Hovedsiden

Liten annonse
  Fifa etter Qatar-kritiske utspill fra Klaveness: – Ubestridelig at store framskritt har funnet sted

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:11.37)
  fotballpresident lise klaveness mer enn antyder at fifa ikke har levert på sine løfter etter fotball-vm i qatar. de internasjonale fotballtoppene er uenige. det internasjonale fotballforbundet (fifa) har fått med seg utspillene fra klaveness. i en uttalelse til ntb skriver forbundet at det er viktig å «ikke miste oversikten over det større bildet». «det er ubestridelig at betydelige framskritt har funnet sted, og det er like klart at håndhevelsen av slike reformer tar tid, og at det er behov for intensivert innsats for å sikre at reformene kommer alle arbeidere i landet til gode», skriver fifa. etter det ntb kjenner til har fifas komité for menneskerettigheter og samfunnsansvar fått et eksternt revisjonsfirma med uavhengige eksperter til å lage en rapport om temaene som ble brakt på banen på kongressen i mars. (ntb)

  Serbia trygget EM-billetten – første deltakelse siden 2000

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:16.58)
  det serbiske herrelandslaget i fotball er klare for fotball-em i tyskland tross poengdeling mot bulgaria. de slår følge med ungarn til neste års mesterskap. serberne sto med 13 poeng før den siste kvalifiseringsrunden, og i hjemmemøtet med bulgaria trengte de bare ett poeng for å spikre plassen i em 2024. et hodestøt fra srdan babic snaue ti minutter før slutt sørget for 2-2. ungarn var på sin side sikret sluttspillsbillett allerede før søndagens kamper, og hjemme mot montenegro sørget to glimrende mål fra liverpool-spiller dominik szoboszlai for at ungarerne vendte fra 0-1 til 2-1. adam nagy scoret ungarns tredje på overtid. serbia har deltatt i fire av de fem siste vm-sluttspillene, men i em har det ikke blitt deltakelse siden 2000. (©ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »