Hovedsiden

Liten annonse
  nok en sentral real madrid-spiller skadd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 9 minutter gammel - (mandag 4. desember 2023 KL:15.13)
  real madrid må klare seg uten høyrebacken dani carvajal en periode. han har pådratt seg en skade i leggen. carvajal føyer seg dermed inn på en ganske lang liste over skadde førstelagsspillere. fra før er thibaut courtois, eder militão, vinicius junior, eduardo camavinga og aurélien tchouaméni ute. carvajal ble skadd i helgens kamp mot granada. han ble byttet ut til pause i 2-0-seieren. klubben har ikke anslått noen tidslinje for backens rehabilitering, men spanske medier spekulerer på at han er ute i en drøy måned. carvajal har spilt fast for real madrid i høst og har vært kaptein i flere kamper. (ntb)

  nok en sentral real madrid-spiller skadd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 4. desember 2023 KL:14.19)
  real madrid må klare seg uten høyrebacken dani carvajal en periode. han har pådratt seg en skade i leggen. carvajal føyer seg dermed inn på en ganske lang liste over skadde førstelagsspillere. fra før er thibaut courtois, eder militão, vinicius junior, eduardo camavinga og aurélien tchouaméni ute. carvajal ble skadd i helgens kamp mot granada. han ble byttet ut til pause i 2-0-seieren. klubben har ikke anslått noen tidslinje for backens rehabilitering, men spanske medier spekulerer på at han er ute i en drøy måned. carvajal har spilt fast for real madrid i høst og har vært kaptein i flere kamper. laget møter betis kommende helg og har også kamper mot union berlin (mesterligaen), villarreal og alavés før jul. (©ntb)
  Pattynama tapt for Viking

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 4. desember 2023 KL:11.15)
  venstrebacken shayne pattynama (25) forlater viking ettersom kontrakten hans går ut ved nyttår, melder stavanger aftenblad. den indonesiske landslagsspilleren hadde tilbud om fornyet kontrakt i stavanger, men velger å dra videre. han hevder selv at det er interesse for ham fra klubber i europa, asia og usa. – dette var mitt farvel. jeg drar videre, sa pattynama til aftenbladet etter siste seriekamp mot rosenborg. – sånn er fotballen. jeg har hatt en god sesong, kontrakten min går ut og jeg vil utnytte det og finne nye utfordringer. det er mye som skjer, legger han til. pattynama spilte 28 eliteseriekamper for viking i år, og 27 av dem var fra start. han kom til klubben fra nederlandske telstar våren 2021 og ble en sentral figur i laget. – jeg tar med meg både oppturer og nedturer fra tiden min i viking. det er ingen tvil om at det var en perfekt timing å komme hit. jeg flyttet for meg selv, lærte meg å bo alene borte fra familien og å stå opp for meg selv, sier han. viking endte på 4.-plass i eliteserien etter 1-5-tap for rosenborg søndag. (©ntb)  Storspill fra Hovland på siste dag på Bahamas

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:20.37)
  det ble ikke noe hat trick for viktor hovland i den eksklusive hero world challenge-turneringen på bahamas, arrangert i regi av tiger woods. nordmannen vant turneringen i både 2021 og 2022, men spilte svakt de tre første dagene og var aldri med i seierskampen. han leverte imidlertid svært bra søndag, hvor han på de 15 første hullene noterte seg for to eagler og seks birdier. de siste tre hullene gikk han ett slag over par og dermed ble det en runde på totalt ni slag under par. alle spillerne er ikke ferdigspilt, men i skrivende stund er det den beste runden så langt søndag. hovland ligger an til å avansere fra en 16. plass til en delt 11. plass.


  Graham Hansen mister Norges kamp mot Østerrike

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:19.34)
  caroline graham hansen ble skadet i fredagens kamp mot portugal. nå er det klart at hun ikke blir med til østerrike for norges kamp mot østerrike på tirsdag. – det er leit å ikke få vært med til østerrike og bidratt. jeg kommer til å følge kampen hjemmefra og gi hele gjengen masse støtte derfra. jeg heier på den gjengen her, sier caroline graham hansen. – det er naturligvis veldig synd for oss å miste en spiller som caroline. hun hadde et stort ønske om å bidra inn i kamp mot østerrike, men skader er en del av fotballen som vi må forholde oss til, sier landslagstrener leif gunnar smerud.


  Målkalas da Liverpool tok sesongens syvende strake seier på Anfield

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:17.05)
  en førsteomgang med fire scoringer og uavgjort til pause, ble fulgt opp av tre nye scoringer og en sen avgjørelse av liverpool i en fartsfylt affære på anfield. 20 minutter ut i kampen tok liverpool ledelsen etter en frispark-perle fra trent alexander-arnold. repriser viste at det var fulham-keeper bernd leno som var sist på ballen, da ballen spratt fra tverrliggeren og i lenos rygg. det tok kun fire minutter før tidligere liverpool-spiller harry wilson utlignet for fulham på det som var bortelagets første sjanse i kampen. liverpool svarte med nok en perlescoring. denne gangen var det alexis mac allister som fyrte av fra langt hold – rett i krysset. men igjen holdt ikke ledelsen i mer enn noen få minutter. for seks minutter på overtid av førsteomgang utlignet kenny tete igjen da han forlenget et skudd fra joão palhinha. scoringen ble først annullert for offside, men var brøt inn og godkjente målet. liverpool måtte klare seg uten førstekeeper alisson i søndagens oppgjør. brasilianeren ble skadet i forrige kamp mot manchester city. det var derfor caoimhin kelleher som voktet buret for hjemmelaget. liverpool tok tak i kampen fra start i andreomgang. darwin núñez var nære ved å sende liverpool i ledelsen på ny med et skudd i tverrliggeren 53. minutter ut i kampen. hjemmelaget fortsatte trykket også utover i omgangen, og både núñez og luis díaz bommet på hver sin store mulighet, begge satt opp av mohamed salah. fulham var farlig frempå på noen kontringer, og etter 80. minutter satt 3-2 scoringen for bortelaget. innbytter tom cairney lempet ballen på tvers av feltet og på bakre stolpe dukket bobby reid opp med en heading i mål. det var kveldens femte scoring, men målfesten var langt ifra over. først utlignet wataru endo med en ny kunstscoring i krysset, før trent alexander-arnold fullførte kveldens målkalas med en volley fra 17 meter forbi leno. dermed stod det 4-3 til hjemmelaget. flere scoringer ble det ikke på anfield. liverpool tok med det sin syvende strake hjemmeseier denne sesongen. de befinner seg på 2. plass på tabellen med 31 poeng. gjestene står med 15 poeng på en 14. plass etter 14 kamper.

  EM-gruppene klare - tøff trekning for de regjerende mesterne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:18.53)
  norge klarte ikke å kvalifisere seg til em-sluttspillet i tyskland neste sommer, hverken gjennom kvalifiseringen eller nasjonsligaen, men lørdag kveld ble em-gruppene trukket i hamburg. slik er gruppene: gruppe a: tyskland, skottland, ungarn, sveits gruppe b: spania, kroatia, italia, albania gruppe c: slovenia, danmark, serbia, england gruppe d: polen/wales/finland/estland, nederland, østerrike, frankrike gruppe e: belgia, slovakia, romania, israel/bosnia/ukraina/island gruppe f: tyrkia, georgia/hellas/kasakhstan/luxembourg, portugal, tsjekkia det er 24 nasjoner fordelt på seks grupper med fire lag i hver gruppe. de to beste fra hver gruppe, i tillegg til de fire beste gruppetreerne vil avansere til åttendelsfinalene. vertsnasjon tyskland spiller åpningskampen lørdag 14.juni mot skottland i münchen.

  EM-gruppene klare - tøff gruppe for de regjerende mesterne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:18.53)
  norge klarte ikke å kvalifisere seg til em-sluttspillet i tyskland neste sommer, hverken gjennom kvalifiseringen eller nasjonsligaen, men lørdag kveld ble em-gruppene trukket i hamburg. slik er gruppene: gruppe a:tyskland, skottland, ungarn, sveits gruppe b:spania, kroatia, itaia, albania gruppe c: slovenia, danmark, serbia, england gruppe d: playoff-vinner a, nederland, østerrike, frankrike gruppe e: belgia, slovakia, romania, playoff-vinner b gruppe f: tyrkia, playoff-vinner c, portugal, tsjekkia det er 24 nasjoner fordelt på seks grupper med fire lag i hver gruppe. de to beste fra hver gruppe, i tillegg til de fire beste gruppetreerne vil avansere til åttendelsfinalene. vertsnasjon tyskland spiller åpningskampen lørdag 14.juni mot skottland i münchen.

  England i full fyr

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:18.00)
  martin ødegaard (24) er tilbake som en av verdens beste fotballspillere. han scoret da arsenal vant 2-1 over wolverhampton. på tribunen reagerte kjæresten helene spilling umiddelbart med en jubelvideo.

  Lyn rykket opp til 1. divisjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:16.53)
  etter to strake opprykk, er lyn klare for 1. divisjon for første gang på 13 år. med 3-0 å gå på fra «hjemmekampen »på nadderud tidligere i uken, hadde lyn lagt et strålende utgangspunkt før «bortekampen »mot hødd i ålesund. der endte det 2-1 til lyn, som med det rykker opp etter 5-1-seier sammenlagt. da tok det fullstendig av i ålesund, der de tilreisende supporterne stormet banen og feiret med lyn-spillerne. for lyn-trener jan halvor halvorsen ble dette hans åttende opprykk i karrieren. den tidligere bodø/glimt-, fredrikstad- og bryne-treneren tok over lyn før forrige sesong, og har ført klubben til to strake opprykk. forrige gang hovedstadsklubben var så høyt i seriesystemet som 1. divisjon, var da de ble slått konkurs i 2010. sesongen før rykket de ned fra eliteserien. i lørdagens kamp sendte ole breistøl lyn i ledelsen før ti minutter var spilt, før syver skeide utlignet drøye fem minutter før pause. tre minutter før slutt fjernet henrik elvevold all tvil om opprykket med sin 2-1-scoring.


  Avis: Reisetrøbbel for Manchester United - må ta buss til storkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 2. desember 2023 KL:12.39)
  manchester united-spillerne måtte på kort varsel bytte ut fly med busstransport til lørdagens premier league-kamp mot newcastle. det er lokalavisen manchester evening news som melder om problemene som ødelegger storklubbens planlagte oppkjøring til bortekampen i premier league. flyreisen fra manchester skal på kort varsel ha blitt kansellert som følge av det som omtales som tekniske og værmessige problemer. dermed måtte et alternativt opplegg stables på beina raskt. løsningen ble å benytte buss til newcastle. den turen tar rundt tre timer, ifølge manchester evening news. avisen skriver at united-spillerne skal ha stått klare til å gå ombord i flyet da beskjeden om kanselleringen kom. kampen mellom united og newcastle starter 21.00 norsk tid. (ntb)  Sindland gir seg som Lyn-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:18.51)
  oddbjørn sindland gir seg som trener for lyns kvinnelag i fotball. han velger å se seg om etter nye utfordringer. – takk til alle i lyn for fire flotte år. etter eget ønske velger jeg nå ikke å fortsette som hovedtrener i lyn. jeg setter stor pris på å ha vært en del av en klubb med så mange fine folk og er stolt over jobben vi har lagt ned, sier han til klubbens nettsted. sindland kom til lyn i 2020 som assistenttrener. de to følgende årene var han også toppspillerutvikler i klubben. før årets sesong tok han steget opp som hovedtrener. det endte med 6.-plass i toppserien og semifinaleplass i cupen. (ntb)

  Ganske flaut

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:18.49)
  manchester united-ekspert paul hirst mener rundt ti spillere «ga opp» da ole gunnar solskjær (50) var trener. - det var ganske flaut, egentlig, sier han til dagbladet.

  Enighet mellom Michelsen og KBK

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:17.57)
  kristiansund ballklubb og christian michelsen er blitt enige om vilkårene for en fratredelsesavtale. – avtalen går ut på at michelsen løses fra sin lojalitetsplikt fra dags dato. han ble fritatt for arbeidsplikt fra og med 25. august. de øvrige betingelsene i avtalen vil ikke bli kommentert av partene eller mekler, står det. michelsen måtte i august gå etter nesten ti år som kbk-trener. han hyret inn mette yvonne larsen som advokat og truet med å trekke klubben inn for retten. – om ikke kristiansund betaler michelsen ut av kontrakten, har vi ikke noe annet valg enn å gå til retten, sa larsen da til vg i september. kristiansund deltar i opprykkskvalifiseringen og spiller søndag borte mot kongsvinger om retten til å møte laget som ender tredje sist i eliteserien. (©ntb)

  Adressa: Rosenborg-spelarane tek frivilleg lønskutt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:15.06)
  rosenborg-spelarane kuttar totalt ein million av eiga lønn, det melder adresseavisa. rosenborg slit tungt økonomisk. no har spalargruppa sagt ja til å seie frå seg løn for å bidra til de finansielle kutta som må gjerast. det bekrefter markus henriksen til adresseavisen. han fortel til lokalavisa at den totale lønsreduksjonen spelargruppa har sagt ja til ligg på i overkant av en million kroner. på eit allmøte tidligere denne veka vart det opplyst at økonomien til rbk er så gale at klubben må kutte personalkostnadar og seie opp tilsette. trønderklubben må fjerne opp mot ti stillinger. i tillegg må alle i administrasjonen med inntekt på over 6g (6 x grunnbeløpet i folketrygden) gå ned 10 prosent i lønn. en slik inntekt tilsvarer i år beløp som er over 711.720 kroner. – dette er veldig alvorlig, og noe vi har jobbet veldig hardt for å unngå. men vi ser dessverre at det ikke er noen vei utenom, sa rosenborgs daglig leder tore børseth berdal til adressa. rosenborg lider økonomisk av at klubben ikke har spilt gruppespill i europa siden høsten 2019. den har heller ikke vunnet verken eliteserien eller cupen de siste fem sesongene. fra før er det kjent at rbk går inn i det kommende overgangsvinduet med en føring om at spillere må selges før nye kjøpes inn. klubben har tidligere uttalt at likviditeten er utfordrende.  Dumper billettprisene i håndball-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:12.42)
  etter glisne tribuner i vm-åpningen i stavanger, tas det grep før kvinnelandslaget skal spille hovedrunden i trondheim. det bekrefter leder for medier og kommunikasjon lars hojem kvam til adresseavisen. – vi setter ned alle priser til 200 kroner uansett plass i arenaen, ved kjøp av minimum tre billetter. dette blir et pakketilbud for familie, vennegjenger eller lag, sier kvam. de billigste billettene i trondheim kostet i utgangspunket 590 kroner. norge spiller innledende runde i stavanger, der prisene ligger mellom 400 og 890 kr. kvam forteller at senkingen av prisene skjer etter at det har kommet flere tilbakemeldinger på at prisene er for høye, og at de har forståelse for at det er ekstra krevende i adventstiden i et år preget av dyrtid. dumpingene av billettprisene vil gjelde for norges første kamp i hovedrunden. den spilles onsdag neste uke, og om norge vinner sin gruppe vil de møter nummer tre i gruppen med frankrike, angola, slovenia og island. for norge sin del kan det maksimalt bli spilt tre hovedrundekamper i trondheim spektrum, samt en kvartfinale. før den tid må norge ta seg videre fra innledende runde i stavanger. første kamp endte 43-11 mot grønland. nå venter østerrike fredag og sør-korea søndag.

  kolstad-spiller melder overgang til dansk håndball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:11.10)
  håndballklubben kolstad mister høyrebacken gabriel setterblom (26) til danske sønderjyske foran neste sesong. det opplyser sønderjyske på sitt nettsted fredag. setterblom har vært en viktig spiller for hardtsatsende kolstad, men forlater det norske prosjektet fra høsten 2024. – sønderjyske er et lag jeg har fulgt en tid og hørt mye bra om. laget spiller god håndball, og jeg ser fram til å kunne bidra. jeg gleder meg til å spille foran det fantastiske hjemmepublikummet de har, sier østfoldingen. setterblom spilte i herulf og halden før han skiftet til kolstad i 2019. setterblom har undertegnet en treårsavtale med sønderjyske, som for øyeblikket ligger på 11.-plass i den danske toppligaen. (©ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »