Hovedsiden

Liten annonse  Spania sikret gruppeseieren i Norges gruppe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:23.37)
  de spanske fotballherrene avslutter em-kvalifiseringen som vinner av gruppe a. robin le normand og ferrán torres scoret mål da georgia ble slått 3-1. spanjolenes mesterskapsbillett var sikret allerede i oktober da norge ble slått 1-0 på ullevaal. vertene tok en tidlig ledelse da robin le normand stanget inn 1-0 etter et korridorfrispark. minutter senere var samme mann uoppmerksom da khvicha kvaratskhelia utlignet for gjestene. like før halvtimen måtte barcelona-spiller gavi forlate banen med betydelige smerter i kneet. midtbanejuvelen landet forkjært da han skulle dempe en ball. i løpet av den første omgangen hadde álvaro morata flere store sjanser til å gjøre mål for spania. dermed sto det 1-1 til pause. seks minutter etter sidebyttet reddet gjestenes keeper et strålende hodestøt fra rodri. spanjolene kunne imidlertid juble da ferrán torres scoret 2-1 kort tid senere. tjue minutter før slutt lå spanias tredje ball i mål etter selvmål fra luka lochoshvili. (ntb)


  Woods gjør PGA-comeback i sin egen turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:20.35)
  golfstjernen tiger woods forbereder seg på comeback på pga-touren. han melder seg klar til sin egen turnering, hero world challenge, på bahamas i månedsskiftet. turneringen er blitt vunnet av det norske golfesset viktor hovland de siste to årene. via meldingstjenesten x opplyses det at woods skal spille årets turnering sammen med blant andre justin rose og lucas glover. woods pådro seg alvorlige skader i en bilulykke i 2021, og han har siden slitt med smerter og plager i et bein. han gjorde comeback i us masters i 2022 og spilte noen få turneringer etter det, men måtte så trekke seg underveis i årets masters-turnering. etter det gikk amerikaneren gjennom en ny ankeloperasjon, og han har ikke vært spilleklar før nå. woods var riktig nok å se på golfbanen som caddie for sønnen charlie tidligere i november. hero world challenge spilles fra 30. november til 3. desember. (©ntb)

  Haaland melder forfall mot Skottland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:10.33)
  erling braut haaland blir ikke med landslaget til glasgow på grunn av en smell i foten, som han pådro seg under kampen mot færøyene på torsdag, det melder norges fotballforbund. haaland har i samråd med medisinsk ansvarlig ola sand og landslagssjef ståle solbakken kommet frem til at han må melde forfall til em-kvalifiseringskampen mot skottland. – skaden er ikke alvorlig, men han har såpass mye smerter og noe innskrenket funksjon at skottlandkampen dessverre kommer litt for tidlig, sier landslagslege ola sand. ståle solbakken vil ikke hente inn en erstatter. – det er selvsagt synd at erling ikke blir klar til kampen på søndag, men vi kommer ikke til å hente inn en erstatter. dette er en fin anledning for de offensive spillerne i troppen til å vise seg frem, sier solbakken.

  William Poromaa etter fallet i kvartfinalen: – Jeg er lettet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:19.01)
  under den svenske nasjonalåpningen på langrenn gikk det galt for william poromaa. under kvartfinalen i sprintløpet hektet svenske seg i et sikkerhetsgjerde og falt stygt. poromaa måtte bryte og har i etterkant av rennet gjennomgått undersøkelser hos fysioterapeut, samt røntgen på grunn av smerter i ryggen. – undersøkelsene viser ingen skader. han er bare forslått. han får kjenne etter selv om han skal konkurrer mer denne helgen, sier den svenske landslagslegen rickard noberius. hovedpersonen selv sier han venter til morgendagen med å avgjøre om han skal gå flere skirenn denne helga. – jeg er lettet over at jeg det ikke var noe ille. jeg avventer å si noe før i morgen. – det er kjedelig hvis jeg må stå over, men jeg må høre på kroppen, fortsetter han.

  ter stegen sliter med ryggsmerter – går glipp av flere kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. november 2023 KL:18.46)
  barcelonas førstekeeper marc-andré ter stegen kommer ikke til å spille tysklands kommende treningskamper etter å ha pådratt seg en ryggskade. tysklands landslagssjef julian nagelsmann opplyste om skaden på en pressekonferanse fredag. – jeg kan ikke si nøyaktig hva som skjedde. han skal ha sterke ryggsmerter som hindrer ham i å bevege seg. han kjente det litt i går, men i dag ble det verre. han kan verken spille eller trene, sa nagelsmann. ter stegen har vært landets førstekeeper det siste året etter at manuel neuer brakk beinet i en skiulykke. nå mister han landets treningskamper mot tyrkia og østerrike. ter stegen er også xavis hernández` foretrukne keeper i barcelona. laget har blant annet to viktige mesterligakamper i vente den nærmeste tiden. 3. desember møter de også atlético madrid til et viktig oppgjør i la liga. (©ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »