Hovedsiden

Liten annonse  slakter spekulasjoner

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:23.04)
  TV 2-ekspert Jesper Mathisen mener det ikke er grunn til å spekulere i Haalands skade: - At han ikke har motivasjon til å spille på landslaget, er noe av det dummeste jeg hører, sier han.


  Solbakken med flammende forsvar av Haaland: – Det er stygtID

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:13.14)
  landslagssjef ståle solbakken reagerte kraftig på spørsmål om erling braut haaland på mandagens pressekonferanse foran kampene mot færøyene og skottland. haaland er tatt ut i den norske troppen til de kommende kampene denne måneden. på mandagens pressekonferanse fikk solbakken spørsmål om det kan være at manchester city vil legge press på ham, med tanke på å redusere belastningen på superspissen under samlingen. – vi har aldri, aldri, aldri med hånden på hjertet fått ett ord fra city. det der er bare spekulasjoner, sa en tydelig engasjert solbakken. deretter fortsatte han: – de gangene erling har meldt forfall, er spania og georgia, ulykksalig da han fikk den lille strekken i forkant. i tillegg hadde han den skaden i forrige vm-kvalik som tok en del uker og en del landskamper for oss, sa landslagssjefen. ble fly forbannet deretter trakk han fram et eksempel på haalands vilje til å spille for norge. – hvis du husker tilbake i mars mot slovakia og armenia, tror jeg det var, spilte han begge de kampene og ble fly forbannet for at jeg tok ham av i pausen på 4-0, sa solbakken. deretter gjorde han det tydelig at haalands lyst til å spille landslagsfotball er stor, men at det ikke er gitt at han spiller begge de kommende kampene. – det du prøver å få fram nå er at han ikke er glad i å spille i norge og at han melder forfall. det er veldig stygt og nesten kvalmende. er det en som har stilt opp, er det ham. han stiller opp hver eneste gang, sa solbakken. utsatte inngrep landslagssjefen var ikke helt ferdig med det. – han spilte alle fire nasjonsligakampene da han meldte overgang fra dortmund til city og utsatte to småinngrep som gjorde at oppkjøringen i city ble dårligere, sa han. norge møter færøyene på ullevaal stadion 16. november. skottland-møtet på bortebane går tre dager senere. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »