Hovedsiden

Liten annonse
  Dahl fra Avaldsnes til Rosenborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. desember 2023 KL:12.36)
  hanna dahl (28) søker nye utfordringer etter ti sesonger i avaldsnes og blir rosenborg-spiller fra nyttår. det opplyser rbk på sitt nettsted. dahl kommer til rosenborg med solid erfaring fra toppserien. hun har ifølge rbk spilt 265 kamper for avaldsnes. – hun er en veldig god fotballspiller med en god venstrefot. hun kan spille offensiv back, men også lenger fram på banen. vi er veldig fornøyde med å få hentet inn en rutinert spiller, sier trener steinar lein. rosenborg ble nummer to i toppserien og rundet nylig av sesongen med å bli cupmester. – jeg har hatt et veldig godt inntrykk av rosenborg de siste årene. når de tok kontakt har de vært profesjonelle fra start til slutt. jeg kjenner jo steinar lein fra før. jeg har selv høye ambisjoner, og det vet jeg at rosenborg også har. nå håper jeg at jeg kan være med å bidra. dette blir veldig spennende, sier dahl. (ntb)

  Andreas Mikkelsen tilbake på øverste nivå i rally-VM i 2024

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:14.21)
  andreas mikkelsen skal kjøre rally-vm for hyundai i wrc-klassen neste sesong. det bekreftes på verdensmesterskapets nettsider onsdag. hyundai opplyser at nordmannen, som vant wrc2-tittelen denne sesongen, skal dele hyundais tredjebil med spanjolen dani sordo og finnen esapekka lappi. mikkelsen har vunnet tre vm-runder i karrieren. han kjørte også for hyundai fra 2017 til 2019. denne sesongen kjørte han for škoda. også kommende sesong får torstein eriksen jobben som kartleser. – det blir spennende å se andreas komme tilbake til troppen vår, siden han har med seg suksess og mye erfaring som vil være til nytte for oss i både wrc og rally2, sier teamsjef cyril abiteboul. thierry neuville og ott tänak blir hyundais førsteførere. (ntb)

  FC København henter norsk talent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:13.49)
  den danske fotballstorheten fc københavn opplyser at den har sikret seg den norske unggutten liam west (15). fck bekrefter signeringen på sine nettsider onsdag. det norske talentet starter karrieren i københavn 1. januar. – liam er en spennende venstrebeint offensiv spiller som er flink både i mellomrommene og på siden. han er dyktig rent teknisk, men har også et stort fysisk og taktisk potensial, sier mikkel lund køhler, leder for spillerrekruttering i fc københavn. west, som har amerikansk far, blir i første omgang en del av akademiet. west har representert norge på u15- og u16-nivå. han har en fortid i fredrikstad og gressvik. (ntb)

  Haugesund sikret seg Bodø/Glimt-spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. desember 2023 KL:14.27)
  midtbanespilleren morten konradsen forlater bodø/glimt til fordel for spill haugesund neste sesong. 29-åringen har signert en treårskontrakt. haugesund bekrefter overgangen tirsdag. konradsen kommer gratis. – jeg følte at jeg og fk haugesund var en veldig god match etter å ha snakket med både sportslig leder og trener. de virket veldig sultne på å få til noe og jeg er veldig sulten på det samme. det var lysten til å bidra i det spennende som skjer her som var grunnen til at jeg bestemte meg for å komme hit, sier konradsen til klubbens hjemmesider. konradsen har spilt for årets seriemester siden 2018. totalt ble det 169 kamper for glimt. – morten kommer til fk haugesund som en spiller som skal være med og bidra til treningskulturen som skal råde fremover. han tar med seg masse verdifull erfaring fra bode/glimt, representerer veldig mye av det oskar ser etter i spillere, og blir et veldig fint tilskudd til neste sesongs spillergruppe, sier sportslig leder eirik opedal. oskar hrafn thorvaldsson er trener i vestlandsklubben. (ntb)

  Stabæks daglige leder gir seg etter nedrykket.

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 5. desember 2023 KL:13.08)
  jon tunold gir seg som daglig leder i stabæk to dager etter nedrykket fra eliteserien. beslutningen skal ha blitt tatt for flere uker siden. tunolds avgang bekreftes av klubben på egne nettsider. der heter det at tunold har sagt opp sin stilling og takket ja til en stilling i et tannlegefirma. han trer over i næringslivet ved utgangen av februar. – det er vemodig å slutte i en jobb som på mange måter har definert livet mitt de siste åtte årene. det er ekstra tungt å forlate klubben når nedrykket var et faktum. jeg skulle veldig gjerne overlatt stafettpinnen til en ny leder i øverste divisjon, sier tunold selv om situasjonen. – uansett ble beslutningen min tatt for noen uker siden da colosseum tannlege ba meg bli med i en prosess for en spennende stilling i et selskap med store vekstambisjoner, legger han til. tunold har vært daglig leder i klubben over to perioder og takker denne gang av etter åtte år i sjefsstolen. (ntb)  OL-mester Blummenfelt og Iden fortsetter utenfor landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:12.55)
  regjerende olympisk mester kristian blummenfelt blir heller ikke kommende sesong en del av landslaget til norges triathlonforbund. det samme gjelder gustav iden. begge har sagt nei til å bli en del av landslaget til ol-sesongen 2024. paris-lekene er neste sesongs store mål. – vi står nå i startgropa for en ny spennende sesong, med ol i paris som det store målet. her skal norge være med å kjempe i toppen, og har som mål om minst én medalje, sier assisterende sportssjef frode jermstad til adresseavisen. trønderen solveig løvseth er en av fem som er tatt ut på elitelaget. (ntb)

  Kombinert: Sju kvinner og elleve menn skal i aksjon i Lillehammer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:10.24)
  de norske kombinertgutta med jarl magnus riiber i spissen fikk en pangstart under verdenscupåpningen i ruka. nå er troppen til lillehammer klar. jarl magnus riiber vant to av rennene i ruka og tok annenplassen bak jens lurås oftebro i den nye kompaktøvelsen. jørgen graabak tok to tredjeplasser. nå skal gyda westvold hansen og kvinnene forsøke å få en like god åpning på sin verdenscupsesong på hjemmebane på lillehammer. – vi var verdens beste kvinnenasjon i fjor. jeg er helt sikker på at gyda westvold hansen og ida marie hagen vil vise at de er best i verden. det blir også spennende å se om marte og mari leinan lund kan være med å kjempe om pallplasser denne sesongen. i tillegg håper vi at landslagshospitantene ingrid låte, hanna midtsundstad og mille marie hagen har tatt steg og viser ytterligere framgang, sier kombinertsjef ivar stuan. disse norske utøverne skal konkurrere i lillehammer: kvinner: ida marie hagen (haslum), mille marie hagen (haslum), gyda westvold hansen (nansen), mari leinan lund (tolga), marte leinan lund (tolga), hanna midtsundstad (våler), ingrid låte (strandbygda). menn: espen andersen (lommedalen), espen bjørnstad (byaasen), kasper moen flatla (jardar), jørgen graabak (byåsen), jens lurås oftebro (jardar), emil ottesen (gausdal), jarl magnus riiber (heming), andreas skoglund (molde og omegn), marius solvik (haslum), simen tiller (moelven), sebastian østvold (lensbygda). (ntb)

  Norsk skuffelse

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 25. november 2023 KL:09.41)
  den norske laginnsatsen i ruka slaktes: - blir spennende å høre hva som egentlig har skjedd, sier tidligere landslagsprofil maiken caspersen falla på viaplay.


  Historisk medalje til Hegg Duestad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:11.14)
  i doha onsdag formiddag ble hun nummer tre i en helt utrolig spennende finale, skriver norges skytterforbund i en pressemelding. før skudd 12 og første eliminering i finalen lå jeanette helt sist av de åtte finalistene. da dro hun fram 10,8 poeng på det avgjørende skuddet og fortsatte med 10,5-10,5-10,8-10,8-10,6 til hun klatret helt opp på 3.plass og var bare 0,5 poeng bak leder. med god skyting også på de neste skuddene kunne hun gå av standplassen i qatar med 3.plass i kamp med verdens beste luftrifleskyttere. fantastisk prestasjon. norge har aldri vært på pallen i wc-finalen på 10 meter luftrifle kvinner tidligere. det er kun de 12 beste på issf ranking og de tre vm-medaljørene på denne øvelsen som er kvalifisert til wc-finalen.

  Jeanette Hegg Duestad historisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:11.14)
  i doha onsdag formiddag ble hun nummer tre i en helt utrolig spennende finale. før skudd 12 og første eliminering i finalen lå jeanette helt sist av de åtte finalistene. da dro hun fram 10,8 poeng på det avgjørende skuddet og fortsatte med 10,5-10,5-10,8-10,8-10,6 til hun klatret helt opp på 3.plass og var bare 0,5 poeng bak leder. med god skyting også på de neste skuddene kunne hun gå av standplassen i qatar med 3.plass i kamp med verdens beste luftrifleskyttere. fantastisk prestasjon. norge har aldri vært på pallen i wc-finalen på 10 meter luftrifle kvinner tidligere. det er kun de 12 beste på issf ranking og de tre vm-medaljørene på denne øvelsen som er kvalifisert til wc-finalen.  Kroatia knep den siste EM-billetten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:22.40)
  kroatia gjorde det spennende for sine tilhengere, men knep den siste em-billetten i den ordinære kvalifiseringen med 1-0-seier over armenia. siden landet ble uavhengig har kroatia bare en gang (i 2000) gått glipp av et em-sluttspill, og luka modric og hans lagkamerater ordnet opp også denne gang. ante budimir scoret det avgjørende målet rett før pause. kroatia måtte vinne for å holde wales bak seg i fall waliserne slo allerede em-klare tyrkia. wales ledet lenge i cardiff, men tyrkernes 1-1-mål i det 70. minutt gjorde avslutningsminuttene mindre nervepirrende. (ntb)


  De norske curlingkvinnene med tre seirer i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:18.06)
  norge med marianne rørvik som skip har startet em forrykende og tok sin tredje seier av tre mulige da tyskland ble slått 6-4. det norske laget åpnet em med to seirer på åpningsdagen lørdag og fulgte opp med en ny dagen etter. det ble en spennende kamp mot tyskland hvor norge avgjorde med tre poeng med siste stein i den 10. omgangen. tyskerne var stort sett i føringen gjennom hele kampen. de tok ledelsen i den tredje omgangen med 1-0 etter to omganger uten poeng til noen av lagene. de norske jentene tok ett poeng de to neste omgangene. så fikk tyskland to poeng i den sjette omgangen før rørvik & co. tok ett poeng i den sjuende. foruten rørvik spilte kristin skaslien, mille haslev nordbye og martine rønning for norge. norge er i ledelsen i mesterskapet etter tre runder sammen med sveits. de to møtes i mandagens første kamp. i den femte runden er det danmark som står for tur. (ntb)

  Skipresidenten om brannslukkingen: – Må tenke over om jeg vil dette

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. november 2023 KL:16.58)
  tove moe dyrhaug sier hun må i tenkeboksen hvis bråk og konflikter fortsetter å prege hverdagen som skipresident. – jeg må være ærlig å si at det har vært mye brannslukking. jeg jobber steinhardt hver dag, men det dukker opp nye saker hele tiden, sier dyrhaug til adresseavisen. trønderen har måttet forholde seg til flere vanskelige saker siden hun ble valgt som øverste sjef i norges skiforbund i juni i fjor. særlig de siste månedene har det stormet rundt skiforbundet. kritikk og sterke meninger har kommet fra mange hold etter konfliktene med skistjernene johannes høsflot klæbo og lucas braathen. sistnevnte valgte nylig å legge opp som alpinist i alder av 23 år. i tillegg er det tøffe økonomiske tider for dyrhaugs organisasjon. selv vet hun ikke hvor lenge hun blir værende som skipresident. – jeg hadde ikke noe tidsaspekt eller prestisje da jeg tok på meg rollen, og jeg har mange ideer jeg vil jobbe videre med. hvis jeg ikke får jobbet med dem, og bare må holde på med brannslukking, må jeg tenke over om jeg vil dette. – samtidig er det mye spennende på gang, mange flinke folk som jobber for idretten hver dag og mye positivt som skjer, selv om de negative sakene får mest fokus, sier dyrhaug. (ntb)


  Zverev nedkjempet Alcaraz i ATP-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:23.45)
  verdenstoer carlos alcaraz tapte en spennende tresetter mot alexander zverev i den første kampen i atp-sluttspillet i tennis. zverev tapte første sett etter tiebreak, men slo deretter hardt tilbake og vant med settsifrene 6-7 (3-7), 6-3, 6-4 på hardcourten i italienske torino. dermed fikk tyskeren en perfekt start på sluttspillet i rød gruppe. alcaraz, som kun har novak djokovic foran seg på verdensrankingen, var på forhånd en av favorittene i turneringen som avslutter atp-sesongen. zverev er sjuendeseedet i torino. russiske daniil medvedev storspilte og slo landsmann andrej rublev 6-4, 6-2 i den andre kampen i rød gruppe. i grønn gruppe tok jannik sinner og djokovic hver sin seier mot henholdsvis stefanos tsitsipas og holger rune søndag. de to beste i hver pulje etter tre kamper tar seg videre til utslagsrundene. casper ruud tapte i fjor finalen mot djokovic, men nordmannen greide ikke ta seg til sluttspillet i årets sesong. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »