Hovedsiden

Liten annonse
  Branns kamp mot Lyon utsolgt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 4. desember 2023 KL:13.40)
  branns mesterligakamp hjemme mot ada hegerberg og lyon 21. desember ble utsolgt på kort tid. det opplyser brann på sitt nettsted. det ble først lagt ut 2000 billetter til sesongkortinnehavere, og mandag åpnet klubben for åpent salg av rundt 1000 billetter. de ble kjapt revet bort. åsane arena, der kampen skal spilles, tar 3300 tilskuere. brann har startet mesterligaen på solid vis med to strake seirer. to kamper mot lyon venter, og den første spilles i frankrike 13. desember. (ntb)

  Kristiansund klar for playoff-finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:15.55)
  kristiansund er ett steg unna en retur til eliteserien. søndag sikret de plass i playoff-finalen etter en 4-2-seier over kongsvinger. oskar sivertsen, benjamin stokke og marius broholm (to) scoret målene for kbk. martin hellan og martin hoel andersen scoret det som til slutt bare ble to trøstemål for kongsvinger. kristiansund rykket ned fra eliteserien forrige sesong, men er nå nære en retur. playoff-finalen spilles over to kamper, 6. og 10. desember, mot laget som ender på 14. plass i eliteserien. vålerenga, stabæk og haugesund kan alle havne på 14. plassen som gir playoff. alt avgjøres når den siste serierunden sparkes i gang klokken 17.00.

  Ødegaard mot Liverpool i FA-cupen – Newcastle trakk erkerival Sunderland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:14.34)
  martin ødegaard og arsenal får tøff motstand i tredje runde av fa-cupen når de tar imot liverpool hjemme. i nord blir det et hett derbyoppgjør. newcastle skal spille borte mot sunderland i tyne-wear-derbyet. det er over sju år siden sist rivalene møttes. sunderland har i flere år slitt i lavere divisjoner, men er nå tilbake i championship, nest øverste nivå. manchester city tar imot huddersfield hjemme, mens manchester united møter wigan borte. dermed blir det ingen lang reise for de røde djevlene. arsenal og liverpool er den største kampen i runde tre, som spilles i løpet av dagene 6. og 7. januar 2024. arsenal er det mestvinnende laget i fa-cuphistorien med 14 finaletriumfer. erling braut haaland og city er regjerende mester. tottenham – burnley, crystal palace – everton og brentford – wolverhampton er de resterende rene duellene mellom premier league-lag. chelsea møter preston borte. (ntb)


  Dumper billettprisene i håndball-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. desember 2023 KL:12.42)
  etter glisne tribuner i vm-åpningen i stavanger, tas det grep før kvinnelandslaget skal spille hovedrunden i trondheim. det bekrefter leder for medier og kommunikasjon lars hojem kvam til adresseavisen. – vi setter ned alle priser til 200 kroner uansett plass i arenaen, ved kjøp av minimum tre billetter. dette blir et pakketilbud for familie, vennegjenger eller lag, sier kvam. de billigste billettene i trondheim kostet i utgangspunket 590 kroner. norge spiller innledende runde i stavanger, der prisene ligger mellom 400 og 890 kr. kvam forteller at senkingen av prisene skjer etter at det har kommet flere tilbakemeldinger på at prisene er for høye, og at de har forståelse for at det er ekstra krevende i adventstiden i et år preget av dyrtid. dumpingene av billettprisene vil gjelde for norges første kamp i hovedrunden. den spilles onsdag neste uke, og om norge vinner sin gruppe vil de møter nummer tre i gruppen med frankrike, angola, slovenia og island. for norge sin del kan det maksimalt bli spilt tre hovedrundekamper i trondheim spektrum, samt en kvartfinale. før den tid må norge ta seg videre fra innledende runde i stavanger. første kamp endte 43-11 mot grønland. nå venter østerrike fredag og sør-korea søndag.

  Tysk gulltrener vil nedgradere Nagelsmann: – Bør være assistent

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. november 2023 KL:07.19)
  tyskland sliter også under julian nagelsmann. han bør ikke være landslagssjef i neste års sluttspill, mener tidligere em-vinner berti vogts. nagelsmann tok over som tyskland-trener i september etter sparkingen av hansi flick. 36-åringen har ikke klart å løfte laget, som står med to strake tap og kun én seier på nagelsmanns fire første kamper. før ansettelsen steppet landslagsdirektør rudi völler inn som vikar og ledet tyskland til 2-1 over frankrike. – rudi völler må være landslagssjef, mens julian nagelsmann bør være hans assistent. for meg er det veien å gå hvis vi ønsker å være suksessfulle i em, sier vogts til bild. neste års sluttspill spilles i nettopp tyskland. vogts er fortsatt den siste treneren til å ta nasjonen til en em-tittel (1996). – vår beste prestasjon på årevis kom under rudi mot frankrike. han har mye kunnskap og mye mer erfaring enn nagelsmann, påpeker vogts. völler var tysk landslagssjef mellom 2000 og 2004. han ledet tyskland til vm-finalen i 2002, men ga seg etter exiten i ems gruppespill to år senere. (ntb)

  TV 2: Hødds kvalifiseringskamp mot Lyn flyttes til Ålesund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:16.15)
  returoppgjøret mellom hødd og lyn skulle spilles i ulsteinvik. kampen er nå flyttet til color line stadion i ålesund, kommer det frem på norges fotballforbunds nettsider. sportssjef i hødd, jesper törnqvist, bekrefter dette overfor tv 2. – det er en bane som ikke funker. den er frossen, sier han. – vi har gjort alt vi kan, og har tatt målinger ned i banen for å se hvor dypt kulden ligger, fortsetter törnqvist. da ble det raskt klart at de ikke ville kunne spille på banen på lørdag. – vi har selvfølgelig lyst til å spille på vår egen bane. vi skal komme oss bort dit, trene og gjøre det til vår bane så godt det lar seg gjøre, sier hødds sportssjef. kampen avgjør hvilket av lagene som får spille i obos-ligaen neste sesong. lyn har et svært godt utgangspunkt etter å ha vunnet 3-0 på nadderud mandag.

  Vil ikke straffe utøvere som spiller turnering i Russland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. november 2023 KL:12.28)
  womens tennis accociation (wta) vil ikke sanksjonere utøvere som velger å delta i en turnering som spilles i russland fra 1.–3. desember. det skriver reuters. wta organiserer turneringene på wta-touren og er det samme som atp-turneringer er for menn. wta har uttalt at de ikke støtter at turneringen holdes. spillere fra både wta og atp (øverste nivå for herrespillere) vil delta i turneringen. blant wta-spillerne som deltar er den tidligere kvartfinalisten i french og u.s. open, yulia putintseva fra kasakhstan, russiske anastasia potapova (nummer 28 i verden) og den tidligere roland garros-kvartfinalisten veronika kudermetova, som også er fra russland. atp-spillere inkluderer karen khachanov (nummer 15 i verden) fra russland, roberto bautista agut fra spania og frankrikes adrian mannarino, ifølge arrangementets nettside.


  Mer banetrøbbel: Kvalifiseringskamp til Eliteserien kan bli flyttet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:19.19)
  kulde og trøbbel med varmekabler åpner for at onsdagens kvalifiseringskamp i fotball mellom kristiansund og bryne må spilles i ålesund. det er lokalavisen tidens krav som melder om kampen banemannskapet i kristiansund kjemper mot værforholdene. lørdag ble kvalifiseringskampen mellom start og bryne avlyst som følge av at banen i kristiansand var frossen og ikke spillbar. bryne ble tilkjent seieren etter at start ikke hadde gjort nødvendige forberedelser. i kristiansund er undervarmen i banen påskrudd, men varmekablene på enkelte områder av banen fungerer ikke lenger. det gjør at kulda får godt tak i deler av dekket. nå håper man ifølge tidens krav at salting og bruk presenning skal løse floken. en endelig avgjørelse om kampen må spilles i ålesund tas tirsdag kveld. da kommer dommerteamet til kristiansund. (ntb)  Hareides Island trakk Israel i EM-omspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:16.53)
  island skal gjeste israel i den første kampen om en billett til fotball-em i tyskland neste sommer. med seier venter enten bosnia eller ukraina som siste hinder. nasjonsligaomspillet, der de tre siste nasjonene skal kvalifisere seg til mesterskapet i tyskland, spilles om fire måneder, med semifinaler 21. og finaler 26. mars. åge hareides island møter israel på bortebane (dersom det på det tidspunkt tillates spill på israelsk jord). vinneren spiller i utgangspunktet borte mot bosnia-hercegovina eller ukraina i finalen, men med ukrainsk seier i semifinalen kan det bli finale på nøytral bane. (ntb)

  Curlingkvinnene til Norges første EM-semifinale på 18 år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:14.18)
  norges kvinnelag er klare for semifinalekamp mot sveits etter den avgjørende 9-7-seieren over skottland tidligere torsdag. semifinalen spilles torsdag kveld i em-arenaen i aberdeen. i den andre semifinalen møtes sverige og italia. sist gang norge kom så langt som til en semifinale i em var i 2005. norge var ikke heldig med sine steiner i den fjerde omgangen som de tapte med 0-3, men de slo umiddelbart tilbake med å vinne den neste omgangen med tilsvarende sifre. skottene reduserte til 7-7 i den åttende omgangen, men de klarte ikke å utnytte at de hadde sistestein i den tiende og siste omgangen. skipen rebecca morrison sendte den for langt i boet, og da var det norge som hadde den beste steinen også i den omgangen, i likhet med den i den niende omgangen. norges skip er marianne rørvik. hun har med seg kristin skaslien, mille haslev nordbye og martine rønning på laget. (ntb)

  Disse møter Storhamar og Sola i europaligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:13.39)
  storhamar fikk blant annet dansk motstand da gruppene i europaligaen i håndball for kvinner ble trukket torsdag. storhamar og sola kom seg begge gjennom kvalifiseringen, men ikke molde. storhamar havnet i gruppe a sammen med nykøping falster (danmark), praktiker-vác (ungarn) og podravka vegeta (kroatia). sola skal i gruppe d opp mot motherson (ungarn), costa del sol malaga (spania) og csm targa jiu (romania). gruppespillet avgjøres mellom 6. januar og 18. februar. kvartfinalene spilles i mars. (ntb)

  Tøff trekning for Finland i EM-playoffen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:12.22)
  finland må ta seg forbi både wales og polen får å komme seg til fotball-em neste sommer. det ble klart da playoffen ble trukket torsdag. playoffen spilles i mars, og der skal man få de tre siste nasjonene til mesterskapet i tyskland. det mest interessante i trekningen var hvilket lag av finland, ukraina og island som ble plassert i den tøffere playoffen på nivå a, og hvilke to som på papiret fikk plass i nivå b. og det var finnene som fikk nivå a, og spiller semifinale i playoffen borte mot wales. vinneren av den kampen får hjemmekamp i playoff-finalen mot vinneren av polen og estland. åge hareides island er trukket som bortelag mot israel, før en ny bortekamp mot bosnia-herzegovina eller ukraina vil være siste hinder før avansement til em. på nivå c møtes georgia og luxembourg i den ene semifinalen, mens hellas og kasakhstan møtes i den andre.

  Barnsley sparket ut av FA-cupen – brukte en ikke spilleberettiget spiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:17.34)
  barnsley er diskvalifisert fra den engelske fa-cupen fordi laget brukte en spiller som ikke var spilleberettiget i omkampen mot horsham. barnsley vant kampen 3-0, men det er horsham fra nivå sju som får møte sutton i 2. runde. – vi vil be våre tilhengere, spillere og ansatte om unnskyldning for denne beklagelige feilen, sier barnsley i en uttalelse på sitt nettsted. klubben avstår fra en anke. – selv om det var et uhell, er denne feilen langt fra å tilfredsstille de høye krav vi stiller til oss selv. vi godtar fotballforbundets avgjørelse og har satt i verk tiltak for å sørge for at noe slikt aldri skjer igjen. klubben er på 6.-plass i 1. divisjon og dermed blant de høyest rangerte klubbene i de to første ordinære rundene. lag fra premier league og mesterskapsserien går inn i turneringen først i 3. runde. spilleren som ikke skulle vært på banen er ikke navngitt, men 20-årige aiden marsh var utleid til york da den første kampen ble spilt, og han startet omkampen. bare spillere som er spilleberettiget når første kamp spilles kan være med i en omkamp. (©ntb)

  Norges G16-lag videre i EM-kvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:14.29)
  det norske g16-landslaget spilte 0-0 mot favorittene frankrike og sikret avansementet til eliterunden i em-kvalifiseringen i mars. laget spiller for å kvalifisere seg til g17-em som spilles på kypros til sommeren. resultatet i den målløse kampen tirsdag passet begge lagene godt. frankrike endte opp som gruppevinnere foran vertene romania, mens norge sikret seg videre spill ved å bli blant de fem beste treerlagene i de 13 kvalifiseringsgruppene når man regner med bare resultatene mot de to beste i gruppene. det er bjørn johansen som leder det norske laget. – det var et kollektiv som sto fram i dag. gutta sprang til krampa tok dem. vi visste vi måtte gå helt i kjelleren i dag, være disiplinerte og gjøre jobben defensivt. det klarte vi, sier landslagstreneren til fotball.no. (ntb)

  Curlingkvinnene med sitt første tap i EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:11.52)
  norges kvinnelag fikk det tøft og ga opp etter åtte omganger i 4-8-kampen mot sveits i curling-em. nederlaget var lagets første i årets mesterskap i skotske aberdeen. sveits tok kommandoen fra start og lå aldri under i løpet av oppgjøret. det norske håpet fikk seg særlig en knekk da luken spratt fra 1-2 til 1-5. norge fikk inn tre 1-0-omganger, men det monnet ikke nok. laget består av skip marianne rørvik, kristin skaslien, mille haslev nordbye og martine rønning. i neste kamp skal de norske opp mot danmark. den spilles i dag fra klokke 17.00. grunnspillet går over ni runder. (ntb)

  Opprykksdrømmen lever for Lyn – snudde kvaliken mot Tromsdalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:16.57)
  lyn gjorde jobben i returoppgjøret mot tromsdalen, og vant 3-2 sammenlagt i opprykkskvalifiseringen til 1. divisjon. dermed kan oslo-klubben fortsatt sikre seg plass på nivå to neste sesong. da må lyn slå hødd over to kamper. de spilles 26. november og 2. desember. sunnmørslaget endte tredje sist i årets 1. divisjon. tromsdalen rykket ned fra 1. divisjon i 2019 og må belage seg på et nytt år på nivå tre i norsk fotball etter søndagens nederlag. tromsø-laget ledet 2-1 etter den første kvalikkampen mot lyn. hovedstadslaget fikk imidlertid en pangåpning på returoppgjøret med scoring allerede etter ett minutt. anders bjørntvedt olsen scoret målet for lyn. fem minutter før hvilen doblet samme mann ledelsen for oslo-laget. olsen fikk en enkel jobb med å pirke ballen i mål etter glimrende angrepsfotball. lyn rykket ned fra eliteserien i 2009, og året etter gikk eliteklubben konkurs. det førte til et breddeliv på nivå fem (4. divisjon). siden har lyn-miljøet jobbet for å ta seg oppover igjen. denne sesongen røk imidlertid direkte opprykk i siste serierunde da lyn manglet én scoring. egersund tok førsteplassen i avdeling to på bedre målforskjell. (©ntb)

  Stefan Strandberg vrakes til Skottland-kampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:16.17)
  midtstopper stefan strandberg vrakes til kampen mot skottland søndag. duoen kristoffer ajer og leo østigård får fornyet tillit i midtforsvaret. det bekreftet landslagssjef ståle solbakken til tv 2. ajer og østigård startet treningskampen mot færøyene torsdag. strandberg har vært et hett debattema etter en svak sesong med vålerenga. kampen mot skottland spilles søndag klokka 20:45.

  Djokovic klar for finale i ATP-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:23.06)
  verdensener novak djokovic vartet opp med solid tennis og slo stjerneskuddet carlos alcaraz 6-3, 6-2 i semifinalen i atp-tourfinalen. dermed er serberen klar for finalen i turneringen som runder av 2023-sesongen. møtet mellom verdens to beste tennisspillere ga en forbausende enkel seier til djokovic. veteranen kom riktig nok i trøbbel allerede i første game, der han to ganger måtte avverge bruddball for å gå opp til 1-0. senere fikk han mer kontroll, og djokovic brøt alcaraz til 5-3 før han servet åpningssettet hjem. i annet sett brøt djokovic motstanderen til både 2-1 og 5-2, og da ble veien til seier for lang for den energiske spanjolen. i finalen skal djokovic møte jannik sinner (22), som slo daniil medvedev 2-1 i sett i sin semifinale på hjemmebane i torino. finalen spilles søndag. (ntb)

  Woods gjør PGA-comeback i sin egen turnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:20.35)
  golfstjernen tiger woods forbereder seg på comeback på pga-touren. han melder seg klar til sin egen turnering, hero world challenge, på bahamas i månedsskiftet. turneringen er blitt vunnet av det norske golfesset viktor hovland de siste to årene. via meldingstjenesten x opplyses det at woods skal spille årets turnering sammen med blant andre justin rose og lucas glover. woods pådro seg alvorlige skader i en bilulykke i 2021, og han har siden slitt med smerter og plager i et bein. han gjorde comeback i us masters i 2022 og spilte noen få turneringer etter det, men måtte så trekke seg underveis i årets masters-turnering. etter det gikk amerikaneren gjennom en ny ankeloperasjon, og han har ikke vært spilleklar før nå. woods var riktig nok å se på golfbanen som caddie for sønnen charlie tidligere i november. hero world challenge spilles fra 30. november til 3. desember. (©ntb)

  Sinner tok seg til finale i ATP-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:17.31)
  italienske jannik sinner (22) slo daniil medvedev med 2-1 i sett og sikret seg en plass i finalen i atp-sluttspillet på hjemmebane i torino lørdag. sinner vant kampen med sifrene 6-3, 6-7 (4-7), 6-1. verdensfireren er den første italieneren som har tatt seg til finalen i turneringen. det bidro til stor jubel blant de 12.000 oppmøtte supporterne. der møter han enten verdensener novak djokovic eller verdenstoer carlos alacarz. hvem som tar den siste finaleplassen, avgjøres lørdag kveld. finalen spilles søndag. (©ntb)

  Jevnt spill fra Hovland i Dubai

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:10.52)
  viktor hovland slet på greenen, men ligger to slag under par etter de første ni hullene i europatouren i dubai. det holder til en foreløpig fjerdeplass. golfproffen klarte par på første hull og fulgte opp med en birdie på hull nummer to. de fire neste hullene gikk på par, men flere birdiemuligheter gikk tapt underveis. det samme skjedde på sjuende hull der hovland bommet på putten med 10 centimeter. på niende hull slo han til med en lang putt og klarte en birdie. hovland har hatt seks ukers turneringspause før turneringen i dubai. sesongens 50 beste spillere deltar i turneringen som spilles på jumeirah golf estate. julien guerrier leder turneringen med fem slag under par etter 16 hull. svenske jens dantorp ligger på andreplass med fire slag under par. hovland ligger på en delt fjerdeplass. (©ntb)

  Medvedev klar for semifinale i ATP-sluttspillet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:06.03)
  russiske daniil medvedev er klar for semifinale i atp-sluttspillet etter at han slo tyske alexander zverev i strake sett i torino i natt. det melder ntb. medvedev vant med settsifrene 7-6, 6–4. første sett endte i tiebreak, hvor russeren gikk seirende ut 9–7. i andre sett brøt medvedev zverevs serve på stillingen 5–4 brøt og vant settet og kampen. russeren er den første som tar seg videre fra gruppespillet i årets atp-sluttspill. spanske carlos alcaraz venter i den siste gruppespillkampen for medvedev, mens zverev møter rublev. begge kampene spilles fredag lokaltid.

  Tilskuerboom i norsk toppfotball – nådde milepæl for første gang på sju år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:14.02)
  billett nummer to millioner er solgt i toppfotballen på herresiden denne sesongen. ikke siden 2016 har like mange vært på tribunene i eliteserien og 1. divisjon. det viser tall ntb har fått tilgang til av norsk toppfotball. kun sju ganger tidligere er det solgt mer enn to millioner billetter til sammen i de to øverste ligaene på herresiden i norsk fotball. sist det skjedde var i 2016. – allerede tidlig i sesongen kunne vi se omrisset av at det kom til å bli et sterkt publikumsår. det er fortsatt tre hele runder igjen i eliteserien og siste runde i 1. divisjon spilles i helgen. det blir dermed spennende å se hvor høyt opp på denne listen vi havner når begge seriene er ferdigspilte, sier marianne solheim, privatmarkedsansvarlig i norsk toppfotball. (ntb)

  Lyon raser mot ligaen etter omberamming av kamp: – Latterlig

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:13.12)
  ligue 1-kampen mellom marseille og lyon skal spilles på førstnevntes hjemmebane etter at lyon-bussen ble angrepet og oppgjøret avlyst i oktober. kampen er berammet til marseilles hjemmebane den 6. desember. lyon ba i etterkant av episoden om at oppgjøret skulle bli spilt på nøytral bane. det ønsket har de ikke fått innvilget. torsdag ble det kjent at disiplinærkomiteen i den franske fotballigaen (lfp) ikke kommer til å straffe marseille. de mener hendelsen skjedde på offentlig sted, og at klubben ikke kan lastes. dermed skal kampen spilles i marseille. den forklaringen er lyon svært misfornøyd med, skriver de i en uttalelse. de skriver videre at beslutningen vil bli anket. (ntb)

  Skeid spiller serieavslutningen mot Kristiansund i Hønefoss

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:10.34)
  skeid skal spille sesongens siste hjemmekamp i 1. divisjon fotball mot kristiansund i hønefoss. skeid skulle møtt kristiansund på jessheim stadion, men mandag ville ikke inspektørene fra nff godkjenne banen for spill. dermed måtte klubben ut på jakt etter en ny «hjemmebane». etter vurdering av flere alternativer havnet man i hønefoss. skeid har allerede rykket ned til 2. divisjon, mens kbk kjemper om fjerdeplassen og kvalifisering til eliteserien. de har start bare to poeng bak seg. banesituasjonen i oslo er ikke enkel. på skeids hjemmebane nordre åsen er lysforholdene ikke gode nok til at det kan spilles 1. divisjonskamper der. (ntb)

  Skeid jakter hjemmebane i serieavslutningen mot Kristiansund

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:08.49)
  det er ennå ikke klart hvor skeid skal spille serieavslutningen hjemme mot kristiansund søndag. skeid skulle møtt kristiansund på jessheim stadion, men mandag ville ikke inspektørene fra nff godkjenne banen for spill. dermed måtte klubben ut på jakt etter en ny «hjemmebane». det er ennå ikke klart hvor kampen kan spilles. – vi jobber med alternativer, skriver klubben på x. skeid har allerede rykket ned til 2. divisjon, mens kbk kjemper om fjerdeplassen og kvalifisering til eliteserien. de har start bare to poeng bak seg. nummer fire i 1. divisjon møter vinneren av kampen mellom femte og sjetteplass (sogndal og start) i 2. runde i kvalifiseringen. banesituasjonen i oslo er ikke enkel. på skeids hjemmebane nordre åsen er lysforholdene ikke gode nok til at det kan spilles 1. divisjonskamper der. den siste runden av årets 1. divisjon spilles alle kampene samtidig klokken 14.30. (ntb)

  Disse spiller VM for Norge - stor usikkerhet rundt keepersituasjonen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. november 2023 KL:11.56)
  landslagssjef for håndballjentene thorir heirgersson åpnet pressekonferansen hvor han prestenterte vm-troppen, med å snakke om den usikre målvaktsituasjonen på landslaget. heirgersson har tatt ut keeperduoen marie davidsen og katrine lunde til håndball-vm. keeperveteranen lunde har slitt med en muskelskade siden slutten av oktober, og det er fremdeles usikkert om hun rekker vm. – vi vet at det er en skade som er krevende, men om katrine blir klar, så er hun med, sier hergeirsson på pressekonferansen. silje solberg-østhassel har ikke vært tilbake i kamp siden hun ble mor 9. august, men hergeirsson forteller at hun fremdeles er et alternativ til vm. storhamar-keeperne olivia lykke nygaard og eli marie raasok vil komme inn i vm-troppen dersom lunde og solberg-østhassel ikke blir klare. landslagstroppen til håndball-vm og posten cup er: marie davidsen katrine lunde olivia lykke nygaard eli marie raasok nora mørk stine bredal oftedal kristine breistøl ingvild kristiansen bakkerud kristina sirum novak henny ella reistad thale rushfeldt deila maja furu sæteren maren nyland aardahl kari brattset dale vilde mortensen ingstad camilla herrem sanna solberg-isaksen stine ruscetta skogrand emilie margrethe hovden håndball-vm spilles fra 29. november til 17. desember, og arrangeres i norge, sverige og danmark. håndballjentene vil spille sine gruppespillkamper i stavanger og eventuell hovedrunde og kvartfinale i trondheim. semifinale og finalen spilles i danske herning.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »