Hovedsiden

Liten annonse
  Forfang åpner opp om meldinger: – Mye dårlig oppførsel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 21. februar 2024 KL:23.08)
  det har stormet rundt hopplandslaget de siste dagene, etter at det i forrige uke kom frem at landslagshopperne hadde sendt et brev hvor de uttrykte misnøye med landslagstrener alexander stöckl. som utøverrepresentant har johann andré forfang blitt en synlig del av saken. det har resultert i at han har fått mye kritikk på diverse kommentarfelt rundt omkring. og også i egen innboks. – det går veldig mye på meg som person. at jeg har vært med lenge, er gammel og bare bør gi meg. de prøver rett og slett å få meg til å føle at det ikke er noen plass til meg i sporten, sier forfang om meldingene han hevder å ha fått tilsendt. – det er aldri noe gøy å få slike meldinger. det er det vel ingen som synes. selv ikke de som sender den, ville synes det var noe greit å få slike meldinger selv. det sliter jeg litt med å respektere, rett og slett. jeg synes det er mye dårlig oppførsel der ute. men da igjen, jeg vet at de med hjertet for sporten omfavner oss utøvere, sier hopperen. – i en idrett så vil jeg tro at utøverne, om ikke alltid vet best, så har de i hvert fall en veldig kvalifisert mening om ting. det å idioterklære oss så til de grader, det synes jeg er veldig spesielt, sier han videre. denne helgen skal han han og resten av verdenseliten hoppe i skiflygingsbakken i oberstdorf.

  Østenstad blir Branns nye kaptein

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:14.06)
  etter brann sin kamp mot st. pölten annonserte cecilie redisch kvamme at hun ønsket å gi fra seg kapteinsbindet til noen andre på laget. branns nye kaptein blir marthine østenstad. hun kom til sandviken i 2021, og har siden overgangen til brann spilt 61 kamper og har 6 mål, skriver brann på sine hjemmesider. – jeg er veldig stolt over å ha fått den tilliten, men mest av alt av å være en del av dette laget. jeg vet at det er en vanskelig oppgave, men det er en oppgave jeg ser frem til. i tillegg så er jeg utrolig stolt over den jobben cecilie har gjort, og ser opp til den lederen hun har vært og fortsatt er, sier østenstad til klubben. brann sin trener martin ho forteller at beslutningen om å velge kaptein ikke var lett. – man må vurdere gruppedynamikken og hvordan vi er som et team. med dette i tankene følte jeg at marthine var den riktige personen til å lede teamet fremover, sier ho til klubben og legger til: – hun går frem som et godt eksempel både på og utenfor fotballbanen, og er en høyt respektert spiller i gruppen. jeg ser frem til å støtte henne i den rollen.

  Marthine Østenstad blir Branns nye kaptein

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:14.06)
  etter brann sin kamp mot st. pölten annonserte cecilie redisch kvamme at hun øsnket å gi fra seg kapteinsbindet til noen andre på laget. branns nye kaptein blir marthine østenstad. hun kom til sandviken i 2021, og har siden overgangen til brann spilt 61 kamper og har 6 mål, skriver brann på sine hjemmesider. – jeg er veldig stolt over å ha fått den tilliten, men mest av alt av å være en del av dette laget. jeg vet at det er en vanskelig oppgave, men det er en oppgave jeg ser frem til. i tillegg så er jeg utrolig stolt over den jobben cecilie har gjort, og ser opp til den lederen hun har vært og fortsatt er, sier østenstad til klubben. brann sin trener martin ho forteller at beslutningen om å velge kaptein ikke var lett. – man må vurdere gruppedynamikken og hvordan vi er som et team. med dette i tankene følte jeg at marthine var den riktige personen til å lede teamet fremover, sier ho til klubben og legger til: – hun går frem som et godt eksempel både på og utenfor fotballbanen, og er en høyt respektert spiller i gruppen. jeg ser frem til å støtte henne i den rollen.


  Brann-kapteinen gir fra seg kapteinsbindet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 1. februar 2024 KL:12.14)
  kaptein for branns kvinnelag, cecilie redisch kvamme, ønsker å gi fra seg kapteinsbindet til noen andre på laget. det skriver klubben selv i en pressemelding. – kvamme ønsker å fokusere mer på seg selv, sin rolle i teamet og sin egen utvikling, står det videre. – jeg er sinnsykt stolt over å ha fått ledet laget gjennom det fantastiske året vi har hatt sammen i 2023, sier kvamme. hun fortsetter: – jeg ønsker å takke for tilliten for å ha fått bære kapteinsbindet i brann. det har vært både spennende, utfordrende og lærerikt. det har vært en ære og et stort ansvar. et ansvar jeg har bært tungt. nå ønsker jeg å overlate kapteinsrollen til en av mine fantastiske medspillere. selv om jeg fremover ikke vil bære kapteinsbindet lover jeg å gi like mye av meg selv for laget, klubben, supporterne og byen i mitt hjerte, sier hun stolt. hovedtrener martin ho uttrykker full forståelse for avgjørelsen, og respekterer valget kvamme har tatt. – vi har snakket mye de siste ukene. cecilie har levd etter verdiene og troen til dette laget og klubben i løpet av sin tid som kaptein, på ekte cecilie-vis. hun er en fantastisk spiller, og en utrolig person med et stort hjerte, sier ho. det er ikke bestemt hvem som blir den nye kapteinen.


  Bytter ut Sarpsborg med MLS

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. januar 2024 KL:17.22)
  bjørn inge utvik er ferdig i sarpsborg 08 etter fem år. 27-åringen har skrevet under for den canadiske mls-klubben vancouver whitecaps. det bekrefter sarpsborg på sine nettsider. utviks kontrakt med sarpsborg gikk ut etter forrige sesong. – det er ingen hemmelighet at vi har holdt døren for en ny utvik-kontrakt åpen. nå har han imidlertid falt ned på å fortsette karrieren sin i mls. det respekterer vi fullt ut. dette var åpningen bjørn inge hadde for å få seg en ekstra god kontrakt og få et eventyr. vi kan ikke annet enn å ønske ham lykke til, sier sarpsborg-topp bjørge øiestad. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »