Hovedsiden

Liten annonse


  Hovland én under par på første runde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:19.04)
  viktor hovland startet memorial-turneringen på pga-touren på det jevne. nordmannen fikk tre bogeys, men fire birdier, blant annet på siste hull, og endte den første runden ett slag under par. da hovland gikk i klubbhuset så lå han på en delt 14.-plass, men en rekke spillere er ikke ferdig. han gikk runden sammen med verdensener scottis scheffler og emiliano grillo.

  VG: Bekrefter forhold med Ødegaard

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:17.17)
  den tidligere proffdanseren helene spilling bekrefter overfor vg at hun og arsenal-spiller martin ødegaard er et par. ødegaard selv har delt flere bilder av de to sammen på instagram torsdag. romanseryktene har florert i flere måneder etter at de ble avbildet sammen under london football awards i mars. martin ødegaard er en av norges mest profilerte fotballspillere, og er kaptein på det norske landslaget og klubblaget arsenal. drammenseren var en stor bidragsyter i laget som ble nummer to i premier league denne sesongen. spilling er på sin side en merittert danser, som tidligere i år var aktuell i nrk-serien «mesternes mester».

  PSG-treneren bekrefter: Messi forlater PSG

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:13.35)
  psg-trener christophe galtier bekrefter torsdag ettermiddag at lionel messi forlater psg når sesongen er over. det er en bekreftelse på det som har vært en dårlig bevart hemmelighet. det har allerede i flere uker blitt rapportert fra flere holdt at messi forlater den franske hovedstaden etter sesongen. – jeg har hatt privilegiet av å trene den beste spilleren i fotballens historie. men kampen mot clermont på parc des princes blir hans siste, sier galtier. messi forlater klubben gratis ettersom kontrakten hans utløper 30. juni. nøyaktig hvor messi ender opp er foreløpig ikke kjent. en overgang til david beckham-eide inter miami har blitt nevnt og det samme har en retur til barcelona, men det er angivelig en overgang til saudiarabiske a-hiilal som er mest aktuelt. messi har fra før bånd til landet ettersom han er ambassadør for reiselivet i saudi-arabia. bare én serierunde gjenstår for psg, og kampen mot clermont spilles på lørdag. de har allerede sikret seriegullet i ligue 1 og messi har vært en viktig brikke, til tross for all kritikken han har fått. argentineren, som også vant vm i qatar i fjor, står med 21 mål og 20 målgivende pasninger for psg denne sesongen.

  Stortalentet om U21-vraking: – Overraskende

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:11.14)
  kristian malt arnstad (19) ble onsdag vraket til u21-landslagets em-tropp. stortalentet, som spiller i belgiske anderlecht, legger ikke skjul på at han er skuffet. – det var overraskende. spesielt siden jeg spilte alle tre kampene under den viktige kvaliken forrige sommer og spilte bra. pluss at jeg i tillegg har spilt 45 proffkamper denne sesongen, inkludert kvartfinale i conference league, sier arnstad til nrk. i juni i fjor vant u21-landslaget tre av tre kvalikkamper mot henholdsvis aserbajdsjan, finland og kroatia og la grunnlaget for avansement. arnstad startet alle. totalt spilte han syv kamper for u21-landslaget i 2022, og var på banen i begge kampene mot nederland og portugal i mars. likevel var han ikke med i em-troppen. – men livet går videre og jeg fokuserer maks på preseason med anderlecht, sier arnstad. u21-landslagssjef leif gunnar smerud sier til nrk at det var «tøft» å ikke ta med 19-åringen til em. – kristian er en veldig spennende og god midtbanespiller som kom inn og var en av dem som skjøt oss til em i fjor sommer. da løftet vi han tidlig opp fra g19 til u21, og han gjorde en veldig god innsats, sa smerud til nrk. – denne gangen ble han veid ut av troppen og det skyldes konkurranse. jeg skal bygge det beste laget, og da er det noen veldig gode spillere som ikke blir med, denne gangen kristian, sier smerud.

  Hovland kritiserer baneendringer: – Til tider idiotisk urettferdig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 1. juni 2023 KL:08.35)
  viktor hovland liker ikke endringene golflegenden jack nicklaus har gjort på sin bane foran memorial tournament på pga-touren denne uken. hull 16 og 17 har blitt gjort mye vanskeligere foran årets utgave av turneringen, som har fått flere spillere til å reagere. banen i columbus er det legenden nicklaus som står bak. – jeg har aldri vært fan av den banen her. jeg tror jack bare har lyst til at vi skal se ut som idioter til tider. jeg tror rett og slett det er bakgrunnen. det er en utrolig eiendom, men mange av hullene er ikke gode golfhull, sier hovland til discovery foran turneringsstart torsdag. han er spesielt misfornøyd med at man kan bli straffet for gode slag. det synes ikke verdens sjuende beste golfer noe om. – til tider blir det litt idiotisk urettferdig. det er likt for alle sammen, men det er litt for små marginer til at man kan slå et perfekt slag og plutselig ende opp med dobbeltbogey. slikt er jeg ikke fan av. tittelforsvarer billy horschel er enig. – jeg skjønner ikke hvorfor de har gjort det, sier horschel til discovery. hovland slår ut klokken 13.53 sammen med verdensener scottie scheffler og emiliano grillo. (ntb)

  England-stjerne mister VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:19.18)
  england-profilen beth mead går glipp av fotball-vm i sommer etter korsbåndsskaden hun pådro seg i fjor. – vi har måttet ta tøffe avgjørelser, sier landslagssjef sarina wiegman. mead ødela korsbåndet i november i fjor. siden den gang har arsenal-spilleren slitt med å komme seg tilbake i tide til sommerens vm i australia og new zealand. mead ble toppscorer i fjorårets em som endte med gull. leah williamson og fran kirby mister også verdensmesterskapet. vm starter 20. juli. england møter haiti, danmark og kina i gruppespillet. (ntb)  Kosovos olympiske komité ber IOC om å ta grep etter Djokovic-melding

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:12.08)
  kosovos olympiske komité ber ioc om å åpne en disiplinærsak mot novak djokovic etter hans politiske melding i første runde av roland-garros. etter å ha vunnet over amerikanske aleksandar kovacevic skulle serberen signere en kameralinse slik tradisjonen er. han skrev i stedet «kosovo er hjertet av serbia. stopp volden». kosovo erklærte sin uavhengighet i 2008, men er fortsatt ikke anerkjent av serbia. de siste dagene har det vært voldshendelser nord i landet etter at kosovoalbanske ordførere er innsatt i kommuner med serbisk befolkningsflertall. onsdag ber lederen av kosovos olympiske komité, ismet krasniqi, ioc om å ta grep. – ytringene gjort av en så offentlig person uten noen følelse av medlidenhet, fører til at spennings- og voldsnivået mellom de to landene øker, sa han og ba komiteen om å åpne en disiplinærsak mot spilleren. frankrikes sportsminister amelie oudea-castera syns djokovics melding var unødvendig. han mener at djokovics melding er egnet til å fyre opp spenningen. – en idrettsutøver kan gi sin støtte til menneskerettigheter og lignende, men i dette tilfellet var meldingen veldig aktivistisk og politisk. det burde ikke skje igjen. (©ntb)


  Fem menn dømt til fengsel etter å ha solgt Premier League-kamper ulovlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:10.04)
  fem menn som solgte abonnement på ulovlig strømming av premier league-kamper til mer enn 50.000 mennesker er fengslet. på sine nettsider skriver premier league at det regnes som den største rettsforfølgelse noensinne angående ulovlig strømming. gjengen er dømt for bedrageri, hvitvasking av penger og hindring av rettsvesenet etter å ha innkassert mer enn sju millioner pund, tilsvarende 97 millioner norske kroner, på fem år. «hjernen» bak operasjonen, en 36 år gammel mann fra storbritannia, er dømt til elleve års fengsel. en sjette person møtte aldri i retten og mannen er etterlyst. totalt har de fem mennene fått 30 år og sju måneders fengselsstraff. alle de involverte, utenom 36-åringen, erkjente seg til slutt skyldig i alle anklagene mot dem. – vi vil fortsette å beskytte våre rettigheter og våre støttespillere ved å etterforske og straffeforfølge ulovlige operatører på alle nivåer, sa premier leagues generaladvokat kevin plumb. (ntb)

  «Bunny» forlenger med City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:15.24)
  den jamaikanske fotballspilleren khadija «bunny» shaw forlenger kontrakten med manchester city. shaw kom til klubben på en treårskontrakt i 2021 og hun har nå signert en kontrakt som forlenger oppholdet til sommeren 2026. 26-åringen scoret hele 31 mål på 30 kamper i alle turneringer i 2022/23-sesongen.  ruud møter tenniskompis i roland-garros: – en av få spillere jeg kan ta en middag med

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:09.05)
  casper ruud møter elias ymer i 1. runde av roland-garros. svensken er en av få konkurrenter han tilbringer tid med utenfor tennisbanen. – det blir morsomt. vi kjenner hverandre ganske godt og har trent litt med hverandre opp gjennom årene, sier ruud til ntb om sin skandinaviske motstander. 24-åringen har tidligere uttalt at han ikke ønsker å være for tett på sine rivaler. ymer er et unntak. – vi er gode venner utenfor banen. han er en av de få spillerne som jeg føler at jeg har en bedre relasjon med, og som jeg kan dra ut å ta en middag med. vi har gjort det ett par ganger, og han er en av få spillere jeg gjør sånt med, forteller ruud. ymer er nummer 155 på atp-rankingen. 27-åringen tapte ikke ett eneste sett i løpet av de tre kvalifiseringsrundene han måtte gjennom for å delta i grand slam-turneringen. det er første gang siden 2018 at svensken er en del av hovedtablået i roland-garros.

  Aston Villa kapret den siste europaplassen i Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:20.13)
  aston villa vant 2-1 mot brighton i siste serierunde av premier league. dermed endte laget på 7.-plassen som gir kvalifisering til serieligaen. – det er utrolig. da jeg våknet opp på bursdagen min var dette det eneste jeg ønsket meg. to assist, tre poeng og spill i europa igjen, sa aston villa-spiller jacob ramsey etter kampen, ifølge bbc. midtbanespilleren fylte 22 år søndag, melder ntb.

  Kåret til verdens beste

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:14.30)
  landslagsprofil henny reistad er kåret til verdens beste håndballspiller for 2022 av nettstedet handball-planet. det er første gang esbjerg-bakspilleren mottar den gjeve prisen, som er stemt frem av en jury og nettstedets lesere. landslagskaptein stine bredal oftedal tok andreplassen, mens svenske linn blohm ble nummer tre. flere norske håndballprofiler markerer seg i kåringen, melder ntb: camilla herren er kåret til beste venstrekant, mens reistad ble beste venstreback. oftedal vant kåringen av beste playmaker, mens nora mørk og katrine lunde ble henholdsvis beste høyreback og målvakt.

  Nektet å takke for kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:14.05)
  den ukrainske tennisspilleren marta kostjuk ville ikke gi belaruseren aryna sabalenka et håndtrykk etter at hun røk ut av rolands-garros søndag. årsaken kommer av at belarus er alliert med russland og støtter krigen i ukraina. kostjuk har gjentatte ganger kritisert tennismyndighetene for å ha sett med for milde øyne på spillere fra de to landene. sabalenka uttalte i forkant av duellen at hun ville forstå valget til kostjuk. – angående motviljen mot håndtrykk, så kan jeg på en måte forstå dem. jeg forestiller meg at dersom de hadde håndhilst på russere og belarusere, ville de fått så mange meldinger fra hjemlandene sine, sa sabalenka i forkant av grand slam-turneringen i paris. søndag tapte kostjuk i strake sett med sifrene 3-6, 2-6 mot sabalenka og avsluttet som forventet uten å ta motstanderen i hånden. det samme gjorde hun med belarusiske viktoria azarenka under fjorårets us open. (ntb)  Reiten med mål og assist da Chelsea vant superliga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:17.56)
  guro reiten og maren mjeldes chelsea vant den engelske superligaen i fotball for kvinner søndag. seriegullet ble sikret etter 3-0-seieren mot reading lørdag. de blåkledde har også vunnet serien de tre foregående sesongene. laget vant 19 av 22 kamper i serien denne sesongen og avsluttet med 58 poeng. i forkant av siste runde ledet chelsea ligaen med to poeng ned til manchester united, og trengte dermed bare seier i bortekampen mot tabelljumbo reading for å sikre tittelen. etter drøyt tjue minutter svingte reiten inn et innlegg i feltet, som sam kerr stanget i mål. reiten tegnet seg på scoringslisten tre minutter før hvilen da hun doblet ledelsen for gjestene. kantspilleren løp opp en stikker i bakrommet og plasserte ballen mellom beina på keeper og i mål. kerr noterte seg for sin andre scoring med noen få minutter igjen av kampen. både reiten og mjelde spilte hele kampen for chelsea, mens amalie eikeland gjorde det samme for reading. (ntb)


  Tung dag for Krogh Johannessen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. mai 2023 KL:13.00)
  golfproffen kristian krogh johannessen slet på den tredje runden av europatourturneringen i nederland og klokket inn på fem slag over par. nå har han bare tre spillere bak seg av de som greide cuten. den gikk på ett slag over par, skriver ntb.


  Spilte null minutter for City denne sesongen – belønnet med ny kontrakt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:12.35)
  scott carson har ikke spilt et eneste minutt med fotball for manchester city denne sesongen. nå har han signert ny kontrakt med klubben. 37 år gamle carson er tredjekeeper i klubben til erling braut haaland. han kom til city på lån fra derby i 2019. avtalen hadde varighet ut 2020/21-sesongen. deretter signerte han permanent kontrakt med mannskapet som ledes av pep guardiola. nå er avtalen forlenget med ytterligere ett år. dermed går carson løs på sin 20. sesong som fotballproff. den erfarne målvaktens debut for city kom i mai 2021 i seieren over newcastle. opptreden nummer to ble champions league-kampen mot sporting forrige sesong. – jeg elsker å jobbe med pep, xabi mancisidor (keepertrener) og våre utrolige spillere hver dag. forhåpentlig kan jeg hjelpe alle våre keepere til å være på sitt beste, sier carson. (©ntb)


  United-sjefen om Antony-skaden: – Alvorlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:07.51)
  antony ble fraktet av banen før pause i manchester uniteds 4-1-seier over chelsea. etterpå erkjente en ordknapp manager erik ten hag at det ikke ser bra ut. drøyt halvveis ut i første omgang ble antony liggende nede og hadde store smerter i ankelen. brasilianeren fikk behandling en stund før han ble båret ut. – alle så at han måtte av. jeg kan si at det er alvorlig, men vi må vente i minst 24 timer. først da vi vet mer om omfanget, fortalte ten hag etter kampen. antony var blant spillerne nederlenderen hentet til manchester united i fjor sommer. vingspilleren kostet klubben godt over 1 milliard kroner. skaden gjør at antony neppe spiller uniteds to siste kamper for sesongen.

  Bannere hengt opp på RBK-brakka i løpet av natten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:06.17)
  i løpet av natta har noen hengt opp flere bannere rundt om klubbhuset brakka og treningsbanen til rosenborg. på bannerene står det blant annet «et styre uten handlingskraft = et styre uten tillit», «ta dåkker sammen» og på en annen står det rett og slett «obos?». noe lignende skjedde på tampen av 2021, da bannere hengt på brakka krevde styrets avgang. både trener, spillere og supportere virker å være frustrerte over situasjonen klubben er i. etter rosenborgs cupkamp mot trygg/lade, sa rekdal at han aldri hadde sett lignende – med negativt fortegn. i eliteserien ligger rosenborg på en 11.-plass etter åtte spilte kamper. kun to av de åtte er seiere, tre er uavgjort og to tap.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »