Hovedsiden

Liten annonse
  Nye skadeforfall for Norge - Bjelde og Nautnes ute

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 25. september 2023 KL:19.19)
  søndag kom beskjeden om at caroline graham hansen ble skadet under fredagens kamp mot østerrike og dermed ikke var blant spillerne som reiste sydover for kampen mot portugal tirsdag. mandag ble det også klart at emilie nautnes ikke blir med i tirsdagens kamp. angriperen var ubenyttet reserve under kampen mot østerrike. pressesjef halvor lea opplyser til nrk at nautnes ikke ble med til portugal på grunn av en skade. – hun fikk en smell i ankelen og vi tok beslutningen om at hun ikke ble med rett før vi reiste, sier trener leif gunnar smerud. med til portugal er thea bjelde. forsvarsspilleren startet kampen mot østerrike, men ble byttet ut i pausen etter å ha fått seg en smell. – er hun klar til å starte i morgen? – nei. hun er ute, sier smerud. treneren bekrefter at årsaken er smellen bjelde fikk mot østerrike, etter at landslagsteamet testet hvordan bjelde lå an på mandagens trening. – det er synd for thea og synd for oss. hun gjorde en veldig god figur den omgangen hun spilte mot østerrike, men nå er hun ute. da må vi finne en erstatter.

  Nytt skadeforfall for Norge - Nautnes ute mot Portugal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 25. september 2023 KL:19.19)
  søndag kom beskjeden om at caroline graham hansen ble skadet under fredagens kamp mot østerrike og dermed ikke var blant spillerne som reiste sydover for kampen mot portugal tirsdag. mandag ble det også klart at emilie nautnes ikke blir md i tirsdagens kamp. angriperen var ubenyttet reserve under kampen mot østerrike. pressesjef halvor lea opplyser til nrk at nautnes ikke ble med til portugal på grunn av en skade.


  Verdenslaget vant Laver Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:23.19)
  verdenslaget fullførte utklassingen av europa i laver cup i tennis med seier i doublekampen som innledet søndagen. ben shelton og frances tiafoe slo hubert kurkacz og andrej rublev 7-6 (74), 7-6 (7-5). dermed kan ikke de tre gjenstående singlekampene berge europa-laget fra tap. usa har vunnet åtte av de ni første oppgjørene i prestisjeduellen. casper ruuds seier over tommy paul lørdag er eneste lyspunkt for de europeiske tennisspillerne. det gis ett poeng for seier første dag, to annen dag og tre tredje dag. med 13-2 til verdenslaget etter søndagens doublekamp vil tre europeiske seirer bare gi ni poeng til. casper ruud er satt opp mot taylor fritz i den første singlekampen søndag. (ntb)

  Spanjol avgjorde Solheim Cup for Europa – «Tutta» på gråten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:17.50)
  spanske carlota cigandas birdie på det 17. hullet ble avgjørende for at europa klarte å ta hjem solheim cup for tredje gang på rad. med cigandas seier ble det 14-14 etter to dager med parspill og en dramatisk søndag med 12 singlekamper. ved uavgjort går pokalen til tittelforsvareren, og europas lagkaptein suzann pettersen kunne juble over triumf i den prestisjetunge turneringen mot usa. – jeg må innrømme at tårene presser på. det var spennende helt til slutt. alt handlet om ciganda, og hun presterte. også carolina hedwalls sluttspurt ble avgjørende, sa «tutta» til eurosport. – vi har hatt det beste laget her, og jeg er så stolt av spillerne. de spilte med hjertet etter å ha kommet under fredag. nå blir det en ganske så flott fest, og det blir på den spanske måten. (ntb)

  Sverige markerte sammen med det spanske landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:20.34)
  sammen med spania markert sverige sin motstand mot bråket i det spanske fotballforbundet før lagenes kamp i nasjonsligaen fredag kveld. før kampen poserte de to lagene med et stort banner med teksten «vår kamp er en global kamp». de siste ukene har det vært mye bråk i det spanske forbundet etter at fotballpresidenten kysset en av spillerne på munnen, mot hennes vilje, etter vm-triumfen i sommer. flere av landslagsspillerne har nektet å spille og presidenten har etter hvert gått av. helt opp til denne uken var det usikkert om spania i det hele tatt kunne stille lag i nasjonsligakampene mot sverige og sveits. en avtale mellom regjeringen og fotballforbundet gjorde at de fleste av de uttatte spillerne møtte opp til kamp under den nye treneren montse tome.
  Krisestart for Tutta og Europa i Solheim Cup: – Hun har fått noe å tenke på

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. september 2023 KL:12.58)
  suzann «tutta» pettersen måtte se elevene sine få den verst tenkelige starten på den prestisjetunge solheim cup-duellen mot usa fredag. europa ligger under 0-4. den gjeve golfturneringen ble innledet med foursomekamper fredag formiddag. der slår spillerne annenhver gang på samme ball. europa-kaptein pettersen måtte se laget sitt slite allerede i åpningen, og de fire duellene utviklet seg etter hvert til å bli det reneste marerittet. da fasiten var skrevet, hadde amerikanerne tatt alle de fire poengene. – tutta har fått noe ekstra å tenke på. det var ikke planen å være fire poeng ned, sa discovery-kommentator andreas torp. særlig overraskende var det at britiske charley hull og danske emily kristine pedersen fikk kjempetrøbbel mot amerikanerne ally ewing og cheyenne knight. hull og pedersen fikk aldri spillet til å stemme, og duellen var avgjort i amerikansk favør allerede etter 14 hull. – en fryktelig svak prestasjon av charlie hull og emily pedersen. det er ingen tvil om at én av dem, kanskje begge to, skal settes på benken til ettermiddagens runde, sa torp under discoverys sending. fredag ettermiddag fortsetter duellen i spania med fire fourballkamper. der slår de fire spillerne i hver kamp på hver sin ball, og den beste ballen fra hvert av kontinentet er tellende på de 18 hullene. (ntb)
  Positive nyheter for Manchester United – nøkkelspillere tilbake i trening
  spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: nå har ikke spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:12.56)
  stjerneduoen raphaël varane og mason mount gjorde begge comeback på manchester uniteds treningsfelt før onsdagens storkamp mot bayern münchen i mesterligaen. det skriver den engelske storklubben på sine hjemmesider. nysigneringen mount har fått en tøff start i manchester united-trøyen etter overgangen fra chelsea, og 24-åringen har ikke vært på banen siden han pådro seg en skade mot tottenham i andre serierunde. varane måtte på sin side forlate banen midtveis i hjemmekampen mot nottingham forest runden etter. i fraværet av franskmannen har united hatt trøbbel defensivt. de rødkledde fra manchester har slitt i sesonginnledningen, og fasiten etter sesongens fem første seriekamper er kun seks poeng. opp til byrival manchester city på tabelltopp er avstanden allerede ni poeng. mandag ble det klart at aaron wan-bissaka mister flere uker med en hamstringskade. også luke shaw (skadd), antony (midlertidig pause etter voldsanklager) og jadon sancho (disiplinærtrøbbel) er blant nøkkelspillerne som er for øyeblikket er utilgjengelige. (ntb)

  Spanske fotballstjerner møtte til landslagssamling tross strid og boikott
  spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: nå har ikke spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:12.12)
  flere av spillerne på det spanske kvinnelandslaget i fotball dukket tirsdag opp til landslagssamling til tross for at de ligger i en betent strid med forbundet. en rekke spanske medier, blant dem marca, trykket bilder av et knippe spillere som ankommer hotel alameda ved barajas-flyplassen i madrid. real madrid-duoen olga carmona og athenea del castillo, som begge var en del av det spanske laget som vant vm i sommer, er avbildet. det samme er real madrid-keeper misa rodríguez og atletico madrid-spilleren eva navarro. spillerne var ifølge marca svært lite snakkesalige da de ankomhotellet med sin bagasje. – alt jeg har å si har jeg allerede sagt i uttalelsen vår. jeg tror den var tydelig, eller? sa athenea del castillo ifølge avisen. spania møter sverige og sveits i nasjonsligaen i tiden som kommer. det første oppgjøret spilles kommende fredag. konflikten rundt de spanske vm-vinnerne framstår fastlåst, og kaoset synes å nå stadig nye høyder. mandag skal den ferske landslagssjefen montserrat «montse» tomé ha tatt ut et stort antall spillere til de kommende nasjonsligakampene mot deres vilje.
  Spanias regjering rasler med sablene – åpner for å straffe landslagsstjerner for boikott
  spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: nå har ikke spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. september 2023 KL:10.59)
  den spanske regjeringen vurderer å gripe inn i konflikten mellom landets fotballforbund og spillerne på kvinnelandslaget. det kan ende med straff for de involverte. konflikten rundt de spanske vm-vinnerne framstår fastlåst, og kaoset synes å nå stadig nye høyder. mandag skal den ferske landslagssjefen montserrat «montse» tomé ha tatt ut et stort antall spillere til de kommende nasjonsligakampene mot sveits og sverige mot deres vilje. det førte til at spillerne rykket ut med en felles uttalelse med kritikk mot forbundet sent mandag. samtidig ble det rettet flengende kritikk mot fotballtoppene fra jennifer hermoso, spilleren som ble kysset av tidligere fotballpresident luis rubiales etter vm-finalen for en tid tilbake. victor franco, leder av det spanske idrettsrådet (csd), sier den spanske regjeringen ikke er fremmed for å straffe spillerne dersom de ikke møter til landslagssamling denne uken. – hvis de ikke dukker opp, vil regjeringen gjøre det den må gjøre, som er å anvende loven. det blir til min store skam, men loven er loven, sier franco til cadena ser, gjengitt av avisen as. regelverket i spansk idrett åpner for å ilegge den som ubegrunnet unnlater å møte til landslagssamling straff. det kan dreie seg om bøter og i ekstreme tilfeller inndragelse av vedkommendes spillerlisens i et gitt antall år. franco er også innstilt på å megle i den betente konflikten. tirsdag akter han å ha samtaler med kapteinsteamet på kvinnelandslaget. (ntb)


  Tok ut 15 VM-stjerner tross boikott
  spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: nå har ikke spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:16.52)
  spanias ferske landslagssjef montserrat «montse» tomé tok mandag ut 15 spillere som etter vm sa nei til landslagsspill. jennifer hermoso ble utelatt. det skriver marca. nasjonsligakampen mot sverige spilles allerede førstkommende fredag, mens sveits venter i samme turnering i neste uke. – jeg har snakket med dem. jeg kan ikke avsløre hva vi har diskutert, sa tomé på pressekonferansen. hun svarte samtidig noe ullent på om alle kom til å møte opp. jennifer hermoso er ikke med i troppen. tomé begrunnet det med at hun skal beskyttes. – vi er med jenni i alt, og alle spillerne støtter henne. vi tror den beste måten å beskytte henne på er å ikke ta henne ut, sa tomé. uttaket til kampene lot lenge vente på seg som følge av oppstyr i det spanske fotballforbundet (rfef). kaoset brøt ut etter at spanias tidligere fotballpresident luis rubiales kysset jennifer hermoso på munnen mot hennes vilje under gullseremonien i vm. de spanske fotballkvinnene boikottet landslaget i etterkant og krevde både rubiales og landslagstrener jorge vildas avgang. i tillegg ba de om mer rettferdige forhold og respekt for kvinnelige spillere. rubiales valgte til slutt å trekke seg, mens vilda fikk sparken grunnet uenigheter med store deler av spillertroppen. tidligere mandag publiserte rfef en uttalelse der de ber om at spillerne revurderer boikotten. samtidig garanterer de et godt miljø i forbundet. (ntb)
  Småseig avslutning for Hovland i England
  spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: nå har ikke spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:17.43)
  viktor hovland startet sisterunden bra, men klarte ikke å blande seg inn i seierskampen i det europeiske pga-mesterskapet. nordmannen ligger på delt 4.-plass. hovland trengte en superdag for å kunne vinne turneringen, og han var på vei mot noe stort etter tre birdier på de første sju hullene. så ble det trøblete for 25-åringen fra oslo. han havnet i bunkeren på det niende hullet og måtte hente fram en sterk langputt for å berge par. på neste hull havnet utslaget ute blant publikum, og med ett slags straff endte det med bogey på par 3-hullet. nordmannen berget par med et vakkert innspill fra bunkeren på hull 11 og fulgte opp med en fin birdie på 12. hull (par 5). de neste tre hullene jobbet han godt for å sikre par i et heftig regnvær i sør-england. spillet ble stoppet på grunn av fare for lynnedslag mens hovland var i gang med det 16. hullet. spillerne måtte vente halvannen time på å sette i gang igjen. nordmannen misset så vidt med birdieputten på hull 16, og dermed ble det par. på 17. hull traff han imidlertid godt med putteren, og dermed var han tilbake på birdiesporet. på 18. og siste hull spilte hovland igjen bra, og dermed ble det en ny birdie. (ntb)

  Golfstjerne freste etter kaos i mørket: – Drittopplegg
  spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: nå har ikke spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:11.50)
  golfstjernen rory mcilroy har lite fornøyd med at det oppsto kødannelser og problemer med lyset på andrerunden av det europeiske pga-mesterskapet i golf. det var mot slutten av fredagens spill i engelske wentworth at det ble trøbbel. utfordringer med tett tåke gjorde at arrangørene litt tidligere på dagen hadde vært tvunget til å ta en nesten halvannen time lang pause. det førte til at det oppsto voldsom kø da spillerne skulle avslutte sine runder på kvelden. rory mcilroy gikk runden andrerunden sammen med viktor hovland og ludvig åberg. da trioen kom til hull nummer 17 ventet allerede tre andre spillere på å få slå ut, ifølge the scotsman. – det var et drittopplegg. tåken førte åpenbart til utsettelser, men jeg kan ikke huske å ha sett så mange spillere på hull 17 og 18, sa mcilroy etterpå. på toppen av det hele skapte mørket også vanskeligheter da mcilroy og hovland skulle avslutte sine runder. – jeg tror aldri jeg har fullført en runde i mørket. det var fint å ha skjermen (resultattavlen), sa engelske tommy fleetwood. (ntb)

  39 spillere signerte boikotten – ikke denne Real Madrid-stjernen
  spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: nå har ikke spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:09.37)
  hele 39 spanske spillere – 21 av dem fra vm-troppen – har gjort seg uaktuelle for spill for landslaget. men profilen athenea del castillo finnes ikke på boikott-listen. real madrid-spilleren begrunner, ifølge svenske aftonbladet, avgjørelsen slik: «jeg var en del av protesten som førte til at luis rubiales og jorge vilda fikk gå, men med tanke på hvor nære vi er nations league-kampen og hvor viktig den er for oss, kommer jeg ikke til å nekte å bli kalt inn på landslaget», skriver hun og fortsetter: «for det første: vi er fotballspillere, det er viktig å huske. vi har en plikt overfor yrket vårt. for det andre: endringene vi krever har navn og etternavn, og jeg tror den beste måten å få til denne endringen er hvis det skjer innenfra forbundet.» hun poengterer at det er nødvendig med endringer etter skandalene med luis rubiales og bråket rundt landslagssjef jorge villa, men hun skriver at hun har tillit til at forbundet tar de rette beslutningene. i tillegg til del castillo har heller ikke atletico-spilleren sheila garcía atlético signert. hun fikk ikke med seg vm på grunn av en kneskade, men er aktuell for spill igjen. landslagsnekten til de andre spillerne begrunnes med at de mener det fortsatt ikke føles trygt å spille på landslaget. spillerne krever at spanias fotballforbund tar ytterligere grep for å endre kulturen i organisasjonen.

  Bekreftet: Spania-streik stopper landskamp
  spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: nå har ikke spillerne noe å klage over lenger | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. september 2023 KL:16.07)
  nesten hele den spanske troppen som vant vm-gull forrige måned, fortsetter protesten mot sitt eget fotballforbund. spillerne vil ikke spille med det første. det kom fram i en uttalelse som ble sluppet rett før spanias nye landslagssjef montse tomé skulle bli presentert for pressen. hun skulle fredag også ta ut sin første tropp. så å si hele vm-laget med 23 spillere nekter å spille spanias nasjonsligakamper mot sverige og sveits. i alt 39 spillere har gjort seg utilgjengelige for landslaget. marca har skrevet at det ble avholdt et møte sent torsdag kveld, hvor alle de 23 verdensmesterne var til stede. de ble sammen med spillerforeningen enige om å utarbeide en felles uttalelse. etter vm-suksessen har både landslagssjef jorde vilda og fotballpresident luis rubiales måttet gå. rubiales valgte å trekke seg etter at han kysset jenni hermoso under feiringen, mens vilda fikk sparken grunnet uenigheter med store deler av spillertroppen. før vm trakk også 12 spillere seg fra landslaget. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »