Hovedsiden

Liten annonse


  Skadet Woods mister egen turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 29. november 2022 KL:10.12)
  tiger woods har blitt skadd og stiller ikke opp i årets utgave av world challenge. ikonet arrangerer selv turneringen som viktor hovland er tittelforsvarer i. woods har spilt svært få turneringer etter at han pådro seg alvorlige skader i en bilulykke i februar 2021. det holdt ham blant annet ute av fjorårets utgave av world challenge, som er blitt avholdt siden 2000. turneringen spilles i albany på bahamas, og inntektene går til tiger woods` egen veldedighetsorganisasjon. i fjor vant det norske golfesset viktor hovland turneringen, der en rekke verdensstjerner deltar. woods meldte tidligere i november at han skulle delta, men han har pådratt seg en betennelse i foten på trening foran turneringen og må melde forfall. – i forberedelsene foran turneringen har jeg fått en betennelse i foten som gjør det vanskelig å gå. etter å ha snakket med leger og trenere, har jeg valgt å stå over og fokusere på å være en god arrangør, sier woods i en twitter-melding. (ntb)  Fernandes om Ronaldo-exit: – Trenger ikke velge side

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 23. november 2022 KL:13.04)
  manchester united-spiller bruno fernandes stilte til pressekonferanse for portugal dagen etter at cristiano ronaldo ble meldt ferdig i deres felles klubb. – jeg føler meg ikke ukomfortabel. jeg trenger ikke å velge side. det er en ære å spille sammen med cristiano, både på klubb- og landslag, sier fernandes til pressen. duoen er i qatar for å spille fotball-vm for portugal. ifølge fernandes snakket ikke de to sammen før ronaldo besluttet at han ville forlate united. – han har ikke diskutert det med meg. det er hans personlige avgjørelse, sammen med hans familie, sier midtbanespilleren.


  Lewandowski utestengt i tre seriekamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 16. november 2022 KL:15.19)
  barcelonas stjernespiss robert lewandowski må sone tre kampers utestengelse i la liga når klubbfotballen starter opp igjen etter vm-sluttspillet i qatar. polakken ble utvist etter to gule kort i kampen mot osasuna 8. november. da han gikk ut av banen, pekte han mot sin egen nese. det ble tolket som en reaksjon mot dommeren jesus gil manzano. de to gule kortene utløste én kamps karantene, og med pekegesten ble det ytterligere to kampers utestengelse på målkongen. lewandowski er la ligas toppscorer med 13 scoringer. han mister kamper mot espanyol, atlético madrid og getafe. – gesten var ment for xavi, ikke dommeren. vi har nylig snakket om at vi skal unngå å gjøre noe slikt, og det er utelukkende min egen feil, sier lewandowski. barcelona har mulighet til å anke avgjørelsen. (ntb)

  Newcastle angivelig interessert i Ronaldo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 16. november 2022 KL:07.41)
  cristiano ronaldos agent jorge mendes skal angivelig ha snakket med newcastle united om en overgang til klubben i januar. det skriver the shields gazette. newcastles hovedtrener, eddie howe, har sagt at ronaldo er en fremragende spiller. – vi trenger å få ned gjennomsnittsalderen, så det er kanskje ikke en signering som vi nødvendigvis ønsker å gjøre – men vi undervurderer ikke kvaliteten på spilleren, skal howe ha uttalt ifølge the shields gazette. ronaldo har vært interessert i å bytte klubb siden sommeren, men etter hans knallharde uttalelser mot manchester united og treneren erik ten hag i intervjuet med piers morgan, er sannsynligheten stor for at han får oppfylt sitt ønske om å forlate de røde djevlene.

  Fifa-sjef ber om våpenhvile i Ukraina under VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 15. november 2022 KL:09.55)
  fifa-president gianni infantino ber om våpenhvile i krigen i ukraina mens vm i qatar pågår. infantino snakket til lederne på g20-møtet på bali i indonesia, der han sa at fotball-vm representerer en «unik plattform» for fred og sameksistens fordi mesterskapet vil bli sett av fem milliarder mennesker. – så min bønn til dere er å innføre en midlertidig våpenhvile i én måned mens vm pågår, sa infantino. vm åpner søndag 20. november og avsluttes med finalen 18. desember.  southgate etter qatar-kritikken: – vi har snakket når vi har ment det er riktig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 11. november 2022 KL:08.35)
  Englands landslagssjef Gareth Southgate mener Fifa er «optimistisk» som ber om at all oppmerksomhet skal være på fotball under VM i Qatar. Southgate har fått kritikk for ikke å ha hatt tilstrekkelig kritisk blikk på avviklingen av VM, et mesterskap svært mange mener aldri burde ha vært holdt i Golf-staten. I et intervju med CNN i oktober uttalte Southgate at alle migrantarbeiderne ønsker fotball-VM velkommen til Qatar. – De ønsker det fordi de elsker fotball. sa Southgate. Menneskerettsgruppen Human Rigths Watch var raskt ute og påpekte at migrantarbeiderne i Qatar ikke kan snakke fritt og at det derfor ikke var grunnlag for landslagssjefens uttalelse, ifølge The Guardian I et intervju med BBC torsdag sa Southgate at det engelske forbundet, han selv og spillerne har vært kritiske til forholdene i Qatar «når det har vært riktig». – Jeg ser ikke at det vil endre seg, sa Southgate, som la til at Fifa-ledelsens bønn om å koble politikken fra fotballen under VM er «optimistisk». – Vi vil diskutere dette når vi blir spurt, sa Southgate om kritikken som er rettet mot Fifa og VM-arrangøren i Qatar. (NTB)


  Blatter på PR-offensiv før VM: – Kan ikke skille sport og politikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 10. november 2022 KL:08.34)
  fifas tidligere president sepp blatter (86) er i «alle» kanaler i forkant av det hardt kritiserte vm-sluttspillet i qatar. sveitseren er den siste tiden blitt intervjuet av flere medier. i tillegg har han deltatt i dokumentarer fra france 2 og netflix. blatters åpenhet skjer kort tid før fotball-vm sparkes i gang. onsdag la danske ekstra bladet ut et intervju med mannen som satt på toppen av fifa mellom 1998 og 2015. der deler blatter flere historier fra sin tid som forbundspresident, og noen av dem er oppsiktsvekkende. han trekker blant annet fram et møte med libyas tidligere diktator muammar gaddafi. – vi snakket om at vm skulle til afrika. gaddafi sa at det var en vidunderlig idé, og han mente jeg skulle gi hvert land i afrika én kamp og legge finalen i libya, hevder blatter. han var opptatt av å omgå statsledere fra alle deler av verden. der forgjengeren joão havelange mente man ikke skulle blande politikere inn i fotballen, hadde blatter et standpunkt som var stikk motsatt. – man kan ikke skille sport og politikk. fifa er i politikken, mener 86-åringen. korrupsjonssakene som rystet verdensfotballen i 2014 og 2015, førte til at blatter måtte gå av som president. tidligere i sommer ble han i likhet med tidligere uefa-sjef michel platini frikjent for korrupsjon i en sveitsisk domstol. påtalemyndigheten har anket avgjørelsen. blatter erkjente nylig at det var feil å tildele qatar fotball-vm for menn. det gjorde han i et intervju med avishuset tamedia. – det var et dårlig valg. og jeg var ansvarlig for det som president på den tiden. han har selv sagt at han stemte på usa. amerikanerne tapte den siste runden i tildelingsprosessen da qatar fikk mesterskapet i desember 2010. vm starter 20. november og varer til 18. desember. (ntb)  Lewis Hamilton ble æresborger av Brasil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 7. november 2022 KL:22.40)
  formel 1-stjernen lewis hamilton ble mandag utnevnt til æresborger av brasil under en seremoni i landets parlament. 37 år gamle hamilton har et nært forhold til brasil, hjemlandet til hans barndomsidol ayrton senna. det var også i brasil briten tok sin første vm-tittel i formel 1. det skjedde i 2008. mandag mottok hamilton et diplom og en medalje i det brasilianske flaggets farger som det synlige beviste på at han er blitt æresborger. i sin takketale snakket hamilton varmt og med følelser om ayrton senna, formel 1-legenden som døde i en ulykke under san marinos grand prix i 1994. – jeg ønsker virkelig å dedisere denne æresbevisningen til senna, sa mercedes-føreren. – da jeg var fem år gammel så jeg ayrton kjøre for første gang, og det var øyeblikket jeg visste at jeg ville bli en verdensmester som ham, fortsatte hamilton. briten har tidligere kalt brasil sitt andre hjem. han har vunnet brasils grand prix tre ganger (2016, 2018, 2021). (ntb)

  Rykteflom: - Trist

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (søndag 6. november 2022 KL:13.49)
  hoppsjef clas brede bråthen snakket med savnet, tsjekkisk storhopper i holmenkollen i mars. tsjekkisk avis melder at det har spredt seg rykter om at han er død. - vi fikk høre dette på fredag, sier bråthen til dagbladet.

  Kjempenedtur for Danmark i håndball-EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 4. november 2022 KL:20.12)
  de danske håndballyndlingene gikk på en storsmell i em-åpningen mot delvert slovenia. danmark tapte overraskende 26-28. – det danske bunnivået er meget lavt for tiden. det så vi også i turneringen før em, sa tv2s ekspert bent nyegaard. danskene ledet 15-14 ved pause i en kamp der begge lags keepere hadde kjempetrøbbel i 1.-omgangen. det var jevnt også etter pause. slovenia sikret seg 24-22- og 25-23-ledelse med vel ti minutter igjen å spille. etter det kom ikke danmark seg à jour. danmark har ikke vunnet en internasjonal tittel med kvinnelaget siden ol-gullet i 2004. før årets em har optimismen vært stor i danmark. mye av snakket har gått om den onde trenden uten gull skulle ta slutt. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »