Hovedsiden

Liten annonse
  NFF: Økonomien god for Eliteserie-klubbene - rake motsetningen i Toppserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:15.09)
  nff publiserte torsdag en melding på egne nettsider om økte inntekter for toppklubbene i første halvår i 2023. nå er det kun aalesunds fk som ligger i rød sone. det betyr at blant annet rosenborg har kommet seg vekk fra det nivået som nff anser som laveste grad av kontroll på økonomi. – medieinntektene har økt, det gjenspeiles i halvårsregnskapene. videre ser man økte inntekter som stammer fra spillerlogistikken, spesielt i eliteserien. det er bekymringsverdig at såpass mange klubber i toppserien ikke greier å opprettholde balanse i økonomien sin, sier generalsekretær karl-petter løken til fotball.no. i toppserien er det arna-bjørnar, avaldsnes, lsk kvinner, røa og åsane som ligger i rød sone per 30. juni.

  Norges Fotballforbund går mot Uefas vedtak – ønsker ikke russiske lag inn i varmen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:11.33)
  norges fotballforbund stiller seg bak kollegaene i sverige og danmark og sier nei til at russiske aldersbestemte landslag skal få delta i internasjonale kamper. – vi står fast ved vår holdning om at norske lag ikke skal spille mot russiske lag så lenge krigen pågår. dette er en holdning hele norsk idrett står samlet om i solidaritet med ukraina, og som også må sees som en del av sanksjonene som europa har samlet seg om, både myndigheter, næringsliv og idrett, sier lise klaveness, president i norges fotballforbund. hun sier at nff ikke var kjent med at saken skulle behandles i uefa, og at de må kunne forvente en bedre saksbehandling av uefa i en så viktig sak. det var tirsdag at styret i det europeiske fotballforbundet (uefa) besluttet å gjenåpne døren for russiske u17-landslag, som har vært utelukket fra konkurranser siden russlands invasjon av ukraina. styrevedtaket ble begrunnet med at barn ikke skal straffes for handlinger som utelukkende er forårsaket av voksne, og at fotballen «aldri må slutte å sende budskap om fred og håp». – det er spesielt opprørende at en generasjon med barn på grunn av konflikten (krigen i ukraina) fratas retten til å spille internasjonal fotball, sto det i en uttalelse fra uefa. russland kan få plass allerede i em-kvalifiseringen i høst. administrasjonen i uefa har fått grønt lys til å jobbe med dette, selv om trekningen allerede er gjennomført. (ntb)

  Djokovic peker på Alcaraz som arvtaker: – Fremtiden ser lys ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:07.17)
  når novak djokovic (36) legger racketen på hylla, er carlos alcaraz (20) den beste til å lede tenniseliten inn i en ny epoke, mener den serbiske verdenseneren. djokovic vant tre av fire grand slam-finaler i 2023. alcaraz snøt ham for den fjerde i wimbledon-finalen. selv om djokovic nå har tangert margaret courts rekord på 24 gs-titler, vil han ikke stoppe karrieren ennå. 36-åringen er likevel klar på at når det en gang skjer, vil alcaraz lede verdenseliten inn i den neste epoken. – tennisfremtiden ser veldig lys ut med carlos som den sterkeste spilleren, sa djokovic til sky sports i roma onsdag. der var serberen på plass for å spille en oppvisningsturnering i golf. djokovic og alcaraz har hatt flere jevne kamper seg mellom og står med to seirer hver på fire oppgjør. – vi har hatt noen spennende kamper, spesielt i år med kampene i wimbledon, roland-garros og cincinnati, sa den serbiske verdenseneren. djokovic hadde i flere år roger federer, rafael nadal og andy murray som sine argeste rivaler. nå har federer lagt opp, mens tiden til murray (36) og nadal (37) på toppnivå nærmer seg slutten. (ntb)

  Skandalekamp fullført med ny Ajax-baklengs – kaoset i storklubben fortsetter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 27. september 2023 KL:15.44)
  fotballstorheten ajax røk 0-4 for feyenoord i den avbrutte kampen i den nederlandske æresdivisjonen onsdag. samtidig røk en ny leder ut dørene i amsterdam. det råder kaos i ajax-leiren. nylig fikk teknisk direktør sven mislintat sparken, og onsdag ble det opplyst at også styreleder pier eringa forlater sin post. samtidig ble søndagens storkamp mot feyenoord, som måtte avbrytes som følge av tribunebråk, fullført. kampen ble gjenopptatt på stillingen 3-0 til feyenoord. i løpet av de 36 minuttene som gjensto å spille røk ajax på ytterligere et baklengsmål, slik at stillingen til slutt ble 0-4. storklubben fra amsterdam er i krise. – spesielt når det ikke går bra, er det viktig å være der som rådgiver. men jeg er ikke døv for kritikken og ikke blind for situasjonen ajax er i nå, sier avtroppende styreleder pier eringa i en uttalelse. ajax har startet sesongen med kun én seier, to uavgjorte kamper og to tap. (ntb)

  Uefa slipper russiske 17-årslag tilbake i sine turneringer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:16.23)
  det europeiske fotballforbundet (uefa) besluttet på sitt styremøte i limassol tirsdag å slippe russlands g17- og j17-landslag inn i em-turneringene igjen. det begrunnes med at barn ikke skal straffes for handlinger som utelukkende er forårsaket av voksne og at fotballen «aldri må slutte å sende budskap om fred og håp». – det er spesielt opprørende at en generasjon med barn på grunn av konflikten (krigen i ukraina) fratas retten til å spille internasjonal fotball, står det i en uttalelse. russiske klubblag og alle russlands landslag i alle eldre årsklasser, inkludert seniorlag, er fortatt utestengt fra uefa-turneringer. (ntb)

  Julian Nagelsmann ansatt som tysk landslagssjef i fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:11.39)
  julian nagelsmann erstatter hansi flick som sjef for det tyske herrelandslaget i fotball, bekrefter det tyske fotballforbundet. 36-åringen skal lede laget fram mot em-sluttspillet i 2024. – vi går mot et em i vårt eget land. det blir noe helt spesielt, noe som skjer med noen tiårs mellomrom. jeg har et stort ønske om å ta denne utfordringen, sier nagelsmann i en uttalelse. nagelsmann ledet bayern münchen fra sommeren 2021 og fram til han fikk sparken i mars i år. i den tyske storklubben var han blant annet med på å vinne den tyske serien i 2021/22-sesongen. tidligere har han også trent hoffenheim og leipzig. hansi flick mistet nylig jobben som landslagssjef for tyskland etter 1-4-nederlaget for japan på hjemmebane. sparkingen skjedde bare ett år før em på hjemmebane. flick ble landslagssjef i 2021 og fikk 25 kamper i lederstolen. han tok over ansvaret for «die mannschaft» etter at han i 2019/2020-sesongen ledet bayern münchen til klubbens andre mestertrippel da laget vant både bundesliga, den tyske cupen og mesterligaen. (ntb)  Carlsen finaleklar etter utklassing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:06.12)
  magnus carlsen levnet ikke wesley so en sjanse i semifinalen i lynsjakkturneringen speed chess championship. fredag spiller han finale. carlsen var så overlegen at han på ett tidspunkt vant sju partier på rad. han tapte bare to av 29 partier, og seierssifrene ble 22-7. – jeg følte meg ikke spesielt energisk før kampen, men jeg var rolig og fokusert, og jeg synes jeg spilte veldig bra i starten. særlig de tre første seirene var av veldig høy kvalitet, og det satte tonen, sa carlsen til chess24. (ntb)

  Vi har sjekket ut Renault Scenic E-Tech Electric

  Kilde: Bil24 | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:10.01)
  en romslig familiecruiser med en antatt wltp-rekkevidde på over 620 kilometer er utvilsomt noe man legger merke til, spesielt når så mye annet praktisk også er på plass. med scenic er renault fortsatt i c-segmentet, men med en lengde på 4,47 meter og en akselavstand på 2,78 meter blir den innvendige plassen her meget god. […] innlegget vi har sjekket ut renault scenic e-tech electric dukket først opp på bil24.no.
  Her er NFFs VAR-grep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. september 2023 KL:12.57)
  norges fotballforbund (nff) tar grep etter den omfattende misnøyen med var-dømmingen i eliteserien. torsdag innførte de sju konkrete tiltak: 1. en felles målsetting om maksimalt 2 minutters behandlingstid 2. generelt redusere bruken av var og spesielt antall ganger hoveddommer må ut å se på skjerm 3. øke antall kamera til minimum 6 på alle kamper 4. generelt be assistentdommerne om å ha «lettere» flagg 5. etter endt sesong skal det gjennomføres både en intern og ekstern evaluering. spesielt skal vår håndtering i norge vurderes opp imot situasjonen i andre nasjoner 6. på lengre sikt vurdere teknologien spesielt rettet mot offside og mållinje 7. gjennomføre en felles informasjonsrunde der det etableres dialog mellom nff og den enkelte klubb - vi setter pris på at klubbene er direkte i sine tilbakemeldinger og kommer med konkrete forbedringsinnspill. det bidrar til at vi raskere kan gjøre justeringer. vi jobber alt vi kan for å bli litt bedre hver serierunde – vi har stort fokus på å forbedre var, sier generalsekretær karl-petter løken i en pressemelding.

  Her er NFFs vargrep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. september 2023 KL:12.57)
  norges fotballforbund (nff) tar grep etter den omfattende misnøyen med var-dømmingen i eliteserien. torsdag innførte de sju konkrete tiltak: 1. en felles målsetting om maksimalt 2 minutters behandlingstid 2. generelt redusere bruken av var og spesielt antall ganger hoveddommer må ut å se på skjerm 3. øke antall kamera til minimum 6 på alle kamper 4. generelt be assistentdommerne om å ha «lettere» flagg 5. etter endt sesong skal det gjennomføres både en intern og ekstern evaluering. spesielt skal vår håndtering i norge vurderes opp imot situasjonen i andre nasjoner 6. på lengre sikt vurdere teknologien spesielt rettet mot offside og mållinje 7. gjennomføre en felles informasjonsrunde der det etableres dialog mellom nff og den enkelte klubb - vi setter pris på at klubbene er direkte i sine tilbakemeldinger og kommer med konkrete forbedringsinnspill. det bidrar til at vi raskere kan gjøre justeringer. vi jobber alt vi kan for å bli litt bedre hver serierunde – vi har stort fokus på å forbedre var, sier generalsekretær karl-petter løken i en pressemelding.

  Is-versjon av elbilen Audi RS e-tron GT

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 14. september 2023 KL:10.40)
  denne spesialutgaven av audi rs e-tron gt er inspirert av iskjøring i skandinavia og gp ice race i østerrike. det er ikke noe overraskende at audi sport slår til med noe litt mer spesielt, for de har nemlig en veldig god grunn til å feire i 2023. avdelingen som står bak de mest sportslige bilene […] innlegget is-versjon av elbilen audi rs e-tron gt dukket først opp på bil24.no.


  En skam

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 11. september 2023 KL:09.19)
  det tyske folk er rasende. ikke fordi hansi flick fikk sparken som landslagssjef. men fordi offentliggjøringen kom på et svært spesielt tidspunkt.

  Skarstein holdt unna: Tok karrierens sjette VM-gull

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. september 2023 KL:13.31)
  birgit skarstein har vært den store eneren i paraklassen i roing de siste årene. 34-åringen har verdensrekord (9.47,83) på konkurransedistansen 2000 meter og vant paralympics i 2021. i vm har det blitt gull i 2014, 2017, 2018, 2019 og 2022. og søndag kunne hun plusse på nok et vm-gull i samlingen, det femte på rad. men det var ikke uten konkurranse. i innledningsheatet hadde hun den beste tiden (9.54,08), men var bare drøyt to sekunder foran israelske moran samuel (9.56,42). de to rodde da i forskjellige heat, men samuel hadde passeringstider som var langt foran skarstein på de første 1500 meterne. i søndagens finale var det skarstein som satte fart fra start og ut fra start fikk en ledelse på noen få meter. gradvis økte hun ledelsen ned til samuel, men bakfra kom spesielt anna sheremet i høy fart. på det nærmeste var sheremet bare fire meter bak, men skarstein forsvarte seg. og så kom franske nathalie benoit meget raskt på slutten, men skarstein holdt unna og tok gullet med tiden 10.05,91.


  Hattrick for Ram og Salisbury i US Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:23.47)
  rajeev ram og joe salisbury skrev tennishistorie med sin seier i doublefinalen i us open. de er alene om å ha vunnet tittelen tre år på rad. den 39-årige amerikaneren ram og den 31-årige briten salisbury har fire grand slam-titler totalt, men tre av dem har altså kommet i new york de tre siste årene. i finalen slo de indiske rohan bopanna og australske matthew ebden 2-6, 6-3, 6-4. – dette samarbeidet er spesielt. vi har spilt sammen i fem år og kjenner hverandre veldig godt. vi vet begge at den andre kommer til å gi alt helt til slutt, sa salisbury. – vi er veldig stolte av det vi gjorde i dag. (ntb)

  Tuv Myhre brøt 10 000-meteren før løpet var halvveis

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:19.46)
  magnus tuv myhre måtte bryte 10 000-meteren i diamond league-stevnet i brüssel. – så ikke komfortabel ut der. tok sjansen på en råsterk åpning og så er det over og ut, sier nrks kommentator jann post. en hard åpning og nærmere 30 grader i den belgiske hovedstaden gjorde at løpet sluttet før det var over for 23-åringen. – det gikk for så vidt helt greit synes jeg, frem til 3000 og så bare … det kokte kanskje litt over. det ble for hard åpning og for varmt rett og slett. det var liksom ikke helt planen å løpe en 10 000-meter i 30 grader. det er sånn det er, sier myhre til nrk. normannen brøt før løpet var halvveis ferdig. – hvordan kjentes kroppen da du brøt? – jeg var jo kokt allerede, i hodet og kroppen. det blir for varmt når jeg har persen min fra to grader i april. 23-åringen tror det ville gått sakte mot slutten dersom han skulle tvunget seg igjennom resten av løpet. valget om å bryte var ikke enkelt. – det er klart det føles litt dritt å bryte et løp selvfølgelig. men det er jo sånn at hadde jeg fullført en hel 10 000, så hadde restitusjonstiden vært ganske lang, spesielt når det går så tungt. sånn er det. får prøve å komme sterkere tilbake, sier myhre.


  Ny og røff utgave Mustang Mach-E

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 8. september 2023 KL:10.44)
  ford har laget noe så spesielt som en rallyinspirert utgave av elbilen mustang mach-e, og denne bør være perfekt på kjerreveiene opp til hytta. se bilder. i juli viste ford europa fram en ganske så spesiell utgave av mustang mach-e, for over i storbritannia hadde en gjeng laget en rallyversjon av bilen som skulle vises […] innlegget ny og røff utgave mustang mach-e dukket først opp på bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »