Hovedsiden

Liten annonse
  Skadetrøbbel for Man. City foran gigantoppgjøret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:20.20)
  erling braut haalands manchester city har skadebekymringer i forsvaret før tirsdagens mesterligakvartinale mot real madrid. regjerende mester city må klare seg uten både nathan aké og kyle walker i gigantduellen i den spanske hovedstaden. kroaten josko gvardiol er i tillegg et usikkert kort. – han er med i troppen, men er usikker til kampen, opplyste manager pep guardiola om gvardiol på en pressekonferanse mandag kveld. den kroatiske forsvarsstjernen pådro seg en skade og måtte byttes ut i pausen i premier league-oppgjøret mot crystal palace lørdag. smellen kan stoppe ham også tirsdag. det er i så fall dårlige nyheter for et city-mannskap som skal forsøke å kopiere fjorårets mesterligatriumf. (ntb)


  Bayern-sjef fyrer løs mot spillerne etter ny fadese – forsvarer Tuchel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:06.41)
  bayern münchens sportsdirektør max eberl gir tydelig uttrykk for at spillerne bærer ansvaret etter den «flaue» 2-3-smellen mot heidenheim i bundesliga lørdag. heidenheim tok seieren etter å ha ligget under 0-2 ved pause. annen omgang ble et mareritt for meritterte bayern-stjerner. det er for lengst kjent bayern og trener thomas tuchel avslutter sitt samarbeid til sommeren. ifølge sportsdirektør eberl er det ingen planer om at tuchel skal sparkes ut før den tid. i stedet tas trenerprofilen kraftig i forsvar. – thomas var veldig emosjonell denne uken. han ga alt i taktikkrommet. at han får noe slikt i retur (fra spillerne), det har han absolutt ikke fortjent, sier eberl til sport1. spesielt spillerne får det glatte lag. – de er alle landslagsspillere. de er seriemestere og vinnere av champions league. jeg forventer mer mannlighet. dette skal ikke være bayerns ansikt, sier eberl. (ntb)

  thoresen fikk to kampers karantene – wold usikker etter hodesmellen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:15.44)
  Storhamar-veteran Patrick Thoresen er satt på sidelinjen i to kamper etter en hard takling mot hodet til Eskil Wold i ishockeysluttspillet mot Frisk Asker. Thoresen fikk matchstraff for taklingen i første periode i mandagens oppgjør. Storhamar mente i sitt tilsvar at «farten ikke var spesielt høy», og at Frisk-spilleren er «taklingsbar og velger å ta imot taklingen ved å gjøre seg mindre og lavere inn mot vantet». Det har ikke Norges ishockeyforbunds disiplinærutvalg lyttet til. «Thoresen – som taklende spiller – må bære det fulle ansvaret i denne situasjonen. Taklinger mot hode/nakke utsetter motspiller for stor skaderisiko og er uønsket i ishockey», skriver disiplinærutvalget. Wold trente ikke med Frisk tirsdag og har vært gjennom undersøkelser for en potensiell hjernerystelse, opplyser far og Frisk Askers sportssjef Vidar Wold til NTB. – Symptomene nå er at smertene er en smell og forhåpentlig ikke en hjernerystelse. Det er usikkert om han blir klar til spill i morgen, sier Wold. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »