleyballduoen anders mol og christian sørum sikret en komfortabel seier over spanske pablo herrera og adrian gavira i elite 16-turneringen i gstaad. nordmennene vant den første kampen i gruppespillet 2-0 med settsifrene 21-15 og 23-21. etter en jevn åpning koblet det norske paret grepet om åpningssettet da de gikk fra 4-4 til 8-4-ledelse på kort tid. spanjolene kom aldri nær å tette luken, og mol og sørum tok hjem settet med solid spill. i annet sett fikk nordmennene en pangstart ved å ta de tre første poengene. forspranget ble liggende på rundt tre poeng gjennom mesteparten av settet, men spanjolene viste seg vriene mot slutten. de utlignet til 21-21, men mol og sørum dro settet i land med 23-21. senere torsdag skal mol og sørum i aksjon mot tyskerne lukas pfretzschner og sven winter. den sterke amerikanske duoen miles partain og andy benesh er i samme pulje. mol og sørum tapte bronsekampen mot partain/benesh i forrige elite 16-turnering i ostrava. den norske stjerneduoen er tittelforsvarer i ol og har sommerlekene i paris som sitt store mål i år. der kan de bli tidenes første sandvolleyballpar på herresiden som forsvarer et ol-gull. mol var tidligere i år gjennom en operasjon i foten, og den nevnte turneringen i ostrava var duoens første siden starten av mars. mol og sørum må dermed jobbe på for å komme i skikkelig kampform til ol. gstaad-turneringen er den nest siste før paris-lekene. (ntb)

  Warholm-rival varmet opp til OL med ny årsbeste i verden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:09.02)
  rai benjamin klokket inn på 46,46 på 400 meter hekk under det amerikanske uttaket til sommerens ol i paris natt til mandag. det holdt til både plass i ol og årsbeste i verden for amerikaneren. benjamin er en av karsten warholms største utfordrere når mannen skal forsøke å forsvare ol-gullet sitt fra tokyo i 2021. warholm har på sin side sin årsbeste på 46,70 som han satte under bislett games i slutten av mai. da han tok em-gull i roma endte tiden på 46,98. nordmannen har riktignok verdensrekorden på 45,94 som han satte da han ble olympisk mester i japan for tre år siden. da endte benjamin på 2.-plass. warholm er rangert som verdens beste på 400 meter hekk, tett etterfulgt av brasilianske alison dos santos. benjamin er nummer tre på det internasjonale friidrettsforbundets liste. (ntb)

  Viking ydmyket Rosenborg på eget gress

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. juni 2024 KL:16.57)
  for oppgjøret i stavanger ble bekmørkt for rosenborg, som tapte 2-4 mot viking. – rosenborg har ikke vært i nærheten av å henge med, utbrøt tv 2-ekspert jesper mathisen mot slutten av kampen. det som startet med et sjansesløseri for rosenborg, endte dårlig for bortelaget. rosenborg-nedturen startet først da zlatko tripic satte inn 1-0. rosenborg klarte imidlertid å svare på direkten etter pausen, da edvard tagseth utlignet for bortelaget. men etter dette hadde de lite å by på. det skulle ikke gå lenge før viking fikk uttelling for de stadig farligere sjansene. sondre bjørshol gikk for skudd fra distanse etter 67 minutters spill. ballen endret retning via foten til yttegård jensen rett i nettmaskene bak en utspilt keeper. dermed stod det 2-1. bare fem minutter senere var tripic igjen frempå etter et mønsterangrep fra hjemmelaget. tripic fikk ballen i 16-meteren og på nydelig vis satte han ballen i nettet i det lengste hjørnet for keeper. dermed hadde hjemmelaget gått opp i 3-1. og det skulle som sagt ikke stoppe der. – nå blir rosenborg utspilt her i stavanger, fastslo jesper mathisen etter at hjemmelaget la på til 4-1 ved peter christiansen. ole sæters straffemål på overtid var som et trøstemål å regne. dermed er viking nummer fem på tabellen i eliteserien. det er åtte poeng opp til bodø/glimt i tet, som har en kamp mindre spilt. for rosenborg er det tyngre på 10. plass

  Verstappen punkterte og mistet seieren

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 30. juni 2024 KL:16.52)
  max verstappen kjempet med lando norris om seieren mot slutten av formel-1-løpet i østerrike, men med bare sju runder igjen gikk det galt for både verstappen og norris, da begge fikk bilen skadd i et sammenstøt. norris måtte til slutt bryte løpet, mens verstappen måtte i depot etter å ha punktert. det åpnet døren for mercedes-fører george russell, som enkelt kunne kjøre forbi kamphanene foran seg og sikre vm-seier foran oscar piastri i mclaren. ferrari-fører carlos sainz sikret tredjeplassen i løpet. verstappen endte som nummer fem. han fikk i tillegg ti sekunders tidsstraff og dermed skylden for sammenstøtet med norris. – ja vel. det er bare latterlig. hva vil du at jeg skal gjøre? sa verstappen på teamradioen til red bull. (ntb)


  Alvik sterkest i spurt på 3000m hinder: – Ikke forventa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 28. juni 2024 KL:21.48)
  sigrid alvik spurtet forbi andrea modin engesæth på oppløpet på 3000 meter hinder. alvik satte ny personlig rekord med 16 sekunder. vinnertiden ble 9:59.91. – det er veldig deilig og ikke forventa, sier en blid alvik til nrk. – jeg visste at vi var veldig mange jevne jenter. så det er gøy at det klaffer i dag, legger hun til. engesæth innrømmer at hun ikke hadde helt kontroll på alvik på slutten. – jeg hadde ikke så mye kontroll på hva som skjedde bak meg, egentlig. men siri kom som det suste på slutten der. så det er veldig fortjent, sier sølvvinneren. thea charlotte knutsen sikret nm-bronsen.  Ruud møter Rune til showkamper i Norge og Danmark

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 24. juni 2024 KL:09.32)
  tennisstjernene casper ruud og holger rune skal møtes over to kamper i asker og københavn mot slutten av sesongen. den første kampen går i frisk askers arena 30. november. 3. desember er det klart for nytt oppgjør i københavn. et tiebreak skal avgjøre duellen om det står 1-1 etter de to kampene. – takk for utfordringen, holger. jeg gleder meg enormt til å spille foran det fantastiske norske publikummet igjen og til returoppgjøret i danmark, sier ruud i pressemeldingen. innbyrdes har ruud et stort overtak på sin danske rival. det står 6-1 i kamper mellom dem på atp-touren. – jeg er glad for at casper var den som tok utfordringen og kan ikke vente på å spille foran danske fans i københavn. jeg håper også på dansk support i norge, sånn at vi sammen kan vise hvem som er de faktiske vikingene, sier rune. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »